Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SWE-DEN
25-22
(15-12)

kaloz174
Úgy tûnik, a dánok mégis kikapnak...kikaptak!

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

SWE-DEN
24-20
(15-12)

SWE-DEN 24-19 (15-12)

alakul... 😊

VMan
már 21-17

HAJRÁ MAGYAROK! :]

SWE-DEN 20-14 (15-12)

Akkor már megy a th-re.

VMan
SWE-DEN 19-13, 40. p.
volt már hét is közte.

VMan
ahogy akarod, de tõlem már többen kérték mint az eddigieket összesen... :|
szal én felrakom mindenképp.

Isthy
Nekem jutott kézis öröm is a mai napra, de az nem a mostani EB válogatott tagjaival kapcsolatos.

Persze nem esne rosszul ha a dánok kikapnának.

DUNAFERR FOREVER!!!

A mait felrakjam a th.-re, vagy ne stresszeljek senkit!!!!

"Shock defeat for Hungary"
Az EHF honlapjáról.

kaloz174
Félidõ: 15-12, ha jól látom.

VMan
15-12 a szünet, egy kis öröm is juthatna a napra 😊

Isthy
Ez a meccs túl fontos a dánoknak, hogy bukják (a spanyolok nyertek). Akkor az oroszokat kellene megverniük az elõdöntõhöz.

DUNAFERR FOREVER!!!

de még messze a vége, bár nem bánnám ha a dánok kikapnának...

SWE-DEN
12-10
(12-10)

na ezis érdekesen alakul.

SWE-DEN
9-7
(9-7)

pedig jól tartották megukat, csak hát "öregek"

jaj szegény osztrákok!

AUT-NOR 24-39 (14-18)
SWE-DEN
6-5
(6-5)

eredmény?

Bocs, handball.hu

kaloz174
Pedig elõször egész jól alakult, az osztrákok szemponjtából. Sajnos, nem lesz meglepetés.

banok
norvégok épp szarrá verik a sógorokat...

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Isthy
Persze, hogy belátom, de én ebben tudok reménykedni, más út sztem nem lehet az elõdöntõhöz.
Mondjuk ehhez legelõször az kell, hogy rendbe tudják Andrásék tenni a csapatot holnapra. Anno 2004-ben az elõdöntõs norvég sokk után sikerült és megvertük az oroszokat a bronzmeccsen. Bízom Andrásékban, hogy ami rajtuk múlik megteszik és sikerül nekik. Azon túl pedig Fortunában bízhatunk, hátha ránk mosolyog, mint a fiúkra nem is olyan nagyon régen.

DUNAFERR FOREVER!!!

Azért ez egy erõs hipotézis! Szerintem ezt Te is belátod!<#smile>
Bár minden lehet!!!!!

Isthy
Azért az érdekes lenne, ha az elején nagyon elvert osztrákok kaparnák ki nekünk a gesztenyét. Ha õk verik a németeket és a lengyeleket, mi meg a lengyeleket holnap, a németek a macedónokat, akkor a 3-as magyar-német-osztrák holtversenybõl gólaránnyal mi lépnénk az elõdöntõbe a csoport második helyén. A norvégok elleni meccsnek ekkor már nem lenne jelentõsége. Hej, de szép is lenne!

DUNAFERR FOREVER!!!

András már valamit sejt! De azt, hogy megadják magukat azt soha nemhiszem el! Most iszonyú lehet a hangulat a csapatnál! Ezt bizonyítja a handbal.hu cikke, miszerint Erát, és Hornyák Ágit, nemtudták megszólaltatni!!!!!!!

Ezt ma sajnos nagyon elszúrtuk. Kicsit elhittük, hogy a csop.mérkõzésen nyújtott teljesítmény elég lesz. A Németek, meg piszokul felszívták magukat, mert tudták ha ma gyõznek a saját dolgukat könnyítik meg! Én már csak abban bízom, hogy a németek valahol botlanak! Most a norvégok dörzsölik a tenyerüket, mert a magyaroktól tartottak, és szerintem a németekkel szívesebben játszanak a 4-ben!
Bár ne legyen igazam, de piszokul kiszúrtunk magunkal! Mégis : HAJRÁ MAGYAROK !!!!!!!!!

AUT-NOR
20-22
(14-18)

majd kiderül, hogy mi lesz... sajnos, a jövõbe nem látunk... de fõ a bizalom, ezt elszúrták de nem itt van vége az eb-nek

Isthy
Nem tudom NA honnan vette a 15-öt, sztem 7 is elég lenne. Persze lehet, hogy az õ szemében most az 7 is legalább 15-nek látszik. Mondjuk nem csodálkozom rajta...

DUNAFERR FOREVER!!!

AUT-NOR
15-19
(14-18)

Isthy
A meccsen is látszott rajta, hogy reménytelennek látja a helyzetet, túl nyugodtnak és fásultnak láttam.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Ebbõl az egész cikkbõl valahol az jön le nekem, amirõl írtam az elõbb. Az egész csapat nagyon is elhitte azt, hogy milyen nagyon esélyesek.

Remélem, tényleg jókor jött a figyelmeztetés... Nem feltétlen az EB-n elérhetõ eredmény miatt.

Isthy
SZT-vel kell egyetértenem, ha ezen múlik a dolog, hiába leszünk netán annyival jobbak a norvégoknál, a skandináv sportdiplomácia (élén ugye Thor Liannal) ezt nem fogja engedni, hogy õk ne jussanak a 4-be.
Én inkább a németek esetleges botlásában reménykedem.

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
Németh András, a magyar válogatott szövetségi kapitánya: "Sokat nem lehet mondani ezek után, egyszerûen ma nekünk semmi sem sikerült. Nagyon rosszul kezdtünk, az idõkérésnél még bíztam abban, hogy változik a játékunk, ám hamar kiderült, hogy ez nem így lesz. Sajnos nem volt olyan elem a játékunkban, amely javíthatott volna a helyzetünkön, és az elsõ félidõben egyénileg sem volt egy kiemelkedõ produkció sem. Kielemezni a történteket nincs idõ, most azon kell lennünk, hogy szerdán legyõzzük a lengyeleket és megszerezzük az ötödik helyet. Természetesen nem feltartott kézzel megyünk majd ki csütörtökön sem a norvégok ellen, tisztességes meccset akarunk játszani velük, de nagyon sok góllal kéne gyõznünk a négy közé jutáshoz."
AUT-NOR
14-18
(14-18)

Hû de furcsa Németh András nyilatkozata...

AUT-NOR
12-16
(12-16)

kaloz174
Erre nekem csak egy a reakcióm. Simán lehallkítoma TV-t. Elég ilyenkor az eredmémyt elviselni. Nincs szükség egy lüke riporter zagyva dumájára is!😞

A németek valahogy mintha presztizsmeccsnek tekintették volna ezt a mait.
Meglátjuk a folytatást. Reménykedjünk... Reális lehetõségünk van a javításra.

AUT-NOR
11-13
(11-13)

szerintem nem lehetetlen, és ahogy Isthy is írta a labda gömbölyû! arról meg nem is beszélve, hogy egyelõre a holnapi csapatott kel nagyon kiosztani...

AUT-NOR
7-12
(7-12)

SomogyiG
Nagyon kakák voltunk, de ritka módon! Nem csak mi vagyunk jók a videoelemzésben, az már tény!!! Két, max. három játákos volt olyan, aki hozott egy önmagához mérten közepes szinvonalat, mert ennyit engedtek nekünk. A németeknek minden bejött, nekünk semmi! Az is meggyõzõdésem, hogy ha fél órával elõbb, vagy késõbb kezdõdik a meccs, teljesen más eredmény születik. Elmentek a svábok, mi görcsösen kapaszkodtunk utánuk, s ez egyre újabb és újabb hibákat generált. Nekem errõl a tavalyi Vác elleni meccsünk ugrott be, ahol egy teljesen váratlan, nagy arányú vereségbe futottunk bele.

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

"Minimum 7 góllal kellene megvernünk a norvégokat"
Ez szerintem reménytelen!!

AUT-NOR
5-11
(5-11)