Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
30-19
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
HAJRÁ MAGYAROK! :]
én is. András annyit hangoztatta, hogy a 6. hellyel már elégedettek lehetünk, hogy tán a lányok is elhitték??
nem tudok mit mondani, talán Sitike elõbb jöhetett volna, bár akkor már nem volt komoly a meccs... Sopi helyett bárki mást megpróbáltam volna ballövõben, bár Detti sincs formában- leépült az Eb-n rendesen, nem tudom mi lett vele 😞 -. De ezek mind "ha" kategóriák.
Iszonyú volt látni azt a tehetetlenséget a pályán, meghogy feladták a csajok... Ibi nem tudom minek örült a hetesgóljai után, nekem sírni lett volna kedvem...
megmérettettünk, és könnyûnek találtattunk...
Sajnálom Tomiékat, hogy pont erre a meccsre kellett kiérniük 😞 Remélem kapnak még 3 jó meccset, bár szurkolok a németek ellen, hátha lesz szerencséje a csajoknak is (ahogy annó a fiúknak), de nagyon nem hiszek benne :S Kicsit Olimpia-szagú a dolog, az elsõ erõsebb ellenféltõl zakóztunk 😞 )
Hajrá Csajok! (
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig
Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig
a samsungsport.hu-s cíkk szerintem is csúsztatás szinte tök ugyanaz mint amit idéztem szószincs ilyesmirõl
Ezt a meccset csak ebben a "pillanatban" tudtuk így elveszteni, mégegyszer még akarva sem sikerülhetne.
Gyerünk Lányok, elõbb a lengyeleket verjük meg, hogy a kvalifikáció (a minimális cél) meglegyen, azután jöhetnek a norvégok, és még ott is minden lehet. Mégegyszer ilyen sz@rul nem játszhatunk.
Tény, hogy a dánok összeomlása még látványosabb, de ez sajnos rajtunk nem segít...
Én este letöltöm a meccset.
Komolyan mondom, a dánok minket követnek, addig nem nyugszanak, amíg velünk nem játszanak egy ki-ki meccset egy világversenyen. Fogadjunk, ha az ötödik helyért játszunk, akkor velük lesz. Nem fogunk akkor ennyire örülni a mai "botlásuknak".
Amúgy aludva egyet a történtekre, korántsem lehetetlen a dolog, hogy elõdöntõbe jussunk. A németek és a házigazdák tegnapi diadala is hatalmas meglepetés. Nem hiszem, hogy teljesen kiábrándult volna NA, és nem fognak megtenni mindent az elõdöntõért, ez egy kicsit a teherlevételrõl is szólhat.
Senki sem verhetetlen, tegnap betliztünk, de ennél sokkal többre vagyunk képesek. Miért ne tudnánk "meglepni" a norvégokat is akár? Ha nyolccal kell nyerni, az gyakorlatilag félidõnként 4, negyedóránként 2 <#wink>#wink>
Ma kiderül, hogy eseti botlásról szólt-e a történet tegnap, vagy az a nagy büdös helyzet, hogy az igazi tétmeccsen jelen állapotában gyenge a válogatott, sérülésbõl visszatérõ - tavaly brillírozó - kulcsembereink (Görbe, Sopi) és további tavalyi - életük formáját mutató - húzóink (Vérten Orsi, Ibi) nem tudják a pétervári szinten segíteni a válogatottat.
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
Bár a közvélemény és a nemzetközi szaksajtó, edzõk a magyar csapatot esélyesnek kiáltotta ki, szerintem NA nem gondolta így egyértelmûen.
Ezért nem egészen értem a most megnyilvánuló negatív véleményeket.
Ez a csapat ua. a csapat, amit annyira szerettünk még tegnap mindannyian.
Éppen azt keresem, hogy NA hova várta a csapatot elõzetesen. Azt olvastam Ildyéknél, hogy az elsõ 4-be.
Nem éppen a legjobbkor érkeztek, egybõl egy mellbevágó "élménnyel" lettek gazdagabbak.
DUNAFERR FOREVER!!!
Bocsi, ez nem ellened, hanem az ujságíró ellen szól!
Az oroszok ma is szenvedtek rendesen a franciák ellen és ugye a dánoknak a holnapi orosz meccs lesz az utolsó szalmaszál. Az oroszoknak bõven elég az utolsó nap megverni a spanyolokat és még akkor is csoportelsõk. Meg ugye a dán "sportdiplomáciát" ismerjük.
DUNAFERR FOREVER!!!
Mindenesetre, érdekes felvetés!!!
Bár ne lenne igazam...
DUNAFERR FOREVER!!!
csak, hogy legyen egy kis öröm is a mai napra....