Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

aha
30-19

tart még? mtv adja?

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

SomogyiG
50. perc, 28:18

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

SomogyiG
43. perc, 25:13

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

kaloz174
Kellemes ellenfél a lengyel csapat. Ezzel együtt vannak bosszantó hibák. Valamint azt sem értem, miért nem cserél a kapitány, miért nem ad másoknak is lehetõséget?

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

SomogyiG
30. perc, 16:9

SomogyiG
20. perc, 12:4

másik nap, másik mérkõzés

azt én is megnézném

SomogyiG
16. perc, 9:1

SomogyiG
Na most akkor mi van? 10. perc, 6:0 ide.

VMan
na veszem fel a lengyel-magyart és az osztrák-németet is. ha nyernek a sógorok, feltöltöm azt is 😊

HAJRÁ MAGYAROK! :]

VMan
"Ibi nem tudom minek örült a hetesgóljai után, nekem sírni lett volna kedvem..."

én is. András annyit hangoztatta, hogy a 6. hellyel már elégedettek lehetünk, hogy tán a lányok is elhitték??

háááát, mégjóhogy csak a második félidõt láttam, így nem kaptam agyvérzést....
nem tudok mit mondani, talán Sitike elõbb jöhetett volna, bár akkor már nem volt komoly a meccs... Sopi helyett bárki mást megpróbáltam volna ballövõben, bár Detti sincs formában- leépült az Eb-n rendesen, nem tudom mi lett vele 😞 -. De ezek mind "ha" kategóriák.
Iszonyú volt látni azt a tehetetlenséget a pályán, meghogy feladták a csajok... Ibi nem tudom minek örült a hetesgóljai után, nekem sírni lett volna kedvem...
megmérettettünk, és könnyûnek találtattunk...
Sajnálom Tomiékat, hogy pont erre a meccsre kellett kiérniük 😞 Remélem kapnak még 3 jó meccset, bár szurkolok a németek ellen, hátha lesz szerencséje a csajoknak is (ahogy annó a fiúknak), de nagyon nem hiszek benne :S Kicsit Olimpia-szagú a dolog, az elsõ erõsebb ellenféltõl zakóztunk 😞 )

Hajrá Csajok! (

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Breki33
dehogynem ezért írtam, hogy így lenne kerek

két legyet egy csapásra
SomogyiG
Miért baj ez? Nekik nem szabad? 😊

Breki33
Hát gondolom ahhoz a norvégoknak kéne kiesniük
Táncos ETO
Arra már nincs és nem is lesz lehetõségünk..

Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig

Breki33
ez az EB úgy lenne kerek ha vissza tudnánk vágni a németeknek a tegnapiért.
Táncos ETO
Az.. Egy ideig próbáltam észérvekkel hatni a 'szakértõkre', de hasztalan.. Úgyhogy én is otthagytam az egészet..

Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig

Breki33
milyen 15-?
Breki33
A képes sportban Detti interjú !
Breki33
és ha jól tudom volt hat kapufánk bár éb volt mikor nem tudtam nézni

a samsungsport.hu-s cíkk szerintem is csúsztatás szinte tök ugyanaz mint amit idéztem szószincs ilyesmirõl
SomogyiG
Amit nem tudok hová tenni, az az egységes "bukás". 14 játékosból senki nem tudta még a saját átlagát sem nyújtani - talán két kivétellel. Ha András és Gyula hibázott, akkor az legfeljebb a meccsre történõ rákészülésben lehetett, magán a meccsen már bárki lehetett volna a szövetségi kapitány. A kapusuk szinte támadhatatlan volt szélrõl, x ziccert ki is hagytunk, innentõl kezdve bekényszerültünk középre, ahol a magas és nyitott fallal nem tudtunk mit kezdeni. Pedig ilyen feladatot már rengeteget megoldottunk szélsõbefutásokkal, két beállóval, etc. Még a gyorsaságunk is eltünt, hiszen Vérten Orsi, Kirsner Era, vagy Piros nyakán is ott lihegtek, ha végre sikerült labdát szerezni.
Ezt a meccset csak ebben a "pillanatban" tudtuk így elveszteni, mégegyszer még akarva sem sikerülhetne.
Gyerünk Lányok, elõbb a lengyeleket verjük meg, hogy a kvalifikáció (a minimális cél) meglegyen, azután jöhetnek a norvégok, és még ott is minden lehet. Mégegyszer ilyen sz@rul nem játszhatunk.
Tény, hogy a dánok összeomlása még látványosabb, de ez sajnos rajtunk nem segít...

Hát........nem is tudom mit mondhatok.
Én este letöltöm a meccset.
Duby
Dehogy olvasok, a tegnapi után mást, csakis sg, meg nem magyar oldalak.
Komolyan mondom, a dánok minket követnek, addig nem nyugszanak, amíg velünk nem játszanak egy ki-ki meccset egy világversenyen. Fogadjunk, ha az ötödik helyért játszunk, akkor velük lesz. Nem fogunk akkor ennyire örülni a mai "botlásuknak".
Amúgy aludva egyet a történtekre, korántsem lehetetlen a dolog, hogy elõdöntõbe jussunk. A németek és a házigazdák tegnapi diadala is hatalmas meglepetés. Nem hiszem, hogy teljesen kiábrándult volna NA, és nem fognak megtenni mindent az elõdöntõért, ez egy kicsit a teherlevételrõl is szólhat.
Senki sem verhetetlen, tegnap betliztünk, de ennél sokkal többre vagyunk képesek. Miért ne tudnánk "meglepni" a norvégokat is akár? Ha nyolccal kell nyerni, az gyakorlatilag félidõnként 4, negyedóránként 2 <#wink>
Ma kiderül, hogy eseti botlásról szólt-e a történet tegnap, vagy az a nagy büdös helyzet, hogy az igazi tétmeccsen jelen állapotában gyenge a válogatott, sérülésbõl visszatérõ - tavaly brillírozó - kulcsembereink (Görbe, Sopi) és további tavalyi - életük formáját mutató - húzóink (Vérten Orsi, Ibi) nem tudják a pétervári szinten segíteni a válogatottat.

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

<#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas> FELHÍVOM MINDENKI FIGYELMÉT, HA NEMAKAR IDEGROHAMOT KAPNI, NEHOGY BELEOLVASSON AZ NSO-n A HOZZÁSZÓLÁSOKBA !!!! VESZÉLYES <#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas><#levele><#levele>

Na kérem, ha valaki stresszelni akarja magát, az a Magyarország-Németország meccset letöltheti, itt !!!!

kaloz174
Igen, ez így reálisnak tûnik - ma különösen.

emlékeim szerint 1-6.ig hely

kaloz174
ok!😊
Bár a közvélemény és a nemzetközi szaksajtó, edzõk a magyar csapatot esélyesnek kiáltotta ki, szerintem NA nem gondolta így egyértelmûen.
Ezért nem egészen értem a most megnyilvánuló negatív véleményeket.
Ez a csapat ua. a csapat, amit annyira szerettünk még tegnap mindannyian.
Éppen azt keresem, hogy NA hova várta a csapatot elõzetesen. Azt olvastam Ildyéknél, hogy az elsõ 4-be.

Isthy
Igen, meg paha oldalán is látható a szurkolókról készült képen.

Nem éppen a legjobbkor érkeztek, egybõl egy mellbevágó "élménnyel" lettek gazdagabbak.

DUNAFERR FOREVER!!!

SomogyiG
Ezt a címet mondják csúsztatásnak, ugye? Ugyanis sehol sem hangzik el az ominózus lemondás, pusztán a tények közlése. Ha nem verjük meg a lengyeleket, nincs meg az 5. hely, s az elõdöntõhöz a - veretlen és erõtõl duzzadó - norvégokat kellene nagyon megverni. Ebben mi a lemondás?
Bocsi, ez nem ellened, hanem az ujságíró ellen szól!

kaloz174
Igen, én is láttam.😊

VMan
azért Stilo legalább ma is benne volt a tv-ben <#alien>

Azért a zöld-fehér is hozott már dicsõséget, bár nem a válogatottnál.

Hát igen, a sima fehér mez ill. a piros a szerencsés kombináció...

kaloz174
Mondtam én, hogy nem zöld-fehérben kellene játszani!😊)

kaloz174

Hát vannak érdeks eredmények ezen az EB-n, de az Oroszokat Tréfi az óbégatásával, valahogy sokszor feltüzeli! Bár már mondtuk, a labda gömböjû !!!

Isthy
A svédekbõl kinézted, hogy megverik a dánokat? Vagy a németekbõl, hogy simán elvernek minket?
Az oroszok ma is szenvedtek rendesen a franciák ellen és ugye a dánoknak a holnapi orosz meccs lesz az utolsó szalmaszál. Az oroszoknak bõven elég az utolsó nap megverni a spanyolokat és még akkor is csoportelsõk. Meg ugye a dán "sportdiplomáciát" ismerjük.

DUNAFERR FOREVER!!!

Ez a Dán csapat szerintem nem veri meg az Oroszokat!!

VMan
az biztos, hogy az oroszok is messze vannak a tavalyi lehengerlõ formától

Azért hagyjunk még reményt magunknak, és a lányoknak!
Mindenesetre, érdekes felvetés!!!

Isthy
Azért várjunk még a spanyolokkal. A dánok még utolérhetik õket pontban és egymás elleniben ugye õk nyernek. Nem fogok nagyon meglepõdni, ha majd azt látom, hogy az elödöntõs helyért meg fogják verni az oroszokat. A meccs holnap 20:15-tõl lesz.
Bár ne lenne igazam...

DUNAFERR FOREVER!!!

Luca jelentkezésére kiváncsi volnék!

VMan
hát valahogy kínomban röhögni támad kedvem ha arra gondolok a németek bronzolnak, spanyolok meg negyedikek lesznek, akiket félgõzzel vertünk két hete...

van ez így ...

SWE-DEN 27-22 (15-12)
csak, hogy legyen egy kis öröm is a mai napra....

Azért, most a Dánok sem szakadnak meg a röhögéstõl!!