Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De remélem ez csak vészmadárkodás!
DUNAFERR FOREVER!!!
Gratulálok a csajoknak a sima gyõzelemhez!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
mit kiabáljak el legközelebb? <#mf1>#mf1>
HAJRÁ MAGYAROK! :]
21-15
(10-10)
ez azért érdekes eredény
Még, ha nem is vagyok igazán az.
Azt hiszem a németek megoldották a mai feladatot, ahogy gondoltam is.
DUNAFERR FOREVER!!!
11-19
(11-19)
kezd elhúzni a német scapat
Mekkorát röhögnék, ha abba a helyzetbe kerülnél, hogy kérdezhetem, hogy megvan-e a repjegy! <#wink>#wink>
...Mondjuk én meg akkó' csinálhatom a következõ CD-t...
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
21-22
(10-8)
AUT-GER
8-12
(8-12)
Pálinger Katalin:
"A mai mérkõzésen a csapat is és én is sokkal magabiztosabban játszottam. A norvégok ellen a maximumra törekszünk, és szeretnénk a lehetõ legnagyobb különbséggel nyerni. Számolgatni nem érdemes, de semmi sem lehetetlen..."
DUNAFERR FOREVER!!!

DUNAFERR FOREVER!!!
1-2
(1-2)
14-16
(10-8)
Szegény Gulyás !!!!!<#action>#action>
13-15
(10-8)
Negyvennyolc órát kapott Ilyés Ferenc, a Pick Szeged válogatott kézilabdázója, hogy megnevezze, melyik csapatban szeretné folytatni a pályafutását, ellenkezõ esetben a klub dönt arról, hogyan hova adja kölcsön.
Hétfõn Ilyés Ferenc a Pick Szeged válogatott átlövõje bejelentette, nem hosszabbítja meg a klubnál június 30-án lejáró szerzõdését. A kézilabdázó egyelõre nem nyilatkozott arról, hol folytatja pályafutását. "Szeretném magam kipróbálni külföldön, vannak ajánlataim" - mondta a kézilabdázó a Telesportnak.
A klub hivatalos honlapja szerint Ilyés Ferenc a kialakult helyzetre való tekintettel ultimátumot kapott: két nap alatt csapatot kell találnia magának. Amennyiben 48 óra alatt nincsen vevõ, a klub megnevezi azt a gárdát, amelyikben biztosítva látja a válogatott átlövõ játéklehetõségét.
Ahogy a honlap fogalmazott: a klub a játékos "ez évi teljesítménye, s az elmúlt három hónap halogató politikája miatt nem látja biztosítva Ilyés korrekt játékát a hátralevõ idõben."
ha ezt megcsináják,kimegyek a döntõre 😄D
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Majd nemsokára visszanézem a felvételt, de a lényeg a sima gyõzelem. Holnap pedig mindent bele kell adni a norvégok ellen azután meglátjuk mire lesz elég.
DUNAFERR FOREVER!!!
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
holnap játszunk egy eb döntõt. -6-os hendikeppel. Így kell nekiállni.
Utána elõdöntõ, aztán megint egy döntõ. Azok már csak levezetõ meccsek lesznek. <#nyes>#nyes>
DUNAFERR FOREVER!!!
Holnap megesszük a norvégokat..!!!<#hamm>#hamm>
Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig
Ez a mi csapatunk, nem a tegnapi!!!
Holnap nagyon kemény nap lesz....
Hajrá Magyarok!!!
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
a többit viszon továbbra is úgy gondolom!!
HAJRÁ MAGYAROK !!!!!!!!!!!
Bár tudom, az okosok az NSO-n!!!<#gonosz2>#gonosz2><#gonosz2>#gonosz2>
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Itt vagyunk, így meglehet, felálltunk, még ennél is többet elõ lehet hozni a csapatból. Féljenek a norvégok! <#eplus2>#eplus2>
6-7
(6-7)
Remélem a norvégok ellen rámcáfolnak a csajok!!!
A lengyel csapatban van egy Duda nevû játékos? 😄DDDD