Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csatlakoznék a dologhoz, csak van egy félelmem, hogy a lányok annyira akarnak majd játszani, és ez nehogy megbosszulja magát!
De remélem ez csak vészmadárkodás!

Csak olyasmit, amibõl mi jól jöhetünk ki...

Isthy
A svédek a 24-19-es gyõzelmükkel a spanyolok ellen borzasztó kuszává tették a csoportot. Ha a dánok ma kikapnak akkor max. a 7. helyért játszhatnak majd, érdekes meccsük lesz az oroszok ellen, de szivesen megnézném! Mivel a svédeknek és a franciáknak már 4 pontjuk van és mindketten megverték a dánokat, így hiába nyerik meg az utsó meccsüket, akkor is mindkettõ mögött végeznek. Ráadásul az utsó fordulóban svéd-francia meccs lesz.

DUNAFERR FOREVER!!!

banok
a holnapi norvég gyõzelmet <#hehe>

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Isthy
Megnéztem a felvételt és bizony az elsõ félidõben most is sokat hibáztunk. Volt jó néhány kihagyott ziccerünk mindkét szélrõl a szélsõktõl (7-et számoltam), plusz középrõl is hagytunk ki vagy 3-at. Volt több elkapkodott támadásaunk, eladott labdákkal fûszerezve, András idõt is kért 5 perccel a félidõ vége elõtt, mert a védekezésünk is visszaesett. Gin ismét parádézott, bizony sokat tett azért, hogy ilyen sima legyen a meccs már a félidõre. A második elejét ismét meghúztuk és ezzel el is dõlt minden, a végén megint indításgólokkal parádéztunk.

Gratulálok a csajoknak a sima gyõzelemhez!!!

DUNAFERR FOREVER!!!

VMan
ja sikerült a spanyol elõdöntõt is elkiabálnom <#alien>
mit kiabáljak el legközelebb? <#mf1>

HAJRÁ MAGYAROK! :]

SWE-ESP
21-15
(10-10)
ez azért érdekes eredény

Köszönöm.:-)))))))
Még, ha nem is vagyok igazán az.
várható volt

Isthy
41. perc 14-24

Azt hiszem a németek megoldották a mai feladatot, ahogy gondoltam is.

DUNAFERR FOREVER!!!

AUT-GER
11-19
(11-19)

Breki33
Énis Boldog névnapot kívánok, hozzon nekünk szerencsét a Luca
AUT-GER 11-16(11-16)
kezd elhúzni a német scapat

Isthy
Csatlakozom, BOLDOG NÉVNAPOT LUCA!!!

DUNAFERR FOREVER!!!

ez a helyes hozá állás

Duby
csak viccesen mondtam ám, csak lemaradt a szmájli, nemám erõsködésnek veszi bárki. Valahol a kettõnk között lehet az objektív álláspont, hozzád némileg közelebb. Engem túlzottan felvillanyoz, hogy tisztességesen összekaptuk magunkat, de olyan jó hinni.
Mekkorát röhögnék, ha abba a helyzetbe kerülnél, hogy kérdezhetem, hogy megvan-e a repjegy! <#wink>
...Mondjuk én meg akkó' csinálhatom a következõ CD-t...

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

CRO-FRA
21-22
(10-8)
AUT-GER
8-12
(8-12)

Isthy
Igen, de belegondolva a 6 gól is elég, hiszen mindkét csapat 27-et dobott a németeknek, így ha nyerünk 6-tal nekünk értelemszerûen több dobott gólunk lesz. Persze nem szabad számolgatni, pörögni kell ezerrel, ahogy Gin is mondta a mai meccs után:

Pálinger Katalin:

"A mai mérkõzésen a csapat is és én is sokkal magabiztosabban játszottam. A norvégok ellen a maximumra törekszünk, és szeretnénk a lehetõ legnagyobb különbséggel nyerni. Számolgatni nem érdemes, de semmi sem lehetetlen..."

DUNAFERR FOREVER!!!

LUCA NAPJÁN, BOLDOG NÉVNAPOT A LUCÁKNAK !!

a több a jobb, ebben az esetben...

Isthy
Az EB hivatalos oldal is 7-et ír és az a biztos továbbjutást jelentené. A 6 gólos gyõzelemmel a norvégokkal a 3-as holtversenyben számolva egyenlõen lennénk (mindkét csapat -1-es gólaránnyal) és akkor a több dobott gól döntene.

DUNAFERR FOREVER!!!

AUT-GER
1-2
(1-2)

CRO-FRA
14-16
(10-8)

Én látom eleget, mellettünk lakik! Majd gratulálok neki, hogy milyen jól kézilabdázik, bár ma Sopronba ment azthiszem!!!
Szegény Gulyás !!!!!<#action>

CRO-FRA
13-15
(10-8)

Breki33
Ilyésnek távoznia kell a Pick Szegedtõl

Negyvennyolc órát kapott Ilyés Ferenc, a Pick Szeged válogatott kézilabdázója, hogy megnevezze, melyik csapatban szeretné folytatni a pályafutását, ellenkezõ esetben a klub dönt arról, hogyan hova adja kölcsön.

Hétfõn Ilyés Ferenc a Pick Szeged válogatott átlövõje bejelentette, nem hosszabbítja meg a klubnál június 30-án lejáró szerzõdését. A kézilabdázó egyelõre nem nyilatkozott arról, hol folytatja pályafutását. "Szeretném magam kipróbálni külföldön, vannak ajánlataim" - mondta a kézilabdázó a Telesportnak.

A klub hivatalos honlapja szerint Ilyés Ferenc a kialakult helyzetre való tekintettel ultimátumot kapott: két nap alatt csapatot kell találnia magának. Amennyiben 48 óra alatt nincsen vevõ, a klub megnevezi azt a gárdát, amelyikben biztosítva látja a válogatott átlövõ játéklehetõségét.

Ahogy a honlap fogalmazott: a klub a játékos "ez évi teljesítménye, s az elmúlt három hónap halogató politikája miatt nem látja biztosítva Ilyés korrekt játékát a hátralevõ idõben."

bírom az optimizmusod 😊)))))) legyen úgy, hiszek neked 😊)
ha ezt megcsináják,kimegyek a döntõre 😄D

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Isthy
Ahogy wap-on követtem, ez a meccs elég sima volt, bár megint kellettek az elején Gin bravúrok.
Majd nemsokára visszanézem a felvételt, de a lényeg a sima gyõzelem. Holnap pedig mindent bele kell adni a norvégok ellen azután meglátjuk mire lesz elég.

DUNAFERR FOREVER!!!

az indexen vki már csak 5 gólt ír, hogy annyi kell a norvégok ellen...

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Duby
de nem is kell mindent feladni és "belefeledkezni" a malõrbe
holnap játszunk egy eb döntõt. -6-os hendikeppel. Így kell nekiállni.
Utána elõdöntõ, aztán megint egy döntõ. Azok már csak levezetõ meccsek lesznek. <#nyes>

azaz, hajrá-hajrá 😊)))))

Isthy
A handball.hu-n a "Németh: Az ötödik helyért megyünk" címû cikket olvasd el

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
akkor hajrá osztrákok
persze, tudom. csak ettõl ne legyen mindjárt hurráoptimizmus, mert a lengyelcsapat kb. sehol sincs... 😞

Táncos ETO
Szép volt csajok!
Holnap megesszük a norvégokat..!!!<#hamm>

Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig

Duby
Nem. De ilyenkor menni kell.

Breki33
a tavalyi norvégverést nem mutatták
Ilyenkor mennyire tud fájni a tegnappi vereség!!!
Ez a mi csapatunk, nem a tegnapi!!!
Holnap nagyon kemény nap lesz....

Hajrá Magyarok!!!
SomogyiG
Azért Borbás Gabit elnéztem volna a meccsen

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

oksi, akkor azt hiszem nem lesz elégedett...
a többit viszon továbbra is úgy gondolom!!

GRATULA A CSAJOKNAK !!!!!!!!!!!!!!

HAJRÁ MAGYAROK !!!!!!!!!!!

Gulyásal véletlenül egyetértek, ki érti ezt!
Bár tudom, az okosok az NSO-n!!!<#gonosz2><#gonosz2>

SomogyiG
A hivatalos elvárás volt az 1-6. hely! András az 5. helyet minimumnak tekintette, s éremmel lenne elégedett. Ezt többször kijelentette, a csapat felé a teherlevétel miatt volt az alacsonyabb elvárás emlegetése.

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Duby
A fene ott egye a tegnapot, majdcsak visszakapjuk ma vagy holnap.
Itt vagyunk, így meglehet, felálltunk, még ennél is többet elõ lehet hozni a csapatból. Féljenek a norvégok! <#eplus2>

CRO-FRA
6-7
(6-7)

Grat a gyõzelemhez!

A mai meccsen dobott gólok számítanak vhova, számít, hogy 37 dobtunk, nem mondjuk 22-t?

SomogyiG
Végeredmény: 37:21

hááát az elég gáz lenne, hogy egy jelenlegi Szerbia válogatottja, Macedónia, Ausztria, Lengyel válogatottak legyõzésével megelégednének, ha már a német csapat ellen nem hisszük, hogy van keresnivalónk, akkor nem csak a csajokban, de NA-ban is csalódtam!!! Ismerte az ágat, a lehetséges továbbjutókat, és ez alapján jelentette ki, hogy 1-6 hely, vagyis már eleve nem bízott abban, hogy a németeket megverjük????
Remélem a norvégok ellen rámcáfolnak a csajok!!!

má megtaláltam, az mtv online-on egészen pici a kép, a teljesképernyõs meg élvezhetetlen 😊
A lengyel csapatban van egy Duda nevû játékos? 😄DDDD