Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mesélj még, képeket esetleg nem csináltál?
Isthy, te is tt voltál?

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Táncos ETO
Én próbáltam rálelni erre at albumra, de valahogy nem sikerült.. Én vagyok a béna?! 😊)

Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig

Mindenkinek Békés, Boldog Karácsonyt és Boldog Új Évet kívánok!
Breki33
Ha esetleg nem lesz valaki hétvégén gépközelben ezzel kivánok neki boldog karácsonyt

Artist...............: Various Artists
Album................: The Very Best of Rock Christmas 2СD
Genre................: Rock/Pop
Source...............: NMR
Year.................: 2000
Ripper...............: NMR
Codec................: FhG
Version..............: MPEG 1 Layer III
Quality..............: CBR 192, (avg. bitrate: 192kbps)
Channels.............: Joint Stereo / 44100 hz

---------------------------------------------------------------------
Tracklisting
---------------------------------------------------------------------
CD1

1. (00:04:16) Queen - Thank Good It´s Christmas
2. (00:04:07) Bryan Adams - Christmas Time
3. (00:03:33) John & Yoko/The Plastic One Band - Happy X- Mas
4. (00:03:50) Band Aid - Do They know it´s Christmas
5. (00:04:22) Whamp - Last Christmas
6. (00:03:57) Chris Rea - Driving Home for Christmas
7. (00:04:03) Samatha Mumba - All i want for Christmas
8. (00:04:45) Ronan Keating feat. Moira Brennan - Fairytale of New York
9. (00:03:45) Paul McCartney - Wonderful Christmas Time
10. (00:03:33) Orange Blue feat Vail - Why do the feel so sad on Christmas
11. (00:04:07) 98° - This Gift
12. (00:04:35) S Club7 - Perfect Christmas
13. (00:05:05) Luther Vandross - Have yourself a merry little Christmas
14. (00:04:04) All-4-One - Frosty the Snowman
15. (00:02:34) Boyz 2 men - Silent Night
16. (00:02:50) David Pomeranz - Christmas ist he Time of the Year
17. (00:04:02) Child Liners - The Gift of Christmas
18. (00:04:08) Loona - Navidad (Christmas)
19. (00:04:12) N´Sync - Merry Christmas, Happy Holiday
20. (00:04:23) A*Teens - Happy New Year

Playing Time.........: 01:20:09
Total Size...........: 110,20 MB

CD2

1. (00:03:05) Bing Crosby - White Christmas
2. (00:04:07) Loona - Hijo De La Luna
3. (00:04:10) The Pretenders - Religious Love
4. (00:05:29) Johnny Mathis - the power of love
5. (00:05:05) Dana - Silent Night, Holy Night
6. (00:02:57) The Beach Boys - Winter wonderland
7. (00:04:14) Eartha Kitt - Little Drummer Boy
8. (00:02:53) Ella Fitzgerald - The Christmas Song
9. (00:05:18) BROS - Christmas Star
10. (00:04:11) Albert Hammond - Baby, it's cold Outside
11. (00:04:04) Cliff Richard - Mistletoe and Wine
12. (00:03:41) Shakin´Stevens - Merry Christmas everyone
13. (00:03:33) Mud - Lonely this Christmas
14. (00:04:12) David Essex - A Winter´s tale
15. (00:03:34) Mel & Kim - Rockin arround the Christmas
16. (00:03:25) Slade - Merry X-mas Everybody
17. (00:04:33) Lynyrd Skynyrd - Christmas Time Again
18. (00:04:31) Elton John - Step into Christmas
19. (00:04:48) Prince & The Revolution - Another Lonely Christma
20. (00:03:16) Blink - I wont be home for Christmas

Playing Time.........: 01:21:04
Total Size...........: 111,45 MB

http://www.filefactory.com/file/244d4e/

van még 10-15 karácsonyi album, de nem akartam nagyon offolni, ha valakit érdekel megadom hol találja.
kaloz174
Sziasztok!
Ma este partin voltam. <#vigyor2> Végre a Dunaferr vezetés is összehozott egy évzáró bulit! <#taps> Jelen volt a teljes játékosállomány, 1-2 kivétellel. Volt énnekkar, Detti-köszöntõ! Kaptunk finom vacsorát. (Bár ízlések és pofonok...)
Lehetett beszélgetni, csapatképet aláíratni a csajokkal.

Tetszett az ötlet, csak az nem, hogy elég késõn szóltak. Remélem, jövõre is megszervezik, az idei tanulságokat levonva.
(A csapatvezetés viszont hiányosan volt jelen, úgy vettem észre.)

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

😞 bezony, lehet épp nemrég jött volna haza az Eb-rõl...
várjuk vissza 😊

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

remélem ez lesz vmelyik hétfõ esti programod ;DDDD Videóért meg már ajit is kapnál, persze csak ha Lajos táncol rajta 😊)))
Szemi is beszáll vajon? 😉

Duby
Bár semlegesként és "kibicnek semmi sem drága" alapon, de egy Spiridon-t szerzõdtetni, még ha csak fél évre is, és még ha viszonylag erõs posztra is, de meg kell játszani. A hírek szerint nagyon jó ára volt, akart is jönni, ez mellett értelmes csapatvezetésnek nem szabad elmenni. Óriási erõsítés. Aztán bõven bennevan a pakliban, hogy marad tovább.
(...ezt marhanagy focimenedzserjáték-tapasztalataim alapján mondom <#nezze>) <#nyes>

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

Duby
Tárt karokkal várjuk vissza! <#wink>

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

Isthy
Jobban bizony, sztem is...

DUNAFERR FOREVER!!!

VMan
ez meg jaja 😞
azt hiszem mindenki jobban járt volna ha marad a nyáron a Dunaferrben...

HAJRÁ MAGYAROK! :]

VMan
jaja 😊

Isthy
Az FCK más posztra meg bevásárolt és ez Bulira nézve nem sok jót jelent. Azt hiszem Krause érkeztével még az eddig sem soknál is kevesebb játékperc fog jutni neki...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ha jól tudom lesz ott egy olyan EB résztvevõ is, aki nem igazán lopta be magát a szivünkbe azzal az aljas megmozdulásával. Nem vagyok benne biztos, hogy nem fog kapni érte pár keresetlen szót a szurkolóktól.

DUNAFERR FOREVER!!!

VMan
nem lehet kérdés, hogy nagyszerû igazolás. talán van akkora profi, hogy beilleszkedési problémák nélkül már a BL-ben is hasznára lehet az ETOnak. (mert ha nem, akkor sok haszna nincs, lévén a bajnokságot így is simán illik hozni.)

ellenben egy újabb idegenlégiós, lassan már tényleg csak Görbicz és Vérten fér be a kezdõbe itthonról, ami nem annyira szimpatikus :|

jobbszélre azért Touraynak örültem volna, hiába külföldi Õ is, mert azon a poszton tényleg kissé elmarad a nemzetközi színvonaltól az ETO, de sajnos épp ma jelentették be, hogy meghosszabbította lejáró szerzõdését 2009-ig az FCK-nál.

VMan
nagyon jó kis mezõny, épp tegnap nézegettem a csapatok kereteit, jónéhány EB-résztvevõt láthatunk élõben, pl. Reiche, Wörz (német), Fruelund (dán), Lybekk (norvég)!
sajnos ugyanezen a napon lesz a Cornexi-Krim is, ezért csak a döntõ napján tudok majd ottlenni a Vasas Kupán, de már várom 😊

Isthy
Igaz kívülálló vagyok, de ezzel maximálisan egyetértek.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
A miheztartás végett küldjél nekik a céges munkavédelmi sisakból!

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Nem bizony! :-D

DUNAFERR FOREVER!!!

Táncos ETO
Egyetértünk, bár Cseszi az indexen némileg indokolta, azt el tudom fogadni. Csak hát más csapatrészeinket még fontosabb lenne megerõsíteni.. Bízunk a legjobbakban.. 😊)

Hege eto
Az én kottámból énekelsz. Az a szomorú, hogy a vak is látja milyen posztokon vagyunk gyengék: Jobbszél, jobblövõ. Oda kéne rutinos játékos venni. Állítólag Ana térde nem bírja a strapát, de az Õ térde már akkor nem bírta mikor idejött. Nekem ez ilyen kapkodásnak tûnik. Már akkor felháborodtam mikor Ritát elküldték. Rita lecserélése Ana-ra érthetetlen volt. Spiridont értem, mert 185 cm magas 80 kg. Olyan a felépítése mint Lulunak.Az EB-n Õ sáncolt a legtöbbet pedig csak 5 meccset játszott. Csak akkor ha égetõen szükség van játékosra az szerintem nem a beálló poszt nálunk.

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Táncos ETO
Valahogy nekem is vegyes érzéseim vannak: itt van Siki, Lazer, kölcsönben Reiner.. Most akkor hogy is van ez?! Inkább átlövõk terén kellene keresgélni, vagy akkor már egy klasszis kapust, bár Herr Orsival semmi bajom. Nem értem.. Véleményetek?!

Hege eto
Én is jobbos vagyok. nem is kicsit, de ezek elmehetnek a náthás.....ba hanukázni!!!!!!!!!

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Hege eto
Itt egy hír az ETO oldalról. Hozzámásoltam a véleményem is ami lesúlytó:Spiridon az ETO-ban!
Írta: Cseszregi Balázs
2006. december 21.
Klasszis beállóssal erõsített a Bajnokok Ligájára készülõ Gyõri Audi ETO KC. Az osztrák válogatott játékos egyelõre fél évre kötelezi el magát a zöld-fehérekhez.

A 26 éves Simona Spiridon jelenleg a román Rulmentul Brassó játékosa, de korábban hosszú évekig (2001 szeptemberétõl egészen 2006 júniusáig) a Hypo csapatát erõsítette és felvette az osztrák állampolgárságot. is. Ausztria színeiben szerepelt a svédországi Európa-bajnokságon, ahol a legjobb blokkoló lett. A 185 cm magas és 78 kg súlyú beállós december 27-én érkezik Gyõrbe orvosi vizsgálatra, majd ezután írja alá a szerzõdését a zöld-fehérekhez. Spiridont hívta a macedón sztárklub, a Kometal Skopje is, de õ az ETO-t választotta.

--------------------------------------------------------------------------------
Még kéne egy irányító meg a balszélre valaki.....
Szerzõ: tomas dátum: 2006-12-21 15:46:18

Kézilabda
12.28. 15:00 Ferencváros - Randers (DK) / Vasas Kupa Fáy u.
12.28. 16:45 Dunaferr - Hypobank (AT) / Vasas Kupa Fáy u.
12.28. 18:30 Leipzig (D) - Randers (DK) / Vasas Kupa Fáy u.
12.28. 20:15 Vasas-INVITEL - Hypobank (AT) / Vasas Kupa Fáy u.

Azért ez az összeállítás nemtûnik rossznak!!!!!

" Még néhány tréning, és szerintem a vezetõedzõnket, Mocsai Lajost is rávesszük arra, hogy táncoljon velünk."

Azért arra befizetnék, ha Mocsai bedobná a sûrûcsapást, mint néptánc elemet!!!!!<#crazya><#szomoru1><#nyes><#nyes> Szerintem belehalna!
Egyébként az ötlet szerintem nem rossz! Papp Laci a bokszolókkal, fát vágatott! Szerintem a csajok a táncnak jobban örülnek!!!<#papakacsint><#wink><#smile>

Táncos ETO
Köcsög Szíjjártó.. Egy iskolába jártam vele, alattam lévõ évfolyamban tanult, de már ott sem igazán kedvelték..
Nem piros a szemem, de amit ez a csávó csinál, az már az én gyomromnak is sok/k/.. Egy biztos: nem szabad hagyni, hogy tönkretegyék a gyõri kézilabdát a 'gyõri' érdektelenségbe fulladó kosárlabdájukért..

VMan
SZT figyelmébe (is):

Néptánccal edz a Vasas
Angyalföldi csárdáskirálynõk

2006-12-21

Budapest - Táncra perdültek a Vasas nõi kézilabdázói: vasvári verbunkost, somogyi ugróst, férfi botostáncokat és csárdást járnak hétfõ esténként a csapat tagjai. Mocsai Lajos (52), az együttes vezetõedzõje választotta a lányok számára a különös programot, mert így nemcsak a gárda hangulata, de a játékosok ritmusérzéke is sokat javul.

- Emlékszem, úgy lettem kézilabdázó, hogy az általános iskolában választanom kellett a néptánc és a kézilabda között - nosztalgiázott a kapus Triffa Ágnes (19).

- Az utóbbi mellett döntöttem, de a tánc szeretete azóta is megmaradt. Ahogy kislánykoromban, úgy most is a csárdás ment igazán.

Molnár Sándor (23) tánctanár szerint az angyalföldi lányok közül különösen a beállós Ábrahám Szilvia (23) és az irányító Blaskovits Adrienn (23) remekelt.

- Nagyon meglepõdtünk, amikor megtudtuk, hétfõ esténként táncolni fogunk - csatlakozott a beszélgetéshez mosolyogva Ábrahám.

- Noha szinte minden gyakorlás után izomláz gyötör, azért kiválóan érzem magam. Még néhány tréning, és szerintem a vezetõedzõnket, Mocsai Lajost is rávesszük arra, hogy táncoljon velünk.

Blaskovits Adriennek is tetszenek a "különórák”.

- Valamelyikünk rendre elvéti a ritmust, ezért rengeteget zrikáljuk egymást, és sokat nevetünk - mondta Adrienn.

Mocsai Lajos is örül, hogy a lányok élvezik a táncórákat.

- Sokszor annyira beleélik magukat, hogy észre sem veszik, szakad róluk a víz - magyarázta a szakember. - Elsõsorban az irányváltozást és a ritmusérzéket javítja az ilyen jellegû mozgás, de a tánc fejleszti a lányok kondícióját is.

Kolontár Krisztián

http://www.blikk.hu/cikk.php?cikk=49805

Breki33
hát elég finom

ha jársz erre mostanában megkóstolhatod
SomogyiG
Ez nem is off 😄 😄 😄

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Breki33
Aszaltszilva-likõr

Hozzávalók:
40 deka magozott aszalt szilva
20 + 20 deka méz
4 darabka fahéj
1 vaníliarúd
kb. 5 dl vodka

Elkészítés:
1. Alaposan kimosunk, majd megszárítunk egy csavaros tetejû 1 literes befõttesüveget. Beledobunk néhány szem aszalt szilvát, aztán rácsorgatunk egy kis mézet, majd megint szilva jön és újra méz.
2. Félúton, hogy a fûszerezéssel is törõdjünk, beletesszük az üvegbe a fahéjdarabkákat és vaníliarudat, amelyet elõtte keresztbe és hosszában is félbevágtunk. Most megint belekerül az üvegbe némi aszalt szilva, rá egy kevés méz, és így haladunk, amíg el nem fogy a gyümölcs, valamint a fele mennyiségû, azaz 20 dkg méz.
3. A mézes, fûszeres aszalt szilvát felöntjük annyi vodkával, amennyi ellepi majd lezárjuk, és 3-4 napig hûvös, sötét helyre állítjuk. Amikor eszünkbe jut, összerázzuk, mindössze ennyi a teendõnk vele.
4. Pár nap múlva, miután a szilvaszemek már megduzzadtaka mézes, vaníliás alkoholban, és már jól átadták az ízüket neki, a maradék 2o deka mézet kavargatva összefõzzük 2 dl vízzel. Ezután megvárjuk, hogy a mézes víz langyosra hûljön, aztán ráöntjük a szilvára.
5. Az egészet jól összekeverjük, és néhány gyógyszertári gézlapon keresztül átszûrve csinos, tiszta kicsi üvegekbe töltjük. Kézügyességünk függvényében szépen kidekoráljuk õket cimkével és masnival, majd hûtõbe tesszük, ahol több hétig is elállnak.
Megjegyzés: A vodkás szilvát a késõbbiekben ugyanúgy használhatjuk sütikhez, fagyikhoz, vagy gyümölcssalátákhoz, ahogy például a rumos meggyet szokás.
7 dl lesz belõle.
Hege eto
Egyébként erõsen gondolkozunk egy kosármeccs meglátogatásával botrányokozási céllal

Hege eto
Ehhez? BUZI SZÍJJÁRTÓ...........inkább nem folytatom

kaloz174
Bástya et. újra színre lépett. <#levele>

kaloz174
Ez nem annyira tûnik bodzának!😊)

Breki33
errõl jut eszembe

ismeritek a vodkás szilva
vagyis a Aszaltszilva-likõr receptjét?

Én ezt készítem karácsonyra és bár én nem nagyon iszom alkoholt ez nagyon bejött

Most lett feltöltve újra amit megittunk vodkával és várja a karácsonyt
VMan
Letartóztatták a több mint egymilliárd forintos adócsalás gyanújával szerdán õrizetbe vett Csongrád megyei vállalkozás vezetõjét. Lapunk információi szerint a cég a klárafalvi Németh Toll Kft., amelynek sem alkalmazottai, sem tulajdonosai nem nyilatkoztak az üggyel kapcsolatban. A nyomozóhatóság illetékesei szerint akár 10 év börtönt is kaphat a gyanúsított.

http://delmagyar.hu/cikk.php?id=74&cid=138865

Isthy
Nahh, mibõl lesz a cserebogár? Még a végén visszatalálsz a helyes útra! ;-)))
Akkor a Gálán pontosítjuk a részleteket némi nedü mellett :-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

Nem hát. Mióta errõl álmodok, és hál'Istennek nem egy napon van a Fradi-Skopje-val. Januárban bepótolom a decemberben kimaradt meccsrejárást😊)))
(ezzel együtt már 5 meccs, és 2 halasztott Fradi meccs, aminek még nincs idõpontja)
Na meg persze ha már jövök a Gálára, akkor a Vasas kupára is kinézek 29.-én😊

Isthy
Ahová a politikusok beteszik a lábukat ott jóra ne számítsunk, ismét itt egy élõ példa <#levele><#violent>

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
láttátok a fiúkról a riportot?
Breki33
<#eljen>
Isthy
Ezek szerint el szándékozol látogatni Kiskunhalasra az említett napon? Nem fotelbõl fogsz szurkolni a Sport1 közvetítését nézve? ;-)))

Részemrõl rendben van, én biztos ott leszek. A továbbiakat mondjuk 30-án megbeszélhetjük.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Én el tudok képzelni mást is egy Fradi szurkolónál. Mondjuk legyen párduc, Pádár Ildikó után. Fekete párduc! <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Az én információim szerint már bõvült, a Sport1 adni fogja a Halas itthoni meccsét január 7-én kora délután.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy, úgy olvastam, 7én lesz a Halas itthoni meccse. Ki kellene találni valamit;-))))))

kaloz174
Egyébként az edzésprobléma megoldására - ami ugye nem is jöhetett volna jobbkor, mint a BL-meccsek elõtt - van egy (nem egészen komoly😊) javaslatom: nevezzen az ETO a Vasas-kupára, az már 2 napot megoldana!😊)

kaloz174
Mit szóltok ehhez, gyõriek?

Kosár-kézi együtt?

"... a hírek szerint a Magvassyban a két ünnep között szerelik fel a kosárpalánkokat, és festik fel a kosárpályát, s mivel a cég nem akar éjszaka dolgozni, az Audi ETO nõikézilabda-csapata egyelõre nem tudja, hol tréningezzen..."

De "imádom", amikor valaki visszaél a helyzetével!! <#boxer>

Hege eto
pannon puma. Miazhogy? Nagyon is.

Breki33
Küzeledik a karácsony így újra lehet tölteni
aki tavaly nem szedte le tõlem

Karácsonyi énekek - Mennybõl az angyal

01 - Mennybõl az angyal.mp3
02 - Ó, gyönyörû szép.mp3
03 - Kis karácsony, nagy karácsony.mp3
04 - Csendes éj.mp3
05 - Suttog a fenyves....mp3
06 - Beethoven- Örömóda.mp3
07 - J.S.Bach- OP.76. NO.-5..mp3
08 - Pásztorok, pásztorok.mp3
09 - Itt van a szép karácsony.mp3
10 - Ezüstfenyõ szép sudár.mp3
11 - Hull a pelyhes fehér hó.mp3
12 - Száncsengõ.mp3
13 - J.S.Bach- OP.68. NO.-1..mp3
14 - J.S.Bach- OP.15. NO.-7..mp3

link

pár napig lesz fent jelszó miegymás nélkül rögtön teljes sávszéllel tölthetõen magyar szerveren aztán jön ez

"Ez egy saját készítésû válogatás 10-15 karácsonyi válogatás CD-ról összeválogatva illetve máshol nem található hivatalosan meg sem jelent ritkaságok vannak rajta.

Akiknek eddig ajándékba adtam mind odavoltak érte milyen jó válogatás, gondoltam most megosztom veletek is, hogy örömet szerezzetek vele másoknak.

A csomag tartalma 21 klasszikus karácsonyi szám., köztük meglepetések."