Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Isthy, te is tt voltál?
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig
Artist...............: Various Artists
Album................: The Very Best of Rock Christmas 2СD
Genre................: Rock/Pop
Source...............: NMR
Year.................: 2000
Ripper...............: NMR
Codec................: FhG
Version..............: MPEG 1 Layer III
Quality..............: CBR 192, (avg. bitrate: 192kbps)
Channels.............: Joint Stereo / 44100 hz
---------------------------------------------------------------------
Tracklisting
---------------------------------------------------------------------
CD1
1. (00:04:16) Queen - Thank Good It´s Christmas
2. (00:04:07) Bryan Adams - Christmas Time
3. (00:03:33) John & Yoko/The Plastic One Band - Happy X- Mas
4. (00:03:50) Band Aid - Do They know it´s Christmas
5. (00:04:22) Whamp - Last Christmas
6. (00:03:57) Chris Rea - Driving Home for Christmas
7. (00:04:03) Samatha Mumba - All i want for Christmas
8. (00:04:45) Ronan Keating feat. Moira Brennan - Fairytale of New York
9. (00:03:45) Paul McCartney - Wonderful Christmas Time
10. (00:03:33) Orange Blue feat Vail - Why do the feel so sad on Christmas
11. (00:04:07) 98° - This Gift
12. (00:04:35) S Club7 - Perfect Christmas
13. (00:05:05) Luther Vandross - Have yourself a merry little Christmas
14. (00:04:04) All-4-One - Frosty the Snowman
15. (00:02:34) Boyz 2 men - Silent Night
16. (00:02:50) David Pomeranz - Christmas ist he Time of the Year
17. (00:04:02) Child Liners - The Gift of Christmas
18. (00:04:08) Loona - Navidad (Christmas)
19. (00:04:12) N´Sync - Merry Christmas, Happy Holiday
20. (00:04:23) A*Teens - Happy New Year
Playing Time.........: 01:20:09
Total Size...........: 110,20 MB
CD2
1. (00:03:05) Bing Crosby - White Christmas
2. (00:04:07) Loona - Hijo De La Luna
3. (00:04:10) The Pretenders - Religious Love
4. (00:05:29) Johnny Mathis - the power of love
5. (00:05:05) Dana - Silent Night, Holy Night
6. (00:02:57) The Beach Boys - Winter wonderland
7. (00:04:14) Eartha Kitt - Little Drummer Boy
8. (00:02:53) Ella Fitzgerald - The Christmas Song
9. (00:05:18) BROS - Christmas Star
10. (00:04:11) Albert Hammond - Baby, it's cold Outside
11. (00:04:04) Cliff Richard - Mistletoe and Wine
12. (00:03:41) Shakin´Stevens - Merry Christmas everyone
13. (00:03:33) Mud - Lonely this Christmas
14. (00:04:12) David Essex - A Winter´s tale
15. (00:03:34) Mel & Kim - Rockin arround the Christmas
16. (00:03:25) Slade - Merry X-mas Everybody
17. (00:04:33) Lynyrd Skynyrd - Christmas Time Again
18. (00:04:31) Elton John - Step into Christmas
19. (00:04:48) Prince & The Revolution - Another Lonely Christma
20. (00:03:16) Blink - I wont be home for Christmas
Playing Time.........: 01:21:04
Total Size...........: 111,45 MB
http://www.filefactory.com/file/244d4e/
van még 10-15 karácsonyi album, de nem akartam nagyon offolni, ha valakit érdekel megadom hol találja.
Ma este partin voltam. <#vigyor2>#vigyor2> Végre a Dunaferr vezetés is összehozott egy évzáró bulit! <#taps>#taps> Jelen volt a teljes játékosállomány, 1-2 kivétellel. Volt énnekkar, Detti-köszöntõ! Kaptunk finom vacsorát. (Bár ízlések és pofonok...)
Lehetett beszélgetni, csapatképet aláíratni a csajokkal.
Tetszett az ötlet, csak az nem, hogy elég késõn szóltak. Remélem, jövõre is megszervezik, az idei tanulságokat levonva.
(A csapatvezetés viszont hiányosan volt jelen, úgy vettem észre.)
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
várjuk vissza 😊
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Szemi is beszáll vajon? 😉
(...ezt marhanagy focimenedzserjáték-tapasztalataim alapján mondom <#nezze>#nezze>) <#nyes>#nyes>
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
azt hiszem mindenki jobban járt volna ha marad a nyáron a Dunaferrben...
HAJRÁ MAGYAROK! :]
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
ellenben egy újabb idegenlégiós, lassan már tényleg csak Görbicz és Vérten fér be a kezdõbe itthonról, ami nem annyira szimpatikus :|
jobbszélre azért Touraynak örültem volna, hiába külföldi Õ is, mert azon a poszton tényleg kissé elmarad a nemzetközi színvonaltól az ETO, de sajnos épp ma jelentették be, hogy meghosszabbította lejáró szerzõdését 2009-ig az FCK-nál.
sajnos ugyanezen a napon lesz a Cornexi-Krim is, ezért csak a döntõ napján tudok majd ottlenni a Vasas Kupán, de már várom 😊
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
Írta: Cseszregi Balázs
2006. december 21.
Klasszis beállóssal erõsített a Bajnokok Ligájára készülõ Gyõri Audi ETO KC. Az osztrák válogatott játékos egyelõre fél évre kötelezi el magát a zöld-fehérekhez.
A 26 éves Simona Spiridon jelenleg a román Rulmentul Brassó játékosa, de korábban hosszú évekig (2001 szeptemberétõl egészen 2006 júniusáig) a Hypo csapatát erõsítette és felvette az osztrák állampolgárságot. is. Ausztria színeiben szerepelt a svédországi Európa-bajnokságon, ahol a legjobb blokkoló lett. A 185 cm magas és 78 kg súlyú beállós december 27-én érkezik Gyõrbe orvosi vizsgálatra, majd ezután írja alá a szerzõdését a zöld-fehérekhez. Spiridont hívta a macedón sztárklub, a Kometal Skopje is, de õ az ETO-t választotta.
--------------------------------------------------------------------------------
Még kéne egy irányító meg a balszélre valaki.....
Szerzõ: tomas dátum: 2006-12-21 15:46:18
12.28. 15:00 Ferencváros - Randers (DK) / Vasas Kupa Fáy u.
12.28. 16:45 Dunaferr - Hypobank (AT) / Vasas Kupa Fáy u.
12.28. 18:30 Leipzig (D) - Randers (DK) / Vasas Kupa Fáy u.
12.28. 20:15 Vasas-INVITEL - Hypobank (AT) / Vasas Kupa Fáy u.
Azért ez az összeállítás nemtûnik rossznak!!!!!
Azért arra befizetnék, ha Mocsai bedobná a sûrûcsapást, mint néptánc elemet!!!!!<#crazya>#crazya><#szomoru1>#szomoru1><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes> Szerintem belehalna!
Egyébként az ötlet szerintem nem rossz! Papp Laci a bokszolókkal, fát vágatott! Szerintem a csajok a táncnak jobban örülnek!!!<#papakacsint>#papakacsint><#wink>#wink><#smile>#smile>
Nem piros a szemem, de amit ez a csávó csinál, az már az én gyomromnak is sok/k/.. Egy biztos: nem szabad hagyni, hogy tönkretegyék a gyõri kézilabdát a 'gyõri' érdektelenségbe fulladó kosárlabdájukért..
Néptánccal edz a Vasas
Angyalföldi csárdáskirálynõk
2006-12-21
Budapest - Táncra perdültek a Vasas nõi kézilabdázói: vasvári verbunkost, somogyi ugróst, férfi botostáncokat és csárdást járnak hétfõ esténként a csapat tagjai. Mocsai Lajos (52), az együttes vezetõedzõje választotta a lányok számára a különös programot, mert így nemcsak a gárda hangulata, de a játékosok ritmusérzéke is sokat javul.
- Emlékszem, úgy lettem kézilabdázó, hogy az általános iskolában választanom kellett a néptánc és a kézilabda között - nosztalgiázott a kapus Triffa Ágnes (19).
- Az utóbbi mellett döntöttem, de a tánc szeretete azóta is megmaradt. Ahogy kislánykoromban, úgy most is a csárdás ment igazán.
Molnár Sándor (23) tánctanár szerint az angyalföldi lányok közül különösen a beállós Ábrahám Szilvia (23) és az irányító Blaskovits Adrienn (23) remekelt.
- Nagyon meglepõdtünk, amikor megtudtuk, hétfõ esténként táncolni fogunk - csatlakozott a beszélgetéshez mosolyogva Ábrahám.
- Noha szinte minden gyakorlás után izomláz gyötör, azért kiválóan érzem magam. Még néhány tréning, és szerintem a vezetõedzõnket, Mocsai Lajost is rávesszük arra, hogy táncoljon velünk.
Blaskovits Adriennek is tetszenek a "különórák”.
- Valamelyikünk rendre elvéti a ritmust, ezért rengeteget zrikáljuk egymást, és sokat nevetünk - mondta Adrienn.
Mocsai Lajos is örül, hogy a lányok élvezik a táncórákat.
- Sokszor annyira beleélik magukat, hogy észre sem veszik, szakad róluk a víz - magyarázta a szakember. - Elsõsorban az irányváltozást és a ritmusérzéket javítja az ilyen jellegû mozgás, de a tánc fejleszti a lányok kondícióját is.
Kolontár Krisztián
http://www.blikk.hu/cikk.php?cikk=49805
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Hozzávalók:
40 deka magozott aszalt szilva
20 + 20 deka méz
4 darabka fahéj
1 vaníliarúd
kb. 5 dl vodka
Elkészítés:
1. Alaposan kimosunk, majd megszárítunk egy csavaros tetejû 1 literes befõttesüveget. Beledobunk néhány szem aszalt szilvát, aztán rácsorgatunk egy kis mézet, majd megint szilva jön és újra méz.
2. Félúton, hogy a fûszerezéssel is törõdjünk, beletesszük az üvegbe a fahéjdarabkákat és vaníliarudat, amelyet elõtte keresztbe és hosszában is félbevágtunk. Most megint belekerül az üvegbe némi aszalt szilva, rá egy kevés méz, és így haladunk, amíg el nem fogy a gyümölcs, valamint a fele mennyiségû, azaz 20 dkg méz.
3. A mézes, fûszeres aszalt szilvát felöntjük annyi vodkával, amennyi ellepi majd lezárjuk, és 3-4 napig hûvös, sötét helyre állítjuk. Amikor eszünkbe jut, összerázzuk, mindössze ennyi a teendõnk vele.
4. Pár nap múlva, miután a szilvaszemek már megduzzadtaka mézes, vaníliás alkoholban, és már jól átadták az ízüket neki, a maradék 2o deka mézet kavargatva összefõzzük 2 dl vízzel. Ezután megvárjuk, hogy a mézes víz langyosra hûljön, aztán ráöntjük a szilvára.
5. Az egészet jól összekeverjük, és néhány gyógyszertári gézlapon keresztül átszûrve csinos, tiszta kicsi üvegekbe töltjük. Kézügyességünk függvényében szépen kidekoráljuk õket cimkével és masnival, majd hûtõbe tesszük, ahol több hétig is elállnak.
Megjegyzés: A vodkás szilvát a késõbbiekben ugyanúgy használhatjuk sütikhez, fagyikhoz, vagy gyümölcssalátákhoz, ahogy például a rumos meggyet szokás.
7 dl lesz belõle.
ismeritek a vodkás szilva
vagyis a Aszaltszilva-likõr receptjét?
Én ezt készítem karácsonyra és bár én nem nagyon iszom alkoholt ez nagyon bejött
Most lett feltöltve újra amit megittunk vodkával és várja a karácsonyt
http://delmagyar.hu/cikk.php?id=74&cid=138865
Akkor a Gálán pontosítjuk a részleteket némi nedü mellett :-)))
DUNAFERR FOREVER!!!
(ezzel együtt már 5 meccs, és 2 halasztott Fradi meccs, aminek még nincs idõpontja)
Na meg persze ha már jövök a Gálára, akkor a Vasas kupára is kinézek 29.-én😊
DUNAFERR FOREVER!!!
Részemrõl rendben van, én biztos ott leszek. A továbbiakat mondjuk 30-án megbeszélhetjük.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Kosár-kézi együtt?
"... a hírek szerint a Magvassyban a két ünnep között szerelik fel a kosárpalánkokat, és festik fel a kosárpályát, s mivel a cég nem akar éjszaka dolgozni, az Audi ETO nõikézilabda-csapata egyelõre nem tudja, hol tréningezzen..."
De "imádom", amikor valaki visszaél a helyzetével!! <#boxer>#boxer>
aki tavaly nem szedte le tõlem
Karácsonyi énekek - Mennybõl az angyal
01 - Mennybõl az angyal.mp3
02 - Ó, gyönyörû szép.mp3
03 - Kis karácsony, nagy karácsony.mp3
04 - Csendes éj.mp3
05 - Suttog a fenyves....mp3
06 - Beethoven- Örömóda.mp3
07 - J.S.Bach- OP.76. NO.-5..mp3
08 - Pásztorok, pásztorok.mp3
09 - Itt van a szép karácsony.mp3
10 - Ezüstfenyõ szép sudár.mp3
11 - Hull a pelyhes fehér hó.mp3
12 - Száncsengõ.mp3
13 - J.S.Bach- OP.68. NO.-1..mp3
14 - J.S.Bach- OP.15. NO.-7..mp3
link
pár napig lesz fent jelszó miegymás nélkül rögtön teljes sávszéllel tölthetõen magyar szerveren aztán jön ez
"Ez egy saját készítésû válogatás 10-15 karácsonyi válogatás CD-ról összeválogatva illetve máshol nem található hivatalosan meg sem jelent ritkaságok vannak rajta.
Akiknek eddig ajándékba adtam mind odavoltak érte milyen jó válogatás, gondoltam most megosztom veletek is, hogy örömet szerezzetek vele másoknak.
A csomag tartalma 21 klasszikus karácsonyi szám., köztük meglepetések."