Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Én is terveztem a 28-29 et, de szerintem mindkettõt kihagyom, marad a gála, de még alakulhat 😄
pénteken esetleg valaki nem hoz magával egy dvd-íróval ellátott laptopot? jó lenne a délelõtti meccseken készült képeket kiírni a délutáni meccsek elõtt, mert egyébként nagyon be kell osztani a helyet a memóriakártyán 😊
bár gondolom senki nem szaladgál laptoppal, de egy próbát megért <#nyes>#nyes>
HAJRÁ MAGYAROK! :]
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Bethlehemi királyok
ezis nagyon szép
http://rapidshare.de/files/35396939/Kormoran_-_Betlehemi_kir_lyok.zip
DUNAFERR FOREVER!!!
Mse: Tudod, hogy bennem bízhatsz <#wink>#wink> Bodza ügyben olyan óvatos voltam, úgy vigyáztam, hogy senki más még csak a közelükbe sem jutott! <#nyes>#nyes>
DUNAFERR FOREVER!!!
(sajnos, csak virtuálisan, de egésség) <#pias>#pias><#pias>#pias><#pias>#pias>

Boldog névnapot!
Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig
"2006.12.28.csüt. 17.00 Cornexi-Alcoa-HSB H. Krim Ljubljana "
õk csak tudják! <#wink>#wink>
<#eljen>#eljen> grat aki megfogalmazta 😊 Milyen jól tükrözi ezen esztendõt 😄
Mármint, bizonyos szemszögbõl ^^
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
"Arabokat,örmény önkormányzatot,gyurcsányt meglepetés vendégnek a családi ebédhez!Gergényi kevergesse viperával a töltött káposztád!"
Azt hittem bepisilek a röhögéstõl mikor olvaSTAm<#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Ez egy saját készítésû válogatás 10-15 karácsonyi válogatás CD-ról összeválogatva illetve máshol nem található hivatalosan meg sem jelent ritkaságok vannak rajta.
Akiknek eddig ajándékba adtam mind odavoltak érte milyen jó válogatás, gondoltam most megosztom veletek is, hogy örömet szerezzetek vele másoknak.
A csomag tartalma 21 klasszikus karácsonyi szám., köztük meglepetések."
http://www.gigasize.com/get.php/253021/Brekis_karacsony.rar

egy happy videó mindenkinek 😊
Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig
DUNAFERR FOREVER!!!
Boldog, békés karácsonyt kívánok mindenkinek!😊
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
jelszót kér...
BÉKÉS, BOLDOG KARÁCSONYT
EGÉSZSÉGBEN és SIKEREKBEN GAZDAG
BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK!
Mint láthatod többek között itt is rontottam a levegõt a fórumban tegnap este a party ideje alatt.
DUNAFERR FOREVER!!!