Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
"Nõk:
1. Nagy Tímea (vívó) 1072 pont (88, 76, 19)
2. Benedek Dalma (kajakos) 973 (86, 59, 19)
3. Kovács Ágnes (úszó) 351 (9, 20, 47)...
5. Görbicz Anita (kézilabdázó, Gyõri Audi-ETO KC) 196.
Csapat:
1. Kovács Katalin, Janics Natasa (kajak) 1368 pont (185, 13, 2)
2. Férfi öttusa-válogatott (Balogh Gábor, Fülep Sándor, Horváth Viktor, Kállai Ákos) 528 (5, 69, 37)
3. Nõi kézilabda-válogatott 320 (9, 25, 33)
4. Férfi párbajtõr-válogatott 279
5. Kammerer Zoltán, Kucsera Gábor (kajak kettes) 220"
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
de ez az AMARMA kicsit kiakasztott
EB_utózönge: nekem õ volt a legjobb. <#worship>#worship><#taps>#taps>
Nem értettem, ma sem értem, többek között, a Dettinek adott kevés lehetõséget. - Ez most a cikk kapcsán jutott újra eszembe.
(off: alig ismertem rád😊)
e-on Kézilabda Gála 2006
Budapest - SYMA Sport- és Rendezvény Központ
S1 2006. december 30. 1600 óra
Budapest Bank FTC - HC Kometal Gjorce Petrov
nõi Bajnokok Ligája mérkõzés - Budapest
m1 2007. január 6. 1615 óra
Gyõri AUDI ETO KC - Byasen HB
nõi Bajnokok Ligája mérkõzés - Gyõr
m1 2007. január 13. 1615 óra
Debreceni VSC - C.S. HC Zalau
nõi EHF-Kupa mérkõzés - Debrecen
S1 2007. január 14. 1800 óra
Debreceni VSC - Dunaferr NK
nõi bajnoki mérkõzés - Debrecen
S1 2007. január 18. 1800 óra
Budapest Bank FTC - Slagelse DT
m1 2007. január 20-21. 1615 óra
Debreceni VSC - Budapest Bank FTC
nõi bajnoki mérkõzés - Debrecen
S1 2007. február 3. 1900 óra
Budapest Bank FTC - Hypo Niederösterreich
m1 2007. február 10. 1615 óra
Gyõri AUDI ETO KC - ZRK Buducnost
m1 2007. február 17. 1615 óra
Gyõri AUDI ETO KC - HC Lada Togliatti
m1 2007. február 24. 1615 óra
Magyarország - Norvégia
nõi válogatott mérkõzés - Szombathely
S1 2007. február 28. 1800 óra
(forrás: http://mksz.handballnet.hu)
úgytûnik Sport TV továbbra is csak Debrecenbõl közvetít... :o
pedig ilyen meccsek lesznek többek között az elsõ három fordulóban:
Vasas-DVSC, Dunaferr-Cornexi (ez mondjuk el van halasztva februárra), Kiskunhalas-FTC, Cornexi-ETO, FTC-Cornexi, ETO-DVSC.
HAJRÁ MAGYAROK! :]
Ami a nyilatkozatában kivetnivaló, az pusztán az a megjegyzés, hogy minket nem ért rá figyelni. Szerintem minden normális honpolgár azon van, hogy a sajátjairól minden körülmények között információhoz jusson, s ha netán nem sikerül, akkor nem "kékedik" vele. Ennek viszont szerintem semmi köze a hazafi(atlan)sághoz, egyszerûen "alulképzettség" az oka, hogy finoman fogalmazzak! Persze lehet benne sértõdöttség is, de ha ez az oka, az megint sak az általam alkalmazott jelzõre vezethetõ vissza!
A franciák sikerének nem tudom, hogy miért kell ennyire boldognak lennie, hiszen az eredményeik szempontjából semmi nem múlott rajta. Esetleg a csapat jóllakottsága és nyugodt alvása, mert kb. ennyi volt rábízva.
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
én is elégedett lennék egy bronzzal, bár nem tudom õ tkp mit is csinál a válogatottnál, de szép siker, hogy innen "bukott edzõként" távozik, aztán nyer egy EB bronzot 😊 (persze kicsit sarkosítva 😄 )
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig
Szabó Edina elégedett a bronzéremmel
A Cornexi egykori edzõjével a norvég-orosz európa-bajnoki döntõ szünetében készítettünk interjút.
http://handball.hu/
(már bocs)
csak közben rájöttem, hogy még nem ért fel a file, bocs!! "kicsit" (3 óra <#zavart2>#zavart2>) várjatok a letöltéssel 😊
Szerintem nem kevesebb, mert õk vnnak többen.
apropó Vérten Orsi, hihetetlen, hogy emberhátrányban milyen jó a VértenOrsi figuránk (kár hogy teljes létszámban nem cselez bártrabban, bár nyilván kevesebb a hely)
Mondjuk a posztja miatt a versenytársak nem sokan voltak. Akik lehettek volna (Jurack, Riegelhuth) azok nem alkottak maradandót.
DUNAFERR FOREVER!!!
Ja igen, ezt el is felejtettem, pedig hallottam ...
Na szóval gratuláció neki!
Azonkívûl érthetetlen, hogy Bodnyeva keveset volt pályán (29 perc) pedig amikor fenn volt jól csinált helyet a lövõknek, valamint rengetegszer megjátszható lett volna. Hihetetlennek tûnik, hogy az orosz átlövõk alig használták ki a helyet amit kaptak, ráadásul sokszor be is pattinthatták volna neki beállóba, fõleg kétbeállós játéknál volt nemegyszer viszonylag szabadon.
Nekem is csalódás volt az oroszok játéka, a norvégok Hammerseng nélkül is uralták a meccset szinte végig.
DUNAFERR FOREVER!!!
Nektekis feltünt, hogy Németh András mennyi fáradt, nagyon kimerültnek látszott!
Pihenni kéne egy kicsit, mert ez ebben a korban, bizony elég veszélyes.
(sajnos én tudom)
Turey elszórta a labdákat, mégis szinte végig pályán volt, kb egy jó passza volt, mellette csomó eladott labdája, nem kicsit rajta is múlt, hogy nem tudtak az oroszok egy gólnál közelebb zárkózni.
Hát nagy csalódás volt az orosz válogatott... Marenyikova sem mutatott semmit, szélre talán egyáltalán nem is játszottak ...
A norvégok jók voltak, bár én továbbra sem tartom olyan félelmetesen jó csapatnak õket, kicsit támogatták õket a bírók is.
Egyedül Gro-t sajnálom, hogy megint megsérült, és nem láthattam játszani. 😞
a norvég második kapus hetesmutatóját "elrontotta" Görbe, azért a 12/0 jobban tetszett volna 😄
Már várom a norvégok elleni meccsset, remélem teljes csapattal jönnek!
ezért sem értettem, miért mondta Sinka, hogy a norvégok, oroszok és németek elõttünk járnak... az elsõ kettõ természetesen elfogadható, a németeknek viszont ott akkor nagyon összejött, nekünk meg nagyon nem, de hogy elõttünk járnának az nagyon nagy túlzás. remélem a vb elõtt lekötünk velük is 1-2 barátságos meccset, kell a gyakorlás a stílusuk ellen.
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
A franciák alkalmazkodtak a jv-k stílusához, Wendling, Pecqueux-Rolland és társaik nem csinálnak nagy ügyet a keményedésbõl és az aljassából.
19-13
(14-11) <#wow1>#wow1>