Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

végig olvastam mind 305 hozzászólásom a Cornexi fórumon, egyetlen egyszer sem írtam le az általad említett szót, a jövõben megkérlek ne rágalmazz, és ne kelts hamis látszatot,ne állíts valótlan, ne akarj ilyen módon befolyásolni! Köszönöm!!!!

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

logikusnak hangzik, de vhogy senkirõl nem tudom elképzelni, hgy ilyen nyíltan törlesszen, van olyan hogy visszad, vagy odaszúr, de ennyire egyértelmûen? szerintem ahhoz nagyon lilaködnek kellene lennie az agyán, vagy nagyon buta kellene legyen akárki is, aki ilyet tenne törlesztésbõl, vagy szándékosan.
Ibi "ütött" vissza egyszer egy ellene szabálytalankódónak, meg a Tápais féle eset, róla tudjuk forró fejû, de azért ennyire senki nem elvetemült, hogy szándékosan fejbedobjon vkit, még általam nem szeretett -állítólag le hentesezett- játékosról sem tudnám ezt elképzelni!

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

nem emléxem ilyen hozzászólásra a Cori honlapon/fórumon, hogy bárkit henteseztem volna -talán Vérten Orsit neveztem így utoljára, de az már elég régen volt- ,de nyugodtan elküldheted privátban ezt is, kíváncsian várom!
egyébiránt, nyilván a saját oldalomról nézem, ahogy te is, ez legyen a legnagyobb hibám 😊
nem célozgattam semmire, nyíltan leírtam,hogy arról is mindenki látatlanban mondott véleményt, meg errõl is; csupán ez volt a párhuzam, meg annyi hogy utólag ott is kiderült pár olyan dolog ami alapján azt gondolom, hogy az elsõ beírások meg sem közelítették a valóságot!!!

Miattam nem kell ezentúl elkerülnöd a fórumot, láthattad, hogy igyekeztem nem hozzádszólni eddig sem, ezután is meg tudom tenni, ha Te nem kötsz bele a hozzászólásaimba 😊 egyébként meg szívesen elbeszélgetnék veled egyszer élõben, szerintem sokelõítéleted ledõlne, kedves - nem megkérdõjelezve- Luca 😊

kaloz174
Akkor irány a Gála!😊
Remélem, azért kézi is lesz.😊) Bár miért is ne lenne, hiszen nem akármilyen meccsel veszi kezdetét a program.😊)

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

kaloz174
Ajánlanám mindenkinek egyébként, hogy kérdezzen meg valakit, aki a csarnokban volt, és nem szurkolt egyik csapatnak sem, valamint kellõ ismerettel tud ítéletet mondani a meccsrõl, mi a véleménye. (Én is meg fogom tenni.)
Most olvastam az egyik fórumot (handball.hu), ahol - becsületére legyen mondva - fradista is megerõsíti azt, amiket én írtam.

Hege eto
Nem hinném hogy a játékosokban tüske marad az ilyenek miatt. Szépen elpuhítják egymást oda-vissza a meccseken, majd a végén lepacsiznak és szent a béke. Nekünk sem kell túlreagálni a dolgokat.
Persze azért jó lenne, ha nem úgy végzõdnének mint Orsi esete Fannival (foghiány, tejbepapi 2 hétig, állvarrás)

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Hege eto
Nem láttam a szitut és pártatlan vagyok a dologban, de azt azért tudjuk, hogy ezek a Lányok képzett játékosok, és meglehetõsen jó célkeresztel rendelkeznek, hiszen évek óta ezt csinálják. Nos 3mre álló sorfalnál 50cm tévedni, az még amatõrök közt is véletlen.
Ezek ált. ilyen törlesztés szagú dolgok. Nem lehet tudni elõzõleg Hangya mit súgott Reni fülébe ésetleg kaphatott egy tockost is amin így próbált elégtételt venni.
Sokan vagyunk olyanok (és innen is), akik simán megtennék, persze egy elnézés kéréssel fûszerezve.

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

kaloz174
Fenntartva szubjektív látásmódomat, állítom, hogy semmiféle cérna-elszakadásról nem volt szó a játéktéren.
A Dunaferrnek ez a gyõzelem nem volt különösebbeb létkérdés, mivel annyira kényszerszülte összeállításban játszottak, hogy egyértelmûen a Fradi volt a meccs esélyese, valamint több játékos is, mint már írtam, nem éppen tökéletes eü.állapotban lépett a pályára, ezzel javítva az ellenfél pozícióit. Szerintem pontosan azért is voltak eredményesek, meggyõzõek az elsõ félidõben, mert nem volt görcsös a játékuk, nem volt veszítenivalójuk.
A Fradi sokkal jobban kezdte a 2. félidõt. Nyilván ezt érzékelve a Kohász sebességet váltott. De azt azért nem gondolhatja senki komolyan, hogy szándékosan durván játszottak volna azokkal a játékostársakkal szemben, akikkel egyébként kimondottan baráti viszonyt ápolnak, a válogatottban együtt küzdenek.
Ez a feltételezés a legbántóbb számomra, különösen annak tükrében, hogy én is, a vádaskodók is nem most találkoztak elõször a Dunaferr játékosaival.😞

Isthy
Igen, a BL kicsit "más kávéház".
Egyébként sztem a Krim egyáltalán nem volt kemény a meccsen védekezésben, biztos vagyok benne, hogy a BL-ben ennél sokkal határozottabbak lesznek.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
A kialakult eszmecseréhez nem tudok hozzászólni, mivel nem láttam a meccset. Mindössze gratulálok a Fradinak a kupagyõzelemhez!

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Látom amit én írtam a #31313-ban az nem elégített ki. Persze igaz, abban a Coriról nem sok szót ejtettem ;-)

DUNAFERR FOREVER!!!

SomogyiG
Már megbocsáss, de amellett is szó nélkül kellene elmenni, ha pl. a Magyar A válogatottat az edzõpartnere, mondjuk a Magyar B válogatott bizonyítási vágy címén nem a felkészülési/edzõ meccsek írott és iratlan szabályai szerint teszi a dolgát, és jópár sérülést okoz?
Ugyanezt válaszolom V-Man #31326 hozzászólására is.
Szerintem inkább az történhetett, hogy az 53-54. perc tájékára a II. félidõben a Fradi már 6 góllal vezetett - azaz 10 góllal dobott többet ebben a játékrészben az ellenfelénél - s akkor elszakadt a cérna, és elszabadultak az indulatok. Nem állítom, hogy vezényszóra, lehet, hogy spontán. Mindenesetre teljes mértékben elvesztette a felkészülési mérkõzés jellegét, s egyértelmûen felidézte a kaproncai EHF döntõ visszavágóját - csak itt egy hazai csapat által, egy nemigazán komoly téttel bíró mérkõzésen.
Innentõl kezdve nem tartom lehetetlennek, hogy Sopiék sem akartak adósok maradni - amit a magam részérõl éppúgy elitélek, mint a kiváltó okokat. Teljesen egyetértek Németh Andrással abban, hogy ilyen felkészülési meccsekre nincs szüksége - nem csak a Dunaferrel, senkivel sem - senkinek sem

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Kedves(?)Mse!
Ahogyan elnézem Te mindig a saját oldaladról nézed az eseményeket. Ha az általad kedvelt játékossal/csapattal szemben szabálytalankodnak, azokat a játékosokat lehentesezed (példa rá a Cornexi oldalon lévõ beírásaid), de ha a saját játékosaid vétenek - õk csak a véletlen, vagy közel sem a szándékosság volt - valamilyen indokkal felmented õket.
Lehet valaki képzetlen, és fejbenyomja pl. a kapust, de ne haragudj, pár méterrõl belevágni a sorfalba, majd vigyorogva tovább lépni....

Akár hogyan is célozgatsz Kenyeres-Orsi esetre, az akkor is megtörtént és, ha Orsi nevetésre nyitja a száját, bizony ott tátong a fogsorában a lyuk, amit igen nehéz nem észrevenni.

Itt ez volt az utolsó hozzászólásom. Jó szurkolást Mindenkinek!

Luca
kaloz174
G.Reni fiatal játékos. Ebben a szezonban kevés lehetõséget kapott, ezen a meccsen úgy játszott, hogy bizonyítsa; érdemtelenül. Nem hiszem, hogy szándékosan akarta volna megdobni Mravikovát. Egyszerûen így sikerült, mivel még a szabaddobás alkalmával is ua. az a bizonyítási vágy dolgozott benne.
Nem kellemes dolog. De máskor is elõfordul, hogy szabaddobás alkalmával eltalálják a sáncolni szándékozó játékost.
A Dunaferr az elsõ félidõt nyerte. Aztán kicsit elaludtak, a Fradi meg nagyobb sebességre kapcsolva, kiegyenlített, vezetést is szerzett. Nyilván a Dunaferr szerette volna a hátrányát ledolgozni. Ez sikerült is, bizonyos mértékik. (Lehet, hogy össze is jön ha egy bizonyos szituációnál, amikor nem tették, a bírók, megállítják az órát. De ez történelmietlen.) Ezért õk is felpörögtek. De hogy szándékosan durvák lettek volna, hát azt elfogult túlzásnak gondolom. Vagyok annyira játékos-párti, vagyok annyira objektív, mégha egyik csapatnak drukkoltom is, hogy meg tudjam ezt ítélni.
De ajánlanám, hogy kérdezz meg pártatlan nézõt, ha független véleményt szeretnél.
A másik: ha NA így godnolkodik, nem kell ilyen tornán részt venni. Ugyanis sajnos bármikor bárkivel elõfordulhat sérülés. Ez benne van a sportban, bár senki sem örül neki, nyilván.😞

majd ha lesz idõd, írhatnál a Cori-Krim meccsrõl, plíz!
Fanni egy gólja igen kevésnek tûnik nekem -meg a kép is róla 😉) persze csak Stanley miatt hiányolom 😄DD, meg Szabi gólnélkülisége is aggaszt! 😞

SomogyiG
És ez most mit bizonyít? Hogy 15-20 hasonló esetbõl 2-ben elõfordul?

Nem mintha ott lett volna ennek jelentõsége, de nem is ad felmentést semmi esetre sem.
Kékesék elõtt sem, ezt jelezte a piros lap megitélése, aminek ugyancsak nem lett volna jelentõsége a meccs után. Õk voltak az esethez legközelebb, esetleg olyat is láttak, amit nem mindenki...

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

SomogyiG
Szomorúan hallottam - és itt olvastam is - hogy Németh Helga és Uhraková Lúcia nem tudta befejezni a mérkõzést sérülés miatt, s Mravikovával szemben súlyos sportszerûtlenséget követtek el - 2 gólos Fradi vezetésnél idõntúli szabaddobásnál szándékosan arcon dobták.
A Dunaferr ellenünk nem tud játszani és veszteni, csak háborúzni? Minderáron ki akarják vívni maguknak a közutálatot mindenhol?

Azt hiszem, ez így teljes! És így már nem hiszem, hogy olyan szaga lenne, mint a csonkán beollózott résznek, hiszen az általam hallott és olvasott infók alapján kérdeztem, s nem állítottam!

VMan
ja és 27-35-re nyert (és vezetett abban a pillanatban) a Krim 😊

HAJRÁ MAGYAROK! :]

VMan
konkrétabban 😊

utolsó elõtti elõtti elõtti kép, egy szabadobbás pillanata 😉

"szabaddobásnál szándékosan arcon dobták.
A Dunaferr ellenünk nem tud játszani és veszteni, csak háborúzni? Minderáron ki akarják vívni maguknak a közutálatot mindenhol?" .... eléggé olyan szaga van ;(

egy ok eszembejutott, de úgysem lesz elég jó😊 Reni egy fiatal játékos, aki kevés lehetõséget kap, szeretne bizonyítani edzõjének- netán a szöv.kap.nak -és hát minden lehetõséget megragad, meg akarja mutatni, akár idõntúliból is gól dobok...

lehet így is, lehet úgyis magyarázni

SomogyiG
Nem mondtam itéletet, s ha láttam volna az ominózus eseményt, akkor sem tenném ilyen értelemben. Amit viszont nem tudok felfogni, hogy idõntúli szabaddobásnál - amikor nem döntetlen az állás és nem is egy gól a hátrány - akkor miért kell belebikázni a labdát a sorfalba? Hányszor láthattuk már, hogy ilyenkor a labdát leteszik a földre, azaz nem végzik el a szabaddobást? Ebben látok én elítélendõ dühöt és szándékosságot, nem abban, hogy pont arcon találta Hangyát! Mi szükség volt erre?

kaloz174
Egyébként sajnos, a Dunaferrnek most sokkal rövidebb a kispadja, mint a Fradinak. Még rövidebb lett, miután - nyilván nem szándékosan - Laluskát - kicsit orron törölte "valaki", aminek következtében nem tudott az egész meccsen játszani. Mörtel Reni meg eleve sérült volt. Arról nem beszélve, hogy az egész szezonnak nem éppen megerõsödve vágtunk neki.😞

VMan
"erre kell felkészülnünk a BL-ben?"

sõt, ez a minimum, és naivitás azt gondolni, hogy ott nem ez lesz. ráadásul kapásból jön a Skopje, akik az egyik legkeményebb stílust képviselik tudtommal.

én ugyan a Fradi gyõzelméért szorítottam inkább, így nem mondom magam 100%-osan pártatlannak, de a Dunaferr egyáltalán nem volt kirívóan durva ma, ez a mai kézilabda, ha tetszik, ha nem... a Krim is ilyesmi stílusban védekezett tegnap(elõtt) Fehérváron, meg is lett az eredménye.

beleolvastam az indexen a Fradi-topicba, lehet nem kellett volna...
ugyanazt tudom mondani, mint a Vérten kontra Kenyeres ügyben is, hogy látatlanban bátor ember az aki ítéletet mond...
Remélem Heli azért a gálán részt tud venni 😊)

kaloz174
Egy válaszom van csak erre. Eddig csak Fradi-beszámolókat láttál. Én meg a meccset, igaz, a másik oldalnak szurkolva.
Én egyik oldalról sem gondolnám, hogy szándékosan szabálytalankodtak volna, viszont nem tudom magam kivonni annak hatása alól, amilyen mocskot, primitív hangnemet tapasztaltam. EZ méltatlan a sportághoz.

SomogyiG
Nagyon vártam már egy hozzászólást az ellenoldalról, hiszen eddig csak a "mieink" szólaltak meg. Amit nagyon furcsállok, az az, hogy a játék eldurvulásának megfékezését csak a bíróktól várod, s nem a játékosokon/szakvezetõkön kéred számon elsõsorban. A másik furcsaság az, hogy a pályán történteket ezzel el is intészed, s a szurkolókra térsz rá, holott nekik a mérkõzéshez semmi küzük sincs, s éppen úgy vagyunk velük, mint a rokonokkal - nem válogathatóak. Mindettõl függetlenül ez az egész szurkolótábornak - szerencsére - elhanyagolható része, ezért nem értem, hogy miért kell felemlíteni most, amikor egy BL meccsekre készülõ, s köztudottan rövid kispadú csapattal szemben vívtak élet-halál harcot egy felkészülési tornán? Miért kellett egy "normális" kerékvágásban zajló meccset az ellenfél 6 gólos vezetésénél ámokfutással befejezni, aminek az eredménye két sérült - Németh Helga (aki Neked sem közömbös, ha jól tudom és ezek szerint volt csapatának sem 😞 ) és Uhraková Lúcia, aki a Fradi egyik meghatározó játékosa - és egy súlyos sportszerûtlenség, amit rendkívül nehéz véletlenül végrehajtani, hogy finoman fogalmazzak???
Amit konkrétan tudok, hogy a holnapi edzést a csapatnak ki kell hagynia a kapott verés miatt, s Helga és Lulu sorsáról a holnapi részletes orvosi vizsgálat határoz, elõzetesen min. 3-4 napot ki kell hagyniuk.
Most már csak arra lennék kiváncsi, hogy mi történt volna, ha egy éles meccs lett volna mondjuk a bajnoki címért, nem egy felkészülési torna. Vagy a Dunaferr szerint erre kell felkészülnünk a BL-ben?

Bocsi, nem Téged támadlak, csak elkeserít, hogy egy magyar csapat így bánik egy nemzetközi porondon érdekelt másik csapattal, s még jópofizik is hozzá Ferling, Laluska, Gerstmár és Kovács Péter.

mikor olvastam a handball.hu-n a meccsekrõl, és láttam Detti lõtt góljainak számát, vhogy nekem is ez jutott eszembe, de gondoltam ne legyek már úgy okos, hogy még a meccset sem láttam, meg úgyis megkapnám "piros-szemüvegen át látom a dolgokat" hozzáfûzést 😉))
Gratulálok a Fradinak a kupagyõzelemhez!

Én idén sajnos már csak tv-ben nézem a gálát- ismét- pedig most sem túl messze, sem túl drágán bejuthattam volna az általám régóta várt eseményre, de az élet közbeszólt, iszonyúan dühös vagyok,és végtelenül szomorú 😞 és éhes :'((

Mindenkinek jó szórakozást 😊 majd integessetek 😊

kaloz174
Beszámoló a Vasas-kupa döntõjérõl - Dunaferr-es szemszögbõl: <#vigyor2>

Én is gratulálok a Fradinak a kupagyõzelemhez. <#taps> Az a csapat nyert, amelyiknek ma hosszabb volt a kispadja. De a játék képe alapján a Dunaferrnek nincs mit szégyenkezni, mivel sokáig nyerésre álltak, valamint jól gazdálkodtak a rendelkezésre álló lehetõségeikkel.
Sajnos, alapból többen sérültek voltak, még azok közül is, akik végül vállalni tudták a játékot. Így engem nem annyira izgatott az eredmény, végig azért szorítottam, hogy ne legyen újabb sérülés. Persze, nem volt rossz érzés látni, miért is kellett volna Dettinek több szerepet adni az EB-n, valamint azt sem, hogy G.Reni milyen bátran élt a lehetõséggel, amit végre megkapott. Piga szerintem egyre jobb, most támadásban is kapott többször feladatot, amit véleményem szerint sikeresen oldott meg. De tul.képpen elégedett voltam majdnem az egész csapattal.

Sajnos azonban ma este is kiütköztek azok a gondok, amik ma jellemzik a Kohászt. Nem minden csapatrész tud egyforma súllyal bekapcsolódni a játékba, valamint a kapusok teljesítménye is erõsen hullámzó. De a meccs nagyon jól szolgálta a felkészülést a köv.feladatokra. Összességében elégedett voltam a mutatott produkcióval.

A Fradiról pár szó: Meglepõen visszafogottan kezdtek. Bár lehet, hogy nagyon fáradtak, lehet, hogy a edzésmunka olyan, hogy erre az idõszakra nem tudtak felprörögni igazán. De hozták a kötelezõt. Jól használták ki, hogy a Dunaferr a 2. félidõ elején elfelejtett kijönni az öltözõbõl. Tulajdonképpen ezzel nyerték is a meccset. Én most nem láttam, hogy újabb elemeket építettek volna a játékba. De lehet, hogy ez az én hibám.😊

Ami mellett nem tudok szó nélkül elmenni, az a szurkolás stílusa. Nagyon felgyorsult a játék, amibõl adódóan elég sok szabálytalanság adódik. (A bírók nem fogják meg ezt, pedig az õ feladatuk lenne.) Jobban kellene egymásra vigyázni, de gondolom, várhatok én erre, amíg csak a szinte bármi áron elért eredmény számít. Viszont azt feltételezni, hogy valamelyik játékos szándékosan akar a másiknak sérülést okozni, még így sem tartom helyénvalónak.
Sajnos, a Fradi egy dologra változatlanul nem lehet büszke. Az pedig egy bizonyos szurkolói réteg. Mivel odatelepedtek, ahol én is ültem, végig "élvezhettem" a társaságukat. A sportszerûségtõl nagyon messzi állnak. Kicsit röhejes volt, amikor õk használtak az ellenfélre, bírókra olyan kifejezéseket, amik õket jellemezték. Sajnálom, hogy ez a stílus a kézipályák környékén is ennyire jellemzõ lett.😞(( Az már csak hab a tortán, hogy akkor, amikor a csapatuk vesztésre állt, szinte meg sem szólaltak. Akkor biztatták a csapatot, amikor már vezetett.

<#eljen> Grat a csajoknak 😊 Megkoronázták ezt a napot a Klub számára 😊
Hajrá, Fradi!

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

SomogyiG
Végeredmény: 34 - 32

SomogyiG
50. perc: 30 - 25

SomogyiG
40. perc: 23 - 21

SomogyiG
Budapest Bank-FTC - Dunaferr NKC

30. perc: 14 - 18

SomogyiG

20. perc: 09 - 10

SomogyiG
Digi Tv-Vasas Kupa döntõ

10. perc: 05 - 06

Isthy
Gratulálok én is a csajoknak, remélem ma este 7-kor Fradi-Dferr döntõ lesz! :-)

Néhány gondolat a meccsrõl:

Elég szép számú szurkolósereg jelent meg a csarnokban, majdnem teltház volt. Egy busznyi Krim szurkoló is érkezett, akik jó hangulatban és elég jó hanggal szurkolták végig a meccset. Érdekes, hogy a Hypo ellen Bécsben nem volt közülük senki.
A meccs nagy örömömre mindjárt egy Gabca góllal kezdõdött, szerencsére azután még volt belõle jónéhány szebbnél-szebb. Az elején még tartotta magát a Cori, azután a félidõ közepétõl ellépett a Krim és 17-12-es vezetéssel zárták a félidõt. A második elején kicsit szintén tartotta az 5 gólos hátrányt a Cori, de a félidõ közepére éppen Gabca 5. góljával lett meg közte a 10-es (30-20). A Krim végig vezetve, simán nyert, úgy, hogy nagyon sokat ki sem kellett adnia magából. A Cori játéka nagy csalódás volt számomra, azt hittem többet fogok látni tõlük. Még Zia próbálkozott valamennyire sikerrel és Margónak volt pár szép lövése, de összességében nagyon haloványak voltak. Ugrásszerû javulásra lesz szükségük a Valcea ellen, ha legalább itthon szeretnének valami jó eredményt.
A Krim a visszatérõ Freserrel egyértelmûen erõsödött támadásban, kellett nekik egy jó balkezes lövõ. Védekezésben is jelentõs erõsítés, néha nagyon erõsnek és magasnak tûnt a belsõ négyesük a hatosfalban (J2-tõl: Bodnyeva, Gabca, Vergeljuk, Freser) mindnyájan 180 felettiek, nem is tudtak mit kezdeni ekkor velük, Zia lövései is elhaltak többször a sáncon illetve pontatlanabbak is lettek.
Támadásban ami feltûnt, hogy indításkor olyan skandinávosan jöttek fel. Nem a kapus ívelgeti magasan elõre hosszan a labdát, hanem 3 húzásból lõtt passzokkal teremtek az ellenfél kapuja elõtt ziccerben. Persze egyszer-kétszer Gin is indított hosszan.
Gin csak a 2. félidõt vállalta, nehezen kapta el a ritmust, de 10 perc után, már jöttek a megszokott védések, persze azért még nem volt az igazi a mozgása. Így is volt pár ziccerrvédése és a szokásos átlövésvédések.
Gabca az elsõ félidõben kb. 10-12 percet, a másodikban kb. 25 percet játszott. Nagy örömmel láttam, hogy olyan teljesítményt nyújtott, amilyent mindig szeretnék látni tõle. Egyértelmûen elmondható, hogy jótt tett neki a 3 hetes személyi edzés november végétõl december közepéig. Van önbizalma lõni és többfélét variál. Betöréses gólokat is vállal és szép gólpasszokat is ad az átlövésbombák mellett. Egyre kevesebb határozatlanságot láttam nála, remélem ez így is folytatódik majd a BL-ben.
Eszti elég sokat volt pályán, talán 10 percet pihent (ebbõl sajnos 4 perc büntetés volt) jól irányította a csapatot és dobott 4 szép gólt. A gyors támadásoknál néha elég kamikaze módon tört a kapu felé, jól és dinamikusan játszott.

A meccs után természetesen a csarnok elõtt ismét beszélgettünk kicsit velük, hozták a szokásos formájukat, bár Gin kicsit visszafogottabb volt. Miközben folyt a terefere a csajokkal odajött hozzánk a klubigazgató (úgy tûnik ismertek lettünk) és váltottunk pár szót vele is. Azt mondta, hogy a BL meccsekre a belépõjegyeink biztosítva vannak, keressük meg õt elõtte és intézkedni fog. Valszeg nem fogunk tudni ellenállni a kedves invitálásnak :-)

Köszi a képeket V-Man!

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Nincs mit! Örülök, hogy simán megérkezett és az utóbbi idõben tapasztaltak ellenére most a posta nem "alakított".

DUNAFERR FOREVER!!!

Hege eto
Kösz Isthy megkaptam

kaloz174
Miközben erõsen tudathasadásos állapotban néztem a Cornexi-Krim meccset, örömmel olvastam az sms-t miszerint a Dunaferr verte a Hypot.<#taps> Szép volt, csajok!

Nagy öröm volt újra találkozni a Krim "magyar sor"-ának tagjaival. Nagyon örültem Gabca szép góljainak, miközben fájt, hogy magyar kapuba dobta õket, akár csak Sitike. Számomra kicsit érthetetlen volt, hogy a Cornexi miért nem csinált jobban presztizskérdést abból, hogy milyen eredmény születik. Az elõzõ meccsen, amin láttam õket, sokkal jobban "haraptak". Akkor sem értem, ha tul.képpen ez a meccs számukra a felk. kategóriába tartozott.
Viszont a Krim elsõ sora jól muzsikált, amiben nagy része volt Esztinek, aki jól mozgatta a csapatot. Nem mondható ez el a cserékrõl, õk szerintem lassúak, körülményesek voltak. Kivéve Gint, aki Fehérváron újra bemutatott pár csodálatos védést. (Nem tudtam nem örülni neki.😊)

Sajnos, a Cornexi nagyon egyértelmû vereséget szenvedett.

nem-nem 😊 minden kedvencem a királyoknál van 😄 Detti, Fanni, Heli, Gyuszkó 😊 sajnos Geri sincs, azért Vadkörtét annyira nem csípem 😄

Digi TV-Vasas Kupa, 1. nap
Budapest Bank-FTC - Randers HK 35-25 (17-12)
gratula a csapatnak!

Breki33
akartam mondani
Isthy
Sztem beszélj Sopival! ;-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Köszi!

DUNAFERR FOREVER!!!

SomogyiG
Helgáért cserébe viheted!!

SomogyiG
Utólagosan én is minden jót kivánnék névnapod alkalmából!

Isthy
Akkor ott találkozunk :-)

DUNAFERR FOREVER!!!

VMan
ok, ha mégis jössz, hozd el, és majd a gálán visszaadom 😊)

egyébként Iváncsik Tomi sérülés miatt hiányzik? 😞

kíváncsi vagyok Bakos helyett ki lesz Bendó párja, vagy lehet azok a párosítások már nem is aktuálisak 😄