Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Grave Digger
Úgy láccik a hazai csapatot szeretik jobban:S

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

kaloz174
Pedig, ha jól emlékszem, a Fradi meccsen is csehek voltak. Igaz, az a meccs itthon volt.😊

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Grave Digger
15-10 a félidõ ide😊

Asszem csehek, de nem tudom név szerint kik.
kaloz174
Nem figyeltem, kik ezek a nádirigók?

Ezzel sokan így vagyunk ám <#violent><#mf1>
elképesztõ, hogy mennyire hazai pályát fújnak a bírók...

kaloz174
Gyerünk csajok, mindent bele!

Hajrá magyarok!!!

Grave Digger
Románok... Utálom az összeset...

Bizony, és nem semmi lehet a hangulat, ahogy hallom. A magyar himnuszt simán leszarták a románok....
kaloz174
A Lokit szórják 2 percekkel, sajnos.😞

Grave Digger
25. perc 12-8 ide

Ez az csajok, hajrá Kohász!
Grave Digger
20. perc 10-5 ide 😊

Közben a Debrecennek sem okoz egyenlõre gondot a román csapat.
kaloz174
Szerencse.😊 Fõleg most.

kaloz174
Természetesen.

Látom, hogy hamarabb jön meg neked a hír :-)))
Grave Digger
Kiderült, hogy mégsem az 😊

Grave Digger
Igen, bár én ott dolgozom 😊

kaloz174
Az jó, mert ott a Vasas-csarnokban még azt mondták neki, hogy porc.😊

Gyerünk,mindent bele!

A DO-n figyelitek az eredményet?
Grave Digger
15. perc 8-4 ide.

Nem volt komoly a sérülése, mint késõbb kirerült. Szerencsére el tudott utazni a csapattal.
kaloz174
-1 g😊)

kaloz174
Látom, Mörtel Reni is játszik!😊 Ez külön öröm, mert megsérült a Vasas kupán a térde.
Mi történt vele vajon, milyen kezelést kapott? (Persze, a lényeg, hogy megggyógyult!)

Hajrá Kohász!
Grave Digger
9. perc 4-3 ide

Grave Digger
2-0 ide a 3. percben😊

kaloz174
Gyetünk csajok! Hajrá Kohász!!!<#eljen>

Grave Digger
Mindjárt kezdünk 😊 Hajrá!

😊 megelõlegztem neki ;D

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

OK, a lényeget megtudtam köszi, a többi meg a hab a tortán 😊

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

SomogyiG
Smidéliusz Júlia jobblövõ, Dajka Bettina szintén jobblövõ, s mindketten balkezesek. Nem tudom 100%-ra, de Juli vagy beteg, vagy sérült, de a formahanyatlás sem elképzelhetetlen. (Az ifiben játszik rendszeresen, meg egy alacsonyabb osztályú csapatban Németh Csivel, Palotás Bettivel és Miklós Mesivel együtt.) Az utána következõ a sorban a 16 éves Betti, aki az ifiben játszik alapvetõen, de elég gyakran "visszaserdül".
Az indexen nem éreztem vitának a vele kapcsolatos beírásokat, inkább az vetõdött fel, hogy nincs-e esetleg túlsztárolva, mint anno egy másik játékosunk - akirõl bevallom, hogy semmi mást nem tudok, mint azt, hogy egykori focistánk, Fischer Pál lánya - de ebben az esetben erre semmi esély. Egyébként a párhuzam amiatt vetõdött fel, mert Õ Dajka László nevû exfocista lánya. Viszont András esetében nincs ilyen, hogy ki kinek a kicsodája. Egyetlen egy valakivel kivételez, a csapatkapitánnyal. Mármint a mindenkori csapatkapitánnyal, s a kivételezés abból áll, hogy nem a csapat elõtt durvázza le, ha oka lenne rá, hanem mindig külön, négyszemközt. Azért arra nem mernék megesküdni, hogy az aktuális alany jobban jár-e ezzel a kivételezéssel, vagy sem...

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

VMan
nagyon örülök a Fradi gyõzelmének (majd asszem hétfõn megnézem a felvételt), pláne, hogy Zizi volt a "hõs", ahogy olvasom <#taps>
eléggé lenézték a Kometál fórumon a magyar csapatokat a forduló elõtt, úgyhogy remélem a Gyõr is szépen borsot tör az orruk alá 😊

a Podravka is valahogy hozzánõtt a szívemhez mióta nyáron voltam náluk, na meg egy dán csapat veresége sose jön rosszul, így az õ sikerük miatt sem voltam épp szomorú 😊 Tatari visszatért végre, de egy sor játékosuk továbbra is sérült, nagy szíve van ennek a csapatnak, majdnem akkora mint a Fradinak! <#alien>

HAJRÁ MAGYAROK! :]

VMan
Gheorghe Tadici, a Valcea vezetõedzõje:

„Simább gyõzelemre számítottam. A bírók lekötötték a figyelmemet, ledöbbentem, hogy ilyen bírókat küldenek egy mérkõzésre. (stb)"

nézzen már az eredményre! simább gyõzelem <#ejnye1><#alien>

a bírókra valóban nem lehet panaszkodni, de viszont szerintem magának köszönheti. már a 4. percben nekiállt vöröslõ fejjel hisztériázni (fél méterrõl a bíró arcába üvöltözni, majd a zsûriasztalnál mutogatni) Tadici, aztán utána már csak azért is ellene fújtak a bírók szerintem kétes szitukban 😊 egy hetest se kapott az Oltchim, igaz nem is emlékszek olyanra amiért kellett volna 😊)

VMan
azt nem mondtam, hogy Szabina jól játszott, csak azt hogy gólerõsen, azt is csak az elsõ félidõben 😊 de ez is már bíztató a 28-i Krim ellenihez képest, bizonyára lesz még jobb is!

Margó nem volt rossz, sõt, lõtt egy "szopatós" (bocs) gólt is, rendesen becsapta a vele szemben védekezõ védõt. de jó lenne visszanézni, sajnos nincs igazán tisztán elõttem, csak hogy a védõ azt se tudja hol van, a kapujukban meg a labda 😊

talán nem túlzás azt mondani, hogy Korgyuk semmit nem tett hozzá, szélsõként is kapott némi lehetõséget, mert BB-nek nagyon nem ment ma. Adriana szintén csak ziccerkihagyásig jutott el. nagyon kellene még egy balkezes játékos a Cornexibe, lehetõleg egy magas, de mozgékony átlövõ, aki szükség esetén a szélre is betehetõ. sajnos perpill csak Sopronyi ugrik be aki ilyen, õ meg aligha mozdítható el.

én is így gondoltam 😊 ha már itt vagy mégegykérdés, érkezett hozzátok még egy fiatal játékos a szezon elején, talán Szmidéliusz Júlia -remélem jól emléxem a nevére- vele mivan? hogy hogy nem õ, hanem Dajka ült a kispadon? egyébiránt, olvastam az indexen a fradi topicban a "róla" kialakult vitát, de azt nem olvastam- vagy ha igen, elkerülte a figyelmem- hogy Õ milyen poszton játszik, mármint Dajka?!

köszi 😊

SomogyiG
Igen, balkezes. Sopronyival kellett megvívnia a csapatbakerülésért, de alulmaradt - meggyõzõdésem, hogy mentális okok miatt - és erre még Benyáts is visszatért. Ha képes lenne elhinni, hogy meg tudja csinálni azt, amit meg tud csinálni, akkor egy hazai szinten kiváló jobblövö - jobbszélsõ lehet belõle.
A meccsel kapcsolatban egy mozzanat örökre megmaradt bennem, mert az szabályosan belém égett. Zizi és Era helycserés gólja, ami élményszámba ment. Akár spontán volt, akár tudatos, mindenképpen betenném a kötelezõen elsajátítandó kézilabda-tananyagba!

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

láttam, hogy volt olyan idõszak, mikor Fanni góljai jöttek egymásután, megfordult bennem, hogy végre talán úgy játszott ahogy hozzá méltó, ennek örülök, hogy meg is erõsíted! 😊
Szabina jó játékának meg külön örülök, mert fúrják rendesen, ideje szájakat "befogni" 😄 a soknickûre gondolok 😉))

Ahogy kiveszem a szavaidból jobb oldalunk nagyon nem volt, Margó, Korgyuk? Kristinának hogy ment? Zia védekezett?

szerintem ez nagyon szép eredmény a csajoktól, ezt vártam, a gyõzelemhez -fölényhez- talán kevés idõ volt a felkészülésben, nagyon bánt, hogy ilyen erõs csapattal kerültek össze, mert azért ennél a korai kiesésnél több van bennük! (mert azért tudom, hogy kint esélünk sem lesz, márcsak a bírók miatt sem!)

köszi a beszámolót 😊

VMan
korán ott voltam a csarnokban, ami akkor (15.45 körül) a nagyon kedvezõ jegyárak ellenére még iesztõen üres volt, de szerencsére a kezdésre szépen megtelt.
a Cornexi mindenképpen várakozáson felül teljesített, és nagyon közel állt a gyõzelemhez, konkrétan 3 mp hiányzott hozzá 😞 a bírók a magyar játékvezetéstõl szokatlanul kõkeményen bekezdtek, volt hogy fél perc alatt két sárgát is kiosztottak, ám ez jót tett a meccsnek, mert nem volt ezt követõen túl sok csúnya megmozdulás a játék magas hõfoka ellenére. ahogy olvasom a Fradi is elégedett lehetett a bírókkal, ezek a macedónok is inkább a Corinak kedveztek, mint a Vilcseának 😊

talán kissé váratlanul Vura József ezúttal Petra Valovával kezdett a beállós pozícióban, a meccs elsõ gólját Zia lõtte és kb. 6-6ig felváltva lõtték a gólokat a csapatok. utána volt egy kis megtorpanás amikor átvették a vendégek a vezetést, és onnét kezdve már általában a Cori ment a románok után a szünetig. Dinu remekül védett a kapuban, ami eléggé elvette BB önbizalmát, sajnos ma õ nagyon elmaradt a szokottól, olyan öt-hat kísérlete volt - gól nélkül. jó volt viszont szokás szerint Zia, valamint az elsõ félidõben Szabina is nagyon gólerõsen játszott. Djerics a kapuban egész jó volt, de megint kapott egy buta gólt rosszul kifutva.
a szünet után álomszerûen kezdett a Cornexi és 3 gólos elõnyt csináltak pár perc alatt az egy hátrányból. sajnos ezt nem sikerült sokáig megtartani, és a meccs utolsó húsz perce újra fej-fej mellett zajlott, és izgalmas végjátékot követõen alakult ki a döntetlen. ebben a játékrészben nekem Fanni harcos játéka és fontos pillanatokban szerzett góljai tetszettek igazán.
az egész meccs kimagaslóan legjobbja - a papírformát igazolva - Valentina Ardean-Elisei volt, lõtt vagy tíz gólt, szélrõl, átlövésbõl, lerohanásból, mindenhonnan. sajnos tarthatatlan volt, nagyon nagy játékos.

Sóskáról írtam, tehát rávonatkozott a kérdés 😄DD

mesélj a Cori meccsrõl, azt még megvárom 😊 plz!!

VMan
Valentinát v. Viktóriát kérded? utóbbi balkezes, elõbbi nem 😊

Háát, sajnos vagy nem sajnos, Csárli nem lesz ott 😞 Iváncsik Gergõ nem tudom, Dani sem egészséges. Ilyés játéka érthetõ okokból -klub körüli hercehurca- a békafeneke alatt van, Nagy Laci szokásos alibi, Gyuszkó kicsit túl lazára vette a figurát, nagyjából ennyi elég, hogy gyenge legyen a támadójátékunk. Csaszi ma jó volt, és Ivo is, de ha nincsenek lövõink megette a fene, hiába van védekezésünk és NÁNDI 😄 Gólt is kell lõni vkinek!

kíváncsi vagyok holnap milyen lesz!
Hajrá Fiúk!

húúú, el is felejtettem leírni, jó hogy mondtad, Helit: Sóska remek kis játékos lesz, ha megfelelõ önbizalmat gyûjt, élményszámba ment mikor beültette a hintába, azt hiszem Radulovic-ot 😊 õ balkezes ugye? vhogy úgy rémlik 😄

kaloz174
Nézve a fiúkat, drukkoltam, hogy a 7000 nézõ gyõzelemnek örülhessen. Sajnos, nem jött össze. Utána hallottam a lehetséges okokról, de én akkor is kicsit aggódom a támadójátékunk miatt.

Remélem, csak most voltunk ennyire gólszegények!😞(
Perez nagyon hiányzik.

SomogyiG
Erának igaza volt, de a csütörtöki edzésen ráesett a mûtött könyökére, s rásérült...
Akkor még se Lulu, se Helga nem tudott edzeni, ezért Pádár Ildi és Kökény Bea is beállt a kétcsapatos gyakorlásba, hogy meglegyenek 14-en... 😞
Tegnap már megkaptak valami "csodainjekciót", amitõl egy félidõnyit tudtak gyakorolni, s ma is megkapták, hogy kb. ugyanannyit tudjanak játszani.
Sajnos Helgára túl hamar szükség lett Sopi bosszantó hibái (kiállítások) miatt.
Mindegy, a 2 pont megvan, a Hypo elleni meccsre meg (remélem) felépülnek. Ha ott nyerni tudnánk...???

kaloz174
Gratulálok a Fradinak a gyõzelemhez.<#taps> (Talán kis odafigyeléssel több gól is lehetett volna a különbség.)

Zácsik Szandra miért nem játszott vajon többet? A Vasas kupán kérdeztem Erát, mi van vele? Õ azt mondta nekem, hogy szerinte már játszhatna.

Táncos ETO
Gratula a Fradinak, jól küzdöttek a csajok, különösen tetszett Zizi játéka. Szamoránszky sokat hibázott, viszont jól védekezett. Tóth és Kirsner emelhetõ ki, a félidõ végén kapott gólnál azt hittem beverem a TV képernyõjét.. Iszonyat hiba volt.. A kiállítás túlzott volt, talán a végeredményt is befolyásolta, de ez legyen az õ bajuk. 😊) Soha rosszabb bírókat!

Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig