Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Hajrá magyarok!!!
Mi történt vele vajon, milyen kezelést kapott? (Persze, a lényeg, hogy megggyógyult!)
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Az indexen nem éreztem vitának a vele kapcsolatos beírásokat, inkább az vetõdött fel, hogy nincs-e esetleg túlsztárolva, mint anno egy másik játékosunk - akirõl bevallom, hogy semmi mást nem tudok, mint azt, hogy egykori focistánk, Fischer Pál lánya - de ebben az esetben erre semmi esély. Egyébként a párhuzam amiatt vetõdött fel, mert Õ Dajka László nevû exfocista lánya. Viszont András esetében nincs ilyen, hogy ki kinek a kicsodája. Egyetlen egy valakivel kivételez, a csapatkapitánnyal. Mármint a mindenkori csapatkapitánnyal, s a kivételezés abból áll, hogy nem a csapat elõtt durvázza le, ha oka lenne rá, hanem mindig külön, négyszemközt. Azért arra nem mernék megesküdni, hogy az aktuális alany jobban jár-e ezzel a kivételezéssel, vagy sem...
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
eléggé lenézték a Kometál fórumon a magyar csapatokat a forduló elõtt, úgyhogy remélem a Gyõr is szépen borsot tör az orruk alá 😊
a Podravka is valahogy hozzánõtt a szívemhez mióta nyáron voltam náluk, na meg egy dán csapat veresége sose jön rosszul, így az õ sikerük miatt sem voltam épp szomorú 😊 Tatari visszatért végre, de egy sor játékosuk továbbra is sérült, nagy szíve van ennek a csapatnak, majdnem akkora mint a Fradinak! <#alien>#alien>
HAJRÁ MAGYAROK! :]
„Simább gyõzelemre számítottam. A bírók lekötötték a figyelmemet, ledöbbentem, hogy ilyen bírókat küldenek egy mérkõzésre. (stb)"
nézzen már az eredményre! simább gyõzelem <#ejnye1>#ejnye1><#alien>#alien>
a bírókra valóban nem lehet panaszkodni, de viszont szerintem magának köszönheti. már a 4. percben nekiállt vöröslõ fejjel hisztériázni (fél méterrõl a bíró arcába üvöltözni, majd a zsûriasztalnál mutogatni) Tadici, aztán utána már csak azért is ellene fújtak a bírók szerintem kétes szitukban 😊 egy hetest se kapott az Oltchim, igaz nem is emlékszek olyanra amiért kellett volna 😊)
Margó nem volt rossz, sõt, lõtt egy "szopatós" (bocs) gólt is, rendesen becsapta a vele szemben védekezõ védõt. de jó lenne visszanézni, sajnos nincs igazán tisztán elõttem, csak hogy a védõ azt se tudja hol van, a kapujukban meg a labda 😊
talán nem túlzás azt mondani, hogy Korgyuk semmit nem tett hozzá, szélsõként is kapott némi lehetõséget, mert BB-nek nagyon nem ment ma. Adriana szintén csak ziccerkihagyásig jutott el. nagyon kellene még egy balkezes játékos a Cornexibe, lehetõleg egy magas, de mozgékony átlövõ, aki szükség esetén a szélre is betehetõ. sajnos perpill csak Sopronyi ugrik be aki ilyen, õ meg aligha mozdítható el.
köszi 😊
A meccsel kapcsolatban egy mozzanat örökre megmaradt bennem, mert az szabályosan belém égett. Zizi és Era helycserés gólja, ami élményszámba ment. Akár spontán volt, akár tudatos, mindenképpen betenném a kötelezõen elsajátítandó kézilabda-tananyagba!
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Szabina jó játékának meg külön örülök, mert fúrják rendesen, ideje szájakat "befogni" 😄 a soknickûre gondolok 😉))
Ahogy kiveszem a szavaidból jobb oldalunk nagyon nem volt, Margó, Korgyuk? Kristinának hogy ment? Zia védekezett?
szerintem ez nagyon szép eredmény a csajoktól, ezt vártam, a gyõzelemhez -fölényhez- talán kevés idõ volt a felkészülésben, nagyon bánt, hogy ilyen erõs csapattal kerültek össze, mert azért ennél a korai kiesésnél több van bennük! (mert azért tudom, hogy kint esélünk sem lesz, márcsak a bírók miatt sem!)
köszi a beszámolót 😊
a Cornexi mindenképpen várakozáson felül teljesített, és nagyon közel állt a gyõzelemhez, konkrétan 3 mp hiányzott hozzá 😞 a bírók a magyar játékvezetéstõl szokatlanul kõkeményen bekezdtek, volt hogy fél perc alatt két sárgát is kiosztottak, ám ez jót tett a meccsnek, mert nem volt ezt követõen túl sok csúnya megmozdulás a játék magas hõfoka ellenére. ahogy olvasom a Fradi is elégedett lehetett a bírókkal, ezek a macedónok is inkább a Corinak kedveztek, mint a Vilcseának 😊
talán kissé váratlanul Vura József ezúttal Petra Valovával kezdett a beállós pozícióban, a meccs elsõ gólját Zia lõtte és kb. 6-6ig felváltva lõtték a gólokat a csapatok. utána volt egy kis megtorpanás amikor átvették a vendégek a vezetést, és onnét kezdve már általában a Cori ment a románok után a szünetig. Dinu remekül védett a kapuban, ami eléggé elvette BB önbizalmát, sajnos ma õ nagyon elmaradt a szokottól, olyan öt-hat kísérlete volt - gól nélkül. jó volt viszont szokás szerint Zia, valamint az elsõ félidõben Szabina is nagyon gólerõsen játszott. Djerics a kapuban egész jó volt, de megint kapott egy buta gólt rosszul kifutva.
a szünet után álomszerûen kezdett a Cornexi és 3 gólos elõnyt csináltak pár perc alatt az egy hátrányból. sajnos ezt nem sikerült sokáig megtartani, és a meccs utolsó húsz perce újra fej-fej mellett zajlott, és izgalmas végjátékot követõen alakult ki a döntetlen. ebben a játékrészben nekem Fanni harcos játéka és fontos pillanatokban szerzett góljai tetszettek igazán.
az egész meccs kimagaslóan legjobbja - a papírformát igazolva - Valentina Ardean-Elisei volt, lõtt vagy tíz gólt, szélrõl, átlövésbõl, lerohanásból, mindenhonnan. sajnos tarthatatlan volt, nagyon nagy játékos.
mesélj a Cori meccsrõl, azt még megvárom 😊 plz!!
kíváncsi vagyok holnap milyen lesz!
Hajrá Fiúk!
Remélem, csak most voltunk ennyire gólszegények!😞(
Perez nagyon hiányzik.
Akkor még se Lulu, se Helga nem tudott edzeni, ezért Pádár Ildi és Kökény Bea is beállt a kétcsapatos gyakorlásba, hogy meglegyenek 14-en... 😞
Tegnap már megkaptak valami "csodainjekciót", amitõl egy félidõnyit tudtak gyakorolni, s ma is megkapták, hogy kb. ugyanannyit tudjanak játszani.
Sajnos Helgára túl hamar szükség lett Sopi bosszantó hibái (kiállítások) miatt.
Mindegy, a 2 pont megvan, a Hypo elleni meccsre meg (remélem) felépülnek. Ha ott nyerni tudnánk...???
Zácsik Szandra miért nem játszott vajon többet? A Vasas kupán kérdeztem Erát, mi van vele? Õ azt mondta nekem, hogy szerinte már játszhatna.
Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig