Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hege eto
A szurkolótársaim beszoptak rendesen. Éjfélkor Szeged után lerohadt a buszuk. 6 órát vártak a következõre. Úgy fognak beesni a meccsre.
Jól kezdõdik........

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Hege eto
Grat a Lokinak meg a D.ferrnek!

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Isthy
Még jó! ;-)))

Ebben az esetben azonban más is van, de most inkább szurkoljunk a továbbiakban a Halasnak és az ETO-nak!

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Köszi az infókat, itt is! <#taps><#worship><#taps>

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

mert nem vagy optipista 😄D

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Isthy
Én nem nagyon számolok már ezzel a meghívással és válogatottság dologgal. Ne legyen igazam, de...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Kár, hogy a végén kicsit kiengedtünk, de azért gratulálok a csajoknak! <#taps> Itthon sima lesz!

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
A Loki simán hozta a meccset, ahogy látom, gratulálok nekik! <#taps>

DUNAFERR FOREVER!!!

Csácsá Mindenki!
Isthy
Látom szépen felpörgött a topic. Szia Eszti! <#integet2>

DUNAFERR FOREVER!!!

gratula a csapatoknak a gyõzelemhez! ÉS további sok sikert a mainapon játszó másik két csapatnak.

Szép volt csajok, bár megint a vége....
Itthon remélem jobban figyelünk!
Hajrá Kohász!
Hát a szokás hatalma, hogy a végét elengedtük!De gyõztünk és ez lényeg!!
ajjaj a végére majdnem elfogyott az elõny 😞
Na de sebaj, itthon biztos még nagyobb arányú lesz a gyõzelem!
Szép volt csajok!!!
kíváncsian várom a részleteket 😊

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

kaloz174
Na, ez necces lett, de a gyõzelem a lényeg!

Gratulálok a csapatnak!!!

kaloz174
Na, a Loki 31-21-re gyõzött.😊
Gratulálok nekik!

Grave Digger
26-24-re nyertünk, jól elkúrtuk a végét...

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

Loki nyert 31-21-re, gratula!
Ez jó <#eljen>
dehogynem 😄 77-78as születésûek is vannak a csapatban 😉)))))))))

Félek tõle, hogy András nem fog már számolni Gabcával.Pedig megérdemelné!
Sajnos NA nem az a tipus, aki az elvein változtat, még ha az a csapatnak nem is jó....de nem így legyen

Közben vezet a Loki 26-20-ra
hát Gabca mindenképpen megérdemelt volna, már az EB elõtt egy lehetõséget, mert nem hiszem, hogy még a B-be sem fér be, de ez már történelem.
De remélem idén NA lát pár meccset tõle, és meghívást kap.😊

vagyis figyelhetnének :-)
Sitike tegnap is jól ment a Krimben és ott kezdõ irányító, gólerõs is. Szerintem ott lesz a VB-n! Nem mellesleg még Kindl Gabca teljesítményére figyelhetbébek oda.....
Grave Digger
53. perc 25-20 ide😊 Talán meglesz😊

hát szerintem Sitike most nem nyújtott olyat, hogy az alapján mennie kellene, ezért ÉN 😊 most nem számolok vele, de majd meglátjuk mit mutat, meg NA hogyan dönt 😊

25-15 a Debrecennek
Egy beállós hely felszabadul, lehet mennek mind a ketten
kaloz174
Szia Eszti!😊

hát pont azért versenyeznek egymással és nem Sitivel 😊

Piga szárnyal, örömmel olvasom :-)
Én arra gondoltam, hogy Siti is kikerülhet
szuperül hangzik, köszi!

Grave Digger
22-17 ide a 46. percben.

hát azért ahhoz nem fér kétség, hogy Görbe az elsõszámú irányító, hacsak nincs sérülése, neki ott a helye a válogatottban "karmesteri" posztban! És nyilván nem beállót, vagy szélsõt cserélünk irányítóra, ezért versenyeznek egymással! 😄

A románok még nem dobtak gólt a 2. félidõben <#wink>
Muszáj meglenni!Amúgy üdv Mindenkinek
Ennek meg kell lennie!
kaloz174
Gyerünk csajok, hajrá Kohász!

Grave Digger
40. perc 20-15 a javunkra 😊

Miért egymással lennének versenyben?Más is kikerülhet a keretbõl!
kaloz174
12-20😊

Grave Digger
Mi az állás a Debrecen meccsén? 😊

kaloz174
A Loki rendesen rákapcsolt.😊)

Én úgy láttam, hogy Dajka jobbkezes és irányító.
A Vasas-kupán legalábbis irányított.
Grave Digger
35. perc 16-13 ide.

hát ahogy tegnap sem, most sem engedik a kemény játékot, meg lejt is a pálya, de ha ezt mi is elvárjuk itthon, akkor ennyit megkaphatnak a románok is, meg amúgy is jobb csapat a Loki, nem lesz gond.😊
Úgy látszik Orbán Anna versenyben van a francia repjegyért Zizivel, nem akar lemaradni 😊 Kár hogy Dettit nem látjuk, õ is biztos remekül játszik 😄

Gyulainak akadnak gondjai a számolással, vagyis inkább a strigulázással, azért elég ciki, hogy a csapathonlapjáról kell megnézni az eredményt 😊
Hajár Loki!
Hajrá Dunaferr! 😄

kaloz174
2x😊 off: Kérem szépen törölni a felesleget, kedves Házigazdánk!😊 (Merre vagy vajon? Most nincs bodzaszüreet.😊 Itt kellene lenned szorítani a csajokért!😊))

kaloz174
Igen, ez egyszerû következtetésnek tûnhet. De mint elég gyakran láthattuk és tapasztalhattuk - az elmúlt évek során - felénk ez nem volt ilyen egyértelmû, sajnos.😞