Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

na ja.... ez már több mint szomorú és "ciki"! 😞

SomogyiG
Nézd meg ezt a feliratot! Ha a visszavágón írják ezt ki, akkor sem tetszik, de itthon ez nagyon égõ!!! 😞

Szerintem inkább ne írjanak ki semmit, s egri viktor száját is fogják be!!!

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Tényleg nem tudnom, hogy kit zavart vagy nem zavart... na szóval én meccs közben sose tudom, hogy mi mennyi... hol tartunk mennyi idõ telt el. Ilyenkor jó ha megfelelõ felírat ott van a képernyõn és rá pillantva tudom, hogy mennyi van hátra, mi a pontos eredmény. Nos ezen a mai mérkõzésen nem igazán jött össze. Jó lenne, ha hasonló módon tudnák megoldani a feliratokat mint a sport tv.

Cornexi-Alcoa-HSB H. - C.S.Oltchim RM Valcea 25:25 (14:15)

Gólszerzõk: Zia 8 (4), Fanni 4, Szabina 4, Margó 3, Petra 3, Kris 2, Sonny 1

(forrás-Cori fórum)

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

25:25 (asszem ez a vége) !! forrás- Cori fórum

Gratula a Cornexis csajoknak!! Várom V-Man beszámolóját!

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

kisebb?

Isthy
Egy kisebb meglepetés a BL-bõl: Podravka-Viborg 32-31 (19-19)!!!

DUNAFERR FOREVER!!!

fenébe 😞 miért nem február 😞(( köszi! 😉

Zia, Adri, Petra: eléggé másabb! sõt Kriszta és Sony játéka is mostanra épült be!

köszi az infókat!

SomogyiG
Mennyivel másabb ez a Cornexi, mint a tavalyi!?

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Isthy
Gratulálok a Fradinak, megvan a 2 pont és ez a lényeg! <#taps>

A Slagelse ellen elvileg 20-án 16:15-tõl játszanak itthon, tehát 2 hét múlva.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Az elsõ félidõben végig szoros volt, 1-2 gól elõny ide-oda. A második elejét elrontotta a Krim 14-15-rõl 14-18 lett és ezt tartotta az Aalborg, a végén zárlózott fel a Krim.
Gin viszonylag jól védett, leginkább az elsõ félidõben, a másodikban már nem annyira. Majdnem gólt is lõtt egy ízben amikor Lunde kinn volt a kapujából, kapura dobott, de a kapufa megmentette az Aalborgot. Gabca 6 gólt lõtt, Oder és Bodnyeva mellett (7-7) a csapat egyik legjobbja volt. Eszti egyszer volt eredményes a meccs elején. Ibi 1 gólt szerzett, szintén az elsõ félidõben.

DUNAFERR FOREVER!!!

Köszi

Gratula a csapatnak szépen küzdöttek!

Közben második félidõ 10. percében Fehérvárott Cori- Valcea 20:19!

Nagy gratula a Fradinak!!! Zizinek meg kívánok legalább 8, de akár 11 gólt is meccsenként! 😊
A slagelse elleni meccs mikor lesz, tudja vki?

Hege eto
Gratula a Fradinak! Maguknak tették nehézzé kissé a végét de kutyát se érdekli a 2 pont így is 2 pont 😊))))))))

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Hege eto
Netes tvje nincs ennek a csatornának?

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Breki33
szép volt

a vége kicsit izgalmas lett
kaloz174
HOT ON TV😊
Ha van valakinek Gyõrben erre lehetõsége, akkor élõben is nézheti az ETO meccsét.😊
Mivel:
ZRK Buducnost T-Mobile (MNE) VS Györi Audi ETO KC (HUN)
07.01.2007, 20:00 LIVE TV Montenegro (MNE)
07.01.2007, 21:40 MTV M2 (HUN)

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

remélhetõleg késõbb lesznek infók.
Frankfurter - Ikast/Bording EH 24-30 / EHF kupa

kaloz174
Köszi!😊
Megnéztem a mellékelt jkv-t, de sokkal több nem derült ki belõle.
Egy másik eredmény: HC Leipzig vs Larvik HK 23 : 31 (8 : 16)!

26-24 végeredmény

Hege eto
2003ban mi is fél 12 kor játszottunk Zilahon. Remélem a Lokisták okos brigáddal mennek Zilahra. Kiváncsi leszek velük is olyan "barátságosak" lesznek e a románok, mert annak nagyon csúnya vége lesz.
Persze a románok részére 😊)))))))))

kaloz174

néztem, teljesen korrekt árak! ép ideje, hogy egyre több ftp tárhely legyen megfelelõ díjazással.

SomogyiG
Ha valakit érdekel drágának nem nevezhetõ fizetõs tárhely, az kattintson ide!

1G br. 300Ft./hó, 5G br. 1000Ft./hó

Aalborg DH Krim 15-14 Halftime

Breki33
ez elég fura idõ kézimecshez

Isthy
Persze, hogy komoly, a meccs 10-kor kezdõdik Zilahon. A Dferr is hazai idõ szerint ekkor kezd Rosztovban.

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
ez jól jön

a 9:45 az komoly?

Úgy értem délelõtt?
VMan
én meg a Gyõr meccsét úgyis feltöltöm egy ismerõsnek, ha sikerül a felvételem 😊

HAJRÁ MAGYAROK! :]

SomogyiG
Ha jól nézem az idõpontokat, akkor a Fradi, a Loki és a Halas meccsét be tudom vállalni, de erre már nem javaslom az FTP-t, inkább elküldeném DVD-n, ha úgy megfelel. Ha csak megnézni szeretnéd, akkor újraírhatóra kiírom, s majd alkalomadtán visszaküldöd...

SZT-t nem tudom elérni, tehát itt megkérdezném: fel lesz véve az összes hétvégi meccs és tárhelyre téve? Tudom, sok, de én nem tudom felvenni, meg TVben nézni sem. Hálás lennék😊

kaloz174
Hétvégi program:

Budapest Bank FTC - HC Kometal Gjorce Petrov
nõi Bajnokok Ligája mérkõzés - Budapest
M1 2007. január 6. 16,15 óra

Magyarország - Németország
férfi válogatott mérkõzés - Debrecen Fõnix-csarnok
S1 2007. január 6. 18,00 óra

C.S. HC Zalau - Debreceni VSC
nõi EHF-Kupa mérkõzés
S1 2007. január 7. 9,45 óra

Kiskunhalasi NKSE - RK Celeia Zalec
nõi EHF-Kupa mérkõzés - Kiskunhalas
S1 2007. január 7. 12,45 óra

Magyarország - Németország
férfi válogatott mérkõzés
Budapest - SYMA Sport- és Rendezvény Központ
S1 2007. január 7. 16,00 óra

ZRK Buducnost - Gyõri AUDI ETO KC
nõi Bajnokok Ligája mérkõzés
M2 2007. január 7. 21,40 óra (felvétel)

kaloz174
Miért gondolod, hogy nem láttuk! <#vigyor2><#nevetes1><#nyes>

Isthy
A 2005-ös Pannon Kupán a braziloknak Lovi is lõtt egy hátmögötti Gyuszkós gólt lerohanásos ziccerbõl. A kapusnak egy ideig nem sok fogalma volt a labda hollétérõl <#nyes><#worship>

DUNAFERR FOREVER!!!

Hege eto
Kár hogy nem láttátok a meccset, néha egészen elképesztõ dolgokat csináltak a Lányok, csak azt nem értem, ha ezt tudják, miért játszunk néha óvodás módjára. Ebben a szezonban most játszottunk 2x szépen és okosan (az elsõ a debreceni meccs volt)
Görbe lõtt egy Gál Gyuszis hátmegetti gólt is ziccerbõl, na akkor visított mindenki a gyönyörtõl<#wow1><#finom><#nyes><#worship>

aha, majd jól lesz vasárnap este vagy hétfõ reggel majd lehet vissza nézni a meccseket. 😊

Isthy
Végre a TV is aktivizálta magát, ideje volt!

DUNAFERR FOREVER!!!

esemény dús hétvége következik, csak gyõzük az eredményeket ill. a meccseket figyelni... 😊

nagyon, nagyon sima gyõzelem...

Logikus, észerû javaslat. Remélhetõleg mindenki elfogadja.

Gratula, sima gyõzelem!

szerintem ésszerû! meglátjuk 😊

Isthy
Célkeresztben a Rosztov

Információim szerint a DO-n lesz a szokásos online "közvetítés" vasárnap délelõtt 10-tõl.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ez elég komoly verés a Halasnak. Remélem a fõpróba-elõadás dolog itt is érvényes lesz.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Nincs más hátra, mint elfogadni!

DUNAFERR FOREVER!!!