Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SomogyiG
Nem emléxem rá, hogy ennyire sikeres nõi kézilabdahétvégénk lett volna valaha is - 6 mérkõzés, 5 gyõzelem 1 döntetlen, ebbõl 2 a BL-ben, 1 a KEK-ben, s 2 az EHF-ben, meg 1 gyõzelemmel felérõ döntetlen az EHF-ben! Gratulálok minden csapatunknak, hiszen szinte minden fronton nyertek (a dánok meg sorozatban szívtak 😊)

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Isthy
Azt hiszem szép hétvégéje volt a magyar nõi kézilabdának. Hej, ha nincs az a bosszantó 2 mp a Corinál, teljes lehetne az öröm.

Gratulálok minden magyar csapatnak a hétvégi teljesítményhez!!! Szép volt csajok!!! <#eljen><#worship><#taps>

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Gratulálok az ETO-nak, valamint minden magyar csapatnak! <#taps><#worship><#taps><#eljen>

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Isthy
Gratulálok az ETO-nak a szép gyõzelemhez! <#taps>

Lemásoltátok a Lada eredményét, nehogy már jól érezzék magukat! <#wink><#vigyor>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Sztem meglesz a 2 pontotok :-)

DUNAFERR FOREVER!!!

Hege eto
Remélem matekóra nem lesz meccs után, ha lesz, akkor minden magyar huligánt szívesen látunk a visszavágón!

Talán lesz 2 pontunk?😊

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Isthy
Elvileg gyengültek, mert ha jól tudom Trefilov néhány játékost vitt magával a Zvezdába.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Úgy tûnik nemcsak ETO tüzijáték van Podgoricán, a hazai nézõlk is beszálltak, ha már a csapatuk nincs versenyben ;-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
😊 Elkerülte a figyelmemet. Azon gondolkodom, hogy a Lada most vajon milyen formában lehet?
Elég sokszor volt szerencsénk(?) hozzájuk az elmúlt években.

Isthy
Köszi! A #31582-ben már beírtam ;-)

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Végeredmény: 25:31

Isthy
Látom, emiatt kivételesen én is ott figyelek, pedig nem nagyon szoktam.

Ez a 16-12-es elõny jó alap lehet a 2. félidõre, csak a figyelem kitartson végig.

DUNAFERR FOREVER!!!

VMan
az indexre írom, magabiztos 4 gólos gyõri vezetés a szünetben. Bradeanu remeklésével.

HAJRÁ MAGYAROK! :]

Hege eto
Kézidk-megy elég folyamatosan

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

akkor néha berírhatnál egy részeredményt 😄

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Isthy
Már 11-7-re ;-)

DUNAFERR FOREVER!!!

Hege eto
10-7re

Hege eto
Állítólag 8-4re megyünk....

Isthy
Hát nem semmi lenne az biztos, de sztem ez nem fog megtörténni. Sajnos...

Közben a Lada 31-25-re nyert Trondheimben.

DUNAFERR FOREVER!!!

VMan
megy 😊
"madzsarszki sampion, Gyer" vagy valami hasonlót mondtak 😊

VMan
sikerült befognom a mûholdvevõmmel a Radio Televizija Crne Gore-t, most erõteljesen izgulok, hogy látni fogom-e az ETO meccsét élõben 😊

a honlapjukon 3 féle mûsor is fent van mára, ebbõl kettõ adja a meccset 19.55-tõl, egy nem. elvileg a satelitos verzió fogja adni, remélem tényleg így lesz 😊
http://www.rtcg.org/?akcija=program&datum=2007-01-07

SomogyiG
Legszebb álmaim egyikével felérne, az biztos!!!

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

3 forduló után lenne pont nélkül a Szlelsze, az elég gáz lenne nekik.<#mf1>

Hajrá Magyar Kézilabda!

VMan
és azután Fradi-Slagelse 😉

Isthy
Az ETO csoportjában: Byasen-Lada 12-14 a félidõben.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Azért belegondolok, hogy jövõ héten Skopjében micsoda "finom" kis meccs lesz a Skopje-Slagelse. Aki kikap az eléggé gázos helyzetbe kerül 2 forduló után 0 ponttal. Mit mondjak, nem lennék elkeseredve ha ez a Slagelse lenne ;-)))
Amúgy mivel a labda gömbölyû bármi megtörténhet pénteken is, minden meccs más és más. Lehet a Hyponak ez most egy kicsúszott eredmény volt, nekik minden bejött, a Slagelsenek meg szinte semmi. Mondjuk nem lepõdnék meg, ha Bécsben a Slagelse visszavágna.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Igen, most kicsit borultak az elõzetes esélylatolgatások.
Azt hiszem a Hypo játékosok kicsit más mentalitással játszanak a BL-ben, mint egyébként. Valamint, ahogy doomark is írta más fórumon, a visszatért Fridrikas játékintelligenciája nagyon sokat lendít rajtuk.
Eddig sem gondolhattuk, hogy nem lesz nehéz pénteken, de ezek után azt mondom, sokkal nehezebb dolgunk lesz. Egyrészt a szokásos bírói háttér miatt, másrészt meg a sikertõl feldobott Hypo játékosok miatt is. Nem is tudom pontosan, de azt hiszem a Slagelse nem dán csapattól most kapott ki elõször hazai pályán.

DUNAFERR FOREVER!!!

SomogyiG
Ez így igaz, s a Slagelse sem a régi már talán?

Eddig a Hypot tartottuk a leginkább legyõzhetõnek, de ezek után... ?

Isthy
Végeredmény: Slagelse-Hypo 22-25!!!

Úgy tûnik a BL-ben kicsit más Hypo játszik...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
52. perc: Slagelse-Hypo 21-22!!!

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Félidõben: Slagelse-Hypo 12-10

A Hypo vezetett is nemegyszer a meccsen, a Slagelse most vezet elõször 2-vel.

DUNAFERR FOREVER!!!

Õri Adrira gondolt KP mit jó jobbátlövõ, akiért a 2 kezünket össze kell tenni, vagy kire?

legalább fizetést kapott Svetlana, hogy a padon és a lelátón ült? Persze hát egy olyan csapatba nehéz beférni, ahová még egy Boki sem kellett...

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Isthy
A végeredmény: FCK-Brasov 24-29

Nagy lépéselõnybe kerültek a románok, ezt sztem meg is fogják õrizni.

DUNAFERR FOREVER!!!

VMan
fene egye meg az osztrák sport tv-t, a Slagelse-Hypo helyett képesek teremfocit adni <#kocsog>

Isthy
Igen, másképpen érdekesek a kérdések és másképpen a válaszok. Maradjunk annyiban, hogy furcsa volt az egész történet vele kapcsolatban.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Hát nem! ;-)))

A félidõben: 11-16

DUNAFERR FOREVER!!!

SomogyiG
A kérdéseket a történések után én inkább érthetõnek és megalapozottnak, a válaszokat viszont valóban nagyon érdekesnek érzem - nem játszatom, de a vezetõség döntése, hogy menjen! (?)

VMan
ejha, ezekszerint nem jól készültek fel a felvételeimbõl <#mf1>

Isthy
Érdekes kérdések és érdekes válaszok.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Egy érdekes részeredmény az EHF kupából: FCK-Rulmentul Brasov 4-11 a 20. percben

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
A közvetítést tekintve, szerintem mp3-ban lenne a legmegfelelõbb...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Gratulálok a Halasnak, bár õk is elrontoták a végét és leadtak 4 gólt az elõnybõl. Persze ennek is elégnek kell lennie.
A Sport1 pedig szuper, emelt szintû "rádiósközvetítést" nyomott...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Írjuk a túlzott bodzafogyasztás számlájára ;-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

VMan
én ezek után töröltem kapásból :| volt vagy 15 perc közvetítés <#boxer>

VMan
ezt olvastátok már? 😊

Interjú Kovács Péterrel

Kovács Péter elmondta, hogy miért is kényszerül(t) a Dunaferr játékosa -Svetlana Obucina- új klub keresésére.

- Mennyire biztos Svety távozása?
- Nézze, nem én vagyok a vezetõség; nem tudom.
- Mit gondol, mi az oka annak, hogy elmegy/ el szeretne menni?
- Mint mondtam, nem én vagyok a vezetõség, nem én döntöttem el. Véleményem szerint az ok az, hogy nem megfelelõ játékos, nem élt a bizonyítási lehetõséggel. Ezért keveset is játszott.
- Jobb, hogy saját maga döntött így, és nem a vezetõségnek, illetve az edzõnek kell kimondani, hogy vége?
- Ez egy udvarias megoldás volt.
- Értem. Udvarias… Akkor miért volt magára a játékosra szükség?
- Mikor eleinte a Dunaferr az igazolásokat intézte, csak a Laluska Eszti volt biztos. Ezért szükségünk volt még valakire.
- Azt mondta az imént, hogy Svetlana nem bizonyított. Ha nem kap valaki lehetõséget arra, hogy bizonyítson, akkor tényleg elég nehéz. Egy másik átlövõ valami miatt minden meccset végig játszhat, míg Svety csak a lelátóra, illetve a kispadra szorul. Ennek mi az oka?
- Kérem, nevezze meg azt a játékost, aki elõnyben volt részesítve!
- Õri Adrienn.
- Most itt az a helyzet, hogy tudásbeli különbség van. Meg lehet nézni, hogy Adri hány gólt lõtt és Svetlana mennyit. Nincs mirõl beszélnünk.
- Büntetõket, úgy gondolom, hogy más is be tudná dobni…
- Nézze! Persze. Még a nagymuterom is. Vagy lehet, hogy a Kovács Angéla is. Esetleg bármelyik ifista, mondjuk a Domokos Kinga. A jobbátlövõ poszt a legnehezebb. Ritka a jó jobbátlövõ. Tegyük össze a két kezünk, hogy nekünk van.
- Sajnálja, hogy így alakult? Mármint, hogy Svetlana távozásában ekkora szerepet játszik?
- Nem vagyok szakvezetõ, de mint edzõ nem. Nem sajnálom. Edzésen sem gyõzött meg arról, hogy helye lenne ebben a csapatban.
- Értem. Mit üzenne, mint edzõ, azoknak a szurkolóknak, akik fél év alatt megkedveltél, megszerették Svety-t?
- Annyit mondanék, hogy nem az én döntésem volt. És megkérnék minden szurkolót, hogy ne gyártsanak elméleteket, nem teszek kivételt senkivel. Fel van kínálva a jobbátlövõ poszt bárkinek. Hátha találunk egy közönségszimpatikusabb és jobb játékost.
- Úgy legyen! És nagyon köszönöm, hogy a rendelkezésemre állt. További sok sikert!
- Köszönjük!

http://www.gportal.hu/portal/svetlana/

SomogyiG
Stanley!
A Fradi és a Loki meccs OK, de a Halas meccsét milyen felbontásban küldjem?

gondoltam a belenézek egy kicsit a meccsbe a második félidõben...
szegény halasiak, végre tv képernyõre kerülnek, erre tessék, hát ez elég gáz nap volt ma közvetítési szempontból, de legalább a Loki meccsen volt kép 😞

kaloz174
36-27-re gyõzött a Halas! Grat. nekik is!😊

Hege eto
11 körül hívtak tegnap, a hangjukból ítélve nem voltak szomjasak<#ejnye1><#eplus2><#taps>
Kicsit furcsa volt hogy a busz egyik fele "hajrá lilák"-at ordított, míg a másik fele az "egész világot átutazom, hogy egy lilát csapjak agyon" c. népszerû Fradista slágert vonyította.
Ez egy ETO szurkolói busz. Hajrá Gyõr!-t nem hallottam.
Nos azt bátran megállapíthatjuk, hogy társaimnál az alkohol identitás zavarokat okoz. Mondtam is nekik, innen már nincs messze a román Himnusz.
A csapat összeállítást átnézve nem is lenne ciki<#ejnye1><#falbav>.
Nekik nem, nekem igen.

kaloz174
Nem kellemes élmény.
Remélem, volt náluk elég motívációs bázis, esetleg bodza.😊