Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Gratulálok minden magyar csapatnak a hétvégi teljesítményhez!!! Szép volt csajok!!! <#eljen>#eljen><#worship>#worship><#taps>#taps>
DUNAFERR FOREVER!!!
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Lemásoltátok a Lada eredményét, nehogy már jól érezzék magukat! <#wink>#wink><#vigyor>#vigyor>
DUNAFERR FOREVER!!!
Talán lesz 2 pontunk?😊
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Elég sokszor volt szerencsénk(?) hozzájuk az elmúlt években.
Ez a 16-12-es elõny jó alap lehet a 2. félidõre, csak a figyelem kitartson végig.
DUNAFERR FOREVER!!!
HAJRÁ MAGYAROK! :]
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Közben a Lada 31-25-re nyert Trondheimben.
DUNAFERR FOREVER!!!
a honlapjukon 3 féle mûsor is fent van mára, ebbõl kettõ adja a meccset 19.55-tõl, egy nem. elvileg a satelitos verzió fogja adni, remélem tényleg így lesz 😊
http://www.rtcg.org/?akcija=program&datum=2007-01-07
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Hajrá Magyar Kézilabda!
Amúgy mivel a labda gömbölyû bármi megtörténhet pénteken is, minden meccs más és más. Lehet a Hyponak ez most egy kicsúszott eredmény volt, nekik minden bejött, a Slagelsenek meg szinte semmi. Mondjuk nem lepõdnék meg, ha Bécsben a Slagelse visszavágna.
DUNAFERR FOREVER!!!
Azt hiszem a Hypo játékosok kicsit más mentalitással játszanak a BL-ben, mint egyébként. Valamint, ahogy doomark is írta más fórumon, a visszatért Fridrikas játékintelligenciája nagyon sokat lendít rajtuk.
Eddig sem gondolhattuk, hogy nem lesz nehéz pénteken, de ezek után azt mondom, sokkal nehezebb dolgunk lesz. Egyrészt a szokásos bírói háttér miatt, másrészt meg a sikertõl feldobott Hypo játékosok miatt is. Nem is tudom pontosan, de azt hiszem a Slagelse nem dán csapattól most kapott ki elõször hazai pályán.
DUNAFERR FOREVER!!!
Eddig a Hypot tartottuk a leginkább legyõzhetõnek, de ezek után... ?
Úgy tûnik a BL-ben kicsit más Hypo játszik...
DUNAFERR FOREVER!!!
A Hypo vezetett is nemegyszer a meccsen, a Slagelse most vezet elõször 2-vel.
DUNAFERR FOREVER!!!
legalább fizetést kapott Svetlana, hogy a padon és a lelátón ült? Persze hát egy olyan csapatba nehéz beférni, ahová még egy Boki sem kellett...
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Nagy lépéselõnybe kerültek a románok, ezt sztem meg is fogják õrizni.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
A Sport1 pedig szuper, emelt szintû "rádiósközvetítést" nyomott...
DUNAFERR FOREVER!!!
Interjú Kovács Péterrel
Kovács Péter elmondta, hogy miért is kényszerül(t) a Dunaferr játékosa -Svetlana Obucina- új klub keresésére.
- Mennyire biztos Svety távozása?
- Nézze, nem én vagyok a vezetõség; nem tudom.
- Mit gondol, mi az oka annak, hogy elmegy/ el szeretne menni?
- Mint mondtam, nem én vagyok a vezetõség, nem én döntöttem el. Véleményem szerint az ok az, hogy nem megfelelõ játékos, nem élt a bizonyítási lehetõséggel. Ezért keveset is játszott.
- Jobb, hogy saját maga döntött így, és nem a vezetõségnek, illetve az edzõnek kell kimondani, hogy vége?
- Ez egy udvarias megoldás volt.
- Értem. Udvarias… Akkor miért volt magára a játékosra szükség?
- Mikor eleinte a Dunaferr az igazolásokat intézte, csak a Laluska Eszti volt biztos. Ezért szükségünk volt még valakire.
- Azt mondta az imént, hogy Svetlana nem bizonyított. Ha nem kap valaki lehetõséget arra, hogy bizonyítson, akkor tényleg elég nehéz. Egy másik átlövõ valami miatt minden meccset végig játszhat, míg Svety csak a lelátóra, illetve a kispadra szorul. Ennek mi az oka?
- Kérem, nevezze meg azt a játékost, aki elõnyben volt részesítve!
- Õri Adrienn.
- Most itt az a helyzet, hogy tudásbeli különbség van. Meg lehet nézni, hogy Adri hány gólt lõtt és Svetlana mennyit. Nincs mirõl beszélnünk.
- Büntetõket, úgy gondolom, hogy más is be tudná dobni…
- Nézze! Persze. Még a nagymuterom is. Vagy lehet, hogy a Kovács Angéla is. Esetleg bármelyik ifista, mondjuk a Domokos Kinga. A jobbátlövõ poszt a legnehezebb. Ritka a jó jobbátlövõ. Tegyük össze a két kezünk, hogy nekünk van.
- Sajnálja, hogy így alakult? Mármint, hogy Svetlana távozásában ekkora szerepet játszik?
- Nem vagyok szakvezetõ, de mint edzõ nem. Nem sajnálom. Edzésen sem gyõzött meg arról, hogy helye lenne ebben a csapatban.
- Értem. Mit üzenne, mint edzõ, azoknak a szurkolóknak, akik fél év alatt megkedveltél, megszerették Svety-t?
- Annyit mondanék, hogy nem az én döntésem volt. És megkérnék minden szurkolót, hogy ne gyártsanak elméleteket, nem teszek kivételt senkivel. Fel van kínálva a jobbátlövõ poszt bárkinek. Hátha találunk egy közönségszimpatikusabb és jobb játékost.
- Úgy legyen! És nagyon köszönöm, hogy a rendelkezésemre állt. További sok sikert!
- Köszönjük!
http://www.gportal.hu/portal/svetlana/
A Fradi és a Loki meccs OK, de a Halas meccsét milyen felbontásban küldjem?
szegény halasiak, végre tv képernyõre kerülnek, erre tessék, hát ez elég gáz nap volt ma közvetítési szempontból, de legalább a Loki meccsen volt kép 😞
Kicsit furcsa volt hogy a busz egyik fele "hajrá lilák"-at ordított, míg a másik fele az "egész világot átutazom, hogy egy lilát csapjak agyon" c. népszerû Fradista slágert vonyította.
Ez egy ETO szurkolói busz. Hajrá Gyõr!-t nem hallottam.
Nos azt bátran megállapíthatjuk, hogy társaimnál az alkohol identitás zavarokat okoz. Mondtam is nekik, innen már nincs messze a román Himnusz.
A csapat összeállítást átnézve nem is lenne ciki<#ejnye1>#ejnye1><#falbav>#falbav>.
Nekik nem, nekem igen.