Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az elsõ félidõ elejét nem láttam, mikor bekapcsolódtam Szandi volt ballövõben, Sopival mivolt, sérülés vagy ennyire nem ment neki?
A Fradi védekezése gyenge volt, egy-egyben ott verték meg õket ahol akarták kistúlzással 😞( Támadásban is sok pontatlanság, ettõl függetlenül, volt lehetõség a végén, nagyobb türelemmel kellett volna megoldani. Koreai játékost, és Rotis-t nem tudták tartani, ennyi, meg az általam korábban lefikázott kapusaik is megmutatták, hogy a felkészülési meccseken direkt nyúlnak mellé a labdáknak!

De nincs ok elkeseredésre, sok van még ebben Fradiban, ha nem is ebben a szezonban- bár még nem temetem õket!

Annyira jól szólt a Fradi tábor, kár volt elrontani ezzel a gusztustalan viselkedéssel, akinek nem inge...

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Táncos ETO
Era fntasztikus és fanatikus volt egyszerre, kár, hogy a többiekre mindebbõl nem sok ragadt...

Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig

kaloz174
Ha a többiek fel tudtak volna nõni Era és Mravikova szintjére, akkor több góllal nyer a Fradi.

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Táncos ETO
Így van. Egy félidõnyi elõnyt adott a Fradi a Hyponak, azzal, hogy az elsõ félidõben kapus nélkül játszott és rengeteg pontatlanság, céltalan és elõkészület nélkül ellõtt labda jellemezte a játékát. Ennyin múlt, a Fradi önmagának köszönheti a vereséget..
Na és nem lehet elmenni az FTC 'szurkolóinak' balkáni magatartása mellett sem.. Ez nem európai viselkedés és az a baj, hogy most is csak ennyit fognak mondani: õk a Fradi szurkolói.. Pedig mennyire, hogy nem így van..

kaloz174
Nagy lehetõséget szalasztott el a Fradi.😞

kaloz174
Miért játszik a Fradi ilyen idegesen, pontatlanul?

kaloz174
Én viszont azt vettem zokon, hogy mennyi labdát sikerült eladni a végén s Fradinak.

Táncos ETO
Kapus nélkül nehéz lesz.. Hihetetlen gyenge Harisova.. A többiek pedig ötlettelenek és elõkészületlenül lövöldöznek, egyelõre a Fradi önmagát veri meg..

Remélem ma Fradi gyõzelemmel ünnepled a szülinapot! 😊 Nagyon nagyon boldogságos napot! 😉))

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Isthy
Igen, jól beszélsz! (1943. január 12.)

DUNAFERR FOREVER!!!

Hege eto
Dicsõség a Hõsöknek!

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

VMan
köszi, az pont jó, akkor nem ütközik a Gyõr meccsével 😊

HAJRÁ MAGYAROK! :]

Isthy
Szombaton 18:15-tõl, a szlovén 2 adja 18:10-tõl.

DUNAFERR FOREVER!!!

VMan
Krim hány órakor játszik a Volgograddal?

Hege eto
Ha felhívtok, én élõben adom a hangot a B középbõl😊)))))))))
Annyit ér mint Gulyás v Egri

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Isthy
Pontosabban vasárnap este 18:00-tól lesz az EHF meccs, párhuzamosan a Loki meccsével.
Mi csak akkor kerülünk képernyõre ha az ellenfél TV érdekelt és most elõször ahogy írtad is, a debreceni meccsünk lesz ilyen.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Részemrõl kalandozok egyet a hétvégén :-)

Szombaton Ljubljana, vasárnap pedig természetesen Dunaújváros.

DUNAFERR FOREVER!!!

Duby
Ha jól tudom vasárnap este lesz a Rosztov elleni meccsünk.
Mostanában nem nagyon közvetítenek minket. (Mondjuk ahányan manapság meccsre járnak nem csoda <#shakehead>.) A Loki elleni debreceni fellépés alkalmával leszünk képernyõn legközelebb. Sok sikerélményt ebben a bajnokságban eddig nem hoztak a tv-s meccsek, jó volna ezen változtatni idén!

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

Breki33
Hmmmmmmm hát ha ezt behúznánk azt sikeres kezdésnek lehetne mondani?

Dunaújváros nem játszik? (tévében)
Duby
BAJNOKOK LIGÁJA, NÕK, D-CSOPORT, 2. forduló.
Idegenben sem adja fel a küzdelmet a sikeréhes Budapest Bank-FTC
A Fradi-szív újra segíthet >>

A nõi BL-csoportküzdelmekben a második forduló egyik legizgalmasabb rangadójának ígérkezik a pénteki Hypo NÖ–Budapest Bank-FTC találkozó, amelyre kétszáz Fradi-drukker érkezik Südstadtba.
(NSO)

Duby
Szépjóreggelt, valamint legalább a múlthetihez hasonlóan sikeres hétvégi fordulót kívánok! Ideje aktivizálnunk magunkat, hiszen nyakunkon az újabb nemzetközi kupa kör.

A közvetítések a következõképp alakulnak:

Hypo Niederösterreich - Budapest Bank FTC
nõi Bajnokok Ligája mérkõzés
sport1 2007. január 12. 20:20 óra - ez meg már így rögtön ma! <#eljen>

Gyõri AUDI ETO KC - Byasen HB
nõi Bajnokok Ligája mérkõzés - Gyõr
m1 2007. január 13. 16:15 óra - Vajon Egri, vagy Gulyás-mester óriási közvetítését élvezhetjük majd? <#wink>

Debreceni VSC - C.S. HC Zalau
nõi EHF-Kupa mérkõzés - Debrecen
sport1 2007. január 14. 18:00 óra

Debreceni VSC - C.S. HC Zalau
nõi EHF-Kupa mérkõzés - Debrecen
sport2 2007. január 15. 05:45 óra (ismétlés)

Hypo Niederösterreich - Budapest Bank FTC
nõi Bajnokok Ligája mérkõzés
sport2 2007. január 15. 16:15 óra (ismétlés)

Hajrá Magyarok!!!
(ki hova mire megy/jön a hétvégén?)

kaloz174

kaloz174
"Ingatlanügyletbõl újulna meg a Vasas"

Az írás errõl!

Táncos ETO
És milyen helyesen teszi.. <#wink>

kaloz174

no igen elég sokan szerepelnek rajta.

Isthy
Gratulálok a Lokinak! Azért ez értékes 2 pont.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Nicsak, miket nem talál az ember?

Olimpiai keret

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Érdekes csapat a Vasas. A kupán nyújott teljesítményük alapján akár gyõzelemre is esélyesnek tartottam õket a mai meccsen. Annak ellenére, hogy a Loki azért esélyesebb volt.
A körülöttük zajló események miatt drukkoltam nekik, hogy ma nyerjenek. (Bocs Csucsu!😊)

VMan
Vasas-DVSC 23-26 (10-14)
a Vasas leigazolta Kántor Anikót a sérült Berta Melinda pótlására.

az elõzmény az nso-n van

az elõzmény az nso-n van

VMan
Németh András veszprémi kaland elõtt?

természetesen csak egy figyelemfelkeltõ címrõl van itt szó <#mf1>

kaloz174
Beszámoló a Kohász meccsérõl, úgy gondolom, néhány kedves momentummal. <#vigyor2>

<#ejnye1><#ravasz1>

😊 az jó mivel, vasárnap nem tudtam nézni így ezt állítottam be, hogy felveszem és majd megnézem, mivel csak most értem haza...

kaloz174
Az jó! <#taps>
Kár, hogy nálunk nincs ez a csatorna.

Hege eto
szegény

SomogyiG
Ha valakit érdekel, a Sport2-õn most ismétlik a Halas meccsét, és hibátlan a közvetítés, eddig még nem volt közvetítési hiba!!!

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

kaloz174
Végigolvastam a NSO fórumát. Én, mazochista! <#nyes>

Komolyan mondom, elképesztõek vagyunk ebben az orzságban.<#boxer> Mintha nem is gyõztek volna a kézicsapataink!<#confused>

Talán örülni is meg kellene tanulnunk!<#conf>

Hááát, ez remek kérdés... Nem tudom mennyi mutattak a meccsbõl, én nem tudtam a semmit nézni, így lehet, hogy 40-50 percig is ment a közvetítés😊
De nagyon felidegesített a sportTV, rengeteget gondolkodtam rajta, hogy elmenjek-e😞((((
Szerencsére úgy néz ki lesz még hazai meccsük😊 De ismerve magamat, majd ütközik Fradi-meccsel...
Nemtom hogy jobb neked, mire fér rá a három meccs? Aztá add fel utánvéttel, vagy majd lesörözzük (bár a múltkor sem vitted túlzásba😊, szerintem újraírhatóra írni felesleges.

Hege eto
Senki nem jelzett problémát. Szerintem belenyugodtak, hogy ez nem az õ napjuk volt. Se szurkolásban, se a pályán😊)))))))

Duby
jaj, ez egy szép kis 10 pontos hsz! <#nyes>
Szívembõl szóltál (vagy inkább májamból <#eplus2>).

KP is csak sumákol, baromi gyorsan felvette az újvárosi stílust, ebbe villámgyorsan beleszokott. Nem éppen ezt vártam tõle. Bár, ahol ilyen a fõnöki mentalitás...

Duby
Ez jó hétvége volt. Fél bajnoki mezõny nemzetközi kupázott, jól szerepelt, és közvetítések is voltak szép számmal. Szuper, nagyszerû, üdvös!
(Csak ha én ennyi meccset nézek hétvégén, minden dolgom elmarad. <#lookaround>)

gratula az ETOnak és minden magyar csapatnak!
mindig ilyen hétvégét kívánok a kézilabdázásban 😊 mondjuk a jövõhétvége is lehetne ilyen sikeres 😊

VMan
szurkolóknak sikerült békés körülmények között távozni a csarnokból?

Hege eto
Minden tekintetben felülmúltuk a Montenegróiakat. Soha korrektebb játékvezetést. A Magyar bírók tanulhatnának!

VMan
na megyek a kometálra élvezkedni, tegnap nagyon lenézték még a Gyõrt szerb "barátaink" 😊) (elõtte meg a Fradit, haha)

Táncos ETO
Mi vagyunk a legnagyobbak, hej, hej! 😊))

Hege eto
Csak így tovább, és akkor kárpótolva leszünk az EB miatt 😊