Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Beleolvastam, de most képtelen vagyok végigolvasni..
De ahogy kivettem, abszurdnak tartja pl a büntetõjogász a bírósági döntést. Így elsõ hallásra tényleg annak tûnik..
Ja és azért egy bírósági döntés (amelyrõl nem tudom, hogy jogerõs-e) nem helyezi hatályon kívül a hatályos jogszabályt és még csak nem is LB-i elvi határozat, jogegységi határozat, szóval a bíróságokra nézve nulla a kötelezõ ereje.
ON
Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
egyébként a kedvencem a LighthouseFamily, úgy tkp. az is lehetek, ha az jó, vagy rossz?! 😊))
Én meg abban nem hiszek, hogy Tréfi Gyõrbe jönne..
Bár nem lenne rossz páros egy Herr-Triffa duó.. 😊
szerintem az ETOban köt ki, hozzánk meg jön a Herr Orsi, vagy hozzátok ;DDDDDDD
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Most nagyon csúnyát fogok írni - Helgánál nagyobb a füst, mint a láng! A térdmûtéte óta Õ már csak 20-25%-ot nyújt, mert nagyon félti a lábát, s tulajdonképpen igaza van!
Harisová Katarina a hivatalos, mivel szlovák állampolgár, de szlovákiai magyar, és Õ kéri, hogy Haris Katának nevezzék, amit vagy megtesznek, vagy nem. Az utóbbi pár meccsen Kata volt nagyon jó, s Pasi volt önmaga alatt (Sóska defektus 😊 😞) de ezen a meccsen fordult a kocka. Sajnos nem kiszámítható a teljesítményük - Tréfit Ti is akarjátok, s majdnem ugyanannyit igértetek, mint az ETO, mégis hozzánk kivánnád? - én nem bánnám, de nem hiszek benne. Ha lett volna felénk hajlandósága, akkor idehoztuk volna már a BL meccsekre, de a felést sem tudnánk adni, mint a vetélytársak.
Lulu valóban többre képes, de Õ sem gép. Mégis többet nyújtott, mint Sopi - tõle sokkal többet vártam, de Õ sem gép!
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Attól még az 55/2001 AB határozat hatályos.. 😉
Egyébként valóban nem láttam az említett mûsort, bár a gyülekezési törvény körül elég sok a kavarc, meglátjuk mi sül ki belõle..
Ja, ATV-t nem nézek!! 😊)
ON
kvázi precedens 😊)
akkor nem láttad a híreket 😊 vmelyik bíróság hozott egy döntést, amiben ennek ellentettje volt! ezt boncolgatta, egy büntetõjogász, egy jogszociológus, és még vki az ATV-n, a Fridi mûsorában!
ON
Ismereteim szerint a be nem jelentett gyülekezést kötelezõ feloszlatni! 😊
ON
Még egy kérdés, most Harisova vagy Haris? mert egyik tv-riporter így mondja, másik meg úgy, kicsit idegesítõ...
remélem Triffa hozzátok megy, Pasi mellé! kapusra mindenképpen szükségetek lenne a követ.szezonban.
Sóska kezdett a meccsen? vagy egyáltalán nem játszott?
Pasi sokat lendített a védekezésen, miután jöttek a védések, a fal is jobban összeállt. Igy itólag is csak azt tudom mondani, hogy az átlövésgólok hiányoztak nagyon, ezért Lulut és késõbb Pirost is sokkal jobban le tudták "kezelni"! Viszont a szélsõink tarthatatlanok voltak. Az, hogy Era átlövésbõl szerez gólt, az nem megy ritkaságszámba. De hogy Hangya betörjön, késõbb meg átlõjön?! (sajnos fogta a kapus)
Kár volt, de most már mindegy. Ha azt nézem, hogy a Slagelse otthonában gyõztes csapattal szemben álltunk helyt idegenben, akkor OK. Ha a meccset nézem, akkor bizony hiányérzetem van!!!
Miért volt ma mindenki - Era, Hangya, talán Pasi nem- ennyire magához képest gyenge? 😞
További szép estét, Hajrá Fradi! Hajrá Magyarok!
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
Másrészt biztos van rá jsz, értelmezés kérdése. de utána kérdezek a vizsgaidõszak után pár tanártól, ha érdekel, mert rájuk a jószó nem fog hatni, sajnos 😞
egyébként ha nézted az ATV-t, ott volt a prof.-unk, a Tóth Misi 😄
Nálunk ne legyen! Híresek legyünk, ne hirhedtek! 20 évvel ezelõtt minden jelentõsebb külföldi stadionban üdvrivalgással fogadtak bennünket ellenfél szurkolóként (Pozsonyban, vagy Belgrádban nem, az tény, de az nem a Fradinak szólt) s rendszeresek voltak a szurkolói találkozók. Hatalmas bulik voltak a Celtic, a Panathinaikos, a Rapid (és még sorolhatnám) szurkolók látogatásai, vagy a mi kinnti fogadtatásunk. Most?
Szerintem mindketten csak megerõsíteni tudtok abban, hogy erre nincs törvényi, jogi alap!!! Tehát be kell engedni!!! Ha már megcsinálta a balhét, ki lehet a hivatalos személyeknek vezetni - nem a szurkolóknak, hanem a rendezõknek. Piszkosul tisztában vannak a jogaikkal! Sõt, mióta a rendõri felszólítás ellenére sem kell a be nem jelentett gyülekezést beszüntetni, azóta a képébe röhögnek bárkinek bármiért.
Amit mûveltek, az gusztustalan, undorító, felháborító, etc. De mi az, ami miatt kizárhatóak lennének?
Akikhez ez a népség odacsapódik, annak annyi!
Egyébként pedig messze kevesebb a többi szurkolótábor hasonló jellegû fellépése, mint a Fradié, persze nem elhallgatva, hogy máshol is elõfordul.
Azt látom hogy leírtam általánosságban, mit gondolok ezekrõl a tevékenységekrõl. Nem említettem hogy Én ugyanezen dolgokkal azonosulnék, de mindegy. Végenincs vitát le is zárhatjuk. Csak azt sajnálom hogy még mindig ott tartunk, hogy nem látjuk be, más magyar szurkolótáboroknál is elõfordulnak ilyenek, de kizárólag a Fradival kell kiemelten foglalkozni.
"cigányozás, mutagatás" belefér, fõleg egy feszült meccsen, melyen sok színészkedés, jogtalan ítélet volt
"köpködés" ha jártál B-Középben tudod h ez természetes
Akkor most?!
Egy szóval sem mondtam hogy egyetértek a viselkedésükkel, viszont megtudom érteni õket.
Egyébként pedig ajánlom figyelmedbe alább SomogyiG hozzászólását, megfontolandó!
Ja és még egy: olvasd el milyen jelszavak villognak a nickedben, érdemes..
Szerencsére nem azonos közegben szocializálódtunk...
Úgy látom te hajlamos vagy ismeretség nélkül véleményt formálni emberekrõl.
#31662 - "alkoholgõzös csürhe"
Sajnálom, eddig azt hittem Te Fradista vagy...
Tény hogy volt aki a kelleténél többet ivott, de légy oly szíves ne általánosítsd az egész Táborra, akik elutaznak még ilyen messze szerett Klubukért. 99%ig biztos vagyok benne, ha más csapat kerülne ilyen anyagi veszélybe, nem állnának fel. Egyiksem. A Ferencvárosnak van egy "csürhe Tábora" mely még mindig kitart mellette.
Amiket felhoztál, az semmire sem mentség.
A nem tetszõ, a téves, a fordított, vagy a szándékosan fordított itélet nem ezen a meccsen fordult elõ elõször (nem vagyok benn biztos, hogy az utóbbi elõfordult) ilyenekkel már soxor találkozhattak sok helyen.
A szurkolás nem ismer olyant, hogy bárkit pocskondiáz, a szurkolás buzdítást jelent - a cigányozás, a torokelvágás és a köpködés nem ilyen!
Hogy a szpíker a himnusz alatt mit csinált, azt az alkoholgõzös csürhe nem láthatta és nem is hallhatta!
Ezt a viselkedésmódot nem elfogadni/támogatni kell, hanem kivetni magunkból és eltaposni, mint egy férget!
#31660 egyetértek, és ez a gond. mindig ki kell szúrni azt a már már másnapos kicsit kulturálatlanabb embert, aki nem (csak?) szurkolni megy.
Ez a csapat többet érdemel ennél!
Szerencsére volt ott sok igazi drukker ia. Õket is jól lehetett hallani. De a kamera nem õket mutatta.😞(
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Csarnokrongálás? Nem láttam volna hogy székek repültek, pedig Görögországban egy-egy kosármeccsen ez is elõfordul, mégsem verik nagy dobra.
Vagy ha így jobban hangzik: "mi az amit nem értesz meg?"
Himnusz, megemlékezés, transzparensek, 4-500 ember -> majdnemhogy több mint hazai szurkoló.
Ezzel szemben:
"cigányozás, mutagatás" belefér, fõleg egy feszült meccsen, melyen sok színészkedés, jogtalan ítélet volt
"köpködés" ha jártál B-Középben tudod h ez természetes
Egy ilyen utázás magában rejti a vereség lehetõségét is, veszíteni pedig tudni kell. De nem így..
Ez a Balkánon divat, nem Európában..
"Ez nagyon elkeserítõ"
Én mint Fradista, abszolút megértem a viselkedésüket.
Ne haragudj, de a riporter, átlag szurkoló bele sem gondol mennyit utazott az az ember azért ,hogy ott legyen és szorítson kedvenc Csapatának. Biztos hogy fogyasztott alkoholt is, ami csak olaj a tûzre, ilyen kiélezett, gyakran jogtalan ítéletek következtében.
ui: arról nem is beszélve, a Magyar Himnusz éneklése közben Matúz kolléga nem hagyta abba a szövegelést.
Gusztustalan viselkedéshez hozzátartozik az is, hogy egy transzparenssel emlékeztünk az elhunytról.
A valóban nagy lehetõséget szalasztottunk el, de azért bízom némi körbeverésben. Közvetlenül a sorsolás után nem számítottam ilyen mértékû helytállásra, komoly zakókra számítottam, nagyon örülök, hogy nem így történt.
De ezt ne! Bármi is volt, van, ilyet ne kézipálya közelében! Ez nem volt jellemzõ a magyar nõi kézi milliõre, nagyon tudatosan és csírájában kell elfojtani az ilyet. Ez nagyon elkeserítõ. <#levele>#levele><#levele>#levele><#levele>#levele>
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)