Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nekem Detti elrontotta a telim, de annyira nem bánom 😄DDDD

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Isthy
Az elsõ félidõben jó védekezés, jó kapusteljesítmény és megfelelõ támadójáték jellemezte a csapatot és ezzel hoztuk a 6 gólos kül.-t. A Loki rengeteg hibát vétett ami azért a mi védekezésünknek is volt köszönhetõ.
A 2. félidõben 5 perc után amikor Õri pályára került, akkor az addig megfelelõ támadójátékunk visszaesett és az addig stabil 5 gólos elõnyünk 1-re olvadt a 15 perc játéka elteltével. KP ezen húzása majdnem sokba került nekünk. Igaz a védekezésünk és a kapusteljesítményünk is visszaesett, de a támadásbéli gondok visszahatásának nem kis szerepe volt ebben. Szerencsére a lecserélése után végsõ erõtartalékainkat mozgósítva sikerült begyûjtenünk a 2 pontot. Egy küzdelmes, de sok hibával tarkított mérkõzést sikerült megnyernie a csapatnak. Ezzel komoly lépést sikerült tenni a dobogó 3. foka felé. Gratulálok a csajoknak!!! <#taps>
Irát, Renit, Dettit és Melit emelném ki a csapatból, meg a védekezést az elsõ félidõben.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Szerintem is Ira és Mörtel Reni voltak a húzóemberek. Indokolatlan volt lehozni Irát, fõleg ilyen hosszú idõre. (Bármennyire is kedvelem Kittykét.)
Õrit meg nem is kommentálnám.😞 Nevetséges, hogy G.Reninek el kellett mennie, miközben õ ennyi lehetõséget kap, miközben pl. Piga a padon ül.😞

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

kaloz174
Az indexen ezt tippeltem.😊

õõõõ, az elején én is azt mondtam, hogy Õrinek kell a bizalom...háááát, most rettegtem ha pályán volt...

Gratula a gyõzelemhez 😊

viszont, iszonyat gyenge volt ez a meccs, KP a védekezést lehet jól összerakta, de gyenge és elképzeléstelen a támadásunk, ilyen játékkal se a Fradit, se a Gyõrt nem tudjuk még megszorongatni sem...
Átlövõ kellene, meg cseresor...
Sirina, Mörtel Reni, Vincze Meli , õket emelném ki, és Dettit egy-két pillanatban!

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

kaloz174
Hát igen!
Ez 2 nagyon rossz húzása volt KP-nek! egyetértünk. Féltem, hogy ezt már nem bírja ki a csapat, mivel úgyis nagyon kevesen voltunk. (13 nevezett játékos.)

kaloz174
kaloz174 válasz | megnéz | könyvjelzõ 2007.01.18 17:58:54 (10287)
Nõk - 15. forduló

jan. 18. 18:00: DVSC - Dunaferr -2 <#vigyor2>

Gratulálok a csapatnak!!! <#taps><#worship><#taps>

Grave Digger
Huhh, izgalmas volt.

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

Grave Digger
Sirinát

Grave Digger
Nem értem Kovács Pétert, lehozza a jól védõ sirinát, erõlteti Õrit, aki nagyon gyenge. Így ki fogunk kapni...

ááá, eddig nagyon jól megy 😊
Sirina 😊
Na jöhet KP nagymuterja, mert az is bedoja a hetest 😄DDDDD

kaloz174
Hajrá Dunaferr!!!

Várjál, mi az, hogy Fradista? Fociszurkoló, vagy kéziszurkoló?😊))))))
Ja és csakamegafon!😊))

OK. Holnap majd írok.
Hege eto
Ja, nincsmit. Én így érzem. Voltak hasonló problémák már nálunk is. Meg is lett az eredménye. Össze kell hasonlítani egy 2003-2004 es ETO szurkolást kézilabdán meg egy ideit.
Zongorázni lehet a különbséget😞((((((((((((
A többit priviben ha érdekel.

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Mi mindenhol ott vagyunk! 😊)))

Egyébként mindig mondom, hogy nem vagyok ultra. Fradista vagyok. Nem majmolom se a dígókat, se a ködföldieket... 😊))
nagyon remélem, különben nagyon morcos leszek.... 😊

Na, már itt is! Ki az ultrákkal az egész netrõl!!😊))))))))))))))))))))))

A südstadti sajnálatos dolgok.

(A korrekt hozzáállás miatt elnézem a 7végi taljánországi tévelygésedet ahelyett, hogy jönnél oda a "balkáni cimborák közé")

😊)
Hege eto
Szívesen, de mihez is szóltam hozzá, ami tetszett?

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Hege! Nagyon köszönjük a korrekt hozzáállást a kérdéshez. Itt is, a DK-ban is.
Breki33
A férfiakról nagy a csönd.....

ki mit tippel?

csoportból továbbjutás???
Táncos ETO

OFF:

Hanggal!
Bogarak háborúja

ON

Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig

Na még ehhez annyit, hogy a, senki nem mondja, hogy nem gond az a pár köpködõ, csak azt, hogy igen el van túlozva a jelentõsége, b, attól, hogy az EHF ellenõr ír valamit, még nem biztos, hogy igaza van. Tudod, az EHF ellenõr akkor sem írt semmit, mikor elVETTÉK tõlünk a BL döntõt, errõl ennyit. De tudom mire gondolsz.

Breki33
borzalmas

forum.......
azt a k.rva 😊)))))))))))))

bocs, de ezt mindenkinek látnia kell 😊

kaloz174
Az MKSZ oldaláról:

"...A tavalyi nõi kézilabda Európa-bajnokság kiemelkedõ televíziós nézettsége kapcsán elhangzott, hogy 2006-ban a Magyar Televízió, a Sport Televízió és az E.ON Kézilabda Gáláról elsõ alkalommal hosszabb összefoglalót sugárzó TV2 jóvoltából 108 különbözõ mérkõzés került képernyõre, az ismétlésekkel együtt 266 alkalommal. Az összesen 500 órányi közvetítés televíziós össznézettsége meghaladta a 70 milliót."

kaloz174

Isthy
Nem igazán örülök a sorsolásnak...

A Halasnak a Zagrebet szerettem volna, nincs is nagyon messze és esélyük is lett volna. Persze most sem kell messzire menniük és esélyük is van, de nagyon nem ugyanaz. Számomra egyetlen elõnye van csak a dolognak, hogy nagyon jó helyen lakom, szinte félúton ;-)
A Lokinak tavaly sikerült a Metzet kipipálnia, sztem most is sikerülni fog.

DUNAFERR FOREVER!!!

SomogyiG
Nem akartam felmelegíteni ezt a dolgot, de a büntetés karnyújtásnyira került, és a hétvégén újra nemzetközi meccsünk lesz, ráadásul itthon.
Amit még mindig a legnagyobb bajnak érzek, hogy péntek óta egyetlen egy figura sem hallatta a hangját a bajkeverõk közül, még csak nem is üzent a csapatnak és a többi szurkolónak, hogy: BOCS!
Ehelyett jópár "cimborájuk" akadt, akik a védelmükbe vették õket, s arra buzdítottak, hogy inkább szinházba menjen az olyan, akinek ez nem tetszik.
Megbánás helyett otromba kirohanásokkal lehetett találkozni. Akik sérelmezték a botrányos megnyilvánulásokat, azokat elmondták diszpintytõl kezdve árulóig sokmindennek. Nem az ocsmány viselkedésû 5-10 ember a hibás, hanem a hazug média, a többi szurkoló, aki nem tud elmenni ez mellett szó nélkül, Maglódi, meg legújabban már Sinka is - rövidesen az EHF következik. Persze szemét az osztrék TV is, mert be merte mutatni, s szemét az osztrák média is, mert az meg le merte írni. Arról is biztosítottak mindenkit, hogy a vén és/vagy csendes szurkolók vagy viseljék ezt el, vagy menjenek, ahová akarnak, mert ezentúl ez lesz a trend, mivel õk veszik át a hatalmat, ha tetszik a többieknek, ha nem, és lesz@rják, hogy mit firkálnak holmi EHF ellenõrök!
Ezeket nem én találtam ki, hanem az index Fradi fórumában olvashatja bárki.
Én is elfogadom és tudomásul is veszem, hogy a tapsikoló "szurkolás" és a csendes nézelõdés nem buzdít senkit semmire! De azt nem hiszem el, hogy a kettõ között nincs átmenet!
A köpködés tekintetében nem tudok olyan engedékeny lenni, mint Táncos, mert semmilyen körülmények között és sehol nem tudom elfogadni!
Hogy miért hozzuk mindig a negatívumot elõ, és miért nem a jóról beszélünk inkább? Azért, mert a rosszon változtatni kell, s ezt a hallgatás nem segíti elõ.
Anno a cég párttitkárával rengeteget vitatkoztunk, s õ is mindig azon sopánkodott, hogy miért nem a jóról berszélünk, miért csak a rosszat emlegetjük. Ha akkoriban mindenki csak a jóról lett volna hajlandó beszélni, és a rosszat elhallgatni, akkor a rendszerváltásra még mindig nem került volna sor. A másik oka pedig az, hogy a jón nem kell változtatni, azt minden kritika nélkül hajlandóak vagyunk elfogadni, ellentétben a rosszal.

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Hege eto
Nézd az elõnyét! Egyik csapat sem megy tönkre az utaztatás költségeibe.
Egyébként tényleg k....szás😞((((((((

kellett nekem az ördögöt a falra festeni 😞((
Megérdemelte volna mindhárom csapat, hogy menjen még egy kört. ez annyira k.ja 😞

Táncos ETO
Pont ez a lényeg, Te magad tapintottál rá.
Volt ott egy meccs és mégis, nemcsak itt, hanem máshol, más országokban is arról a 'néhány hülyérõl', pontosabban az õ viselkedésükrõl (teszem hozzá ezen keresztül akár a magyar nép általános megítéslésérõl) van szó, szólnak a hírek.
Abból a szempontból, amit Hege és Te is írtál egyetértek, olykor hozzátartoznak egy magasabb hõfokú meccshez a bekiabálások, mutogatások, ne adj' Isten köpködések, bár ezt inkább csak elfogadni tudom, hogy ez is létezik és néha hozzátartozik a szurkolói magatartáshoz, mintsem megérteni..
Ami pedig a karlendítéseket illeti, osztom SomogyiG véleményét, szerintem teljesen korrektül leírta, hogy mi a különbség a náci karlendítés és mondjuk a Fradi ultráitól megszokott karlendítések között..
Ezzel együtt az is igaz, hogy valóban remek volt a szurkolás, csak ezek miatt mégsem arról beszélgetünk, s nem éppen azért várhat a Fradi egy nem kívánt pénzbüntetést..

Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig

"ellentétben a gyásszünet alatti zsidózással és gyurcsányozással - aminek sem kegyeleti, sem politikai szempontból semmi keresnivalója nem volt egy Hypo-FTC mérkõzésen Bécsben (sem)!"
Semmilyen meccsen, de ezt nem is tagadja senki. Senki nem mondja, hogy nem volt ilyen, vagy hogy ne lenne ezzel gond, csak túl van ragozva a téma, nem is kicsit. Felejtehetlen szurkolást csaptunk közel 400an Bécsben, mégis arról beszéltek, hogy volt néhány hülye😞((

HB Metz Moselle Lorraine DVSC Debrecen
GAS Anagennisi Artas TSV Bayer 04 Leverkusen
C.S. Rulmentul Brasov S.D. Itxako Estella
Dunaferr NK Kiskunhalas NKSE
Ikast Bording EH A/S CBM Astroc Sagunto
SC Zvezda Zvenigorod Van der Voort Quintus
Orsan Elda Prestigio IUVENTA Michalovce
HC "Motor" Zaporozhye RK Lokomotiva Zagreb

Sokkal rosszabb nem lehetett volna😞((

SomogyiG
Ja elnézést, az írott forma alatt a papíralapú értendõ, amely egyenlõre sokkal többekhez eljut Ausztriában, mint az elektronikus forma.

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

SomogyiG
Még annyit segítek, hogy ezek a karlengetések elõször az osztrák rendõröknek szóltak, majd az osztrák szurkolóknak - ugye tudod, hogy hitler honnan származik? Ennek szerintem semmi aktuálpolitikai felhangja sincs, ellentétben a gyásszünet alatti zsidózással és gyurcsányozással - aminek sem kegyeleti, sem politikai szempontból semmi keresnivalója nem volt egy Hypo-FTC mérkõzésen Bécsben (sem)!

SomogyiG
Már elnézést, de ez a Krone Zeitung írott formájában jelent meg, abból idéztem (handball.hu - Vadász Gábor Auisztriában élõ Magyar állampolgár beírásából, aki egyébként õsFradista, s teljesen tisztában van a válltól vizszintesen elinduló kinyújtott, és a deréktól felfelé a váll fölé kinyújtott kéz jelentése közti különbséggel) De talán az osztrák ujságírók is tudják ezt a különbséget...
Miért kell azonnal támadni és cáfolni, mielõtt megismernéd a részleteket?

akkor nagyon remélem, hogy a Halas elkerüli a másik "kalapban" lévõ Debrecent, Dunaferrt!
Õket szeretném a Dunaferr , Debrecen ellenfelének: ROM C.S. Rulmentul Brasov, SVK IUVENTA Michalovce , NED Van der Voort Quintus
Halasnak meg mondjuk õket: GER TSV Bayer 04 Leverkusen 😄

Tovább: azok az emberek is csinálják ezt (a SAJáT szurkolásunk része), akik még Nálad is jobban utálják a politizálást. Úgy kb. az összes - szerintem - általad is tisztelt szurkolót fel tudnám sorolni.

"mint pl. a náci karlendítgetés."
Na haragudj, de ezt nem tudom szó nélkül hagyni. Ilyenkor Fradi, Fradit-kiabálunk, talán már akkor is így volt, mikor még Hitler nem is élt. (fogalmam sincs) Aki ebbe belemagyarázza a náci karlendítést, arról mondjuk most rád nézve nem alkotnék sarkos véleményt, de maradjunk annyiban, hogy többet árt, mint 20 páyára köpködõ.
Tudod mennyire tisztellek, de most nagyon távol álltál a valóságtól.

"rájöttem egy hibát követtem/tünk el, hogy megpróbáltuk meggyõzni egymást 😊"
Pont ez nem kellene! Az építõ jellegû vitának nagyon is helye van. Sõt, hol máshol, ha nem itt?! Pont erre való egy ilyen fórum.

Holnap (ma😊 sorsolnak, én nem tudok róla, hogy ne kerülhetnének össze egymással. Tudomásom szerint egyedül a kiemelés ami számít.

SomogyiG
Hidd el, Prokop papának a Bécsben székelõ EHF-nél van annyi szava, hogy ezt enélkül nem ússzuk meg. Amilyen gazdag a szakosztály, ez most nagyon jól jön, még ha csak pár 1000 Euro is lesz...

Már bocsi, de bizonyos normák elfogadása és betartása nem meggyõzés kérdése. Mindent hajlandó vagyok elfogadni, ami nem okoz erkölcsi és/vagy anyagi kárt. Az általam kifogásolt események kimerítik mind az erkölcsi - megitélés - mind az anyagi - büntetés - kár okozását!
Még egy tényezõ, amirõl eddig nem volt szó! Mind az ellenõr, mind a bírók alapból "ellenséges" hozzáállását a huhogás és a bedobálás jelentõsen rontotta, de nem javított a helyzeten számtalan ultrajobbos megnyilvánulás sem, mint pl. a náci karlendítgetés.
Németh András alig mert reklamálni - saját bevallása szerint - mert a meccs lefújásától tartott (ez a csapat azonnali kizárását jelentette volna az idei nemzetközi kupaküzdelmekbõl) mivel a bírók ennek lehetõségét többször jelezték az ellenõrnek! Az ellenõr sajnos nem felejtkezett meg semmirõl a jegyzõkönyvében, még a véletlenül meggyulladt drapériáról, vagy Piedade leköpködésérõl sem... Nagyon jó súgói akadtak.
Ennyire volt balhémentes az a péntek este...

még nem biztos a pénzbüntetés 😊
--------------------------------
egyébként elfogadom Stanley véleményét, meg Hegéét aki úgy érzi semmi egetrengetõ nem történt, õk így érzik, én meg amúgy ahogy lentebb kifejtettem; rájöttem egy hibát követtem/tünk el, hogy megpróbáltuk meggyõzni egymást 😊
na de már elég volt ennyi, a Fradi topicban is végigolvastam a vitát, jó tapasztalat volt 😊)

jön a következõ forduló 😊

Holnap sorsolnak az EHF-ben? (vagy majd csak jövõhétkedden?) Ugye most még nem kerülhet össze azonosnemzetbeli csapat egymással?

SomogyiG
Kiváncsi leszek rá, hogy ezek a "jótét lelkek" akik Bécsben "mindent megtettek a csapatért", s még a gyásszünetet is felhasználták a sajátos "szurkolásukra", milyen mélyen nyúlnak a zsebükbe a büntetés kifizetése során!

VMan
http://rapidshare.com/files/11862673/sinkaftc.avi

HAJRÁ MAGYAROK! :]

Hege eto
Igen, ez benne van sajnos.

kaloz174
Sajnos, Sinka szerint pénzbûntetés vár a Fradira. Ez nem hiányzott, egészen biztos.

Nagyon drukkolok, hogy úgy alakuljanak a meccsek, hogy sikerüljön továbbmenni a Fradinak (is)!

Hege eto
Igen, nem akart. Ezt is adom, de nem szeretném, ha kialakulna valami "gyûlöljükazultrákatmertagresszívkissebbségéscsakrandalíroznitudnak" hangulat
Nem. El kell Õket fogadni, hibáikkal együtt!