Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bár azért az EHF döntõn egészen jól ment 😊

De akkor is, nekem az idei meccek közül, szurkolás szempontjából a Cornexi elleni idegenbeli meccs tetszett, ott nagyon jól nyomták a fradidrukkerek, változatos volt, és nagyon jól szólt.

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

áááááá, néztem a Fradi meccset 😞 Sopit vki rángassa ki a gödörbõl!! 😞
Iszonyat gyengén védekezett a csapat, és annak ellenére, hogy az elején igencsak nekünkk kedvezett a bírói széljárás - 20.perc már a 6. dán kiállítás- , semmit nem tudtak ezzel kezdeni a csajok, pedig akkor még a DT is igen bizonytalan volt.
Anja magához képest szolíd volt...
Viszont sajnálattal hallottam, hogy a Fradi tábor is, talán lehet abban vmi, hogy mivel két csoport van, nem tudnak egymáshoz igazodni, nem hallják egymást, vagy mást szurkolnak, és így sokkal gyengébbnek tûnik a drukkolás, mint pl. mikor egyben 400 fan ordít torkaszakadtából!

Nem baj, menni kell elõre, a KEK-et érõ hely meglesz, csak hinni kellene benne!

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

banok
Ma hajrá magyarok!

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Breki33
HAJRÁ FRADI
Breki33
Trefilov végülis hova ment?

Izgalmas meccs lehetett
Isthy
Igen gyengültek, mindkét válogatott beállósuk elment Trefilovval együtt. Az elsõ félidõben az ETO 12-7-re is vezetett, majd orosz idõkérés után 14-14 lett. Az 50. percig végig döntetlen körüli volt a meccs, azután 4-gyel elment a Lada 31-27-re, végül felzárkózott az ETO.

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
Lada úgy tudom gyengült mióta legutóbb láttuk

és a félidei eredmény alapján mondtam
Isthy
Sztem itthon van reális esélyük 3-mal vagy többel nyerni és akkor megvan a csoportelsõség. Persze ehhez nem szabad botlani Norvégiában, ha a Lada sem botlik Podgoricán.

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
francba
Isthy
Végeredmény: Lada-ETO 31-29 (16-17)

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
14:00-kor kezdõdött és már a 2. félidõ közepén tartanak.

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
köszi

az Eto mecs hánykor kezdõdik igazából?
Isthy
Ma 3 meccs lesz a TV-ben ahol magyar csapat játszik:

Fradi-Slagelse m1 15:55
Lada-ETO m2 18:00 (felvételrõl)
Magyarország-Dánia Sport1 20:00 (férfi V😎

+ a Sport1-en Norvégia-Angola (férfi VB mi csoportunk) 18:00

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
Mivel nincs SZT kérném megerõsíteni

ma két meccs lesz (TV)?

Egyik a Fradi-Slagelse

másik a fiuk meccse este?
kaloz174
Nem azért, de naív módon azt gondoltam, Somogyország a téma.<#nevetes1>

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

SomogyiG
Egy kis újdonság szûkebb "hazámól".

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

SomogyiG
Nyugodj békében Anita!

Már két év eltelt, de még mindig pótolhatatlan vagy, s örökre az is maradsz!

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Táncos ETO
Kegyetlen.. <#taps><#worship>

Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig

kaloz174
Jó utat, vigyázzatok magatokra!

kaloz174
Ez teljesen jogos. Nem értem õket. <#conf><#schmoll2>

Azért a handball.hu kicsit összeszedhetné magát a tegnapi rangadót és Kulcsit illetõen......
kaloz174

Csak az emlékekezés maradt nekünk...<#shakehead><#szomoru1><#schmoll2>
Nyugodj békében, Kulcsi! <#sir>

VMan
ja, és az utóbbi Vasas meccseken sem láttam!

HAJRÁ MAGYAROK! :]

Hege eto
A lényeg a sport! A bodza megvár 😊))))))))

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Breki33
errõl jut eszembe SZT régen írt

máskor ilyenkor már láttam a hétvégi mûsort
Isthy
Ne csak a lábát félts, a kezei is nagy igénybevételnek lesznek kitéve a sok emelgetés közben ;-)))

Jó utat kívánok én is Hegének és a család minden tagjának kellemes kikapcsolódást!

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
De rossz lesz neked, abszolút nem irigyellek! Majd csak kibírjuk valahogy nélküled! <#wink><#vigyor>
Azért kíváncsi lennék, hogy hol fogsz majd több idõt tölteni: a lejtõkön vagy egy bizonyos vendéglátóipari egységben! <#nyes>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Már sajnos 2 éve nem vagy velünk... <#shakehead><#sir>

De sohasem feledünk!

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
jó utat

lábbal vigyázni
Hege eto
Nagy örömöt közlök a topictársakkal:
1 hétre megszabadultok tõlem. Várnak a havas lejtõk,a grappák, a café corretto,a bombardínók, Taljánországban.
Legyetek okosak, szépek, mindig nem tarthatom a szemem rajtatok<#wave><#duhos2><#integet2>

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

RIP Kulcsi 😞

Örökre velünk maradsz, õrizzük mosolyodat+

Hege eto

Hege eto
Nem felejtünk Kulcsi!

Itt látható egy vidó Görbe góljairól, gólpasszairól.
Jópár Kulcsi gól is van benne:

http://www.youtube.com/watch?v=CfkbCnCrRe0

Breki33

nyugodj békében Kulcsi
Gratula Dunaferr! A helyszínen majdnem agyvérzést kaptam <#wow1>
Sorry Csucsu, tegnap nekünk jött ki jobban a lépés :-))

Anita, sosem feldünk!!!<#rinya>
Duby
Szomorú évforduló van ma.
Egy percre álljunk meg, és emlékezzünk Anitára, a klasszis játékosra, arra a jelenségre, amit megtestesített a pályán. Arra, hogy milyen természetességgel vettük, ha odakerült hozzá a labda, akkor abból így vagy úgy, de biztosan gól született.
Csodálatos ember, örök példakép!
Sosem feledünk Kulcsi! <#sir>

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

Duby
Szuper meccs volt!
Szerintem mindkét fél kárára és javára egyformán tévedtek a jv-k.
KP majdnem megverette a Csapatot, egy hajszálon múlott, de végül az elején jók újra megnyerték a meccset. Ez a találkozó nagy tartást kéne, hogy adjon a továbbiakra nekünk. Hajrá Dunaferr!

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

Isthy
Mi vagy te? Játékosügynök? <#vigyor>

Sztem nem fog jönni, bár könnyen lehet, hogy igazad lenne.

DUNAFERR FOREVER!!!

Túlzás lenne, hogy "óvis módjára játszanak" a Loki<#levele>
Ha láttad volna, hogy a második félidõben összekapták magukat a csajok, még döntetlen is volt, csak hogy a "mocskos csaló" bírók belenyúltak a meccsbe<#violent>
Évek óta a bírók vernek meg itthon (a rangadókon), õk az ellenségeink.
Vagyis jobban mondva nekünk az MKSZ-nél nincs érdekeltségünk, bezzeg a többieknek van<#mf1>
Gabica jöhetne a Dunaferr-be, jót tenne neki mint Mörtelnek.
kaloz174
Volt Lovinak 1 gólja, amit nem adtak meg. Reméltem, hogy nem pont azzal fogunk kikapni!

kaloz174

Detti tényleg nagyon örült a gyõzelemnek.<#eljen> Csak nem ebben a szép piros mezben. <#wink>

Isthy
Neki lehet úgy tûnt, talán vissza is esett Ira teljesítménye. Meg azért nem árt, ha az ellenfél rákényszerül a másik stílusu kapushoz alkalmazkodásra meccs közben, utána nem biztos, hogy vissza tud állni. Nem is tudott a Loki váltani és Ira megint hozta a jó teljesítményt a végén is. Ezt a húzását sokkal jobban el tudom fogadni, mint Õri ilyen hosszú szerepeltetését támadásban.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Szia PéLaci! <#wave><#wink>

Persze, hogy kellett, meg a többieké is az övét kiegészítve. Ahogy már régebben is sokszor láttuk a csapatnál.

DUNAFERR FOREVER!!!

VMan
gratula a Dferrnek, nagyon okos játékkal nyertek, még a féket behúzva (Õri 😊) is hozták a két kulcsfontosságú pontot. én elõzetesen Loki sikert vártam, de ma újra bebizonyosodott, hogy a debreceni lányok még mindig nem értek meg a magasabb szintre való lépésre. egyelõre nem tudtak idén sem a Gyõrnek, sem a Dunaferrnek méltó partnerei lenni, amikor arra igazán szükség lett volna, talán nem tudják elviselni a nyomást, Gabica teljesítménye meg külön témát érdemelne...

HAJRÁ MAGYAROK! :]

kaloz174
Azt kell, hogy mondjam, le lehet hozni egy kapust, ha úgy tûnik, fárad. (Bár én ezt nem érzékeltem Irával kapcsolatban.) Viszont, miután látszott, hogy Kittyke még a fáradó Iránál is több gólt kap, gyorsabban kellett volna visszahozni. KP idõnként lassabban reagál, mint kellene, szvsz.

Grave Digger
Igen, a Gáspár név kötelez😊

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

Szerintem kellett a gyõzelemhez Gáspár jó védekezése! Enélkül nem biztos, hogy meg lett volna a gyõzelem.
Hege eto
Én nem értem ezt a Lokit, jó napjukon bárkit legyõznek a magyar bajnokságban, néha meg óvis módjára játszanak.
Gratula a D.ferrnek!

Isthy
Én egyetlen indokot találok a kapuscserére. Pihentetni akarta Irát, hogy a végén ha kell visszahozhassa. Úgy gondolta, hogy nem bírná végig azt a szintet és bizony igaza lett, mert miután visszajött ismét jól fogott.

DUNAFERR FOREVER!!!