Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ma Puljezevics játszik, tud valaki valamit??? Ha nem akkor akkor könnyen kikapunk!!! Jo lenne egy motivácios bomba a kapuba.

VMan
annyit

HAJRÁ MAGYAROK! :]

Isthy
Sztem 2 évest, de SZT biztos jobban tudja.

DUNAFERR FOREVER!!!

azért ne a Dunaferr ellen kapják össze magukat ;PP
egyébként ott fejben vannak a gondok, szerintem. ennyit arról, hogy a Vasas ismét nagy csapat lesz. 😞( Lajos is távozik! Olcsa nagy butaságot csinált, most bánhatja igazán, hányéves szerzõdést írt alá a Vasashoz?

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Ezek verhetõ csapatok!!<#szomoru1><#vigyor><#nyes><#nevetes1><#help>

Ez egy aranyos kép! Olyan, mint a mama, és a lánya! (remélem Anikót ez nem sérti) <#smile>

Isthy
Finoman szólva sem az. Pedig nem könnyû meccsek jönnek nekik, össze kellene kapni magukat. Mindjárt egymás után Dunaferr, ETO és Fradi.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Kaphattunk volna nehezebb ellenfelet is, megoldható az EB-re jutás. Sztem jövõre ilyenkor ismét szurkolhatunk értük.

DUNAFERR FOREVER!!!

VMan

<#smile>

kaloz174
<#nyes>ok!

Nyertünk: "Csapatverseny - Nõk, 15. forduló
1. Dunaferr 38 pont (8 tippelõ: barzs - 39 pont, Nore2 - 39 pont, kezil - 35 pont, kaloz174 - 34 pont, Mse2005 - 31 pont)" <#eljen><#taps><#vigyor2>

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

VMan
titok <#alien>

kaloz174
Egy "költõi' kérdés: ilyenkor kinek szurkolsz? 😊

VMan
remélem igen. két kedvenc csapatom 😊

VMan
az volt Lajos, még kiabált is a lányaival idõkérésnél, pedig õ nem igen szokott 😊
egyébként 15-20mp-vel a végén a Vác támadhatott, de a túl nagy akarásnak köszönhetõen belemenéssel zárult az akciójuk.

Viktor!
Vasárnap a Fradi-Cori meccsre jössz?

Mondom én!!
Lajos, és Kenyeres Józsi végig idegbeteg lehetett!! <#szomoru1><#wink>

VMan
megérdemelt volna a Vác egy pontot, de számtalan lerohanást elkapkodtak, utolsó negyedórában legalább hármat!

VMan
Zsani, Ági csak hetesekre állt be.

Én sajnos nemtudtam kimenni, de a lányom szerint, egy fuóbolond mérkõzés volt! Lajos, szerintem 10-évet öregedett!!!
A Vasasnak úgylátszik, mániája ebben a bajnokságban, hogy otthon ilyen szoros eredményt produkál! Lsd: Vasas-Spartacus 25-24 !!!!!
Akkor a helyszínen majdnem infarktust kaptam. Ahogy az eredményt látom, most is közel álltam volna! <#smile>

kaloz174
Ez nem túl meggyõzõ. Hogy tudott a Vasas ilyen sok gólt kapni?? Ki védett?

Vasas-INVITEL-Vác 35 - 34 (19 - 18)

Férfi kézilabda Eb: Litvániával selejtez a magyar csapat

MTI - 2007-01-26 13:19 Utolsó módosítás: 2007-01-26 13:25
Pénteken Bécsben az Európai Kézilabda Szövetség elkészítette a jövõ évi norvégiai, olimpiai kvalifikációs férfi kontinensbajnokság selejtezõjének sorsolását: a magyar válogatott ellenfele Litvánia lesz.

A szövetség honlapja szerint a jelenleg a németországi világbajnokságon szereplõ Skaliczki-csapat Litvániában kezdi a párharcot június 9-én, vagy 10-én, míg a visszavágóra egy héttel késõbb kerül sor.

A szabályok szerint a kilenc pár gyõztese vehet részt a jövõ januári Eb-n, amelyen a házigazdák mellett már biztosan indulhat a címvédõ francia, illetve a horvát, a spanyol, a német, az orosz és a dán nemzeti együttes.
NSO

Nekem mûködik.

Franciaország - Németország
férfi világbajnoki középdöntõ mérkõzés
2007. január 27. 16.30 óra SPORT2

VMan
bocs, elõzõ nem mûködik...

akkor ezt másoljátok a böngészõbe: http://ondemand.video.t-online.hu/origo/sport/kezilabda/0125/cornexi_alcoa_hsb_holding-gyor_audi_eto_kc01_24ii.wmv

VMan
Breki33
köszi csillagosok :-)
Magyarország - Spanyolország
férfi világbajnoki középdöntõ mérkõzés - Mannheim
2007. január 27. 1815 óra SPORT1

18:15

Breki33
és akkor hány órakor?
Jó reggelt!
Ma pihenõ, majd holnap!!!

Breki33
Ma hánykor lesz a meccs?
Breki33
Jó reggelt
Én a Dánokért nemvagyok oda, de amit ma a Spanyolok ellen mûveltek, az szép volt!

"a horvátok kb. 50%-ot adtak ki magukból, a másodikfélidõben szinte a cseresoruk játszott"

Én pont ezért mondom, hogy egy kicsit nagyobb hittel meglehetett volna csípni a Horvátokat! De remélem a srácok felpörögnek, és egy szép eredményt érnek el. Amit eddíg nyújtottak az elismerésre méltó!
De ha megnézed, az elsõ két meccsen a kapuból Nenad fanatizmusa, ráragadt a csapatra, és minden számítást felülmúlót nyújtottak! Szinte extázisban játszott a csapat! Bizony ez pszihológia a javából!
Ezt a lányoknál, Gin is sokszor megcsinálta, sikerrel!

Na, szorítsunk tovább a srácoknak, mert megérdemlik!!!!!!

kaloz174
Nagy Laci mintha erõvel visszafogná magát. <#szomoru1> Nem értem, tudom, nem vagyok egyedül.

kaloz174
Nem is akartam megítélni, pontosan azért csak a véleményemet mondtam, kívülállóként, viszont látva a meccset.😊 Bántani végképp nem akartam senkit. Ha ez történt volna, elnézést!

a horvátok kb. 50%-ot adtak ki magukból, a másodikfélidõben szinte a cseresoruk játszott, ne áltassuk magunkat nem vagyunk egy szinten az olimpia -világbajnokkal, ha kell õk ennél sokkal jobban játszanak.

Én optimista voltam a meccs elõtt, csodák mindig vannak, de ahhoz mindenkinek extrát kellett volna nyújtania. Ehhez képest senki nem játszott jól. De nem történt semmi, megyünk tovább, már az is szép hogy ide eljutottak a fiúk 😊 A spanyolok és az oroszok ellen is mindent meg kell tennie a csapatnak, aztán majd meglátjuk mit tudunk ellenük kezdeni.
Nagy Lacinak pszichológus kell, meg Ilyésnek is, hihetetlen, hogy nem mernek felugrani és lõni 😞

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Ezek a K.-Dánok, megint nehzítették a helyzetünket. A Spanyolok piszokul fognak hajtani ellenünk!!

A mai meccset nem feltétlenül kellett volna elbuknunk! A birok nem voltak velünk, és ha helyes itélnek akkor szorosabb lett volna a vége! Én had emlitsem meg Puljezevicset, mert õ nagyon hiányzott, és a védései mellett valami iszonyat magabiztonságot adott a csapatnak. Õ volt az aki a hátán vitte idáig a csapatot (és belerokkant), és ha õ nem épûl fel akkor nem fogunk a 8 közé jutni! Fazekas nem rossz kapus, de inentõl világklaszis kapus kell a válogatnak, hogy legyen esélyünk a továbbjutáshoz.

Hajrá MAGYAROK

Ezt a két bírót én sem fogom a szívembe zárni az biztos! (nagyon finoman akartam fogalmazni) De a csapat, ha egy kicsit nagyobb hittel, és nem ennyire tisztelve a Horvátokat, játszik, szerintem jobban megszorongathatta volna az ellenfelet. Ezért sajnáltam, hogy Nenad nem állt a kapuban, és fanatizálta a társait! Rögtön megjegyzem, Fazekas nagyon tiszteségesen helyt állt!
Na de akkoris, HAJRÁ MAGYAROK!!!!!!!!!!!

az izlandiak is elmehetnek a búsba, elrontották a kombim 😞
ma nem nyertem semmit 😞
A fiúk meg atom gyengén játszottak, átlövõnélkül nem megy 😞((

Guilty01
a jó édes anyjukat a bíróknak!!!

You\'ll never walk alone!

kaloz174
A mai napon egy jellemzõ mondat, a fiúk meccsérõl: "A kipattanó a horvátoké." <#szomoru1>
Én nem szoktam ilyennel túl sûrûn foglalkozni, de ezek a bírók viszont tényleg kritikán aluliak.

VMan
felraktam a Cornexi-ETO képeim, v-man.hu

Isthy
Az, hogy mi lett volna a jó, az a dán-spanyoltól függ.
Ha a spanyolok nyernek (remélem így lesz) akkor a cseh-orosz meccsen nekünk a döntetlen lett volna a legjobb. Ebben az esetben ugyanis már a 8-ban lennénk akkor is ha hátralévõ meccseink mindegyikét elbukjuk. Ugye az oroszoknak 1 pontja lenne a mai kör után a dánoknak nulla, cseheknek 1 pont. Tulképp a csehek nem számítanak, mert a horvátok ellen kiszállnak a meccsbõl szombaton, mert ott nem hiszem, hogy bármi esélyük lenne. Marad a dán és az orosz csapat. Õk szombaton egymás ellen játszanak.
Ha dánok nyernek akkor nekik 2 pont oroszoknak 1 pont marad. Utsóban a dánok verik a cseheket 4 pont, de ellenük mi nyertünk, egymás ellenivel elõzzük õket. Ha kikapunk az oroszoktól nekik akkor is csak 3 pontjuk lesz, mögöttünk végeznek.
Ha az oroszok nyernek akkor a dánok nullások maradnak, már utol sem érhetnek bennünket. Orosz dán döntetlen esetén pedig csak az oroszok érhetnének be bennünket ha megvernek minket. Tehát a döntetlen lett volna a legjobb eredmény, ha este a dánok kikapnak.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Én is pontosan így gondolkodom a mai meccsrõl

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
kivel játszottak?
na a csehek bukták a meccset, én meg pénzt -mégjóhogy nem sokat, és nem kombiba tettem meg 😊 pedig a fiúknak is a cseh gyõzelem lett volna jó 😊 persze ha ma verjük a horvátokat utána már minden meccs mindegy lesz 😄DD
hajrá fiúk 😊

VMan
én csak a nõi kéziben vagyok úgyahogy 😉 képben