Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hege eto
Igen. Megyek. Lesz némi bodza😊)))).

OFF:
Egyben van a Család. Én egyet estem de az olyan magyarosan böcsületes volt. Fejjel érkeztem a hóba(kész szerencse hogy 2 éve bukósisakban síelek), megkóstoltam. A Kárpátokban finomabb😊))))))
A Nejem 2x esett. Kb 250 mrel volt mögöttem, de hallottam. Nem a huppanást hanem a sikítást. Még a zergék is felkapták a fejüket😊)))))
A grappa még mindig marha erõs, de Magyar gyerek nem fél tõle, ezt az olaszok is megtanulták. Volt közös focimeccs nézés (Milan-Roma). Az olaszok a Milannak szurkoltak én meg a Romanak. Nagyon cikiztek mikor 2-0 ra vezetett a Milan. Én meg elkezdem Nekik énekelni egy két AS Roma dalt. "Véletlenül" pont az "olyanok " jutottak az eszembe(Milano fiamme, Milan merda, Scopate!, Milanese pezzo di merda)
Jókat röhögtek rajtam, de értékelték az olasz "nyelvtudásom".
Aztán hibáztam mert 2-0 nál lefeküdtem (elfáradtam) a meccs meg 2-2 lett. Kár hogy nem láthattam az arcukat 😊)))))))))))))
ON:
Az ETO meg leégett Fehérváron, hallom😞(((( No comment!
Megjegyzem, érzem a vesémben, idén az egyiket elveszítjük, vagy az MK-t vagy bajnokságot.

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

élvezem, hogy senki nem gorombít le érte, mert mindenki érti a viccet 😛PPPPPP 😊)

Üdv itthon Hege, kerestünk a szerdai meccsen, akkor megvan a válasz, hogy miért nem találtunk 😄DD (gyorsan felejtünk 😊))

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

köszi 😊

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

SomogyiG
Természetesen, önmagát kiküldõ tudósítónk szerintem már a helyszínen van.

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Isthy
Már megint csipkelõdsz? Látom elemedben vagy ismét! ;-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Üdv. itthon! <#integet2>
Remélem sikeresen kisportoltad illetve kipihented magad (persze a karodat kivéve <#nyes>)
Szerdán jössz?

DUNAFERR FOREVER!!!

Táncos ETO
Üdv'! Kell is a szurkolói erõ, nagy cssaták várnak a mai napon ránk..! 😉

Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig

😄DD csak átfordítottam az elõzõ meccs utózöngéit V-Mannak 😄D
egy percig sem gondoltam komolyan, azt sem hogy NA isten 😉)))))))))
lesz on-line?

SomogyiG
?

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

jó szurkolást, jó fotózást! 😊

VMan
hát igen, sanszos ez is <#alien>

no én indulok is, hiszem mindjárt kezdõdik az ifi. majd bizonyára látjuk egymást 😊

HAJRÁ MAGYAROK! :]

Mindenki a saját lovát dicséri!!
Míndíg azt nézd, hogy ki mondja!!!!<#smile>

VMan
nem hinném, de azt se, hogy maradna a Ferrben 😊

Szerintem zöngéket halhatsz majd a meccsen is!!!!<#nevetes2><#vigyor><#vigyor>

😊) Kovács Angi is a Váráshelyhez igazol? 😊))

😄DDDDD
elõre leírom, hentes játékkal, bírói csalással és nagy mákkal nyert a Cornexi -ha nyer.
Ha a Fradi nyer: bírói csalás és a Cornexi hentes játéka ellenére nyert a fantasztikusan játszó csapat! NA egy isten 😊))

VMan
ismerve a Cornexi játékstílusát, már elõre várom a meccs utózöngéit a Fradi szurkolók részérõl 😊)

Dánia - Oroszország SPORT2
férfi világbajnoki középdöntõ mérkõzés
2007. január 28. 12.45 óra (felvételrõl)

Oroszország - Magyarország SPORT1
férfi világbajnoki középdöntõ mérkõzés - Mannheim
2007. január 28. 18.00 óra

Hege eto
Reszkessetek, megjöttem😊))))))))))))) (Egyben)

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

VMan
úgytûnik, nem sokat.

ellenben Azari Fruzsina (junior válogatott jobbszélsõ) bemutatkozott a Dunaferr felnõttben, és gólt is lõtt 😊

megnéztem köszi 😊

Fauszt Évi ott sem játszik? 😞

VMan
2

tudtam, ezen filóztam annyit, hogy rájuk kellene tippelni 😄DD
Reni hány gólt vágott? 😄

VMan
a Vásárhely pedig legyõzte két góllal a Kiskunhalast!

Grave Digger
34-24, de egyébként igen 😊

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

Isthy
Híreim szerint kritikán aluli elsõ félidõt produkált a csapat, kijárt nekik a fejmosás. A 2. félidõ 20-10-es eredménye megmutatta, hogy mit is kellett volna játszani.

DUNAFERR FOREVER!!!

Gyuszkó ma szokásos, benne sem volt semmi tûz, szerintem igencsak elfáradt, védekezésben meg igen gyatra volt, sajnos. 😞

nem vagyok hûtlen hozzá, hihetetlen jó százalékban használja ki a ziccereit, okosan, higgadtan játszik -bár ma éppen a legrosszabbkor remegett meg a keze - csodálatos mit fejlõdött támadásban, bár ezzel szinte egyenesarányban esett vissza a védekezése, a kettõt már nem bírja el, sajnos 😞 Õ és Ivó (talán még Gergõ és Tomi) a magyar csapat legjobbja, na és Puljezevics -a mai meccset nem kellett volna bevállalnia- ezen a Vb-n, kár hogy a többiek nem tudnak legalább minden meccsen egy gyenge átlagot hozni, vagy nagyon jók, vagy szinte pályán sincsenek, lsd Csaszi, Mocsai, Ilyés, Nagy Laci... és ugye õk pont az átlövõink, nélkülük nehéz meccset nyerni 😞((

Isthy
Igen! Ha Ivo mellé még legalább egy valaki felnõ, meg is lehetett volna a meccs. Sajnos a védekezésünk nagyon halovány volt, Fonsecaval nem tudtunk mit kezdeni, pedig a dánok tegnap szépen megoldották a semlegesítését. Támadásban pedig Diaz kivételével nem nagyon ment senkinek. Sok volt az eladott labda és a technikai hiba, a spanyolok 11-szer indítottak le minket ezekbõl.
Én is úgy láttam és velem együtt a többiek is itt nálam, hogy mintha kihalt volna az a tûz és lelkesedés ami az elsõ 2 meccsen volt tapasztalható. Remélem holnapra felélesztik, mert nagy szükség lesz rá!
Meggyõzõdésem, hogy a dánok ma nyernek és holnap ránk egy ki-ki meccs vár az oroszok ellen. Nagyon nehéz meccs lesz, fõleg lélektanilag. Mindent bele fiúk! HAJRÁ MAGYAROK!!!

DUNAFERR FOREVER!!!

Azért nemegészen. Mert azt nemhiszem, hogy lélektelen, és primitív hibákat vétõ csapatunk van. Szerintem egy kicsit elvakított bennünket, az elsõ két meccs!
A Spanyolok, 2-góllal, ennyivel jobbak voltak.

kicsit?😊

😄DD 9 gól egy félidõalatt szép, csak elõtte ne lett volna az a másik félidõ 😊

mert akkor a dánoknak marad a két pontjuk, és hiába verik holnap a cseheket, mi jutunk tovább akkor is ha nem nyerünk az oroszok ellen, mert az egymáselleni számít. Viszont ha ma õk nyernek, akkor lesz 4 pontjuk ma, plusz a csehek elleni 2 pont,az 6 pont. Nekünk meg ki-ki meccset kell játszanunk az oroszokkal, aki nyer az jut tovább!
azt hiszem vhogy így van 😄

Breki33
Miért is kell pontosan ma az oroszoknak nyerniük?
McFrost
érdekes , hogy nem így van , aztán leírod mégis ugyanazt.....

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

SomogyiG
Mármint a Szpari? 😊

VMan
Dunaferr-Spartacus 35-24 (15-14)

szünetben kaphattak egy "kis" fejmosást <#alien>

nem is tudom, hogy mi lenne a legjobb az orosz -dán meccsen. talán egy x?

Azért Gyuszkóhoz nelegyél hûtlen !!!!! <#ejnye1><#papakacsint><#smile>

SomogyiG
És Herbert, de méginkább Gál? Õk is tapsot érdemelnek szerintem!
Ebben a meccsben szerintem több volt, mint amit sikerült kihozni belõle. Most két meccs is az oroszokon múlik: a mai és a holnapi, de az elõjel fordított!!!

(a vodka helyére meg tessék visszatenni Gyuszkót!!! 😛 )

Azért ez így szerintem nemigaz! Azért nefeledjük, hogy kikkel játszottunk!! Hogy kikaptunk 2-góllal, nem szégyen, de bosszathat bennünket! Szerintem az a fanatikus hit hiányzik, amit az elsõ két meccsen láttunk, és sokan nemakartak hínni a szemüknek! Én remélem holnap nagyon felpörgetik magukat a srácok!!

HAJRÁ MAGYAROK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Diaz! taps!!!! A többiekre inkább nem mondok semmit 😞(
hajrá oroszok!!! -reményhal 😞

Szerintem meg elfogadható 2 góllal kikapni egy világbajnok csapattól -.-
HAJRÁ MAGYAROK!

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

McFrost
akkor nyerünk!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Breki33
szerintem abszolút nem így van
McFrost
lélektelen csapatunk van , akik nem tudnak koncentrállni egy fontos meccsen és primitív hibákat vétenek

hát ha Puljezevics ma védeni akar az vagy azt jelenti, hogy jobban hisz abban hogy a spanyolokat elkapjuk, mint abban hogy az oroszokat, vagy annyira jól van, hogy úgyérzi hogy ettõl még az oroszok ellen is tud védeni.
Szvsz az oroszokat tartom verhetõbbnek, ezért nem értem miért kockáztat Puljezevics...
de meglátjuk, mindenesetre szurkolok a fiúknak, fõleg az átvlövõknek, hogy végre betaláljanak, és reméelm Katzirz helyett ma Nagy Kornél lesz nevezve!

Lajos nem el akar menni, hanem -legutóbb mikor kommentátor volt a Sport1-en- azt mondta elmegy évvégén a Vasastól 😊
de majd V-Man alátámasztja videóval 😉))))(tudom nem veszed 😊))

Én azért nemlátom ennyire pesszimistán a Vasas helyzetét! Játszott itt már szoros meccset, sõt meglepetést is, az úgymond most valóban nagyobb nevû csapatok közül jónéhány!!
Hogy Lajos elakarna menni, én nemtudom, de a sportban bármi lehet! Olcsa butaságáról nekem az a véleményem, hogy saját döntése volt! Bár ebben az esetben, bármelyik újjamat harapom, mindegyik fáj, mert a Fradibanis szívesen látnám, az biztos!
A D.ferr meccsnél, meg gyõzzön a jobbik! <#smile>

A szerzõdésrõl én is 2-évet tudok!

banok
Az orvosok nem ajánlják neki de Puki védeni akar és az MR riportere szerint fog is!
Én eg szoros meccset várok de nem tudom mi lesz.

Most megy a cseh-horvát. Hát eddig elég szoros. 😊

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Táncos ETO
Ki, mire számít ma este?!
Pukival és az Õ fanatizmusával lehet ma esélyünk, nélküle csak az amúgy cseppet sem gyenge oroszok ellen látok 50% esélyt a gyõzelemre.. Magyarul ki-ki meccs lesz.. Szerintem..

Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig