Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
OFF:
Egyben van a Család. Én egyet estem de az olyan magyarosan böcsületes volt. Fejjel érkeztem a hóba(kész szerencse hogy 2 éve bukósisakban síelek), megkóstoltam. A Kárpátokban finomabb😊))))))
A Nejem 2x esett. Kb 250 mrel volt mögöttem, de hallottam. Nem a huppanást hanem a sikítást. Még a zergék is felkapták a fejüket😊)))))
A grappa még mindig marha erõs, de Magyar gyerek nem fél tõle, ezt az olaszok is megtanulták. Volt közös focimeccs nézés (Milan-Roma). Az olaszok a Milannak szurkoltak én meg a Romanak. Nagyon cikiztek mikor 2-0 ra vezetett a Milan. Én meg elkezdem Nekik énekelni egy két AS Roma dalt. "Véletlenül" pont az "olyanok " jutottak az eszembe(Milano fiamme, Milan merda, Scopate!, Milanese pezzo di merda)
Jókat röhögtek rajtam, de értékelték az olasz "nyelvtudásom".
Aztán hibáztam mert 2-0 nál lefeküdtem (elfáradtam) a meccs meg 2-2 lett. Kár hogy nem láthattam az arcukat 😊)))))))))))))
ON:
Az ETO meg leégett Fehérváron, hallom😞(((( No comment!
Megjegyzem, érzem a vesémben, idén az egyiket elveszítjük, vagy az MK-t vagy bajnokságot.
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
Üdv itthon Hege, kerestünk a szerdai meccsen, akkor megvan a válasz, hogy miért nem találtunk 😄DD (gyorsan felejtünk 😊))
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Remélem sikeresen kisportoltad illetve kipihented magad (persze a karodat kivéve <#nyes>#nyes>)
Szerdán jössz?
DUNAFERR FOREVER!!!
Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig
egy percig sem gondoltam komolyan, azt sem hogy NA isten 😉)))))))))
lesz on-line?
no én indulok is, hiszem mindjárt kezdõdik az ifi. majd bizonyára látjuk egymást 😊
HAJRÁ MAGYAROK! :]
Míndíg azt nézd, hogy ki mondja!!!!<#smile>#smile>
elõre leírom, hentes játékkal, bírói csalással és nagy mákkal nyert a Cornexi -ha nyer.
Ha a Fradi nyer: bírói csalás és a Cornexi hentes játéka ellenére nyert a fantasztikusan játszó csapat! NA egy isten 😊))
férfi világbajnoki középdöntõ mérkõzés
2007. január 28. 12.45 óra (felvételrõl)
férfi világbajnoki középdöntõ mérkõzés - Mannheim
2007. január 28. 18.00 óra
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
ellenben Azari Fruzsina (junior válogatott jobbszélsõ) bemutatkozott a Dunaferr felnõttben, és gólt is lõtt 😊
Fauszt Évi ott sem játszik? 😞
Reni hány gólt vágott? 😄
DUNAFERR FOREVER!!!
nem vagyok hûtlen hozzá, hihetetlen jó százalékban használja ki a ziccereit, okosan, higgadtan játszik -bár ma éppen a legrosszabbkor remegett meg a keze - csodálatos mit fejlõdött támadásban, bár ezzel szinte egyenesarányban esett vissza a védekezése, a kettõt már nem bírja el, sajnos 😞 Õ és Ivó (talán még Gergõ és Tomi) a magyar csapat legjobbja, na és Puljezevics -a mai meccset nem kellett volna bevállalnia- ezen a Vb-n, kár hogy a többiek nem tudnak legalább minden meccsen egy gyenge átlagot hozni, vagy nagyon jók, vagy szinte pályán sincsenek, lsd Csaszi, Mocsai, Ilyés, Nagy Laci... és ugye õk pont az átlövõink, nélkülük nehéz meccset nyerni 😞((
Én is úgy láttam és velem együtt a többiek is itt nálam, hogy mintha kihalt volna az a tûz és lelkesedés ami az elsõ 2 meccsen volt tapasztalható. Remélem holnapra felélesztik, mert nagy szükség lesz rá!
Meggyõzõdésem, hogy a dánok ma nyernek és holnap ránk egy ki-ki meccs vár az oroszok ellen. Nagyon nehéz meccs lesz, fõleg lélektanilag. Mindent bele fiúk! HAJRÁ MAGYAROK!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
A Spanyolok, 2-góllal, ennyivel jobbak voltak.
azt hiszem vhogy így van 😄
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
szünetben kaphattak egy "kis" fejmosást <#alien>#alien>
Ebben a meccsben szerintem több volt, mint amit sikerült kihozni belõle. Most két meccs is az oroszokon múlik: a mai és a holnapi, de az elõjel fordított!!!
(a vodka helyére meg tessék visszatenni Gyuszkót!!! 😛 )
HAJRÁ MAGYAROK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hajrá oroszok!!! -reményhal 😞
HAJRÁ MAGYAROK!
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Szvsz az oroszokat tartom verhetõbbnek, ezért nem értem miért kockáztat Puljezevics...
de meglátjuk, mindenesetre szurkolok a fiúknak, fõleg az átvlövõknek, hogy végre betaláljanak, és reméelm Katzirz helyett ma Nagy Kornél lesz nevezve!
de majd V-Man alátámasztja videóval 😉))))(tudom nem veszed 😊))
Hogy Lajos elakarna menni, én nemtudom, de a sportban bármi lehet! Olcsa butaságáról nekem az a véleményem, hogy saját döntése volt! Bár ebben az esetben, bármelyik újjamat harapom, mindegyik fáj, mert a Fradibanis szívesen látnám, az biztos!
A D.ferr meccsnél, meg gyõzzön a jobbik! <#smile>#smile>
A szerzõdésrõl én is 2-évet tudok!
Én eg szoros meccset várok de nem tudom mi lesz.
Most megy a cseh-horvát. Hát eddig elég szoros. 😊
https://www.facebook.com/ferfiklubb/