Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Isthy
A svédek zárkóznak, 16-19 a 47. percben. A hollandok már eldöntötték, 30-15 a 49. percben.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
A brazilok ismét visszajöttek, 19-20 az 51. percben.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
A románok egy emberelőnynek köszönhetően ismét elhúztak 20-16-ra (46. perc). A dánok 17-10-re, a hollandok 24-11-re vezetnek a 39. percben.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
A brazilok zárkóznak, 14-16 a 39. percben.

DUNAFERR FOREVER!!!

Egy másodperccel megelőztél!-😊)
Félidőben dánok 15-7-re, a hollandok 17-6-ra vezetnek.
Isthy
A szünetben már 15-7 a dánoknak, úgy fest ott is eldőlni látszik a dolog, nem csak a holland-szerb meccsen (17-6).

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
A 25. percben már 5 góllal vezetnek a dánok (12-7).

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
A norvégok szépen kihasználják a németek hibáit és 5 góllal vezetnek a szünetben. A románok is 5 góllal vezetnek a szünetben a brazilok ellen. A hollandok 22 perc alatt 10-et tettek közé a szerbek ellen.

DUNAFERR FOREVER!!!

A románok 13-8-ra vezetnek az első félidő után. A svéd-dán döntetlenre ált 16 perc után, mig a hollandok 6 góllal vezettek a szerbek ellen.
Isthy
A TAO "szépségei" Siófokon

Mit is mondhatnék - azok az indoklások is fenomenálisak - de inkább nem kommentálom.

DUNAFERR FOREVER!!!

Lammer
Koszi igy mar "logikus" .... omg...

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Isthy
Az összes vasárnapi nyolcaddöntő meccset sikerült szinte teljesen egy időpontra tennie az IHF-nek. Nehogy legalább kettőt meg tudjunk nézni élőben. Igazán szurkolóbarát hozzáállás... <#levele>

DUNAFERR FOREVER!!!

ToCsEk
csak ugye most nincs WOJTAS, simán verjük őket

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

kaloz174
Az eredményeik alapján én is úgy gondolom, hogy esélyesek vagyunk ellenük.

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Isthy
Megjegyzem, hogy egy világversenyen minden csapatnak szokott lenni egy gyenge meccse. Az oroszoknak ilyen még nem volt. A norvégok meg folyamatosan szoktak belelendülni és egyre jobbak a torna folyamán. Talán jobban jártunk a csoport második helyével.
De először legyenek meg a lengyelek és utána ráérünk foglalkozni ezzel.
Utoljára szerkesztette: Isthy, 2015.12.11. 22:34:04

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Nem valami acélosak, egyedül a svédek ellen mutattak valamit. De mint már korábban is írtam, két éve is ez volt velük. A csoportban a 3. helyen végeztek éppen Angola előtt, ugyanígy mint most, nem túl meggyőző játékkal. Azután feljavulva verték a csoport második románokat és utána a csoport első franciákat a kieséses szakaszban, így elődöntőbe jutottak. Reméljük az egyszeri alkalom volt. Én úgy gondolom most nekünk meg lehet verni őket.

DUNAFERR FOREVER!!!

Nem láttam a lengyeleket, milyenek?
A lengyeleket muszáj, az oroszokat meg meglehet verni.A feketehegyiek meg birkózzanak a norvégokkal.
A norvégok nyertek 29-25-re
Isthy
Nagyon úgy fest, hogy a lengyelek jönnek nekünk a 8-ba jutásért. Utána minden valószínűség szerint az oroszok. A montenegróiaknak meg Angola és utána a norvégok.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Úgy tűnik, a dánoknak nem használt a pofon. Nem nagyon számíthatunk arra, hogy megverik Bulatovicékat... (Félidő: 12-7 - nem a hazai csapatnak.)

Félidőben 18-12 a norvégoknak ( a 15. percben még 9-8 volt).
Érdekes lesz a brazil-román meccs, hiszen a fél brazil csapat Romániában játszik.
Isthy
Hacsak a svédek nem verik 34 góllal a kubaiakat, amire esély nem nagyon van.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
A brazilokat brutálisan "megnyomták" a sporik az utolsó 2 percben. Ettől függetlenül a franciáknak meg lehetett volna a döntetlen, de a megkül. mezes francia játékos az egyenlítő gólját ünnepelte és későn kapott észbe, hogy neki le kellene rohannia. Így a brazilok a középkezdésből gólt tudtak lőni az üres kapuba 2 mp-el a vége előtt és ezzel nyertek. Ha döntetlen, akkor a franciák a csoport elsők, így a brazilok nyerték a csoportot.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Ez igaz, de az is, hogy a románoknál mindig ez van. Ha van tét, ha nincs. Legalábbis amikor én láttam őket, szinte mindig visszaestek egy idő után.

Isthy
Figyeltem én is a második félidő eredményének alakulását, nem volt ott semmi esélyük a lengyeleknek.

DUNAFERR FOREVER!!!

Ezzel a B. csoportban kialakult a végleges sorrend: Hollandia, Svédo, Lengyelo, Angola. 10 óra után megtudjuk ki jutott nekünk az utolsó kettőből. A lengyelek valószínüleg tartalékoltak a második félidőben.
Isthy
A meccsnek abszolút nem volt semmi jelentősége egyik félnek sem. Az oroszok mindenképpen csoport elsők, a románok pedig negyedikek bármi az eredmény.

DUNAFERR FOREVER!!!

57.percben 30-19.
kaloz174
A románok több góllal vezettek is egy ideig az oroszok ellen, akik akkor nem nagyon tűntek motiváltnak. (Még Szűcs Gabi is gólt lőtt ebben az időszakban.) A végén azonban megint jött a román visszaesés, rossz megoldások tömege, így aztán az oroszok éltek a lehetőséggel és begyűjtötték az újabb 2 pontot. A végén csak azért nem lett nagyobb a különbség, mert Paula lehúzta a rolót.

Isthy
Nincs ott kétség nagyon elverik a lengyeleket.

DUNAFERR FOREVER!!!

A hollandok 14-9-re vezetnek a szünetben.
Mivel Angola megverte Kinát, ők jönnek ha elsők vagyunk. Ha nem, akkor Lengyelország (kérdés, hogy mi lesz a Holland-Lengyelen)..
Isthy
Szünet után nőtt az előny előbb 10, majd 12 gólra. Az utolsó percekben visszajöttek 10 alá a japánok, de a legvégén Triscsuk bombagóljával csak meglett a 10 gólos győzelem.
Ezzel kiderült, hogy elsők vagy másodikak leszünk a csoportban.

DUNAFERR FOREVER!!!

Sőt a végére kialakult a tíz gólos győzelem is, a cserék ellenére is.
Isthy
Mindketten tévedtünk Zó, nem olyan a mérkőzés mint vártuk. Negyedóra alatt eldöntöttük a meccset (11-4). Utána jöttek a tömeges cserék és velük a japánok már tudták tartani a lépést. Így a félidőre nem nőtt tovább az előny.

DUNAFERR FOREVER!!!

Igen, ahogy a norvégok, brazilok, lengyelek sem olyanok mint két éve voltak. Jönnek fel viszont az oroszok, hollandok, svédek. Náluk már lezajlott a generációváltás.
kaloz174
Eddig abban a hitben éltem, erősebbek a dél-koreaiak. Úgy tűnik, tévedtem. Mint ahogy több csapat teljesítménye is visszaesett az előző évekhez képest. Valószínűleg generációváltások várhatóak? Érdekes helyzet ez, így olimpia előtt. Mondjuk, tudomásom szerint, elvileg Dánia az egyik, ahol ez már megtörtént, mégsem lehet mondani, hogy a régi fényükben tündökölnének...(Eltekintve a mi ellenünk elszenvedett vereségtől, egyébként sem azt gondoltam róluk, hogy milyen lehengerlő formában vannak, az eddigiek alapján.)

Háát, nem túl acélos ez a mostani norvég csapat! Megverték a románokat, az igaz (26-22), de nem volt meggyőző a játékuk. A meglepetés viszont a németek fölényes győzelme a dél-koreaiakkal szemben (40-28)! Holnap érdekes meccsek lesznek (orosz-román, norvég-spanyol, brazil-francia, stb).
Sajnos a meccset nem láttam, csak az eredmény hallottam, no meg a véleményeket. Valóban jár a dicséret!
Isthy
Ezeket én is láttam még hétfőn az EHF oldalán. Akkor tudatosult bennem, hogy nem tudok elmenni a Fradi-Larvik meccsre, pedig szerettem volna. Mivel az időpontja totálisan ütközik a mi siófoki EHF kupa visszavágónkkal. Akkor azt mondtam, hogy jó lesz a Rosztov elleni itthoni meccs is helyette. De annak időpontjával is lehet baj, mert ha továbbjutunk - remélem így lesz - akkor a következő EHF forduló egyik meccse azon a hétvégén lesz és amilyen "szerencsém" van, mi majd megint pont akkor fogunk játszani. Úgy fest könnyen lehet, hogy tavasszal nem leszek "kabala" a Fradinak.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Már a következő év (nk.kupa programok):

"női BL, középdöntő:

1. forduló:
Rosztov Don (orosz) - FTC-Rail Cargo Hungaria, január 9., 14.00
Győri Audi ETO KC-Buducnost Podgorica (montenegrói) január 9., 16.00

2. forduló:
FTC-Larvik (norvég), Syma Csarnok, január 16., 16.00
Sävehof (svéd)-Győr, Partille, január 17. 16.15

3. forduló:
Baia Mare (román)-FTC, Nagybánya, február 5., 19.00
Győr-CSM Bucuresti (román) február 6., 17.00

4. forduló:
FTC-Rosztov Don, Syma Csarnok, február 13., 15.00
Podgorica-Győr, február 14., 19.00

5. forduló:
Larvik-FTC - még nincs pontos időpont
Győr-Sävehof, február 19., 19.00

6. forduló:
FTC-Baia Mare, Syma Csarnok, február 27., 15.30
Bucuresti-Győr, Bukarest, február 28., 15.00

női EHF Kupa, nyolcaddöntő:

1. mérkőzés: Dunaújvárosi Kohász KA-Siófok KC, január 10., 16.00
visszavágó: Siófok-Dunaújváros, január 16., 15.45

női KEK, nyolcaddöntő:

1. mérkőzés: Dalfsen (holland)-Érd, január 9., 19.00
visszavágó: Érd-Dalfsen, január 16., 18.30"

Kontinesnenként is osztogatnak teljesítményért járó helyeket, és Brazília a világbajnoki címével így elvitte az első helyet Amerikának, amit az ottani második megkapott mögötte. Korábban ez gyakorlataliag az Európa-bajnok (vagy Eb-ezüstérmes) második kimelését jelentette, más kontinensekről érkező bajnokok esetében viszont efféle agyrémet. Nekünk most jó, mert a kubai ágra kerültünk. Nem hiszem, hogy ezért egyébként bárki is fizetett, egyszerűen ez egy buta szabály. Norvégia pedig Európa-bajnokként lett második (ugye Brazília mögött európai csapatok végeztek), Dánia pedig valóban házigazdaként.

Szóval érdekes lett volna, ha mondjuk Haiti rendezi a vb-t (na, ez már tényleg "fizetős bulinak" hangzana), akkor más kontinesről már csak Norvégia fért volna be az első kalapba.
ToCsEk
nem kell ezen meglepődni ihf logika 😄 (manni manni maniii, kurvasok millió euró 😄)

Kuba 2015-ös Pánamerika-bajnokság, második

ami jár az jár 😄

"Kuba

Szerintem nincs akit ne botránkoztatott volna meg Kuba első kalapos (!) besorolása, csak azért mert Brazília a címvédő. Komolyan, ki az az elvetemült aki íháeféknél a kalap besorolásokat csinálja? Ismervén őket, gondolom a pénz a fő mozgató rugó ebben az esetben is. Kuba, legutóbbi VB szereplésükön (ami nem vicc, 2011-ben volt) 22. helyen (!) zártak. Na, ezzel a veretes címmel kerültek ők egy kalapba a brazilokkal, dánokkal és norvégokkal. Bravó! Azért megnyugtatok mindenkit, csoportgyőztesek talán nem lesznek, de még talán az állóvizet sem fogják tudni megkavarni. Húzónevük nincs, gondolom sok lelkes játékos alkotja őket, szvsz ezeket én csak „higítóknak” nevezem (nem megsértve őket), mert tényleg csak a VB színvonalát gyengítik." -Hatosfal

Utoljára szerkesztette: ToCsEk, 2015.12.10. 10:09:28

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Lammer
Nem kellett volna megneznem a kiemelesi rangsort, mert akkor:
ad1: nem neznek hulyen ki a fejembol
ad2: nem kerdeznek egy szamotokra biztosan egyertelmu, de szamomra: WTF??? kerdest 😊

MI A PEKET KERES KUBA az elso POTBAN???

pot1: Brazil (ok, cimvedo), Cuba (WTF???), Norvégia (Ok biztos IHF listat vezeti noknel, vagy masodik BRA utan, nem neztem meg) Dania (ok, rendezo) stbstb...

valaki vilagositson mar fel 😄
Utoljára szerkesztette: Lammer, 2015.12.10. 09:50:10

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Isthy
Én is így gondolkodtam a nyolcaddöntővel kapcsolatban. A lengyelek azért veszélyesebbek lehetnek, anno nemrég is a kieséses szakaszban táltosodtak meg. A kínaiak és főleg az angolaiak már messze nem a régiek. A holland-svéd párost meg úgy fest sikerült elkerülnünk, mert az valóban rizikósabb lett volna. Messzebb én még nem tekintenék, de legelőször legyenek meg a japánok pénteken. Én is úgy gondolom a meccset ahogyan te, hogy az első 35-40 perc lehet szorosabb, utána eldönthetjük a 2 pont sorsát.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Zizi a mai teljesítményét megkoronázta a nyilatkozatával, ahogyan a csapatról (kiemelten Görbéről) beszélt <#worship>

DUNAFERR FOREVER!!!