Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rossz pénz nem vész el!<#papakacsint>#papakacsint> Nagyon remélem, a közeljövõben, már több idõt tudok kedvenc sportommal foglalkozni, és a fórum társakkal beszélgetni!
Remélem a BL-csapataink holnap sikeres napot zárnak, én nagyon szorítok nekik! A meccseket, én is felveszem az biztos, remélem megéri!!
HAJRÁ MAGYAROK!!!!!!!!!!!
HAJRÁ MAGYAROK! :]
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
ezeket õ szokta régebben mindig kiirni nekünk
persze kiválóan helyettesíted de jobb két azonos értékû játékos egy poszton
Kapusok: Herr Orsolya (ETO), Triffa Ágnes (Vasas)
Balszélsõk: Vérten Orsolya (ETO), Kirsner Erika (FTC)
Balátlövõk: Tóth Tímea (FTC), Szûcs Gabriella (DVSC), Ferling Bernadett (Dunaferr)
Irányítók: Görbicz Anita (ETO), Szucsánszki Zita (FTC)
Beállók: Borbás Rita (Dunaferr), Temes Bernadett (ETO), Szamoránsky Piroska (FTC)
Jobbátlövõk: Hornyák Ágnes (ETO), Benyáts Beatrix (DVSC)
Jobbszélsõk: Balogh Beatrix (Cornexi), Kovacsicz Mónika (ETO).
Keret a március 3-i, norvégiai mérkõzésre:
Kapusok: Herr Orsolya (ETO), Triffa Ágnes (Vasas)
Balszélsõk: Vincze Melinda (Dunaferr), Juhász Gabriella (ETO)
Balátlövõk: Tomori Zsuzsa (Vasas), Szûcs Gabriella (DVSC), Szrnka Hortenzia (Cornexi)
Irányítók: Szucsánszki Zita (FTC), Orbán Annamária (DVSC)
Beállók: Temes Bernadett (ETO), Szamoránsky Piroska (FTC)
Jobbátlövõk: Sopronyi Anett (DVSC), Hornyák Ágnes (ETO)
Jobbszélsõk: Bódi Bernadett (ETO), Csáki Viktória (DVSC).
(A keretbe meghívást kapott Mayer Szabina is, de Õ a junior válogatott vezetésének kérésére mégsem debütál most a felnõtteknél...)
Dunaferr SE - Pick Szeged
férfi bajnoki mérkõzés - Dunaújváros
2007. február 16. Sport1 18:00 óra
Gyõri AUDI ETO KC - ZRK Buducnost
nõi Bajnokok Ligája mérkõzés - Gyõr
2007. február 17. m1 16:15 óra
HC Kometal Gjorce Petrov - Budapest Bank FTC
nõi Bajnokok Ligája mérkõzés
2007. február 17. m2 17:55 óra
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
ráadásul koradélutáni "matiné" lesz, a döntõ április 8., vasárnap, 13 órakor lesz.
illetve az egyik elõdöntõt is közvetítik majd szombaton 16.15-tõl.
ott én is kaptam az elébb:
Téma: Karácsony
Feladás dátuma: 2006. december 24., 15:20
Üzenet szövege
Áldott, békés boldog karácsonyi ünnepeket kívánok nagy szeretettel:
xx
"Dicsõség a magassában Istennek és békesség a földön a jóakaratú embereknek!"
de ez egy karácsonyi üzi a dátumból látni, csak az iwiw levelezõszerverének ma sikerült feldolgoznia 😊)
üzenete érkezett emailban Judittól
az üzenet a következõ volt:
"BÉKÉS KARÁCSONYI ÜNNEPEKET ÉS SIKEREKBEN GAZDAG ÚJ ESZTENDÕT KÍVÁNOK!
JUDIT "
Boldog Valentin napot minden fórumozónak :-P
Fene se tudja, emlékszem már rá, de inkább ülõhely.
DUNAFERR FOREVER!!!
Úgyhogy ja, asszem megyek😊 De nem állójegy kell, nem akarok Újvárosnak szurkolni😊))))))))
DUNAFERR FOREVER!!!
De úgy, hogy nekem meccs után rohanni kell vissza egybõl.
Eredetileg úgy volt, hogy erre mindenképpen megyünk, azután másként alakult. Végül mindenkinek más elfoglaltsága akadt születésnapi illetve névnapi buli ürügyén, így az egész "kis csapat" kihagyja.
DUNAFERR FOREVER!!!
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
A norvégok enyhén szólva nem sportszerû körülmények között szerezték ezt a gyõzelmet, bíróstól, minden más feltétellel együtt. Lelkük rajta!
Az ember ilyenkor éjnek idején elgondolkodik, hogy miért is jó az a siker, amit tulajdonképpen úgy vesznek meg, nincs mögötte valós teljesítmény? <#schmoll2>#schmoll2><#levele>#levele> Jobb, ha megyek aludni, mert válasz úgy sincs erre. <#szomoru1>#szomoru1><#boxer>#boxer>
Megjelent értékelések:
Samsungsport-hírek
Nõi kézilabda BL: botrányos végjáték Trondheimben
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Dobrovits-Tájok nem jelent túl jót, tipikus bosszúból fújuk páros, legalábbis a kisbajuszalatti mosolyból ez jön le 😉
Mentek a meccsre?
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Egyébként jövõ héten szombaton érdekes BL csoportdöntõ lesz Ljubljanában, többszörös magyar érdekeltséggel minden oldalon. Ugye a Krimben 3 magyar játkos is játszik (Gini, Gabca és Eszti), az Aalborgban pedig egy (Ibi). A mérkõzést pedig a Dobrovits, Tájok bírópáros vezeti. Vajon kinek fognak fújni? <#ravasz1>#ravasz1>
DUNAFERR FOREVER!!!
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Undorító...
Az ETO-nak most már hoznia kell a két hazai meccset és akkor megvan a továbbjutás és a csoport második helye. Az elsõre sajna már szinte semmi esély sincs, ahhoz a Ladának otthon kellene botlania a Trondheim ellen.
A negyeddöntõkben így azonban sajnos egy csoportelsõvel kell játszaniuk és a visszavágó lesz idegenben. Ezzel borzasztó nehézzé vált a 4-be jutás.
DUNAFERR FOREVER!!!
OFF:
Megjöttünk Déváról. Böjte Csaba Atya vezette árvaházban voltunk 1,5 napra. Hihetetlen amit ott láttam, és példaértékû. Majd mesélek.
ON:
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
1,5 perccel a vége elõtt még 29-27 volt az ETO-nak, utána kettõs emberelõny a hazaiaknak és így nyertek 30-29-re...
Pedig a második félidõ végére - úgy tûnt a legjobbkor - felzárkózott az ETO és át is vették a vezetést. Nagyon kíváncsi lennék azokra kiállításokra!
A szélsõjátékkal nem volt baj 13 gólt dobtak a szélsõk (Orsi 7, Berni 6), gratulálok nekik! <#taps>#taps>
DUNAFERR FOREVER!!!
2 gól vezetésnél, kiállítottak a sporik 2 gyõrit, mindezt az utolsó percekben.
A végén még adtak egy hetest is nekik!
Nem semmi. <#schmoll2>#schmoll2> Igaz, látni nem láthattuk. Köszönhetõen a TV-knek.<#boxer>#boxer>
Ez nem a mi hétvégénk volt a BL-ben.
Slagelse-Kometal 24-16 (10-6)
Itt pedig, ahogy norvég meccseknél szoktuk, tudjuk követni az ETO meccsét (legalábbis remélem).
DUNAFERR FOREVER!!!
Leipzig-Viborg 35-37 (16-21)
A Viborg már 31-21-re is vezetett, azután majdnem szoros lett a vége.
DUNAFERR FOREVER!!!
A meccs meg.... Nem kell szégyenkeznünk, ennyi.
A Lokit nagyon sajnálom, de hát ezt tudjátok😊)) Kíváncsi leszek mi lesz velük. Sikerül-e egyáltalán egyben tartani a csapatot...
Én sem hittem ebben a Hypoban hogy ennyire jó csapat, de amióta a Bl meccseiket láttam -nem sokat, számszerint kettõt- azóta úgy gondolom magyon jókis csapatuk van, az összes többi meccsük csak altatás volt.
Ezzel együtt a Fradi simán verni fogja a Hypot, amint lesznek csereemberei, legalább még 3 még, és megmarad ez a mag!
A Vásárhely-Debrecen meccs eredményéhez pedig annyit, hogy ezzel a DVSC elbúcsúzott a felsõháztól, szvsz.
Gratulálok a Narancsoknak 😊 Szilárdbá nagyon tud vmit, kárhogy nem jön vissza Veszprémbe 😊
A csapat egyes tagjai most is ugyancsak rosszul teljesítettek. Tulajdonképpen Sopi és Era emelhetõ ki és ennyi. A Hypo azóta meg még jobban összerázódott a BL során és ez mutatkozott meg ma náluk. Ne feledd, ez a csapat idegenben sem kutyaütõ, hiszen a Slagelse ellen történelmi tettet hajtott végre, igaz, ahhoz kellett Popovics sérülése is. De ha emlékeim nem csalnak õk idegenben sem szoktak nagy zakókba beleszaladni, sõt sokszor vendégként jobbak, mint otthon. Egyébként szerintem otthon ki fognak kapni a Slagelsetõl.
Elvileg a csoport 3. helye meglehet még, ha nem kapnak ki 4 góllal vagy annál többel Szkopjében, feltételezve, hogy a Hypo nem adja le a szkopjei meccsét. A 3. hely a KEK szereplés jogát jelenti, a 4. a nk-i szereplés befejezését.
DUNAFERR FOREVER!!!
Az ETO-nak holnap mindenképpen gyõzni kell, hogy legyen esélye versenyben maradni a csoportelsõségért.
DUNAFERR FOREVER!!!
Ott voltál a meccsen?
Vagy a Hypo a Fradi-pályán jobb volt, mint otthon?
Szóval nekem nem egyértelmû a dolog. A vége, sajnos, igen. Sajnálom.😞
A Fradinak most mik az esélyeire a továbbiakra nézve, a nemzetközi kupákban?