Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Helit porccal atroszkópiásan operálták.
Jól van és már nevetni is tud."
<#szomoru1>#szomoru1><#shakehead>#shakehead>
Mielõbbi gyógyulást és felépülést neki!!
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Ezek 90percig játszottak? 😊)))))))))))))))
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
DUNAFERR FOREVER!!!
(Inkább leszek "szürke egér".)
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Én nem bánnám, ha a Fradi abbahagyná a további nemzetközi szereplést, és teljes erõvel a bajnokságra tudnának koncentrálni! Szerintem a jövõ szempontjából hasznosabb lenne a csapatnak! Remélem ebbõl a BL-szereplésbõl tanultak a vezetõk, hogy bizony erõsíteni kell a csapaton! (bár kétlem, hogy ezt András nemtudná)
A BL ilyen rövid cserepaddal keménydió! A játékosok odaadó lelkesedésére, pedig nemlehet hosszútávon alapozni! (ez a lelkesedés a lányok részérõl, sokszor csodákat produkált)
Szóval, szerintem egy remek bajnoki teljesítmény, nagyon jót tenne a csajok, és a szurkolók lelkivilágának!
a Hypo-Slagelsét meg meg is nézem reményeim szerint 😊
HAJRÁ MAGYAROK! :]
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
A Fradi sorsa az ellenfeleken múlik, leginkább a Hypon. Kíváncsian várom a nemsokára kezdõdõ Hypo-Slagelse meccset.
A Loki jó hajrájával életben tartotta az esélyt és ez bíztató a visszavágóra nézve. Sztem õk is továbbmennek velünk együtt.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Az igazság az, hogy kerestem, melyik közelít a piroshoz leginkább. Ezt találtam.<#wink>#wink><#nyes>#nyes>
Sajnálom a Fradit, nem nagyon számolgattam, de ahogy olvastam a különbözõ fórumokat még így is továbbjuhat a csapat!
Remélem Heli térde nem sérült meg!
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
A lelkivilágomra emlékeztet!<#szomoru1>#szomoru1><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
3 gól - ennyivel nyertünk, most ennyivel kaptunk ki.
A következõ forduló fontos a KEK szempontjából.
Hajrá, Csajok! Hajrá, FRADI!
Skopje - Fradi 31-28
Sajnos ismétlõdött a Hypo meccs! Bizony hiányzik a csapatból, aki letudná váltani a végig pályán lévõket, hogy pihenjenek! És bizony most egy deka beállós játékot nem mutatott a Fradi. Na nem baj! Majd legközelebb!
HAJRÁ MAGYAROK!!!!!!!
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Gratulálok!😊) Várom a beszámolókat!
Hajrá Dunaferr!
Hajrá Fradi!
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Sterbik Árpád magyar szíve a spanyolokért is dobog
„Semmi okom sem volt, hogy nemet mondjak”
A világ legjobbjának (2005) megválasztott Sterbik Árpád ajánlatot kapott és fogadott el a spanyol szövetségtõl és klubjától, a BL-gyõztes Ciudad Realtól, hogy vegye fel a spanyol állampolgárságot.
A veszprémi közönség hajdani kedvence, Sterbik Árpád a jövôben spanyol címeres mezt viselhet
A veszprémi közönség hajdani kedvence, Sterbik Árpád a jövôben spanyol címeres mezt viselhet
– A spanyol már a harmadik útleve lesz. Hány szív dobog önben?
– Büszkén vallom, hogy Zentán születtem, Adán nõttem fel, vagyis ízig-vérig vajdasági magyar vagyok, ugyanakkor válogatott játékosként szerb színekben értem el a legfényesebb eredményeimet – válaszolta Sterbik Árpád. – Amikor Veszprémben védtem, magyar útlevelet is kaptam, vagyis az anyaország papíron is elismerte, hogy magyar vagyok, s ez életem egyik legboldogabb pillanata volt.
– Ezek szerint a spanyol ajánlatot csak üzleti értéke miatt fogadta el?
– Így is lehet fogalmazni, de a lényeg, hogy rendkívül jó körülmények között élhetek és védhetek a Ciudad Realban, s ezért cserébe nem nagy ár, ha még egy ország útlevelét a magaménak mondhatom, illetve segíthetek klubomnak, majd talán a spanyol válogatottnak is.
– A hármas állampolgárságnak nincs jogi akadálya?
– A nyáron teszek spanyol állampolgári esküt, de azt egyelõre nem tudom megmondani, hogy lehet-e három útlevelem. Ezt a kérdést az ügyvédemre bízom.
– Miként került szóba az újabb honosítása?
– Megkerestek a spanyol szövetség vezetõi, és némi gondolkodás után elfogadtam az ajánlatot.
– Ez ilyen egyszerû?
– Nem egészen, mert azért akadt némi elõzménye is. Tavaly a csehek ellen elbukott világbajnoki selejtezõ elsõ mérkõzésén még pályára léptem a szerb gárdában, de a visszavágón már nem. Az idén januárban sem játszottam az Európa-bajnoki selejtezõkön. Tavaly még Veszelin Vujovics volt a szövetségi kapitány, akinek elmondtam, hogy magánéleti programom van, Milorad Krivokapics barátom esküvõjén tanú leszek, ezért nem szerepelhetek a vébéselejtezõ második meccsén. Közben lemondott Vujovics, és a helyére kinevezett Jovica Elezoviccsal ugyanezt közöltem. Kiestünk a csehekkel szemben, és el kellett gondolkodnom a folytatásról. A keretet átalakították, és jobbnak láttam, ha visszalépek a szerb válogatottságtól. Ebben az idõben kaptam a spanyol ajánlatot, ami persze befolyásolta a döntésemet.
– Hajdan mindig boldogan ment, ha hívta a szerb kapitány.
– Ezt a jó érzést kiölte belõlem Vujovics, akivel sehogy sem jöttem ki. A spanyolok meggyõztek, hogy a Ciudadnak is jobb lenne, ha spanyol lennék, mert így egy európai uniós játékos helye felszabadulna a keretben, ugyanis a számuk korlátozva van az ottani bajnokságban.
– A spanyol válogatottban viszont biztos a helye David Barrufetnek és Javier Hombradosnak.
– Barrufet várhatóan abbahagyja a pekingi olimpia után, és nekem jó lehetõségem kínálkozhat a jövõben, hogy kiemelkedõ eredményt érjek el a világversenyeken. Az említett két kapus helyére nem török, eszembe se jut fúrni õket, valamint a szabályok szerint ki is kell várnom három évet a legutóbbi szerb válogatottságomtól számítva. Ha viszont hívnak a keretbe, és a nemzetközi szövetség megrövidíti a kivárási idõt, akkor nem mondok nemet.
– Mindenki elfogadta a döntését?
– Aki nekem fontos, az megértette az indokaimat. Azt pedig mindenki láthatta, hogyan romlott a helyzet az utóbbi években a szerb kézilabdában. Nekem már nem hiányoztak a belharcok, a torzsalkodások, inkább kiléptem ebbõl a körbõl.
– A magyar válogatottba nem hívták?
– Annak idején, amikor Veszprémbe kerültem, szóba jött ez a kérdés, majd a késõbbiekben elhalt, mert akkoriban még ragaszkodtam a szerb csapathoz. Most pedig a spanyolok szakmailag és anyagilag is szinte felülmúlhatatlan ajánlatot tettek.
– Mit ígért a Ciudad Real?
– Röviden szólva biztos jövõt. Ebben a klubban, amelyhez 2014-ig szóló szerzõdés köt, kitûnõen érzem magam, semmi okom sem volt, hogy nemet mondjak egy újabb visszautasíthatatlan ajánlatra. Pályafutásom befejezését követõen is a klubban maradhatok, de arról még nyilván korai beszélni, pontosan milyen pozícióban számítanak rám.
(NSO)
Hja lérem, a pénz ott is nagy úr!
jövõre meg kénytelen leszek nekik szurkolni 😉)
remek meccs volt, mostlátszik mennyire kijöhet a lépés egy önbizalommal teli Nagy Kornélnak 😊)), Skala meg a lelátón ültette 😞 Tudom nem ugyanaz a szint, de akkor is 😊
Szép volt fiúk!
Holnap hajrá csajok 😊
Mivel vasárnap délutánig már nem leszek netközelben, így most kívánok minden csapatunknak sikeres nemzetközi kupahétvégét! Mondjuk Újvárosban inkább a hazaiaknak ;-)))
DUNAFERR FOREVER!!!
remélem adja, és az idõzítõ felveszi. tudtommal 17.30-tól lesz, direkt emiatt szereztem egy dvd-felvevõt kölcsönbe a hétvégére, hogy a számítógép a magyar meccseket, ez a berendezés meg ezt vegye, mert ugye ütköznek idõben 😊