Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
hmmmmmmm jobbulást neki

és Jó reggelt minden fórumtársnak
kaloz174
Az indexrõl:
"Helit porccal atroszkópiásan operálták.
Jól van és már nevetni is tud."

<#szomoru1><#shakehead>

Mielõbbi gyógyulást és felépülést neki!!

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Hege eto
Lada-Byassen 43-39
Ezek 90percig játszottak? 😊)))))))))))))))

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

kaloz174
Voltak ötleteim.😊) De ha így fogalmazol, akkor biztosan nem. <#vigyor2>

Isthy
Ne légy olyan érzékeny, gyanítom nem találtad ki mire asszociáltam a rózsaszínrõl ;-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
off: ez rosszul esett érzékeny lelkemnek. <#rinya><#csodalk><#ejnye1><#nyes>
(Inkább leszek "szürke egér".)

Isthy
Nagyon úgy néz ki, hogy a 3. hely is elúszhat és a kívánságod teljesül. A Hypo nemrég megverte a Slagelset és már biztos csoportelsõ. Így nem lesznek túlzottan motiváltak Szkopjéban. Ez pedig ugye tudjuk mit jelenthet...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Jaja! Az ETO a negyeddöntõbe jutott és a várható ellenfelei: Hypo, Krim, Larvik.

DUNAFERR FOREVER!!!

Na jó, de ehhez jelentõs összeggel kéne nõni a szponzori hozzá járulásnak. Mert bizony sokkal több van a csapatban, mint amennyit elért a bl-be, de a jobb szerepeléshez, több játékos és több pénz kell.

"A Fradi sorsa az ellenfeleken múlik, leginkább a Hypon. Kíváncsian várom a nemsokára kezdõdõ Hypo-Slagelse meccset"

Én nem bánnám, ha a Fradi abbahagyná a további nemzetközi szereplést, és teljes erõvel a bajnokságra tudnának koncentrálni! Szerintem a jövõ szempontjából hasznosabb lenne a csapatnak! Remélem ebbõl a BL-szereplésbõl tanultak a vezetõk, hogy bizony erõsíteni kell a csapaton! (bár kétlem, hogy ezt András nemtudná)
A BL ilyen rövid cserepaddal keménydió! A játékosok odaadó lelkesedésére, pedig nemlehet hosszútávon alapozni! (ez a lelkesedés a lányok részérõl, sokszor csodákat produkált)
Szóval, szerintem egy remek bajnoki teljesítmény, nagyon jót tenne a csajok, és a szurkolók lelkivilágának!

VMan
nem is kell elképzelni, kevéssel a vége elõtt tíz góllal vezet a Lada! <#taps>

a Hypo-Slagelsét meg meg is nézem reményeim szerint 😊

HAJRÁ MAGYAROK! :]

Isthy
Bizony eléggé mellbevágó ez a színvilág. Nem is akarom mondani mire emlékeztet <#ravasz1><#vigyor>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ezzel a Krim megszerezte a csoportelsõséget és a negyeddöntõben a visszavágót játszhatja hazai pályán. Remélem szerény személyem jelenlétében! <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Az ETO tartalékosan is hozta a kötelezõt, a negyeddöntõ tulajdonképpen megvan nekik. Nem tudom elképzelni, hogy a norvégok pontot szerezzenek Togliattiban.
A Fradi sorsa az ellenfeleken múlik, leginkább a Hypon. Kíváncsian várom a nemsokára kezdõdõ Hypo-Slagelse meccset.
A Loki jó hajrájával életben tartotta az esélyt és ez bíztató a visszavágóra nézve. Sztem õk is továbbmennek velünk együtt.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Gratulálok én is a csajoknak ehhez a sima gyõzelemhez! <#taps><#taps><#taps> Nem is volt szükségük a jelenlétemre a sima gyõzelemhez! <#ravasz1><#vigyor>

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Fõ a változatosság.<#vigyor2><#nevetes1>
Az igazság az, hogy kerestem, melyik közelít a piroshoz leginkább. Ezt találtam.<#wink><#nyes>

na ez jó eredmények tûnik! Remélem a Loki feltámad az EHFben!!

Sajnálom a Fradit, nem nagyon számolgattam, de ahogy olvastam a különbözõ fórumokat még így is továbbjuhat a csapat!
Remélem Heli térde nem sérült meg!

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Mi ez a rózsaszín dizájn!<#wow1><#papakacsint>
A lelkivilágomra emlékeztet!<#szomoru1><#vigyor><#vigyor>

kaloz174

SomogyiG
Szivesen. Akkor még tartom 1-2 napig, s ha Neked minden OK, akkor radírozom.

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Metz-Loki: 25-23 (11-10)
VMan
köszi, szerencsére úgylátom nekem is sikerült mindhárom meccset felvenni 😊 ha neked nem kell, ne dolgozz vele az átkonvertálással és feltöltéssel. köszi a biztosítást mégegyszer 😉

Nem mellesleg jellemzõ volt a lányokra, ami a Hypo ellen, vezettünk 4el, és jött egy megtorpanás Utána már mi szaladtunk az eredményért.

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

A legbosszantóbb az egészben hogy a játékvezetõk bírálhatósága mellett, a büntetõket legnagyobb arányban kihagytuk.

3 gól - ennyivel nyertünk, most ennyivel kaptunk ki.
A következõ forduló fontos a KEK szempontjából.
Hajrá, Csajok! Hajrá, FRADI!

Láma!
áááááááááá😞(((((((((((

Sajnos kikaptunk 😞
Skopje - Fradi 31-28

Láma!
srácok nem jutok tvhez és nem találok neten onilne közvetítést. pliz, mennyi a fradi meccs eredénye?

Gratula a Gyõrnek!!!!!!!
Sajnos ismétlõdött a Hypo meccs! Bizony hiányzik a csapatból, aki letudná váltani a végig pályán lévõket, hogy pihenjenek! És bizony most egy deka beállós játékot nem mutatott a Fradi. Na nem baj! Majd legközelebb!

HAJRÁ MAGYAROK!!!!!!!

kaloz174
RK Krim Mercator Ljubljana-Aalborg DH: 30 : 26

kaloz174
A Fradinak borzasztó nagy szembeszele van. <#boxer>

kaloz174
Már az EHF oldalán is fent van az eredmény!😊)

kaloz174
<#taps><#taps><#taps>

😊 Szemi a tv-ben 😊)

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

kaloz174
31-20-ra nyert a Kohász! <#taps>
Gratulálok!😊) Várom a beszámolókat!

kaloz174
Gratulálok a gyõzelemhez az ETO-nak! <#worship>

Hajrá Dunaferr!
Hajrá Fradi!

SomogyiG
Az ETO meccs felvéve...

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

már azt hittem szóbasemhozod 😉))

SomogyiG
Laluska (d)effektus...

ez mindszép, csak akkor anno nem kellett volna olyanokat nyilatkozni amit, persze változik az ember...pár papírfecniért....jósokpapírfecniért 😞(

SomogyiG
Az NSO is leadta ugyanazt a riportot:

Sterbik Árpád magyar szíve a spanyolokért is dobog

„Semmi okom sem volt, hogy nemet mondjak”

A világ legjobbjának (2005) megválasztott Sterbik Árpád ajánlatot kapott és fogadott el a spanyol szövetségtõl és klubjától, a BL-gyõztes Ciudad Realtól, hogy vegye fel a spanyol állampolgárságot.
A veszprémi közönség hajdani kedvence, Sterbik Árpád a jövôben spanyol címeres mezt viselhet

A veszprémi közönség hajdani kedvence, Sterbik Árpád a jövôben spanyol címeres mezt viselhet
– A spanyol már a harmadik útleve lesz. Hány szív dobog önben?
– Büszkén vallom, hogy Zentán születtem, Adán nõttem fel, vagyis ízig-vérig vajdasági magyar vagyok, ugyanakkor válogatott játékosként szerb színekben értem el a legfényesebb eredményeimet – válaszolta Sterbik Árpád. – Amikor Veszprémben védtem, magyar útlevelet is kaptam, vagyis az anyaország papíron is elismerte, hogy magyar vagyok, s ez életem egyik legboldogabb pillanata volt.

– Ezek szerint a spanyol ajánlatot csak üzleti értéke miatt fogadta el?
– Így is lehet fogalmazni, de a lényeg, hogy rendkívül jó körülmények között élhetek és védhetek a Ciudad Realban, s ezért cserébe nem nagy ár, ha még egy ország útlevelét a magaménak mondhatom, illetve segíthetek klubomnak, majd talán a spanyol válogatottnak is.

– A hármas állampolgárságnak nincs jogi akadálya?
– A nyáron teszek spanyol állampolgári esküt, de azt egyelõre nem tudom megmondani, hogy lehet-e három útlevelem. Ezt a kérdést az ügyvédemre bízom.

– Miként került szóba az újabb honosítása?
– Megkerestek a spanyol szövetség vezetõi, és némi gondolkodás után elfogadtam az ajánlatot.

– Ez ilyen egyszerû?
– Nem egészen, mert azért akadt némi elõzménye is. Tavaly a csehek ellen elbukott világbajnoki selejtezõ elsõ mérkõzésén még pályára léptem a szerb gárdában, de a visszavágón már nem. Az idén januárban sem játszottam az Európa-bajnoki selejtezõkön. Tavaly még Veszelin Vujovics volt a szövetségi kapitány, akinek elmondtam, hogy magánéleti programom van, Milorad Krivokapics barátom esküvõjén tanú leszek, ezért nem szerepelhetek a vébéselejtezõ második meccsén. Közben lemondott Vujovics, és a helyére kinevezett Jovica Elezoviccsal ugyanezt közöltem. Kiestünk a csehekkel szemben, és el kellett gondolkodnom a folytatásról. A keretet átalakították, és jobbnak láttam, ha visszalépek a szerb válogatottságtól. Ebben az idõben kaptam a spanyol ajánlatot, ami persze befolyásolta a döntésemet.

– Hajdan mindig boldogan ment, ha hívta a szerb kapitány.
– Ezt a jó érzést kiölte belõlem Vujovics, akivel sehogy sem jöttem ki. A spanyolok meggyõztek, hogy a Ciudadnak is jobb lenne, ha spanyol lennék, mert így egy európai uniós játékos helye felszabadulna a keretben, ugyanis a számuk korlátozva van az ottani bajnokságban.

– A spanyol válogatottban viszont biztos a helye David Barrufetnek és Javier Hombradosnak.
– Barrufet várhatóan abbahagyja a pekingi olimpia után, és nekem jó lehetõségem kínálkozhat a jövõben, hogy kiemelkedõ eredményt érjek el a világversenyeken. Az említett két kapus helyére nem török, eszembe se jut fúrni õket, valamint a szabályok szerint ki is kell várnom három évet a legutóbbi szerb válogatottságomtól számítva. Ha viszont hívnak a keretbe, és a nemzetközi szövetség megrövidíti a kivárási idõt, akkor nem mondok nemet.

– Mindenki elfogadta a döntését?
– Aki nekem fontos, az megértette az indokaimat. Azt pedig mindenki láthatta, hogyan romlott a helyzet az utóbbi években a szerb kézilabdában. Nekem már nem hiányoztak a belharcok, a torzsalkodások, inkább kiléptem ebbõl a körbõl.

– A magyar válogatottba nem hívták?
– Annak idején, amikor Veszprémbe kerültem, szóba jött ez a kérdés, majd a késõbbiekben elhalt, mert akkoriban még ragaszkodtam a szerb csapathoz. Most pedig a spanyolok szakmailag és anyagilag is szinte felülmúlhatatlan ajánlatot tettek.

– Mit ígért a Ciudad Real?
– Röviden szólva biztos jövõt. Ebben a klubban, amelyhez 2014-ig szóló szerzõdés köt, kitûnõen érzem magam, semmi okom sem volt, hogy nemet mondjak egy újabb visszautasíthatatlan ajánlatra. Pályafutásom befejezését követõen is a klubban maradhatok, de arról még nyilván korai beszélni, pontosan milyen pozícióban számítanak rám.
(NSO)

SomogyiG
Az origón olvastam vele egy riportot - az index drukkerkocsmájába linkelte be valaki - abban beszél errõl.
Hja lérem, a pénz ott is nagy úr!

Ezt lehet olvasni elég sok helyen...

Breki33
tényleg igaz, hogy Sterbik spanyol allampolgar lesz, es jatszana a
spanyol valogatoban is??
ááá, csak drukkolok nekik, nagyon szimpi hogy fiatal és magyar csapat -persze tudom kényszervitte rá õket- 😊
jövõre meg kénytelen leszek nekik szurkolni 😉)

VMan
ffiaknál is két kedvenc csapatot tartasz? <#alien>

hohoho 😊))

remek meccs volt, mostlátszik mennyire kijöhet a lépés egy önbizalommal teli Nagy Kornélnak 😊)), Skala meg a lelátón ültette 😞 Tudom nem ugyanaz a szint, de akkor is 😊
Szép volt fiúk!
Holnap hajrá csajok 😊

Isthy
A szlovén2 mûsora szerint adják 17:25-tõl 19:00-ig, remélem sikerül majd felvenned.
Mivel vasárnap délutánig már nem leszek netközelben, így most kívánok minden csapatunknak sikeres nemzetközi kupahétvégét! Mondjuk Újvárosban inkább a hazaiaknak ;-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

VMan
csak szlovén2-m van, euro2 nincs!
remélem adja, és az idõzítõ felveszi. tudtommal 17.30-tól lesz, direkt emiatt szereztem egy dvd-felvevõt kölcsönbe a hétvégére, hogy a számítógép a magyar meccseket, ez a berendezés meg ezt vegye, mert ugye ütköznek idõben 😊

Isthy
A Krim-Aalborgot honnan veszed fel? Szlovén2 vagy Eurosport2?

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Dunaferr SE-Pick Szeged 32-22!!!

Gratulálok a fiúknak! Ez valami hihetetlenül szép volt!!! <#taps><#taps><#taps><#worship><#worship><#worship>

DUNAFERR FOREVER!!!