Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintetek ezt a 24-21-et, a TipMix-en sokan eltalálták?<#ejnye1>
Csucsut nem irigylem!

Üdv Mindenkinek!
Gratula a Dunaferrnek, a gyõzelemhez!!!!!!!!
Nagyon sajnálom a Fradit, hogy nem sikerült a gyõzelem (pedig milyen szépen indult), de a Hypo megérdemelte a gyõzelmet, ezt el kell ismerni!
Gábor #32592-es hozzászólásával teljesen egyetértek!
A Lokira nagyon kiváncsi leszek, hogy mit csinál! Ez az edzõváltás biztos felkavarta a hangulatot a csapatnál. (gondolom)

Isthy
Végül megtartotta elõnyét a Vásárhely, végig vezetve 24-21-re nyertek!

Azt hiszem egyre inkább elmondhatjuk, hogy a 4. helyre a Cori lesz a befutó.

A Dunaferr 36-22-re verte a Vácot egy nagyon sima meccsen.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Közben kezd felébredni a Loki, a 45. percben már csak 19-16 a hazaiaknak.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Látom duplára sikerült ;-)))

Közben a 36. percben már 18-12

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Egy hozzászólás a handball.hu-ról:

"Értesülésem szerint az ETO Koppenhágában ragadt,
ott alszik, nem tud edzeni és csak holnap délben
érkezik a mérkõzés helyszinére."

Már jónéhányszor volt problémájuk a csapatainknak az utazással arrafelé. Nem lesz egyszerû dolga a csapatnak ennek fényében, de a legutóbbi ilyen "cirkusz" után mi meglepetésre majdnem megvertük a Slagelset idegenben. Most kivételesen reméelm ez jó ómen lesz!

DUNAFERR FOREVER!!!

<#wow1><#wow1><#wow1>

Isthy
Egy érdekes eredmény:

Hódmezõvásárhely-DVSC 16-11 a félidõben

DUNAFERR FOREVER!!!

SomogyiG
Ha megnézed a Hypo BL elõtti meccseit, láthatod, hogy "altattak", legkevesebb 4-5, de jópár meccsen mégtöbb frontjátékosa nem játszott, "elsugták" õket. Most - ahogy Isthy is írja - nagyon jól sikerültek az igazolásaik, s kivételesen csapatjátékuk is van, még ha ellenünk javarészt betörésekbõl voltak eredményesek. Amíg bírtuk lábbal és szusszal, addig hengereltünk...

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Isthy
Errõl beszéltem én is, maximálisan egyetértek.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Nem mondtam, hogy nem verhetõek, nincs verhetetlen csapat, de te is tudod, hogy a BL-ben kicsit máshogy játszanak, mint máshol. Õk erre készülnek egész idényben és egyelõre úgy tûnik jól csinálják.

DUNAFERR FOREVER!!!

SomogyiG
Bekövetkezett az, amit elõre tudtunk, csak abban bíztunk, hogy talán mégsem lesz olyan nagy baj belõle. Nagyon sokan leírták, csak szóismétlésekbe tudok bocsátkozni: 20-25 percre, max 1 félidõre bárkinek ellenfele tudunk lenni. Ezt sejtve András is elég hamar elkezdte pihentetni Pirost és Sopit is, de a cseréik nem értek fel velük. Szandi támadásban jó volt, de a védelemben már nem tudott felnõni a feladathoz, ehhez kell még 2 év. Helga lábai sem bírják már a BL tempót. Amíg bírta a fal, addig a kapusteljesítménnyel sem volt baj, utána szétfolyt hátul minden. Sikeres BL szerepléshez (min. 8-ba, de inkább a 4-be kerülés) kell legkevesebb 3-4, de inkább 6 ütõképes játékos, és legalább 1 kapus. A 8 fõs mag és a szakvezetés rendelkezésre áll, de minden meccsen 2 félidõt kell játszani! Ez már itthon is kevés az ETO ellen, még ha a többiekkel el is bírunk.

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Isthy
Két eredmény a BL-bõl:

Dinamo Volgograd-Krim Ljubljana 29-34 (19-16)
Az oroszok az elsõ félidõben 17-11-re, a másodikban 22-17-re is vezettek már.

Aalborg-Ribarroja 31-24 (17-11)
Végig vezetve, simán nyert az Aalborg.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Tartom azt, hogy verhetõk, itthon biztosan. (Láthattuk õket többször, a Kohász ellen.)Várom a SomogyiG véleményét. A kinti meccs alapján is gyõzelmet vártam, ráadásul most Tóth Timi jól játszott, nem úgy, mint Bécsben.

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Isthy
Ma Dunaferr nap volt a Fradi meccs után Dettivel és Csaszival :-)

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
33-26 a vége!😊
Gratulálok a gyõzelemhez. Várjuk a beszámolókat.😊

Isthy
Azért ne becsüljük le "ezt a Hypot", még mindig veretlenek. Van szinte két soruk amit tudnak variálni és folyamatosan pihentetni a játékosaikat. Ráadásul nem kevés rutinos és tapasztalt játékossal rendelkeznek és az ázsiai erõsítésük is jól sikerült. Lehet még nem kevés meglepetést fognak okozni.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Sajnos nem sikerült a gyõzelem a Fradinak a kiváló kezdés ellenére sem. Azt hiszem a mérkõzésbõl kiválóan le volt mérhetõ, hogy a BL-hez több játékos kell, mint ami most nekik van. A BL-ben szinte két teljes sorral lehet csak komolyabb eredményeket elvárni és mérkõzéseket folyamatosan hozni. Azért én gratulálok a Fradinak, mert ilyen helyzetben is kétségessé tették a mérkõzés kimenetelét egészen a végéig. Sopi és Era teljesítményét emelném ki leginkább a csapatból.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Dunaferr - Vác a félidõben 21-8. Azok a játékosok is lehetõséget kapnak, akik eddig kevesebbet játszhattak.😊

Azoknak, akik nem láthatták: a Detti-interjú lement a Fradi-meccs után.<#taps>

kaloz174
Sajnálom ezt a Fradi-vereséget. Nem erre számítottam. Kíváncsi vagyok a véleményekre, mert ezt a Hypot, legalább itthon illett volna megverni, szerintem.

jah, azért nem játszott, mert még fájt neki picit a varrás a kezén 😊))
ma majd te is meglátod, persze ha mész FRadi meccsre 😉

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

kaloz174
"Mi teljesen leszálló ágon vagyunk szurkolásban is. ( ennek az oka egy külön misét is megérne)"

Érdekelne, mióta érzed ezt így?

VMan
ja, az volt az a furcsa Piga karján akkor! messzirõl nem láttam tisztán <#mf1> 😉

HAJRÁ MAGYAROK! :]

esetleg te is a karodra tetováltatod a nevem? 😊
köszi!!! örülök hogy tetszik 😊

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Isthy
Közben sikeresen végigolvastam a Timeout Magazint és nagyon ajánlom minden kézilabdát szeretõ figyelmébe. Megfelelõ szinvonalú, érdekes tartalom és jó kivitel. Nem bántam meg, hogy 2 évre elõfizettem rá, remélem ugyanígy folytatják! Gratulálok a szerkesztõgárdának! ;-)

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Megértem a szkepticizmusodat, az utóbbi idõben nyújtottak alapján. De én úgy gondolom a csapat is tudja, hogy vasárnaptól a köv. 2 hétben kell nagyon keményen odatennie magát és oda is fogja.
Tavaly is ilyenkor kerültetek gödörbe, igaz akkor inkább sérülések miatt és ez a BL továbbjutásba került. Ezt most szerintem nem fogják hagyni megismétlõdni.

DUNAFERR FOREVER!!!

Hege eto
Az elõzõre, meg ezeknek a játékosoknak simán verni kéne a fradit oda vissza, papírforma alapján. Ezért szép ez a nõi kézilabda, mert soha nem lehet tudni mikor ki fog ki kutya napot.

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Hege eto
Lenne ha Ti csinálnátok, mert hogy egyetlen debreceni ultrát nem látnánk az nagyon valószínû 😊)))) Nem szoktak Õk sûrün Pestre járni, kézire meg pláne nem.(Túl közel van a két tábor, és a Fradisták harapósabbak otthon)
Mi teljesen leszálló ágon vagyunk szurkolásban is. ( ennek az oka egy külön misét is megérne).
Az Újvárosiak meg kevesen vannak. (kb 20-30 fõ max)

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Nagygenerál a Dacia motorban? 😊 Ráfér. Jobban illik az Audi kasznihoz. 😊))Ja és pontosítsunk... majdnem mindenkit... 😊)))

Más...mit szólnál egy ilyan MK döntõhöz a Symában: mi, ti, Pentele, Loki. Lenne hangulat mi?
Hege eto
A Vasas meccs után kicsit szkeptikus vagyok, még szerencse hogy nem szeptikus<#wilting>

Hege eto
Erre mi is kiváncsiak vagyunk. majd összekapjuk magunkat és lezúzunk mindenkit, sõt a bírókat is megvesszük 😊))))))))))))))

kaloz174
Nekem is, kimondottan.😊<#worship>

nekem tetszenek! 😊)

Breki33
senkinek se tökéletesek sztem
VMan
semmi gond 😊 tudom én magamtól is, hogy nem tökéletesek a fotóim, de nekem megfelel így is. vélemény meg ugye tudjuk milyen... <#alien>

Breki33
<#eljen><#worship>
SomogyiG
Elnézést, hogy felhívtam Rád és fotóidra a figyelmet, a jó szánék vezetett - mégis rosszul sült el... 😞

Augusztusban egy négycsapatos válogatott tornát rendezhetnénk.

Pályázatot hirdetett a Magyar Kézilabda Szövetség. Idén augusztus közepén (16-18.) a mieinken kívül még három másik válogatott részvételével akarnak rendezni egy újabb Pannon Kupát. A helyszínt keresi a szövetség egy pályázat útján. A feltételeknek városunk teljes mértékben megfelel, így talán nem lenne rossz ötlet, ha megpályázná valamelyik cég/egyesület a rendezést.

A 2004-es Európa-bajnokság és az idei magyar-német bebizonyította, hogy városunkban nagyon sokan szeretik a kézilabdát. A Fõnixben a telt ház garantált lenne.

A pályázat kiírását itt találhatjuk meg: http://mksz.handballnet.hu/Repository/Uploads_RT/joehand/File/Joehand/MKSZ/Pályázati%20kiírások/2007/Pályázati%20kiírások%202007%201.doc

Hátha újra városunkban üdvözölhetjük a magyar nemzeti válogatottat!
VMan
örülök ha sikerült megnézni maradandó lelki sérülés nélkül 😉

Isthy
Köszönjük a képeket V-Man! A 95-ös nagyon beszédes...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Most mondjam azt, hogy Fortuna igencsak simogatta a buksinkat? ;-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Azért én azt mondom, hogy Norvégiában oda fogják tenni magukat, ahogy kell és akkor kedvezõ eredmény születhet ;-)

DUNAFERR FOREVER!!!

Komolyan kíváncsi vagyok mi a fene van ott nálatok. Gond van a szekérrel? Egyre több a figyelmeztetõ jel... ( mondjuk a bajnokságban nekünk elõny, de nemzetköziben nem...)
Sorsoltak a magyar kupában a négy közé jutásért!
Budapest Bank FTC-Cornexit
ETO/Vác meccs gyõztese-Vasas
Hajdunánás - Dunaferr
Kiskunhalas-Debrecen

A továbbjutás egy meccsen dõl el, döntetlen esetén az alsóbb osztályú, illetve a vendég csapat jut tovább.
Hege eto
ETO Vasas 31-28
Az eredmény magáért beszél.
Görbe játszott 10-15pet az elején. Mikor elmentünk 5-6 gólra, lehozták. Az elõny szépen lassan fogyott, de a Vasas így is sokat hibázott.
Maradt a 3 gól a végére.
Hogy mi van ha Görbe nem játszik 10 percet az elején és nem lõ 3-4 gólt?
Simán kikapunk. Katasztrófa😞(((((((((((((( Ezzel a játékkal norvégiában kinéz egy 10es. Talán felébred a csapat a csipkerózsika álmából.

Duby
Sokmindent nem lehet hozzátenni Isthyék írásaihoz.
Igazi csapatmunka volt ez is <#confused>
Az õszintét megvallva nem egészen bánom ezt a pofont, inkább most, mint az EHF-ben. Remélem szépen visszaszállunk a földre, és tesszük a dolgunkat tovább. Az ETO legyõzésével elhitettük magunkkal, hogy hipphopp ittisvan a régi világverõ Dunaferr, és ide az oroszlánt is. Azért messze vagyunk még attól.
Összességében zsinórban három rangadóból (ETO, Vasas (idegenben), Cornexi) szereztünk 4 pontot, amit simán aláírtunk volna elõtte.
Grat a Cornexinek, ha holnap reggelig játszottuk volna, akkor se lett volna esélyünk, úgy éreztem.

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

kaloz174
Azért köszi a beszámolót és az sms-eket. <#worship><#worship>
Örülök, hogy azért voltak jó dolgok is hosszú utadon.😊)

ahogy V-Man mondta, továbbra is rossz ómen vagyok a Dunaferrnek 😄DD
asszem egy darabig nem megyek Újvárosba, sok ez a 7 óra egy 1,5 órás meccsért, és úgy hogy a csapat mégcsak odasem teszi magát 😞

Mondtam én hogy kisdobos ott segít ahol tud fejérmegyében ;(

Egy jó volt a meccsben, ahogy Piga örült az újságnak, egy tündér az a nõ 😉

a meccsrõl acsak annyit, míg nincs jobboldalunk nehéz lesz tartósan jól szepelni, Laluska átlövõ létére az elsõ félidõben kb. egyszer ugrott fel lõni, Õri meg a 210 centijével talpról bombázgatott, kapott is pár búúúúúúúúúúúúúrát (ahogy a kosárban mondtuk annó) rendesen 😊)

na de a 3. hely tuti, a Cori meg megérdemelten nyert!

kaloz174
Köszi😊

VMan
nemsokára rakok majd fel néhány új dilettáns fotót <#alien>