Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az elsõ meccset 33-24-re nyerte az Ikast. Még a végén meleg lesz nekik a pite?
DUNAFERR FOREVER!!!
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
DUNAFERR FOREVER!!!
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Délután: Viborg-Larvik 32-31 (17-14) Ezzel a Larvik is elvesztette a veretlenségét.
DUNAFERR FOREVER!!!
Eddig a GOG Svendborg, a Valcea és a Gjerpen van a 8 között. A 4. továbbjutó holnap dõl el Asztrahanyban.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Egy nagyon nehéz mérkõzést sikerült megnyerniük, ahol az ellenfél nagyon sokáig uralta a meccset. Szerencsére a végére talán elfáradt a Kiel és így sikerült 3 gólos elõnyt szerezni. Ha kicsit többet foglalkoztatják a szélsõket még nagyobb elõny is összejöhetett volna.
DUNAFERR FOREVER!!!
A nõi kézilabda-bajnokságban a vásárhelyiek 25-22-re gyõztek a Kõbányai Spartacus otthonában. Szombaton még egy mérkõzést rendeznek: a Cornexi 18 órától a Békéscsabát fogadja. "
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Ez nem nagyon jött eddig össze. <#szomoru1>#szomoru1><#boxer>#boxer><#schmoll2>#schmoll2><#shakehead>#shakehead> Ezideig mindketten valamiféle sérüléssel küzdöttek. Ebben a BL fordulóban sem fognak játszani, Róth nyilatkozata szerint. Edzõi szemmel ezt meg is értem, csak azt nem, hogy félig gyógyult játékosokat miért kell a pályára engedni (elõzõ idõszak)? Komolyan kellene venni, hogy vigyázni kell értékeinkre, nem csak mondani.
Ez a válogatott miatt is nagyon lényeges lenne.
Hajrá magyarok a hétvégén!
Újabb komoly feladat vár vasárnap délután nõi kézilabdázóinkra, akik az EHF Kupa nyolcaddöntõjének kiskunhalasi visszavágóján lépnek pályára. Természetesen gyõzelmi reményekkel."
A teljes írás
Sajnos, én nem fogom látni.😞
mert tegnap láttam vhol és megpróbálhatom felnyomni ha kell
Most néztem meg a Halas TV-n a meccset felvételrõl. A végjátékban a Halas 40 mp-el a vége elõtt még 29-27-re vezetett, ám ennyi idõ is elég volt a Vácnak az egyenlítéshez. A halasiak kaptak két 2 percet mintegy 10 mp alatt és egy gólt is. Közben a Vác kiegészült 25 mp-el vége elõtt. ZSGY idõt kért a támadásnál amikor 15 mp volt hátra, de egy belemenéssel a váci térfél közepe táján elveték tõlük a labdát és a Vác leindításból egyenlített. A két kiállítás megadható volt, a belemenés pedig kis jóindulattal szintén. Gyula iszonyúan mérges volt a meccs végén, még a kártyáját is levágta az asztalra. Úgy tûnt elsõsorban a bírókra mérges, de ahogy láttam kezet fogott velük (persze lehet csak illembõl).
A meccs után pár perccel nyilatkozott elég mérgesen és elkeseredetten. Kb. a következõket mondta:
"Az a csapat amely ilyen hibákat követ el, a végén fegyelmezetlenül kiállíttatják magukat 2x, eladják a labdát, nem érdemli meg a 6. helyet, nem is leszünk azok."
Arra a kérdésre, hogy a hétvégén, fel kell állítani a csapatot a Dferr elleni meccsre kb. ezt mondta: "Nem tudom ki fogja felállítani, én nem biztos." Ezután elköszönt és elfordulva elment.
Nem is tudom láttam-e õt valaha ilyennek...
DUNAFERR FOREVER!!!
HAJRÁ MAGYAROK! :]
DUNAFERR FOREVER!!!
A BL köv. meccsei mikor vannak? Nem erre a hétvégére, hanem a köv. körre gondolok, term.
A csajok fél métert nyúltak! <#help>#help><#circling>#circling>
Remélem, tetszik a Fradi-híveknek.😊
(Írtam Helgának, mielõbbi gyógyulást kívánva, kedves volt, már meg is köszönte.😊 (iwiw))
DUNAFERR FOREVER!!!
Viszont meglepõnek tartom, hogy a Halas csak döntetlenre volt képes a Szpari ellen. Kíváncsi vagyok vasárnap mit nyújtanak majd a viszavágón ellenünk.
DUNAFERR FOREVER!!!
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
A mai sms közvetítés a Vasas - Budapest Bank-FTC meccsrõl elmarad, helyette a handball.hu-n lesz élõ közvetítés.
Van egy olyan érzésem, hogy a Krim a Slagelset fogja kapni, így az ETO-nak marad a Hypo vagy a Larvik.
DUNAFERR FOREVER!!!
Részemrõl csak a Krimet nem szeretném következõ ellenfélnek (épp ezért biztos õket kapjuk <#whatever>#whatever>), velük a döntõben kéne találkozni. <#vigyor>#vigyor>
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
2007. február 20. 20:27
A Tisza-parti férfi kézilabdacsapat a hétvégén súlyos vereséget szenvedett a bajnokságban a Dunaferrtõl, így négy pontos hátrányba került az éllovas MKB Veszprémmel szemben.
A dunaújvárosi vereség és az elmúlt hónapok gyengébb szereplése Zoran Kurtes állásába került, helyére az idény végéig a korábbi szerb válogatott Vladan Maticsot nevezték ki. Matics nem játékosedzõként segíti majd a szegedieket, hétfõvel ugyanis befejezte aktív pályafutását."
A Magyar Kézilabda Szövetség elnöksége kedden értékelte a férfi válogatott világbajnoki teljesítményét, és elfogadta a szövetségi kapitány önkritikus beszámolóját.
Skaliczki László a formaidõzítéssel és a küzdeni tudással volt a legelégedettebb, viszont az átlövõk teljesítményében sok hibát látott.
Kiss István, a szövetség elnöke elmondta, hogy a további együttmûködési lehetõségekrõl a négy vezetõ magyar klub képviselõivel is egyeztettek, majd a kapitány szerzõdését megerõsítették a 2008-as, pekingi nyári olimpia végéig.
NSO 2007-02-19 16:42
Kísérletezik a kapitány >>
NSO S. J. 2007-02-20 01:59
...43-39 te jó ég <#wow1>#wow1>
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)