Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

várható volt.... 😞

<#wow1><#wow1><#wow1>

Isthy
Nyert a Kometal 23-22-re. Ez igazán érdekes kérdéseket vet fel...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Közben az EHF-ben a félidõben: Sagunto-Ikast 17-11!!!

Az elsõ meccset 33-24-re nyerte az Ikast. Még a végén meleg lesz nekik a pite?

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Sajnos semmi...

DUNAFERR FOREVER!!!

SomogyiG
Skopje semmi?

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Isthy
A 2. félidõ elejét megnyomta a Cori, elment 5-tel, azt tartotta és végül 34-28-ra nyertek.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Nocsak <#wow1>

DUNAFERR FOREVER!!!

Ez elég húzós!

SomogyiG
16-15 félidõben a Cori - Csaba meccs

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Isthy
Krim-Ribarroja 34-28 (18-14)

Délután: Viborg-Larvik 32-31 (17-14) Ezzel a Larvik is elvesztette a veretlenségét.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Jól írtad a nevét és én örülnék neki ha így lenne :-)

DUNAFERR FOREVER!!!

SomogyiG
Ha bejutnánk a KEK-be, s zsinórban harmadszorra is összekerülnénk a GOG-al, szegény Pytlick (remélem, jól írtam a nevét) kitépi az összes haját, az biztos. 😄

Isthy
Nézted az eddigi KEK továbbjutókat?

Eddig a GOG Svendborg, a Valcea és a Gjerpen van a 8 között. A 4. továbbjutó holnap dõl el Asztrahanyban.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Kometal fórum

félidõ 11-9 a Hyponak.

DUNAFERR FOREVER!!!

SomogyiG
Honnan tudsz infót?

Isthy
Most pedig szurkolok a Hyponak (na ezt sem gondoltam volna, hogy ilyen is lesz...), hogy behúzza az utsó csoportmeccsét is. Egyelõre 10-9-re vezetnek.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Gratulálok a Veszprémnek! <#taps>

Egy nagyon nehéz mérkõzést sikerült megnyerniük, ahol az ellenfél nagyon sokáig uralta a meccset. Szerencsére a végére talán elfáradt a Kiel és így sikerült 3 gólos elõnyt szerezni. Ha kicsit többet foglalkoztatják a szélsõket még nagyobb elõny is összejöhetett volna.

DUNAFERR FOREVER!!!

BRAVÓÓÓÓÓÓÓ ÉPÍTÕÕÕÕÕÕK !!!!!!!!!!!!!!!!<#taps><#taps><#taps>

kaloz174
"Idegenben nyert a Hódmezõvásárhely.

A nõi kézilabda-bajnokságban a vásárhelyiek 25-22-re gyõztek a Kõbányai Spartacus otthonában. Szombaton még egy mérkõzést rendeznek: a Cornexi 18 órától a Békéscsabát fogadja. "

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

kaloz174
Elõre is köszi!

Isthy
Majd igyekszem részletesen beszámolni róla vasárnap este.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Számomra a kevés pozitívum közül az egyik abban, hogy Boki Gyõrbe ment, az volt, hogy érdekelt, mit alkotnak együtt újra Görbével.
Ez nem nagyon jött eddig össze. <#szomoru1><#boxer><#schmoll2><#shakehead> Ezideig mindketten valamiféle sérüléssel küzdöttek. Ebben a BL fordulóban sem fognak játszani, Róth nyilatkozata szerint. Edzõi szemmel ezt meg is értem, csak azt nem, hogy félig gyógyult játékosokat miért kell a pályára engedni (elõzõ idõszak)? Komolyan kellene venni, hogy vigyázni kell értékeinkre, nem csak mondani.
Ez a válogatott miatt is nagyon lényeges lenne.

Hajrá magyarok a hétvégén!

Breki33
Hát most itt nem biztos, a másik gépen van fent
kaloz174
"Kézilabda: gyõzni akarnak

Újabb komoly feladat vár vasárnap délután nõi kézilabdázóinkra, akik az EHF Kupa nyolcaddöntõjének kiskunhalasi visszavágóján lépnek pályára. Természetesen gyõzelmi reményekkel."

A teljes írás

Sajnos, én nem fogom látni.😞

kaloz174
Nem volt vele idõm foglalkozni, sajnos. Ha a hétvégén tudsz segíteni, azt megköszönöm.<#worship>

Breki33
sikerült beszerezni a rögzítõ progit?

mert tegnap láttam vhol és megpróbálhatom felnyomni ha kell
kaloz174
Bár nem követtem a halasiak sorsát precízen, azért mintha nem ilyen lett volna a hangulat a tavalyi szezonban arrafelé.<#conf>

VMan
kemény <#nemtudom>

HAJRÁ MAGYAROK! :]

Isthy
Visszatérve a tegnapi Vác-Halas meccsre

Most néztem meg a Halas TV-n a meccset felvételrõl. A végjátékban a Halas 40 mp-el a vége elõtt még 29-27-re vezetett, ám ennyi idõ is elég volt a Vácnak az egyenlítéshez. A halasiak kaptak két 2 percet mintegy 10 mp alatt és egy gólt is. Közben a Vác kiegészült 25 mp-el vége elõtt. ZSGY idõt kért a támadásnál amikor 15 mp volt hátra, de egy belemenéssel a váci térfél közepe táján elveték tõlük a labdát és a Vác leindításból egyenlített. A két kiállítás megadható volt, a belemenés pedig kis jóindulattal szintén. Gyula iszonyúan mérges volt a meccs végén, még a kártyáját is levágta az asztalra. Úgy tûnt elsõsorban a bírókra mérges, de ahogy láttam kezet fogott velük (persze lehet csak illembõl).
A meccs után pár perccel nyilatkozott elég mérgesen és elkeseredetten. Kb. a következõket mondta:
"Az a csapat amely ilyen hibákat követ el, a végén fegyelmezetlenül kiállíttatják magukat 2x, eladják a labdát, nem érdemli meg a 6. helyet, nem is leszünk azok."
Arra a kérdésre, hogy a hétvégén, fel kell állítani a csapatot a Dferr elleni meccsre kb. ezt mondta: "Nem tudom ki fogja felállítani, én nem biztos." Ezután elköszönt és elfordulva elment.

Nem is tudom láttam-e õt valaha ilyennek...

DUNAFERR FOREVER!!!

VMan

kaloz174
Köszönöm!<#worship>

Isthy
Az elsõ meccsek a márc. 17-18-i, a második meccsek a 24-25-i hétvégén lesznek. Természetesen ugyanekkor lesznek a KEK és az EHF meccsek is.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Bocsi, jogos!

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
EHF oldal <#nyes> Jó lenne, ha nem annyira lenne az!!<#levele>

A BL köv. meccsei mikor vannak? Nem erre a hétvégére, hanem a köv. körre gondolok, term.

VMan
Acimovic az elõnyösebb oldalát mutatja felénk 😊)

De remélem, ebbõl nem lett gól!!!<#crazya><#smile>
A csajok fél métert nyúltak! <#help><#circling>

kaloz174

Remélem, tetszik a Fradi-híveknek.😊
(Írtam Helgának, mielõbbi gyógyulást kívánva, kedves volt, már meg is köszönte.😊 (iwiw))

VMan
nem Szpari, Vác.

Isthy
Bár a Larvik kerete szinte semmit sem változott, most azért az eddigi eredmények alapján erõsebbnek tûnnek. Bárki is lesz az ellenfél, itt már kutya nehéz meccsekre számíthat a csapat.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ahogy látom az elsõ félidõ közepe után sima lett a meccs, mint az országút.

Viszont meglepõnek tartom, hogy a Halas csak döntetlenre volt képes a Szpari ellen. Kíváncsi vagyok vasárnap mit nyújtanak majd a viszavágón ellenünk.

DUNAFERR FOREVER!!!

Hege eto
Szurkolásilag a Hypo lenne jó amúgy meg a Larvik. Õk kaptak tavaly a Kek ben😊

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

SomogyiG
Szolgálati közlemény:
A mai sms közvetítés a Vasas - Budapest Bank-FTC meccsrõl elmarad, helyette a handball.hu-n lesz élõ közvetítés.

Isthy
A szurkolók véleményét a szavazataik alapján megtekintheted itt.

Van egy olyan érzésem, hogy a Krim a Slagelset fogja kapni, így az ETO-nak marad a Hypo vagy a Larvik.

DUNAFERR FOREVER!!!

Duby
Bár tudom nem kívánságmûsor, de kíváncsi vagyok a gyõriek leginkább kit szeretnének ellenfélnek a negyeddöntõre? Mind a szurkolók, mind a csapat.
Részemrõl csak a Krimet nem szeretném következõ ellenfélnek (épp ezért biztos õket kapjuk <#whatever>), velük a döntõben kéne találkozni. <#vigyor>

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

VMan
azt írják "csak" 2-3 hetet kell kihagynia.

ettõl féltem 😞 szegény Heli 😞

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

kaloz174
"Kézilabda: edzõváltás a Pick-Szegednél
2007. február 20. 20:27

A Tisza-parti férfi kézilabdacsapat a hétvégén súlyos vereséget szenvedett a bajnokságban a Dunaferrtõl, így négy pontos hátrányba került az éllovas MKB Veszprémmel szemben.

A dunaújvárosi vereség és az elmúlt hónapok gyengébb szereplése Zoran Kurtes állásába került, helyére az idény végéig a korábbi szerb válogatott Vladan Maticsot nevezték ki. Matics nem játékosedzõként segíti majd a szegedieket, hétfõvel ugyanis befejezte aktív pályafutását."

Breki33

A Magyar Kézilabda Szövetség elnöksége kedden értékelte a férfi válogatott világbajnoki teljesítményét, és elfogadta a szövetségi kapitány önkritikus beszámolóját.

Skaliczki László a formaidõzítéssel és a küzdeni tudással volt a legelégedettebb, viszont az átlövõk teljesítményében sok hibát látott.

Kiss István, a szövetség elnöke elmondta, hogy a további együttmûködési lehetõségekrõl a négy vezetõ magyar klub képviselõivel is egyeztettek, majd a kapitány szerzõdését megerõsítették a 2008-as, pekingi nyári olimpia végéig.
Duby
Komplett a mezõny a nõi kézi BL negyeddöntõire >>
NSO 2007-02-19 16:42

Kísérletezik a kapitány >>
NSO S. J. 2007-02-20 01:59

...43-39 te jó ég <#wow1>

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)