Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig
Felejthetõ mérkõzés volt, lényeg a továbbjutás.
Szombatra meg fel kell ébredni, de nagyon!
Gondolom nem a totális alázáson volt a hangsúly, hanem egy kicsit gála jellege és kézilabda népszerûsítõ szándéka volt a meccsnek.
Remélem telt ház volt.
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
Nagyon helyes. Álljunk pozitívan a dolgokhoz! <#taps>#taps>
Én is gratulálok a gyõzelemhez és a továbbjutáshoz a csapatnak.<#wink>#wink>
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Gratulálok!
Hajdúnánás-Dunaferr 25-33 (13-16)
Gratulálok a csajoknak a 4 közé jutáshoz! Mondjuk simán elvárható volt <#wink>#wink>
DUNAFERR FOREVER!!!
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Nos az eredménnyel elégedett vagyok. Igazából mindenki kapott lehetõséget. Ki élt vele ki nem. Orbán Annamari<#worship>#worship> Juhász Gabi, Bódi<#taps>#taps> Azért ha ez a meccs éles jobbat is kihozhattunk volna belõle 95% idõ Tominak 0% Szûcs Gabinak) Akkor szorosabb lett volna.
Egy ilyen felforgatott válogatottól ez simán jó.
OFF:
Mivel a Nejem nem olvassa, ezt a Sulland kisasszonyt szívesen begyûrném magam alá<#wow1>#wow1><#wink>#wink>
ON:
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
Eredméyntõl függetlenül érdekes meccset láttunk, nekem különösen Orbán Anna játéka tetszett, de tulajdonképpen több jó teljesítmény volt a csapatban, dícséretes dolog, hogy mindenki kapott lehetõséget.
Természetesen voltak hibák, de csoda lett volna, ha nem így lenne. A meccs feladatát betöltötte. <#worship>#worship>
Egyébként Isthy véleményével, amelyik kicsit bõvebb, szinte megegyezik az enyém is, ugyanazokat a hibákat láttam, mint õ.
Remélhetõleg sikerül levonni a tanulságokat, viszont ezeket csak 1 év múlva lehet majd felhasználni.
Persze ehhez kellett az is, hogy az utsó 5-6 percet elbénázzuk. Összességében én elégedett vagyok, jól helyt állt a fiatal csapat.
DUNAFERR FOREVER!!!
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
HAJRÁ MAGYAROK! :]
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig
Ikast-DVSC 2007.03.17. 14:15
DVSC-Ikast 2007.03.25. 18:00 (Ezt a Sport1 biztos adni fogja).
DUNAFERR FOREVER!!!
Loki március 17.-én mérkõzik Ikasttal. A visszavágóról még nincs idõpont.
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
A két meccsen kapott 78 gól mindent elmond a Veszprém védekezésérõl. Lábbal borzasztóan lassúak voltak és nem tudták követni a német támadókat. Az átlövõik sokszor tisztán lõhettek, nem volt kilépés, felütközés. A beállóst sem tudták tartani, lasúak voltak ehhez a tempóhoz, amit a Kiel játszott.
Támadásban sok hiba, kihagyott ziccer, felelõtlen passzok, bejátszások és lövések. Így nem is csoda, hogy a meccsen szinte végig a németek akarata érvényesült. Pedig kicsit fegyelmezettebb és koncentráltabb játékkal még így is lett volna esély.
Sajnos amíg a hazai bajnokságunk ilyen, addig nagyon nehéz lesz versenyben maradni a BL végküzdelmeiben...
DUNAFERR FOREVER!!!
DE! Azt valahogy nehezen viselem, ha magunkat verjük meg.<#szomoru1>#szomoru1>
Remélem olyan kiváló meccs lesz, mint az elsõ és olyan jó véget is ér.
DUNAFERR FOREVER!!!
A meccs pont olyan volt, mint amire számítottam és amit várni lehetett. Szerencsére mi voltunk jobb formában <#vigyor>#vigyor>
DUNAFERR FOREVER!!!
Kiel - Veszprém
Bajnonok Ligája kézilabda-mérkõzés
Norvégia - Magyarország nõi válogatott mérkõzés - Forde
2007. március 3. 16:15 óra
Szép volt csajok :-)
Úgy érzem Sopi kezd belejönni, kapusaink is jónak tüntek :-)
HAjrá kinti csapat.
Jól láttam, hogy a TV mégis adja a meccset?
Talán ekkor lõtte BB az a csodálatos átlövés-gólját.😊
Gratulálok a gyõzelemhez!😊 Dettinek a 110. válogatottsághoz, Berninek az elsõhöz! <#eljen>#eljen><#worship>#worship><#taps>#taps>
Szép volt csajok!<#taps>#taps>
2007. február 28. 17:45 óra sport1
(Lesz rohanás, gondolom.😊)