Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Táncos ETO
Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de nekem lassan kezdenek elvonási tüneteim lenni.. 😊)) Mikor lesz már meeeeeccs?! 😊))))

Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig

Sajnos gála jllegû kézilabdáról szó sem volt tegnap. Egész egszerûen nagyon lelkes kis csapat volt az ellenfél. Rengeteg hibát követett el a csapat és ez leginkább a ziccerek kihagyására értendõ. Detti sem volt a toppon, a lövõk nem nagyon találták el a kaput, a kapusok általában szerencsétlen gólokat kaptak. Egyedül Ivett dícsérhetõ, aki 5 gólt szerzett és ezt 6 kapuralövésbõl.
Felejthetõ mérkõzés volt, lényeg a továbbjutás.
Szombatra meg fel kell ébredni, de nagyon!
Duby
Na ez jó hír így reggel.
Gondolom nem a totális alázáson volt a hangsúly, hanem egy kicsit gála jellege és kézilabda népszerûsítõ szándéka volt a meccsnek.
Remélem telt ház volt.

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

gratula gyõzelemhez! azért egy picit "simább" eredményt vártam volna, bár a lényeg a gyõzelmen van!

kaloz174
Üdv. a fórumon!<#wave><#wink>

Nagyon helyes. Álljunk pozitívan a dolgokhoz! <#taps>

Én is gratulálok a gyõzelemhez és a továbbjutáshoz a csapatnak.<#wink>

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Szuper! Elõdöntõben a Csapat!
Gratulálok!

VMan
hümm, egész szoros!

HAJRÁ MAGYAROK! :]

Isthy
Magyar Kupa negyeddöntõ:

Hajdúnánás-Dunaferr 25-33 (13-16)

Gratulálok a csajoknak a 4 közé jutáshoz! Mondjuk simán elvárható volt <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

ok

SomogyiG
Köszi, akkor még várnék más visszajelzésekre, s az alapján kiderül, hogy igénybe vegyük-e ezt az utat.

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

én vettem fel, de inkább nem vállalkoznék feltöltésre... ha jó el tudom küldeni postán.

Hege eto
Köszönöm a gratulációkat!

Nos az eredménnyel elégedett vagyok. Igazából mindenki kapott lehetõséget. Ki élt vele ki nem. Orbán Annamari<#worship> Juhász Gabi, Bódi<#taps> Azért ha ez a meccs éles jobbat is kihozhattunk volna belõle 95% idõ Tominak 0% Szûcs Gabinak) Akkor szorosabb lett volna.
Egy ilyen felforgatott válogatottól ez simán jó.

OFF:
Mivel a Nejem nem olvassa, ezt a Sulland kisasszonyt szívesen begyûrném magam alá<#wow1><#wink>
ON:

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

kaloz174
Telitalálat! <#worship><#taps>
Eredméyntõl függetlenül érdekes meccset láttunk, nekem különösen Orbán Anna játéka tetszett, de tulajdonképpen több jó teljesítmény volt a csapatban, dícséretes dolog, hogy mindenki kapott lehetõséget.
Természetesen voltak hibák, de csoda lett volna, ha nem így lenne. A meccs feladatát betöltötte. <#worship>

kaloz174
Ez így van, különösen, ha az aznapi formákat nézzük. Amikor én beírtam a véleményet, éppen félidõ volt. A Veszprém, sajnos, rengeteg hibával játszott. Önmagukhoz képest voltak dekoncentráltak, körülményesek. Lehet, hogy akkor is gyõznek a németek, ha jobb teljesítményt nyújtunk, de abban az esetben nem lenne az embernek ekkora hiányzérzete.
Egyébként Isthy véleményével, amelyik kicsit bõvebb, szinte megegyezik az enyém is, ugyanazokat a hibákat láttam, mint õ.

Remélhetõleg sikerül levonni a tanulságokat, viszont ezeket csak 1 év múlva lehet majd felhasználni.

Breki33
Szerintem is jók voltunk kár volt a végéért
Isthy
Gratulálok Hege! <#taps><#worship>

Persze ehhez kellett az is, hogy az utsó 5-6 percet elbénázzuk. Összességében én elégedett vagyok, jól helyt állt a fiatal csapat.

DUNAFERR FOREVER!!!

SomogyiG
Egy kérdés: van-e valaki olyan, aki a ffi VB-rõl vett fel meccsünket, s azt ftp-n keresztül át is tudná passzolni?

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

VMan
+15 és +5 között bármilyen eredményt eltudok képzelni. de én nem bánom ha rámcáfolnak a leányaink!

banok
sima vereség. Szinte egy ifi csapattal állunk fel.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Hege eto
Kikapunk 6al.

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Breki33
Jó reggelt

Ki mit tippel a mai mecsre?
Táncos ETO
Szerintem meg egyszerûen jobb volt a Kiel, el kell ismerni.

Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig

Isthy
Az EHF oldalán fenn van.

DUNAFERR FOREVER!!!

A Loki oldalon nem találtam, hogy a visszavágó 03. 25.-én lesz.
Isthy
Már megvannak az idõpontok:

Ikast-DVSC 2007.03.17. 14:15

DVSC-Ikast 2007.03.25. 18:00 (Ezt a Sport1 biztos adni fogja).

DUNAFERR FOREVER!!!

Gratulálok a válogatottnak a norvégok legyõzéséhez<#taps>
Loki március 17.-én mérkõzik Ikasttal. A visszavágóról még nincs idõpont.
nyúlbélákvoltak, eléggé szégyen volt ez a meccs...

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

kaloz174
Egyébként figyelemre méltó volt Kiss Szilárd véleménye. Különösen úgy, hogy közben óhatatlanul párhuzamot vont az ember - a nõi kézivel. Gondolok itt elsõsorban a játék felgyorsítására, annak módjaira.

Isthy
Az elsõ negyedórában volt versenyben a Veszprém, utána sajnos elmentek a németek. A 2. félidõben kicsit mintha visszább vettek volna és így voltak esélyeink a komolyabb felzárkózásra. Perics is többször megadta nekünk a lehetõséget, sokkal jobban védett, azonban ilyenkor hibát hibára halmoztunk és ezzel ki is ejtettük magunkat. Hihetetlen, hogy néha milyen eszetlenül és fegyelmezelenül játszottak.
A két meccsen kapott 78 gól mindent elmond a Veszprém védekezésérõl. Lábbal borzasztóan lassúak voltak és nem tudták követni a német támadókat. Az átlövõik sokszor tisztán lõhettek, nem volt kilépés, felütközés. A beállóst sem tudták tartani, lasúak voltak ehhez a tempóhoz, amit a Kiel játszott.
Támadásban sok hiba, kihagyott ziccer, felelõtlen passzok, bejátszások és lövések. Így nem is csoda, hogy a meccsen szinte végig a németek akarata érvényesült. Pedig kicsit fegyelmezettebb és koncentráltabb játékkal még így is lett volna esély.
Sajnos amíg a hazai bajnokságunk ilyen, addig nagyon nehéz lesz versenyben maradni a BL végküzdelmeiben...

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Hajrá Veszprém!
DE! Azt valahogy nehezen viselem, ha magunkat verjük meg.<#szomoru1>

Isthy
Pontosan úgy, mint te! <#vigyor><#nyes>

DUNAFERR FOREVER!!!

Naná vezérezredes úr!!!!!<#crazya><#nyes><#nyes>

Isthy
Kötelezõ program <#wink>

Remélem olyan kiváló meccs lesz, mint az elsõ és olyan jó véget is ér.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Gratulálok a csajoknak a tegnapi gyõzelemhez! <#taps>

A meccs pont olyan volt, mint amire számítottam és amit várni lehetett. Szerencsére mi voltunk jobb formában <#vigyor>

DUNAFERR FOREVER!!!

19:45 Telesport 2007 03. 01. m2-TV
Kiel - Veszprém
Bajnonok Ligája kézilabda-mérkõzés

Breki33
Akkor ez jó hír

KOrábban másként volt.

Ma meg VEszprém meccs
aha

Norvégia - Magyarország nõi válogatott mérkõzés - Forde
2007. március 3. 16:15 óra

Breki33
Nekem most a közvetítés is tetszett.
Breki33
Jó reggelt.

Szép volt csajok :-)

Úgy érzem Sopi kezd belejönni, kapusaink is jónak tüntek :-)

HAjrá kinti csapat.
Jól láttam, hogy a TV mégis adja a meccset?
kaloz174

Talán ekkor lõtte BB az a csodálatos átlövés-gólját.😊

kaloz174
Jó kis, közönség-szórakoztató, meccset játszottunk a norvégok ellen. Szerintem a csajok is nagyon élvezték, hogy végre nem olyan kiélezett, stresszes a helyzet, mint pl. a kupameccseken.

Gratulálok a gyõzelemhez!😊 Dettinek a 110. válogatottsághoz, Berninek az elsõhöz! <#eljen><#worship><#taps>

Szép volt csajok!<#taps>

kaloz174
Köszi! <#worship><#eljen>

VMan
oops, oldalamra-tárhelyemre lett volna 😊
mostmár fent van.

HAJRÁ MAGYAROK!

VMan
Kalóz, most töltöm felfelé az oldalamra az ígért Farkas Andis riportot, az oldalamról lesz elérhetõ. (már most is ki van linkelve, de még nem mûködik, kb. 25 perc múlva lesz letölthetõ 😊)

VMan
A viharsarki vezér (Szekeres Klára interjú)

Breki33
Köszi
Magyarország - Norvégia nõi válogatott mérkõzés - Szombathely
2007. február 28. 17:45 óra sport1

Breki33
Jó reggelt

Mikor adja a TV pontosan?
kaloz174
A sorsolás miatt a válogatott meccs alig kapott figyelmet. Pedig legalább tanulmányozhatjuk a norvég harcmodort.😊 Már, ha valaki még nem ismerné.
(Lesz rohanás, gondolom.😊)

SomogyiG
Azt azért erõs túlzásnak érzem, hogy a nyertesei lennénk a KEK-nek, de az valóban jó, hogy két komoly rivális közül a Vilcea, szerintem inkább a Podravka kiesik. A többivel szemben szerintem jók a továbbjutási esélyeink, de Tadiciék nagyon kemény dió, õk toronymagasan esélyesek, esélyesebbek nálunk is jóócskán.