Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kaloz174
- Igen, én is ezt gondolom a Dunaferr esélyeirõl, bízom erõs bajnokságunkban, valamint természetesen a csapatban.<#wink> (Egy gyõzelemre emlékszem, spanyol földön a közelmúltból. Annak mégsem tudtunk felhõtlenül örülni, pedig nagyon jól játszottak a csajok.<#sir>)
- A Fradi már nyertese ennek a kupasorozatnak, felszabadultan játszhatnak, így simán esélyesek, gondolom én. <#vigyor2>
- Az ETO-nak nehéz dolga lesz, most a norvég kézi nagyon a csúcson van, remélem, Róth jóslata bejön a formajavulásról, végül is õ ismeri legjobban a csapatát. Szerintem nem kedvezõ számukra, hogy itthon kezdenek, több véleménnyel ellentétben. Hinni kell a gyõzelemben, akkor sikerülhet.
- Sajnos, a Loki az eséytelenek nyugalmával léphet pályára, de pont ez adja számára a lehetõséget is.

Hajrá magyar kézisek!!!

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

kaloz174
Ajaj! Pedig én is gondoltam rá, hogy mennék. <#csodalk><#nyes>

SomogyiG
Az ETO-t és magunkat biztos továbbjutónak gondolom. Nekünk csak valami komolyabb sérülés nehezítheti meg a dolgunkat, egyébként kettõs gyõzelmet várok. A Gyõrnek én min. 70% esélyt adok, feltéve, ha nem hoznak ismét egy megmagyarázhatatlan hullámvölgyet!
A Debrecen továbbjutásának sajnos nem látom lehetõségét, ha képességeik maximumát tudnák nyújtani, az Ikaast meg betlizne, akkor lennének közel egy szinten.
A Dunaferrt azért hagytam a végére, mert a spanyol csapatról csak annyit tudok, hogy gyengébb a Ribarrojánál, de ez infóként nem sokat jelent. Szerintem hozniuk kell a meccset, hiszen a spanyol bajnokság jóval gyengébb, mint a miénk.

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

VMan
félsz a vereségtõl, mi? <#alien>

HAJRÁ MAGYAROK! :]

jajj, elfelejtettem 😊)))

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Hege eto
Tavaly ezen a larvikon simán átléptünk. Egy biztos, idén nehezebb lesz.

Messze nem tartom magunkat esélytelennek. 50-50%
A Loki belenyúlt, szó mi szó 😞(((((((((
A Fradi megoldja a Gudmét.
A D.ferr is hozza a spanyolokat.

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Isthy
Jajjj! Jönni akarsz majd szombaton Újvárosba a visszavágóra? ;-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

ha vki pestrõl, netán fehérvárról, esetleg veszprémbõl menne a debrecen-ikast meccsre, szóljon lécci, szívesen elmennék -ha tudok 😊 és ha az újváros meccs szombaton a loki meccs vasárnap van 😄

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Na azt eléggé eltaláltam 😊

Sajnos a DVSCnek nincs sok esélye, de ez nõi kézi 😊

Ha jól látom csak az ETO kezd itthon, szerintem ez nekik jó, mert õk a kinti meccseket szokták elrontani, viszont így itthon megfelelõen feltérképezik a Larvikot, meg gyõznek is, aztán továbbjutnak 😊
Fradi esélye szerintem 80% 😊
Az Elda nem tudom mit tud idén, de ahogy elnézem eddig mindig otthon kezdtek ahol 11-12 gólos elõnyt gyûjtöttek, majd idegenben 4-6 góllal kikaptak , de mondjuk számomra nevesincs együtteseketõl 😊 szóval a recept, nagyon figyelni a kinti meccsre, itthon meg Detti gála, és továbbjutás 😊
A Slagelse ki fog esni 😊) ezt a párosítást vártam titokban, Hajrá Gini!!!

Isthy
Igen, gratulálok a mesternek! <#worship><#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
A sorsolásról:

A BL-ben sajnos mindkét meccset telibe találtam. Egyiknek sem örülök. Az ETO-nak, mint írtam tegnap, sokkal nehezebb dolga lesz, mint tavaly. Én 50-50 %-ot adok mindkét csapatnak, figyelembe véve a Gyõr felfelé ívelõ formáját. A Krim-Slagelse párosításban csak egyetlen dolog vigasztal, a visszavágó Ljubljanában lesz.

A KEK-ben összejött a többek által remélt párosítás (itt tévedtem). A Fradit esélyesebbnek látom a továbbjutásra (65-35 %), meg fogják oldani.

Az EHF-ben a tippjeim fordítva jöttek be, de nem vagyok boldogtalan. Mi olyan ellenfelet kaptunk akivel szemben van továbbjutási esélyünk, de nagyon kemény meccsek lesznek. A spanyolokkal nem nagyon szokott szerencsénk lenni, remélem most fordul a kocka (azért 60-40 % ide).
A Loki sajnos nagyon belehúzott, nekik van a legkevesebb sanszuk (30-70 %). Iszonyúan nagyot kellene játszaniuk ahhoz, hogy esélyük legyen és mostanában ez nem nagyon megy nekik. Bár ne lenne igazam...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ugyanez volt Halason is a meccs elõtt és alatt is.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Vonatkozik ez több csapatra is, gondolok itt pl. a Hypora és a Slagelsere. Ezt gondolom, az eddigiek alapján.

Breki33
ETO miért?

sztem háromesélyes

attól függ melyik arcukat mutatják
no ez bejött...

Gratula Mse!

Dferr, Fradi, Krim továbbjut. <#eljen>
ETO és a Loki kiesik sajnos. <#shakehead>

Hajrá Magyar Kézilabda!

kaloz174
Mse majdnem telitalálatos lett, ha jól látom.😊

Breki33
Skandináv hetek
VMan
ETO-Larvik

VMan
GOG-FTC

kaloz174
Na, ez nem hiányzott.😞

VMan
Ikast-Debrecen

VMan
Elda-Dunaferr

Tippjeim:
ETO-Hypo
Viborg-Krim
GOG-FTC
Loki-Brassó
Zaporozje-Dunaferr

Hajrá Magyar Kézilabda!

Duby
Jó, egy nagyságrenddel kevésbé fontos esemény volt, de nekem az volt mostanában a legfelemelõbb, mikor a halasiakkal együtt énekeltük a himnuszt az ehf meccs elõtt, és többször közös ria-riázás, hajrá Magyarország is volt. Szép volt.

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

SomogyiG
Lehet, megköveztek, de ma ilyenem van 😊
A nemzeti himnuszt mindig a sportolók miatt játszották, mióta csak elkezdték valamikor a '20-as években. Alapvetõen a gyõztesnek járt, késõbb a csapatjátékoknál bevezették a mérkõzés kezdete elõtt is, mindkét résztvevõ tiszteletére, de azok a csapatok állampolgárságilag homogénok voltak. Azt a felvetést érdekesnek érzem, hogy miért nem éneklik el egy többnemzetiségû csapat minden állampolgárának a himnuszát, s mi a teendõ pl. a kettõs állampolgárok esetében - ez felvet bizonyos személyiségi jogi problémákat. Ettõl függetlenül semmi szín alatt nem tartom büntethetõnek, ha "szervezetlenül" a közönség elénekli a saját himnuszát! Számomra nagyon pozitív élmény volt, amikor a Slagelse elleni itthoni meccsünkön a Magyar Himnusz alatt a dánok csendben voltak, s utána õk is elénekelték a Dán Himnuszt, amit a mieink is a megfelelõ tisztelettel fogadtak!
Ez semmi szín alatt nem kezelhetõ rendbontásként, hogy szankciókat alkalmazhassanak miatta. Azt még el tudnám fogadni, hogy ne legyen intézményesített formája, de egy "spontán" kezdeményezéshez - akárcsak egy szurkolói rigmushoz - ne legyen a nemzetközi szövetségnek beleugathatnékja!

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

hát mondjuk értem is meg nem is 😊 gáz lenne ha az eddig jóindulatukat ezért megvonnák a nk-i szövetség tagjai, és kereshetnénk a szabályoknak megfelelõ csarit a többi meccsünkre, sõt azt is gondolom, néha furán hangzik a ria-riahungária, egy mkb meccsen, meg másik szemszögbõl akár a Himnusz is...a szurkolók szemszögébõl viszont elengedhetetlen hagyomány egy meccs elõtt a Himnusz, függetlenül hány magyar van a csapatban, az éneklés, a Himnusz legalább annyira a durkkereké mint a játékosoké...
érdekes téma 😉

lehet ezt most értenem kellene? 😊
(nem érzelmi alapon tippeltem, hogy ki lenne jó!)

Gyõr - Hypo
FTC - Asztrahany
DVSC - Dunaferr
VMan
tippem
ETO-Krim
FTC-Vilcsea
Dunaferr-Leverkusen
DVSC-Zaporozje

SomogyiG
Paha mint boszorkány? 😄 😄 😄

Hege eto
Ezek vagyunk mi 😞(((((((( Ezen sírni kéne.
Szerbiában vagy bármely más országban aki szólni merne ilyenért hamar törölgethetné a véres orrát, persze nekik ez ezükbe se jut.

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Isthy
Ha most is bejön neki, akkor ezt sztem senki nem mossa le róla <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Elég soxor bejönnek a tippjei,lehet,hogy õ irányítja a háttérbõl a szálakat,meg a golyókat<#vigyor2>
SomogyiG
ETO - Krim

GOG - FTC (Pytlick 😊)

Dunaferr - Zvenyogorod
DVSC - Zaporizsja

kaloz174
Már megint mibe vágtad a fejszédet???<#conf> <#ejnye1><#gun><#wink>

jogos.. nem figyeltem... 😊

Isthy
Krim-Aalborg nem lehet, együtt voltak a csoportban.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Úgy gondolod pahának megint igaza lesz?

DUNAFERR FOREVER!!!

nehéz ügy...
bl. Eto -hypo,krim-aalborg.... de, amilyen "szerencsék" van még a Krim - Eto is bõven a kalapban van.....
kek
Ftc-Gog... már úgy megszoktuk õket....

EHF
Csak eygmással ne... és a a Motor, Ikast-ot is jó volna elkerülni... játszanak csak ewgymással....

Szóltam!!!<#smile>

Nagyon KÖSZÖNÖM!!!!!

Bl.
ETO-Ljubljana (a régi barátságokat ápolni kell <#hehe><#hehe><#hehe>)

KEK.
Nekünk hagyományosan a legegzotikusabbak jutnak,tehát Astrahany <#szomoru1>

EHF.
A Dunaröffnek most is malaca lesz,Leverkusen <#eljen>
A Loki meg szerintem utazhat a messzi Espannyába <#wink>
BL:
ETO-Larvik

KEK:
Fradi -GOG

EHF:
Dunaújváros - Elda
Debrecen - Brassó

Isthy
Inkább foglalkoznék a holnapi sorsolással a sikeres hétvége után. Mindenki véleményére (találgatására?) kíváncsi lennék ezzel a témával kapcsolatban.

BL:
Ugye itt a csoportelsõk vannak egy kalapban és a másodikok a másikban. Az eddig azonos csoportban lévõk nem játszhatnak újra egymással. Az egyértelmûnek tûnik, hogy az ETO-nak talán a Hypo lenne a legjobb ellenfél a negyeddöntõben. Ezt szeretnék elsöprõ többséggel a szurkolóik is, ez persze érthetõ financiális és hangulati okokból <#wink>
Az én tippem viszont az, hogy a Larvik lesz az ellenfél és sokkal keményebb lesz, mint tavaly a KEK-ben. Egyébként a másik érzésem, hogy Krim-Slagelse párosítás lesz (nem örülnék neki).

KEK:
A BL-bõl jöttek kerülnek egy kalapba, így õk egymással nem játszhatnak. Így marad a Gjerpen, GOG, Valcea, Asztrahany négyes. Nem egyszerû a dolog, mert ugye a financiális dolgok sajnos eléggé elõtérben vannak a Fradinál. Így a Valcea lenne a jó utazás szempontjából, de õk messze a legerõsebbek a négyesbõl (bár sztem azért nem kell annyira elájulni tõlük, ahogyan sokan teszik). A másik 3 nem jelentene akkora problémát a Fradinak továbbjutás szempontjából, csak hát ott meg az utazás... Sztem a Gjerpen lesz az ellenfél.

EHF:
Itt 2 csapatunk is van és sok erõs ellenfél, kalapozás pedig nincs. Akiket egyiknek sem kívánnék: Ikast és Zvenigorod. Kicsit jobbak lennének a Zaporozsje és az Elda, talán a legkedvezõbbek a Brassó és a Leverkusen. Úgy gondolom, most nem kerül össze a 2 csapatunk. Mostanában Fortuna simogatta a fejünket (EHF és MK), valszeg most nem fogja és belehúzunk egy kemény ellenfélbe, úgy gondolom Ikast vagy Motor lesz. A Lokinak meg talán szerencsésebb lesz és a könnyebbek közül kap ellenfelet (Leverkusen és Brassó vagy Elda).

Jöhetnek a vélemények (tippek)! <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

<#worship><#worship><#worship>

látom nso blikkes formátumra váltott- külcsínyre gondolok (most) 😊
ennél láttam már ezerszer szörnyûbb fotót játékosról, felesleges ezzel foglalkozni...

az a baj,hogy pl. nálunk -Vp - már azon is vita van mehet e himnuszéneklés egyáltalán, elvileg EHF nem szereti, akár büntetheti is
😞
bár most! megegyezés eredményeként még a trombitás srác is fújhatta!

Isthy
Szted foglalkoznának vele?

A véleményemet két szó tökéletesen leírja róluk, de azzal nem rondítom el a fórumot, inkább írok hasonlót hozzá: Blikk színvonal...

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Sajnos, teljesen igazad van! <#boxer> Ezzel a "szaklap" önmagát minõsíti - újra és újra.
Vajon, ha Erának nem is, de az egyesületnek nincs lehetõsége arra, hogy felkérje! a szerkeszõséget, hogy korrigáljon<#conf>