Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- A Fradi már nyertese ennek a kupasorozatnak, felszabadultan játszhatnak, így simán esélyesek, gondolom én. <#vigyor2>#vigyor2>
- Az ETO-nak nehéz dolga lesz, most a norvég kézi nagyon a csúcson van, remélem, Róth jóslata bejön a formajavulásról, végül is õ ismeri legjobban a csapatát. Szerintem nem kedvezõ számukra, hogy itthon kezdenek, több véleménnyel ellentétben. Hinni kell a gyõzelemben, akkor sikerülhet.
- Sajnos, a Loki az eséytelenek nyugalmával léphet pályára, de pont ez adja számára a lehetõséget is.
Hajrá magyar kézisek!!!
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
A Debrecen továbbjutásának sajnos nem látom lehetõségét, ha képességeik maximumát tudnák nyújtani, az Ikaast meg betlizne, akkor lennének közel egy szinten.
A Dunaferrt azért hagytam a végére, mert a spanyol csapatról csak annyit tudok, hogy gyengébb a Ribarrojánál, de ez infóként nem sokat jelent. Szerintem hozniuk kell a meccset, hiszen a spanyol bajnokság jóval gyengébb, mint a miénk.
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Messze nem tartom magunkat esélytelennek. 50-50%
A Loki belenyúlt, szó mi szó 😞(((((((((
A Fradi megoldja a Gudmét.
A D.ferr is hozza a spanyolokat.
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Na azt eléggé eltaláltam 😊
Sajnos a DVSCnek nincs sok esélye, de ez nõi kézi 😊
Ha jól látom csak az ETO kezd itthon, szerintem ez nekik jó, mert õk a kinti meccseket szokták elrontani, viszont így itthon megfelelõen feltérképezik a Larvikot, meg gyõznek is, aztán továbbjutnak 😊
Fradi esélye szerintem 80% 😊
Az Elda nem tudom mit tud idén, de ahogy elnézem eddig mindig otthon kezdtek ahol 11-12 gólos elõnyt gyûjtöttek, majd idegenben 4-6 góllal kikaptak , de mondjuk számomra nevesincs együtteseketõl 😊 szóval a recept, nagyon figyelni a kinti meccsre, itthon meg Detti gála, és továbbjutás 😊
A Slagelse ki fog esni 😊) ezt a párosítást vártam titokban, Hajrá Gini!!!
A BL-ben sajnos mindkét meccset telibe találtam. Egyiknek sem örülök. Az ETO-nak, mint írtam tegnap, sokkal nehezebb dolga lesz, mint tavaly. Én 50-50 %-ot adok mindkét csapatnak, figyelembe véve a Gyõr felfelé ívelõ formáját. A Krim-Slagelse párosításban csak egyetlen dolog vigasztal, a visszavágó Ljubljanában lesz.
A KEK-ben összejött a többek által remélt párosítás (itt tévedtem). A Fradit esélyesebbnek látom a továbbjutásra (65-35 %), meg fogják oldani.
Az EHF-ben a tippjeim fordítva jöttek be, de nem vagyok boldogtalan. Mi olyan ellenfelet kaptunk akivel szemben van továbbjutási esélyünk, de nagyon kemény meccsek lesznek. A spanyolokkal nem nagyon szokott szerencsénk lenni, remélem most fordul a kocka (azért 60-40 % ide).
A Loki sajnos nagyon belehúzott, nekik van a legkevesebb sanszuk (30-70 %). Iszonyúan nagyot kellene játszaniuk ahhoz, hogy esélyük legyen és mostanában ez nem nagyon megy nekik. Bár ne lenne igazam...
DUNAFERR FOREVER!!!
Dferr, Fradi, Krim továbbjut. <#eljen>#eljen>
ETO és a Loki kiesik sajnos. <#shakehead>#shakehead>
Hajrá Magyar Kézilabda!
ETO-Hypo
Viborg-Krim
GOG-FTC
Loki-Brassó
Zaporozje-Dunaferr
Hajrá Magyar Kézilabda!
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
A nemzeti himnuszt mindig a sportolók miatt játszották, mióta csak elkezdték valamikor a '20-as években. Alapvetõen a gyõztesnek járt, késõbb a csapatjátékoknál bevezették a mérkõzés kezdete elõtt is, mindkét résztvevõ tiszteletére, de azok a csapatok állampolgárságilag homogénok voltak. Azt a felvetést érdekesnek érzem, hogy miért nem éneklik el egy többnemzetiségû csapat minden állampolgárának a himnuszát, s mi a teendõ pl. a kettõs állampolgárok esetében - ez felvet bizonyos személyiségi jogi problémákat. Ettõl függetlenül semmi szín alatt nem tartom büntethetõnek, ha "szervezetlenül" a közönség elénekli a saját himnuszát! Számomra nagyon pozitív élmény volt, amikor a Slagelse elleni itthoni meccsünkön a Magyar Himnusz alatt a dánok csendben voltak, s utána õk is elénekelték a Dán Himnuszt, amit a mieink is a megfelelõ tisztelettel fogadtak!
Ez semmi szín alatt nem kezelhetõ rendbontásként, hogy szankciókat alkalmazhassanak miatta. Azt még el tudnám fogadni, hogy ne legyen intézményesített formája, de egy "spontán" kezdeményezéshez - akárcsak egy szurkolói rigmushoz - ne legyen a nemzetközi szövetségnek beleugathatnékja!
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
érdekes téma 😉
(nem érzelmi alapon tippeltem, hogy ki lenne jó!)
FTC - Asztrahany
DVSC - Dunaferr
Szerbiában vagy bármely más országban aki szólni merne ilyenért hamar törölgethetné a véres orrát, persze nekik ez ezükbe se jut.
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
DUNAFERR FOREVER!!!
GOG - FTC (Pytlick 😊)
Dunaferr - Zvenyogorod
DVSC - Zaporizsja
bl. Eto -hypo,krim-aalborg.... de, amilyen "szerencsék" van még a Krim - Eto is bõven a kalapban van.....
kek
Ftc-Gog... már úgy megszoktuk õket....
EHF
Csak eygmással ne... és a a Motor, Ikast-ot is jó volna elkerülni... játszanak csak ewgymással....
ETO-Ljubljana (a régi barátságokat ápolni kell <#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>)
KEK.
Nekünk hagyományosan a legegzotikusabbak jutnak,tehát Astrahany <#szomoru1>#szomoru1>
EHF.
A Dunaröffnek most is malaca lesz,Leverkusen <#eljen>#eljen>
A Loki meg szerintem utazhat a messzi Espannyába <#wink>#wink>
ETO-Larvik
KEK:
Fradi -GOG
EHF:
Dunaújváros - Elda
Debrecen - Brassó
BL:
Ugye itt a csoportelsõk vannak egy kalapban és a másodikok a másikban. Az eddig azonos csoportban lévõk nem játszhatnak újra egymással. Az egyértelmûnek tûnik, hogy az ETO-nak talán a Hypo lenne a legjobb ellenfél a negyeddöntõben. Ezt szeretnék elsöprõ többséggel a szurkolóik is, ez persze érthetõ financiális és hangulati okokból <#wink>#wink>
Az én tippem viszont az, hogy a Larvik lesz az ellenfél és sokkal keményebb lesz, mint tavaly a KEK-ben. Egyébként a másik érzésem, hogy Krim-Slagelse párosítás lesz (nem örülnék neki).
KEK:
A BL-bõl jöttek kerülnek egy kalapba, így õk egymással nem játszhatnak. Így marad a Gjerpen, GOG, Valcea, Asztrahany négyes. Nem egyszerû a dolog, mert ugye a financiális dolgok sajnos eléggé elõtérben vannak a Fradinál. Így a Valcea lenne a jó utazás szempontjából, de õk messze a legerõsebbek a négyesbõl (bár sztem azért nem kell annyira elájulni tõlük, ahogyan sokan teszik). A másik 3 nem jelentene akkora problémát a Fradinak továbbjutás szempontjából, csak hát ott meg az utazás... Sztem a Gjerpen lesz az ellenfél.
EHF:
Itt 2 csapatunk is van és sok erõs ellenfél, kalapozás pedig nincs. Akiket egyiknek sem kívánnék: Ikast és Zvenigorod. Kicsit jobbak lennének a Zaporozsje és az Elda, talán a legkedvezõbbek a Brassó és a Leverkusen. Úgy gondolom, most nem kerül össze a 2 csapatunk. Mostanában Fortuna simogatta a fejünket (EHF és MK), valszeg most nem fogja és belehúzunk egy kemény ellenfélbe, úgy gondolom Ikast vagy Motor lesz. A Lokinak meg talán szerencsésebb lesz és a könnyebbek közül kap ellenfelet (Leverkusen és Brassó vagy Elda).
Jöhetnek a vélemények (tippek)! <#wink>#wink>
DUNAFERR FOREVER!!!
ennél láttam már ezerszer szörnyûbb fotót játékosról, felesleges ezzel foglalkozni...
😞
bár most! megegyezés eredményeként még a trombitás srác is fújhatta!
A véleményemet két szó tökéletesen leírja róluk, de azzal nem rondítom el a fórumot, inkább írok hasonlót hozzá: Blikk színvonal...
DUNAFERR FOREVER!!!