Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lenne egy olyan kérdésem, hogy május 23-án megyünk fel pestre George Michael koncertre és aztán kb 26-áig maradnánk.
Valamelyikõtök meg tudja mondani, hogy azon a hétvégén lesz vmi jó
nemzetközi kupameccs pesten?
De nagyon "szép" meccs volt! <#vigyor>#vigyor>
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
Mindennnel együtt nekem a Halas teljesítménye csalódás volt. Nagyon jól kezdtek, nem értem, hogy tudnak egy meccsen ilyen ellentmondásos teljesítményt nyújtani. <#conf>#conf>
Grat. a Corinak is a gyõzelemhez.<#eljen>#eljen>
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Vijunaite-vel is csak egy 33% körüli esélyt látok a továbbjutásra (a döntetlen már Cori továbbjutás, ha jól gondolom)
HAJRÁ MAGYAROK! :]
DUNAFERR FOREVER!!!
A Halas az emberelõnyös játéka kudarcának köszönheti ezt a vereséget, meg talán, hogy a kapusteljesítmény a Corinál azért jobb volt. Persze a Halas védekezése is elég haloványra sikeredett. Ahogy gondoltam is az elmúlt meccsek alapján, a Halas fejben nem tudott ott lenni amikor kellett volna. A Cori megérdemelten vitte el a 2 pontot és ezzel biztosította a felsõházi tagságát.
DUNAFERR FOREVER!!!
Minek kell nekem tippelnem...
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Legyen a tipp: 2 gólos fehérvári gyõzelem. <#circling>#circling>
DUNAFERR FOREVER!!!
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Én leginkább egy V-Man-részvételnek örülnék, mit ne mondjak, mindkét csapatban nagy számban találhatóak igen dekoratív hölgyikék <#szeret>#szeret>
Én 1-2 fás hazai gyõzelemre tippelek.
A mai meccsre visszatérve, a Kohásznak szurkoltam, de Gratulálok a Veszprémnek!<#vigyor4>#vigyor4>
Talán tartsunk egy virtuális bodzapartit! egs! <#nevetes1>#nevetes1><#pias>#pias><#pias>#pias><#pias>#pias><#pias>#pias><#pias>#pias><#pias>#pias><#pias>#pias><#pias>#pias>
DUNAFERR FOREVER!!!
Valóban igazad van, az "idén" szóval fogalmaztak. De szerintem ilyen esetekben nem csak a bajnoskág egy adott szakaszát kell nézni (mármint hogy az õszit nemveszi bele) mert a rájátszás kezdete elõtt sem csak a 2007-i mecscek eredményei számítanak majd. Ezesetbnen a Blikk jól fogalmazott, de talán én a bajnokásg egészét számítottam volna bele. Na mindegy, biztos csak "fényezni" akarták a Kohászt azon olvasóknak, akik nemköveti részletes figyelemmel a kézilabda életét. Midnenesetre a cikk tetszik, érdekes adatokat és fejlõdésütemrõl halhattunk😊
Indujunk a TV-k elé vagy a Máricus 15- Csarnokba! Lassan kezdés😊
A Blikken nem kell ilyet számonkérni, az õ színvonaluk ennyi...
Amúgy ha azt írta, hogy az idén, akkor igaza van (2007-ben csak a Cornexitõl szenvedtünk vereséget, ideszámítva a bajnokikat, az MK és a nemzetközi kupameccseket is).
Ha azt írta, hogy az idényben, akkor hozta az ottani szinvonalat...
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
http://www.blikk.hu/cikk.php?cikk=53245
Egy picit szeretném megkérdõjelezni a kedves újságírót. Illetve javítani. A Dunaferr idén nem egyszer kapott ki, hanem többször, pl. a Gyõrtõl, a Cornexitõl... na mindegy, csak úgy érzem, hogy ha már egy kézilabda csapatról alkot valaki valamit médiatéren, akkor szeritnem elvárható egyfajta tisztelet, melyet a klub felé fordítunk oylantéren, hogy ha valamit leírunk, akkor ismerjük a pontos körülményeket.<#pardon1>#pardon1>

Hajrá Magyar Kézilabda!
Este pedig Veszprém-Kohász, nefelejtsétek!😊<#vigyor2>#vigyor2>
Üdv. Jano
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
DUNAFERR FOREVER!!!

DUNAFERR FOREVER!!!
Õk a nõk
Mikor még kisebbek voltunk
és nem érdekeltek õk
nem tudtuk valójában
mire valók a nõk.
De mostanára rájöttünk
hogy kellenek õk
sok érdemük van
amik a következõk:
Boldogságot nekünk
nem jelentenek csak õk
bajok, bosszúságok velük
könnyen elfeledhetõk.
Szemünkben s elménkben
ti vagytok a fények
gyönyörûek, szépek,
csodálatos lények.
Szépségetek elbûvöl
mint hentest a hurka
szeretünk titeket
mint Fenyõt a Gyurka.
Ezzel a verssel hát
tiszteletet adunk
és eme szép napon
Boldog nõnapot kívánunk!
Kéri János:
Nõnapi köszöntõ
Tavasz hajnalán
Róluk emlékezünk,
A nõkrõl, kiknek
Életünk köszönhetjük.
Ki mindent
Megtesz értünk, a nõ,
Dajkál, ápol,
És felnevel õ.
Hálánk szálljon
Lányra, anyára,
Ki a családot
Összetartja.
Szépséges nõk,
Jó asszonyok,
Kívánunk boldog,
Víg nõnapot.
A fénykép maga az Erdélyi drakula kastély parkjában készült...
BOLDOG NÕNAPOT A FÓRUMOZÓ HÖLGYEKNEK ÉS MINDEN MAGYAR KÉZILABDÁS HÖLGYNEK
Sport1:
MKB Veszprém KC - Dunaferr SE
férfi bajnoki mérkõzés - Veszprém
2007. március 8. 17,30 óra
Kiskunhalas - Cornexi-Alcoa HSB Holding
nõi bajnoki mérkõzés - Kiskunhalas
2007. március 9. 18,00 óra
Majd csak valahogy kibírjuk.😊
Budapest Bank FTC - Dunaferr NK - nõi bajnoki mérkõzés - Budapest
m1 2007. március 10. 16:15 óra
Jó lenne már újra látni a csajokat - live - annak ellenére, hogy most kivételesen TV-közv. is lesz, ha jól tudom. <#vigyor2>#vigyor2>
Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig