Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

2007.03.24 16:00 FTC - GOG

Breki33
Jó reggelt

Lenne egy olyan kérdésem, hogy május 23-án megyünk fel pestre George Michael koncertre és aztán kb 26-áig maradnánk.

Valamelyikõtök meg tudja mondani, hogy azon a hétvégén lesz vmi jó
nemzetközi kupameccs pesten?
Duby
Szerintem elfáradtak. Az elején jól bírták a tempót, de õk még kiscsapat ahhoz, hogy végig ilyen sebességen játszanak. A vége felé volt még egy fellángolás, de avval végleg összeborították maguknak a meccset.
De nagyon "szép" meccs volt! <#vigyor>

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

kaloz174
Akkor ez bejött most! Gratulálok én is. <#taps>
Mindennnel együtt nekem a Halas teljesítménye csalódás volt. Nagyon jól kezdtek, nem értem, hogy tudnak egy meccsen ilyen ellentmondásos teljesítményt nyújtani. <#conf>

Grat. a Corinak is a gyõzelemhez.<#eljen>

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Isthy
No igen, az õ játéka is fontos lenne nektek. Jobbulást neki!

DUNAFERR FOREVER!!!

VMan
... meg hogy Vijunaite sérülése mennyire komoly, nélküle gyakorlatilag nincs esély, Valová támadásban nagyon halovány, kb. olyan a ziccer kihasználási mutatója mint Szamoránsky Pirosnak vagy még olyanabb 😊
Vijunaite-vel is csak egy 33% körüli esélyt látok a továbbjutásra (a döntetlen már Cori továbbjutás, ha jól gondolom)

HAJRÁ MAGYAROK! :]

Isthy
Sztem a szerda attól függ, hogy holnap mekkora csata lesz a Népligetben. Ha mi nagyon jól játszunk és a Fradiból sokat kivesz a meccs, talán lehet valami halovány esélye a Corinak.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Grat. Viktor! Még a különbséget is majdnem eltaláltad! <#taps>

A Halas az emberelõnyös játéka kudarcának köszönheti ezt a vereséget, meg talán, hogy a kapusteljesítmény a Corinál azért jobb volt. Persze a Halas védekezése is elég haloványra sikeredett. Ahogy gondoltam is az elmúlt meccsek alapján, a Halas fejben nem tudott ott lenni amikor kellett volna. A Cori megérdemelten vitte el a 2 pontot és ezzel biztosította a felsõházi tagságát.

DUNAFERR FOREVER!!!

VMan
szerdára mit vársz? 😄

SomogyiG
Úgy kell nekem... Most jól kiszúrtam szegény Halassal 😞

Minek kell nekem tippelnem...

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

VMan
Kiskunhalas-Cornexi 28-34 (17-20)
Békéscsaba-DVSC 21-25 (10-14)

VMan
mér ne tudnák? profi sportolók, szerdáig sok idõ van, még csak péntek 😉

kaloz174
Én úgy gondolom, most a Cornexi az, amelyik jobban össze tudja kapni magát egy-egy, számukra fontos meccsre, így az õ 2-3 gólos gyõzelmüket tartom leginkább elképzelhetõnek.
Legyen a tipp: 2 gólos fehérvári gyõzelem. <#circling>

Isthy
Sztem döntetlen körüli eredmény lesz, 1-2 gól dönt ide vagy oda. A pillanatnyi koncentráció, odafigyelés és fegyelmezettség dönthet. Ezt alapul véve és látva a Halas játékát az utóbbi idõben, sztem a Cori javára billen ez az 1-2 gól.

DUNAFERR FOREVER!!!

SomogyiG
Kalkuláltad a szerdai meccsüket is ellenünk? Vajon melyik lehet fontosabb számukra, mert szerintem mindkét meccsre nem tudják 100%-ban odatenni magukat, mi meg már hozzászoktunk az ilyen hõfokú sorozatterhelésekhez.

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Duby
Szerintem is inkább a Cornexi.
Én leginkább egy V-Man-részvételnek örülnék, mit ne mondjak, mindkét csapatban nagy számban találhatóak igen dekoratív hölgyikék <#szeret>

VMan
nekem ritkán jönnek be a beírt tippjeim, de legalább 4-5gólos vendégsikert várok 😊

SomogyiG
Ma milyen eredmény születik Halason?

Én 1-2 fás hazai gyõzelemre tippelek.

Hm... Kalóz😊 Köszi a megvendégelést! Fino volt a bodza!<#finom><#finom><#finom><#finom>
A mai meccsre visszatérve, a Kohásznak szurkoltam, de Gratulálok a Veszprémnek!<#vigyor4>

kaloz174
Magam és nõtársaim nevében, akik ma valamilyen okból nem tudnak jelen lenni, nagyon szépen köszi a kedves köszöntõket!<#taps>

Talán tartsunk egy virtuális bodzapartit! egs! <#nevetes1><#pias><#pias><#pias><#pias><#pias><#pias><#pias><#pias>

Isthy
A Veszprém az elsõ félidõ második felében eldöntötte a meccset, akkor nem bírtak a srácok Pericssel. Utána még a 2. félidõ elején megpróbálták izgalmasá tenni, de nem sikerült, csak tartani tudták a 4 gól minuszt. Az jó, hogy nem zuhantak össze és nem lett egy hatalmas zakó a vége, így ez a tisztes vereség elfogadható eredmény. Azért gratulálok a fiúknak!

DUNAFERR FOREVER!!!

Szia Isthy!
Valóban igazad van, az "idén" szóval fogalmaztak. De szerintem ilyen esetekben nem csak a bajnoskág egy adott szakaszát kell nézni (mármint hogy az õszit nemveszi bele) mert a rájátszás kezdete elõtt sem csak a 2007-i mecscek eredményei számítanak majd. Ezesetbnen a Blikk jól fogalmazott, de talán én a bajnokásg egészét számítottam volna bele. Na mindegy, biztos csak "fényezni" akarták a Kohászt azon olvasóknak, akik nemköveti részletes figyelemmel a kézilabda életét. Midnenesetre a cikk tetszik, érdekes adatokat és fejlõdésütemrõl halhattunk😊
Indujunk a TV-k elé vagy a Máricus 15- Csarnokba! Lassan kezdés😊

Isthy
Szia Jano! <#wave>

A Blikken nem kell ilyet számonkérni, az õ színvonaluk ennyi...

Amúgy ha azt írta, hogy az idén, akkor igaza van (2007-ben csak a Cornexitõl szenvedtünk vereséget, ideszámítva a bajnokikat, az MK és a nemzetközi kupameccseket is).
Ha azt írta, hogy az idényben, akkor hozta az ottani szinvonalat...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Remélem ezt komolyan gondoltad, mert viccnek durva lett volna <#nyes><#vigyor><#nevetes1>

DUNAFERR FOREVER!!!

Sziasztok! Találtam egy cikketm a neten, olvassátok át😊 A Dunaferrõl szól😊

http://www.blikk.hu/cikk.php?cikk=53245

Egy picit szeretném megkérdõjelezni a kedves újságírót. Illetve javítani. A Dunaferr idén nem egyszer kapott ki, hanem többször, pl. a Gyõrtõl, a Cornexitõl... na mindegy, csak úgy érzem, hogy ha már egy kézilabda csapatról alkot valaki valamit médiatéren, akkor szeritnem elvárható egyfajta tisztelet, melyet a klub felé fordítunk oylantéren, hogy ha valamit leírunk, akkor ismerjük a pontos körülményeket.<#pardon1>

Csatlakoznék férfi társaimhoz, és minden kedves HÖLGY fórumlakónak, Boldog Nõnapot, és jó egésséget kívánok!!

Boldog Nõnapot kívánok minden Hölgynek!

Hajrá Magyar Kézilabda!

Breki33
Még egy kis nõnapi meglepetés

www.80asevek.tvn.hu/Nonap1.rar
SomogyiG
Minden kedves hölgyfórumozónak és olvasónak Boldog Nõnapot Kívánok!

SomogyiG
Nagyon köszönöm! 😄DD

Volt szerencsém látnom a meccset az egyik városi tv-adón. Nagy nehezen gyõztek a csajok<#wink> nagyon sok technikai hibákkal!!! Az igaz, hogy nánásiak is (a volt Lokis csajok játszottak benne) jók voltak, csak a rutintalanságuk miatt nem tudták szorossá tenni a meccset.
Táncos ETO
Boldog Nõnapot a legszebbeknek! 😊

Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig

Sziasztok! Énis Nagyon Sok Boldog Nõnapot szeretnék kívánni, és hagy ragadjam meg az alkalmat, hogy az egyik kézilabda edzõmet is felköszönthessem, Zoltán nap alkalmából😊
Este pedig Veszprém-Kohász, nefelejtsétek!😊<#vigyor2>
Üdv. Jano

Hege eto
Boldog nõnapot Hölgyeim!

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Isthy
Úgy tûnik lesz néznivaló, csak így is legyen!

Meccsdömping

DUNAFERR FOREVER!!!

VMan
én voltam szombaton junior válogatott, tegnap meg egy nagyon izgalmas oik meccsen 😊

Isthy
E nevezetes nap alkalmából kívánok a topic minden hölgylátogatójának BOLDOG NÕNAPOT!

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
A fiúknak pedig ezt ajánlom

http://80asevek.tvn.hu/nonap.rar

Én verset raktam a másik felére
Breki33
két vers

Õk a nõk

Mikor még kisebbek voltunk
és nem érdekeltek õk
nem tudtuk valójában
mire valók a nõk.

De mostanára rájöttünk
hogy kellenek õk
sok érdemük van
amik a következõk:

Boldogságot nekünk
nem jelentenek csak õk
bajok, bosszúságok velük
könnyen elfeledhetõk.

Szemünkben s elménkben
ti vagytok a fények
gyönyörûek, szépek,
csodálatos lények.

Szépségetek elbûvöl
mint hentest a hurka
szeretünk titeket
mint Fenyõt a Gyurka.

Ezzel a verssel hát
tiszteletet adunk
és eme szép napon
Boldog nõnapot kívánunk!

Kéri János:
Nõnapi köszöntõ

Tavasz hajnalán
Róluk emlékezünk,
A nõkrõl, kiknek
Életünk köszönhetjük.

Ki mindent
Megtesz értünk, a nõ,
Dajkál, ápol,
És felnevel õ.

Hálánk szálljon
Lányra, anyára,
Ki a családot
Összetartja.

Szépséges nõk,
Jó asszonyok,
Kívánunk boldog,
Víg nõnapot.
Breki33
Csatlakoznék énis ezzel a saját készítésû képpel.

A fénykép maga az Erdélyi drakula kastély parkjában készült...

BOLDOG NÕNAPOT A FÓRUMOZÓ HÖLGYEKNEK ÉS MINDEN MAGYAR KÉZILABDÁS HÖLGYNEK
Duby
Ezúton kívánok a fórumtéma valamennyi hölgy hozzászólójának, s minden minket olvasó jelenleg is aktív és egykori kézilabdázó hölgynek kellemes nõnapot! Hódolatom a szebbik nemnek. <#wink>

kaloz174
Addig is:

Sport1:

MKB Veszprém KC - Dunaferr SE
férfi bajnoki mérkõzés - Veszprém
2007. március 8. 17,30 óra

Kiskunhalas - Cornexi-Alcoa HSB Holding
nõi bajnoki mérkõzés - Kiskunhalas
2007. március 9. 18,00 óra

Majd csak valahogy kibírjuk.😊

aha, nagyon is jól tudod!
Budapest Bank FTC - Dunaferr NK - nõi bajnoki mérkõzés - Budapest
m1 2007. március 10. 16:15 óra

helyes! 😊))

kaloz174
Szeretnék elmenni szombaton a Fradi elleni meccsre, remélem, sikerül, bár munkanap. <#wink>
Jó lenne már újra látni a csajokat - live - annak ellenére, hogy most kivételesen TV-közv. is lesz, ha jól tudom. <#vigyor2>

Táncos ETO
Igaz, gyorsan meg is nézem azt a 25:15-öt.. 😊))))))

Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig

1 ill. 2-t kell aludni, és ismét lehet meccset nézni..... vagy egy régebbit kell elõvenni... 😊

Tegnap 1-1 félidõt kaptak, és tegnap Ivett volt a jobb. Általában felváltva játszanak, egyforma lehetõséget kapva.
Breki33
Ivett menyit játszott?

Most õ vagy Melinda játszik többet?
Breki33
Nõnap után P