Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sajnálom a fradi drukkereket,játékosokat 😞

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

mát megoldódott, szerintem a gépemben van a hiba, ma elég furaságokat mûvelt 😊

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

vki tudja mi a helyzet a Cori honlapjával, tegnap óta nem jön be 😞
ugyanez a helyzet index-el, hol bejön, hol nem 😞

elolvastam NA nyilatkozatát a Fradi meccs után, a megnyilvánulás formai, stílusbeli részére reagálnék...sohasem voltam híve az érzelmi-lelki zsarolásnak, manipulációnak....a többit cenzúráztam 😉

NagyLaci városában jártam, sajnos kézimeccs épp nem volt, de ha tudom, hogy a Dunaferr kitkap a kupában, most mentem volna 😄

Isthy
Én is elolvastam, de nem reagáltam semmit, nem pazaroltam rá az idõmet feleslegesen. Sajnos a szinvonal ott is egyre inkább esik.

Kíváncsi lennék az értékelésedre a meccsrõl, mert a Dferr fórumon sem írtál semmit.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Már azt hittem elvesztél, de szerencsére megkerültél. Merre jártál?

DUNAFERR FOREVER!!!

😊 én visszaolvastam szinte az összes fórum elmúltheti termését, de azért arra nem vitt rá a lélek, hogy handball.hu cikkhozzászólásokat olvassak 😊 lassan leszokom arról a "fórumról", és kifejezetten örülök neki 😄 Szerintem olvass te is inkább mást 😉

Táncos ETO
Üdv' Duby!

A tegnapi handballos termést nagyjából már én is csak végigpörgettem, valszeg a kézilabda szeretete olvastatja velem az ilyen jellegû hozzászólásokat is, bár nem vagyok mazochista.. <#ejnye1><#wink>
De majd jön a rájátszás, akkor mi lesz..

Addig is hajrá ETO! <#vigyor2>

Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig

Ne is mond, nekem már felfordult a gyomrom!!! Iszonyú, ami a handballon megy...<#levele>
Duby
Most olvastam egy kis handballt a Fradi-Dunaferr kapcsán, de bár ne tettem volna, elõször tényleg mókás volt, de ennyi primitív idiótaság a végére teljesen leamortizált. <#zavart2><#wilting><#bdead>
Táncos, nem is értem, hogy bírod Te azt türelemmel. <#wink>

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

ha vkinek megvan a MKB-Dunaferr férfi meccs, írjon egy emilt, köszke!
esetleg a Halas-Cori + Norvég-Magyar 😊))
lemaradtam kéziben 😊

VMan
szerdán elvihetem dvd-n is, ha jössz 😊
és akkor ráírnám a Gadrikának ígért a magyar-norvégot is, mert nem tudom mikor lesz jó a tárhelyem 😞

HAJRÁ MAGYAROK! :]

Akkor kérlek majd szólj, mert szeretném nagyon megnézni. A "tárhelyed" címét ugyan nem tudom, de majd csak megadod:-)) Elõre is köszi!
SomogyiG
Sajnos nem az enyém, csak kölcsön kaptam... Nem is tudom kilinkelni, ezért elõbb le kell töltenem, s utána feltölteni az enyémre - de ebbõl már csak keddre lehet valami... 😞

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Gyõr-Vác most élõben a neten a gyõr oldlaán a gyorietokc.hu-n. Pillanatnyilag 8-1-ra vezet az ETO.

VMan
8 óra körül lesz fent SomogyiG tárhelyén.

bocsi, duplázva lett a "http:/", itt a helyes link:
a cikk
a videó

Sziasztok!
2link az NSO-ról, az elsõ videó, a második a lap értékelése, és "Mestermérleg":S

Planet-TV

NSO-cikk

Viktor, mikor kerül fel a meccs? Most már nagyon kiváncsi vagyok rá, mert "csak" élõben láttam. Jókat mulatok a fórumokon :-)))
kaloz174
"... igazi közönségszórakoztató játékkal rukkoltak elõ a csapatok..."

Én ezért drukkoltam leginkább. <#wink> Szerencsére, nem eredménytelenül! <#vigyor2>

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

kaloz174
Figyelmetekbe ajánlom az origo összefoglalóját:

Ezen az oldalon

VMan
pontosabban egyébként játszhatna idén is, csak akkor egy bizonyos plusz összeget kell az ETO számlájára utalnia a Dunaferrnek.

VMan
2006/2007-es szezonban.

Amúgy nemtudjátok véeltlenül, hogy Mörci meddig nemjátszhat a Gyõr ellen? Csak idén vagy amíg szerzõdése kötötte az ETO-hoz? sajnos ezt nemtudom, ha van valami konkrét um, légyszi segítsetek!😊 Köszi!
Üdv. Jano
<#nemtudom><#nemtudom><#nemtudom><#nemtudom>

Sziasztok! Osztom többponton Kalóz véleményét. Egy kicsit furcsa oldalról közelíteném meg. Ugye egyértelmûen a Fardi volt az esélyes, bár mi, Dunaferr szurkolók azért titkon talán egy kicsit reálisan rálátva dolgokra is vártunk pontot/pontokat. De összeségében a fradi volt az esélyes. És ha a meccs elõtt valaki azt mondja, hogy döntetlen lesz, akkor azt mondom, hogy hurrá, örülök. Viszont látva a játékot, egy ici-pici fájdalom van bennem. Igen írtátok, hogy a hazai pálya kicsit erõsen megvolt fújva. Én TV-bõl láttam a meccset, így annyi szerencsém volt, hogy lassítás ráközelítés is a rendelkezésemre állt. Véleméynem szerint is a Fardi elég sok támogatást kapott a bíróktól, Ami egy kicsit megitn érthetõ, emrt csak hazai páyla, és az Õ szmpontukból nagyvolt a tét, továbbá csak rövid a sceresorjuk,, tehát apró okok, amimiatt egy pic támogatás járhatot nekik. Viszont látva a Dunaferr küzdését, akarást, ahogy koncentráltan játszott talán nem érdemelt meg enyni kiállítást, sé rovást.. Mi lett volna, ha.... ez történelem, ezen változtatni nem tudunk, Büszke vagyok a lányokra hogy egy szinte tétnélküli mérkõzésen (Dferr szempontból)ilyen formát tuttak mutatni. Voltak hullámvölgyek a játékunkban, amik javításra szorulnak, viszont bíztató a játékképp összessége, sok öröm, reménység van a Dunaferrben! Lassan jön a rájátszás, bebizonyították a lányok elsõsorban Önmaguknak, hogy a Fradi is egy leküzdhetõ ellenfél, így a rájátszásba midnenképpen pozitív érzésekkel tudunk majd fordulni. Összességében tetszett a Dferr játéka. A Fradiban pedig sajna nemláttam azta tüzet amit vártam, vagy legalábbis ami a tétjükhöz talán ilett volna. No, de ennek hiányát nembántam meg😊
További minden szépet! Üdv. Jano
<#taps><#taps><#taps><#taps>

kaloz174
Örülök neki, hogy ott lehetem a mai Fradi-Dunaferr meccsen.<#taps>Azért is, mert már régen láttam a csapatot élõben, de leginkább azért, mert egy a csajok nagyon jól küzdöttek, ha akadtak is hibák a játékban.
Ez a meccs egy nyert meccs volt számunkra. Hogy miért is nem sikerült végül az i-re feltenni a pontot, azon lehet vitázni. Szívesen megnézném a meccs felvételét, mert bizony a csarnokban nagyon úgy lehetett érezni, hogy a bírók nem mérnek egyenlõ mércével.
Különösen úgy tûnt ez az elsõ félidõben a kiállítások megítélésében, valamint az utolsó 5-6 percben.
De nem szeretném csak az õ nyakukba varrni az elmaradt gyõzelmet, mivel volt ennek számos egyéb oka szerintem is.
Elõször is: jobban kellett volna arra készülni, hogy Dettit kiveszik a játékból. (Nem volt titok, hogy a Fradi erre készül tudatosan.) Talán ki kellett volna találni erre egy taktikai húzást.
Sajnos, az õ kikapcsolása egyértelmûen meghatározó volt.
Az is hátrányos volt, hogy Lala nem hogy megmutatta volna, hogy igen is milyen jó játékos, támadásokban pont az ellenkezõje történt. Bár Mörtel Reni elég jó teljesítményt nyújtott, jobb oldalon hiányoztak az átlövés-gólok.
Bár Ivett nagyon igyekezett, én Melinek több lehetõséget adtam volna, mert amikor a pályán volt, lendületet és gólveszélyt jelentett.
A Fradi játéka számomra kicsit csalódást jelentett. Többen nagyon halvány teljesítményt mutattak. (De ezt majd mások elemzik.)
Kicsit fura érzés volt, hogy az esélytelennek tartott Dunaferr ellen elért döntetlennek mennyire örült mindenki. Bár talán arra gondoltak, hogy megvan az alapszakasz elsõ helye.

Összefoglalva: szívbõl gratulálok a Dunaferrnek! Játékuk nagyon is reménykeltõ, biztató volt! Nagyon jó érzés volt nézni, hogy a Fradi otthonában ilyen okosan és eredményesen játszanak! Ha a tanulságokat sikerül levonni, még sok örömünk lehet bennük!
<#taps><#worship><#taps>

SomogyiG
Köszi, találunk valami megoldást...

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

VMan
nekem elvileg meg van, holnap délelõttre berakom aviba, csak most napok óta áll a tárhelyem, ahová feltölthetném 😞

VMan
Lévai Zsófi 10 gól <#taps> (junior válogatott, balkezes átlövõje)

a Vasas 8 hetesbõl mindössze 4 gólt lõtt, meg kellett volna tartani Õrit, azt hiszem a Dunaferresek se bánnák 😄

SomogyiG
Abba a kaki helyzetbe kerültem, hogy sem látni, sem felvenni nem tudtam a Dunaferr elleni meccsünket - most értem haza Szegedrõl, ahol munkaköri elfoglaltságom volt - ezért azt kérdezném, sikerült-e valakinek felvenni a meccset?

HÓDMEZÕVÁSÁRHELYI NKC SE - VASAS INVITEL 25–25 (15–16)
NÉMETH-TOLL MAKÓ - KÕBÁNYAI SPARTACUS 32–28 (17–15)
NSO

Breki33
igen pont ezért is

csak mikor jött, hogy 24-én van mondom biztos így van :-)
Isthy
Az idõpontot tekintve én május 26-ra gondoltam, ami ugye szombat és elképzelhetõ idõpont a KEK döntõ visszavágójára. Ha jól tudom azt írtad, hogy 26-ig maradnátok.

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
jó lenne

kicsit fura volt, hogy hétköznap , hogy lenne kupameccs de én már idõpontilag mindent elhiszek nektek P
Isthy
Ez a helyes válasz ;-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Legelõször is: Gratulálok a csajoknak! <#taps><#taps><#taps>

Sajnos az a kivételes eset fordult elõ, hogy nem a helyszínen láttam egy Fradi-Dferr meccset, "hála" a munkahelyemnek <#levele>

A meccsen a Fradi egyszer sem vezetett, végig nálunk volt az elõny, a vége mégis döntetlen lett. Sajnos ismét elszúrtuk az utsó 2 percet, de így is dícséretes a csapat teljesítménye, én elégedett vagyok. Ennek következtében elmondhatjuk, hogy az alapszakasz gyõztese mindössze egyetlen pontot szerzett ellenünk a 2 meccsen.
Mindkét félidõt jól kezdtük, a Fradi annál kevésbé. De nem tudtuk megtartani az elõnyt a végére. Nekem nagyon érdekes volt, hogy Dettit hagytuk kikapcsolva az emberfogással a pálya közepén szinte az egész elsõ félidõben. Nem tudom miért nem ment le szélre vagy második beállóba, ezzel nagy elõnyt adtunk a Fradinak.
A végén sajnos fegyelmezetlenség és koncentrációhiány miatt úszott el az egyik pont (pl. Mörtel a hatoson belül veszi fel a labdát, miközben senki nincs a közelében stb.).
A játékvezetést összességében nem éreztem részrehajlónak egyik fél felé sem, persze a helszínen lehet más lett volna a véleményem. Tévedtek ide-oda, fújtak hülyeségeket és néha kompenzáltak is rendesen. Az elsõ félidõben kicsit hazai pálya volt, a másodikban már nem igazán. Hangsúlyozom, hogy sztem a Fradisok sem panaszkodhatnak. Fradi szurkolók is voltak a társaságban akikkel együtt néztük a meccset (2-2 volt az arány) és õk is azt mondták, hogy összességében nem volt lejtés semerre sem.
Azt gondolom nagyon jó kis rájátszás elé nézünk, nem lehet semmit sem elõre biztosnak venni. Fõleg annak tudatában, hogy nálunk Paula akkor már teljes értékû játékos lesz és ez nekünk sokat jelenthet (pl. az ellenfelek abszolút nem ismerik).
Egy viszonylag jó és izgalmas meccsen vagyunk túl, jöhet a rájátszás! Persze elõtte még a nk-i kupákban a helytállás!

Szép volt csajok! Hajrá Kohász! <#taps><#taps><#taps><#worship><#worship><#worship>

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
ezek szerint nekem is
Breki33
Én gratulálok a csajoknak

Mindakét csapatnak, de fõként a Ferencvárosnak :-)
Táncos ETO
Nos, aki látta, látta, aki nem, az nem, de a végeredmény:

FTC-Dunaferr 29:29

Németh undorítóan viselkedett, abszolút antipatikus ember, az Újváros elbénázta, nyerhettek volna mindenféle bírói támogatás ellenére is.. Szucsánszky nagyon nagy játékos, Görbe utódját látom benne, Mörtel is jó volt, de azt az utolsó másodpercet nem tudom elfelejteni..
SG gondolom kint voltál a meccsen és nyilván másként látod, de ma nem született igazságos eredmény...

Táncos ETO
Nevetséges, Szamoránszky a vonalon ácsorog, benyúl a labdáért és megadják a gólt.. Komolyan, idegbajt kapok..

Táncos ETO
Akkor hát ma kivételesen: Hajrá Dunaferr!! 😊)

Grave Digger
Mocskos nagy hazai pályát kap a Fradi, így is iksz a félidõ a színészválogatott ellen.

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

jó van na, reggel volt még..... 😊)))

Hege eto
A Fradi játszik KEK döntõt valakivel 😊))))))))))

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

VMan
májust írt Breki, nem március 😊

Breki33
Sugár fél év után visszatérhet a kézilabdakapuba

Sugár Tímea, a Cornexi-Alcoa-HSB Holding nõikézilabda-csapatának hálóõre a tavaly nyáron, Brazíliában elszenvedett térdsérülését követõen immár több mint féléve új szerepben, kapusedzõként segíti a fehérvári csapatot. Ezzel párhuzamosan a színfalak mögött élete egyik legkeményebb felkészülését végezi a visszatérése érdekében. Sugárt arról kérdeztük, mikor lép újra pályára, illetve milyen munkával telt az elmúlt pár hónapja.

- Élvezi az új kapusedzõi feladatkört a Cornexinél?
- Természetesen élvezem, de ez nem hasonlítható össze a védéssel, hiszen teljesen más feladatokat kell megoldani a kettõ esetében. Tetszik, ahogy a serdülõknél és az ifiknél is egymásra építjük a munkát, és jó visszalátni a fejlõdés eredményét. Ilyenkor persze egy kis büszkeség is eltölt, hiszen ebben már az én munkám is benne van. Szerencsére valamennyi edzõ igényli a segítségemet, és ez jó dolog. A felnõtt kapusok edzése is összetett munka: az edzéstervek megalkotása, az elméleti felkészítés, a videózás és az edzések megtartása mind lényeges feladatok. Úgy érzem, mostanra eljutottunk odáig, hogy a javaslataim, ötleteim, az a tudás, amit sérülten is adni tudtam, némely mérkõzésen már látható formát öltött. Büszke vagyok, ha másképpen nem is, de ezzel hozzájárulhattam a csapat sikeréhez.

- A felsõházba jutás szempontjából igen fontos mérkõzéseken bravúros kapusteljesítményeket láthattunk a Cornexinél. Hogyan értékeli az ott látottakat?
- Kapus nélkül nem lehet játszani, és ez bebizonyosodott. Ahhoz, hogy nyerhessen a csapat, biztos háttér kell. A Dunaferr meccsen például Sladjana Djeric negyvenkilenc százalékkal védett, ami igazolta, hogy jó kapusteljesítménnyel bárki legyõzhetõ.

- A szurkolók több fórumon is érdeklõdnek a rehabilitációjáról, illetve arról, miért csúszik visszatérésének eredetileg januárra megjelölt idõpontja. Hogy látja, láthatjuk még kapus szerepben a pályán?
- Nem lehet kérdéses, természetesen visszaállok a kapuba! Nagyon sokat dolgozom az orvosaimmal és segítõimmel azért, hogy ez minél hamarabb megvalósuljon. A természet ellen azonban nehéz tenni, idõ kell a rehabilitációhoz, és ahhoz, hogy megtaláljuk a legjobb megoldást. Szerencsére végül sikerült. Ezúton szeretnék köszönetet mondani mindazon szakembernek, akik egy csapatként rengeteget segítettek a felépülésem érdekében: Kócs Mihálynak, Ács Ildikónak, az ország legjobb gyógytornászának, valamint a klubnak, hogy folyamatos támogatásukkal segítették a gyógyulásomat. Kijelenthetem, hogy mostani erõállapotommal, fizikai állóképességemmel semmiféle problémám nincsen, nagyon jó fittségi állapotban vagyok. Ami problémát okozott - a mindennapi életben is - az a mindkét térdemben jelentkezõ folyamatos fájdalom.

- Akkor már teljes edzésprogramot végez a kapuban, védésekkel?
- Abszolút teljes edzéseket végzek a kapuban. Már védtem is, röpködök, és megjelentek az elsõ lila foltjaim, ami azt jelenteti, hogy a repülési fázisomhoz kezdek visszatalálni. Sikerélményeim is vannak, nagyon élvezem a munkát. Pozitívan tekintek elõre, gyalogolok fölfelé a hegygerincen, és nemsokára kitûzöm a zászlómat, hogy itt vagyok, megérkeztem.

- A Cornexinek komoly esélyei vannak a legjobb négy közé kerülésre. Gondolta volna pár hónapja?
- Nagy öröm, mert a kezdetektõl erre készültünk. A bajnokság minden csapat számára elég érdekesre, meglepetésekkel telire sikeredett. Most reális lehet a négy közé jutásunk. A célunk, hogy minden évben szerezzünk egy olyan címet, érmet, ami addig még nem volt a Cornexi történetében. Most is erre kell ráhajtanunk!
Breki33
szívesen

lesz majd Ivó nap is P

Hogy tetszett a zenés változat?
Breki33
hm köszi, nem hangzik rosszul.

jegyárakról lehet vmit tudni?

Azis érdekelne még ki tervezi közületek, hogy jön és, hogy 24-én tudna-e szükség esetén nekünk 2 jegyet szerezni.

Ezt fõleg Gábortól kérdem :-)
elég szoros letta DVSC meccs.

Így utólag is köszönet, hogy nem feledkeztettek le a nõnapról.