Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itthon meglesz a 6-8 közte és sima továbbjutás.
DUNAFERR FOREVER!!!
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
DUNAFERR FOREVER!!!
KEK: GOG Svendborg-FTC 2007. 03.17. 12:15
EHF KUPA: Ikast Bording-DVSC 2007.03.17. 14:15
BL: Gyõri ETO-Larvik 2007.03.17. 16:15 (m1)
EHF KUPA: Elda Prestigio-Dunaferr 2007.03.17. 18:30
A csapatainknak sikeres hétvégét, a szurkolóknak jó szurkolást!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
bár ha a Veszprémi csarnokban lenne, annak örülnék a legjobban 😄
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
ha pályázat akkor lehet Szántó úgy van vele, hogy kerül amibe kerül, megnyeri. nem valami vészes összegekért szokták elnyerni.
HAJRÁ MAGYAROK! :]
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
ETO-Vasas: 41-23, ha jól láttam a végét. (Nagyon sok volt közte.)
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
"A nõknél a selejtezõket nem kieséses rendszerben, hanem csoportküzdelmekben rendezik. Tizenkét csapatot kiemelnek - ide tartozik az aktuális magyar bajnok is -, míg négyen a kvalifikációs sorozat végén jutnak a 16-os fõtáblára. A selejtezõ utolsó körében lép pályára a magyar bajnoki ezüstérmes is. Itt négy négyes csoportban szerepelnek az érdekeltek, a négy kvartettgyõztes jut a 16 közé, a 2., 3. és 4. helyezettek az EHF-kupában folytatják."
Hmmm...
Amelyik csapatunk selejtezõt játszik a 16-ba jutásért annak 4 plusz meccs és utazás hegyek. Újabb anyagi ráfordítás szükséges már a selejtezõben is. Ráadásul az EHF a pályán és környékén minden hirdetési lehetõséget magához vett, csak a mezen lehet a csapat saját hírdetése. Nem elég, hogy ezzel pénzt húz ki a csapatok zsebébõl, még plusz költségekbe is veri õket azzal, hogy már a selejtezõben csoportmeccsek lesznek plusz pénzkiadásokkal. "Gratulálok!" <#boxer>#boxer><#levele>#levele>
DUNAFERR FOREVER!!!
...Ne haragudjatok, hogy egészen más a téma, de nekem is le kell írnom egy-két gondolatot az elõzõ gondolatsorok kapcsán, hiszen ezek olyan dolgok, amelyeket nap, mint nap én is átélek. Tudom, hogy EZ NEM ENNEK A FÓRUMNAK A TÉMÁJA, ezért sorry. Remélem megbocsájtotok nekem.
Ma, ami Magyarországon közlekedési morál van, az kész agyrém. Hihetetlen, hogy mennyi gyilkos és ugyanannyi áldozat "közlekedik" a utakon. Egyszerûen nem értem az embereket. Mint az állatok. Én személy szerint nagyon sok esetben a közlekedésben élem ki az agresszivitásom, sajnos persze akaratomon kívül. És ne értsetek félre, ezzel nem arra akartam utalni, hogy ordibálva vezetek vagy ilyesmi. Aki tudja az érti. Hihetetlen, hogy mennyi pancsernek van jogosítványa. Én is kerültem már halálközeli helyzetbe az utakon, de sikerült megúsznom. Nem mindenki lehet ilyen szerencsés, és a sors rendszerint úgy hozza, hogy mindig az hal meg, aki a vétlen volt. Ez legyen mindenki elõtt, amikor meggondolatlan dolgokat cselekszik.
Mindenki, aki rendszeresen olvassa ezt a fórumot, és mindenki aki nem olvassa rendszeresen, hanem csak véletlenül idetévedt, és gépkocsit vezet, gondolkozzon el, szálljon magába egy kicsit, és holnap úgy üljön be az autóba, hogy se áldozat se gyilkos ne legyen!
Ezt azzal lehet elérni, hogy betartjuk a szabályokat, ha nem is mindet, akkor legalább azokat, amelyekkel másokat a halálba sodorhatunk. Tudom, ez nem mindig segít, de csak próbáljuk meg. A gyorshajtás az egyik ilyen kegyetlen dolog. Higyjétek el, aki rohan az elõbb vagy utóbb, de meghal. Aki nem rohan, az is meghalhat de általában mindig valaki más miatt.
Ne rohanjatok emberek, hanem gondolkozzatok! Ébredjen már fel mindenki végre!
DUNAFERR FOREVER!!!
Nyugodjék békében!
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
"Elhunyt Sipos János.
A Kiskunhalas NKSE elnöke Sipos János ma délután tragikus körülmények között meghalt. A rendõrség közleménye szerint Kecskemét és Solt között Volvo személyautójával haladt, majd áttért a baloldalra és frontálisan ütközött a szembõl érkezõ román teherautóval.
A Kiskunhalas Nõi Kézilabda Sport Egyesület elnöksége, a szakmai vezetõ, és a játékosok értetlenül állnak a tragédia elõtt.
A csapat játékosai az emléke elõtt tisztelegve, szerda délután 17 órától lejátsszák a Magyar Kupa meccset."
kíváncsi vagyok Triffa hovászerzõdött, bár biztos van már aki tudja 😉)
Mocsai távozik a Vasas kézicsapatától >>
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
Mindenesetre oda kell figyelni a tárgyalásoknál, mert minket anno "szépen" felültetett, amikor Gin távozásakor kapust kerestünk.
DUNAFERR FOREVER!!!
Furi nem tudom szokta olvasni ezt a fórumot, kíváncsi lennék Õ mint Fradiszurkoló mit érzett mikor a társai ezt az ocsmányságot énekelték... 😞
Amennyit ilyen szinten leszûrtem az egészbõl az az, amit a Kohász-fórumra is írtam: nem játszottunk tökéletesen, bõven maradt még a csapatban, és így tudtunk egy inkább a Fradira nézve bravúros döntelent játszani, r-go kell, hogy önbizalmunk, tartásunk és eltökéltségünk legyen arra, hogy valamennyi hadszíntéren, ahol állunk, a végsõ gyõzelmet tûzzük ki magunk elé, és higgyük el magunkról, hogy képesek vagyunk rá.
Önzõ és elfogult vagyok, csak a saját szempontunkból nézem, most hogy hogy fújtak, meg ki milyen patáliát rendezett (szurkolók, NA, Sopi) avval a mi szempontunkból nem kell foglalkozni, annyira nem volt fonos ez nekünk, mindenesetre én csalódtam pár emberben.