Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
visszavágóra mennyi lesz a jegy?
GOG-FTC 29-29

Breki33
köszönöm

ment a link?

vistásítom a windowsom és most nem mindent találok a gépemen
Isthy
GOG Svendborg-FTC 29-29 (16-15)

DUNAFERR FOREVER!!!

29-29 vége!

Isthy
Gratulálok a Fradinak! <#taps>

Itthon meglesz a 6-8 közte és sima továbbjutás.

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
mennyi az állás?
Gratula a Fradinak! Jó nyitány a hétvégére nézve!

Isthy
Ugyanitt és ugyanígy követhetõ lesz az Ikast-Loki is

DUNAFERR FOREVER!!!

SomogyiG
mms://80.160.76.117//tv2live4 élõben!

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

SomogyiG
SMS helyett itt lesz követhetõ futó órával. Ha mégsem, akkor visszaállunk az eredeti elképzeléshez.

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Isthy
A tv2.dk-n követhetõ lesz a Fradi és a Loki meccse a szokásos eredménykövetéssel.

DUNAFERR FOREVER!!!

SomogyiG
SMS közvetítés lesz a GOG - Budapest Bank-FTC KEK meccsrõl a jelenlegi állás szerint.

Isthy
Azt hiszem nem túlzok, ha azt mondom, hogy holnap izgalmas délután és este elé nézünk mindnyájan. Lesz izgulnivalónk bõven, sajnos a TV 25 %-ot képes közvetíteni...

KEK: GOG Svendborg-FTC 2007. 03.17. 12:15

EHF KUPA: Ikast Bording-DVSC 2007.03.17. 14:15

BL: Gyõri ETO-Larvik 2007.03.17. 16:15 (m1)

EHF KUPA: Elda Prestigio-Dunaferr 2007.03.17. 18:30

A csapatainknak sikeres hétvégét, a szurkolóknak jó szurkolást!

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ha gondolod szólok Nórinak mikor legközelebb Halason járok, hogy jöjjön el a SYMAba, mert meg akarod locsolni Húsvét alkalmából ;-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

Egyébként én is, mert ott még nem jártam, vagy nagyon régen😊 Majd a Gála😊))

"Az egyik szemem sír, a másik nevet." 😊))

Valahol olvastam vagy hallottam, hogy állítólag ott lesz. Már meg vannak az idõpontok is, hogy mikor játszák le az elõdöntõket és a döntõket.
húúú, ennek nagyon örülök akkor 😊
bár ha a Veszprémi csarnokban lenne, annak örülnék a legjobban 😄

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

VMan
tuti, nem tudom miért, de már kézigálán az volt...
ha pályázat akkor lehet Szántó úgy van vele, hogy kerül amibe kerül, megnyeri. nem valami vészes összegekért szokták elnyerni.

HAJRÁ MAGYAROK! :]

már tuti hogy SYMAba lesz a 4-es döntõ? idén nem pályázat útján választják ki a helyszínt? (vagy már az lezajlott?)

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Ez igen!!!<#eljen> Akkor tuti kint leszek a SYMA-csarnokba<#circling>
kaloz174
Fradi-Cornexi: 35-28,
ETO-Vasas: 41-23, ha jól láttam a végét. (Nagyon sok volt közte.)

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Isthy
MK negyeddöntõ: Kiskunhalas-DVSC 20-23 (10-13)

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Nem szólt itt még senki róla, hogy milyen változások lesznek jövõre a BL-ben.

"A nõknél a selejtezõket nem kieséses rendszerben, hanem csoportküzdelmekben rendezik. Tizenkét csapatot kiemelnek - ide tartozik az aktuális magyar bajnok is -, míg négyen a kvalifikációs sorozat végén jutnak a 16-os fõtáblára. A selejtezõ utolsó körében lép pályára a magyar bajnoki ezüstérmes is. Itt négy négyes csoportban szerepelnek az érdekeltek, a négy kvartettgyõztes jut a 16 közé, a 2., 3. és 4. helyezettek az EHF-kupában folytatják."

Hmmm...

Amelyik csapatunk selejtezõt játszik a 16-ba jutásért annak 4 plusz meccs és utazás hegyek. Újabb anyagi ráfordítás szükséges már a selejtezõben is. Ráadásul az EHF a pályán és környékén minden hirdetési lehetõséget magához vett, csak a mezen lehet a csapat saját hírdetése. Nem elég, hogy ezzel pénzt húz ki a csapatok zsebébõl, még plusz költségekbe is veri õket azzal, hogy már a selejtezõben csoportmeccsek lesznek plusz pénzkiadásokkal. "Gratulálok!" <#boxer><#levele>

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
Ezzel kapcsolatban egy másik fórumon volt hasonló esemény kapcsán:

...Ne haragudjatok, hogy egészen más a téma, de nekem is le kell írnom egy-két gondolatot az elõzõ gondolatsorok kapcsán, hiszen ezek olyan dolgok, amelyeket nap, mint nap én is átélek. Tudom, hogy EZ NEM ENNEK A FÓRUMNAK A TÉMÁJA, ezért sorry. Remélem megbocsájtotok nekem.

Ma, ami Magyarországon közlekedési morál van, az kész agyrém. Hihetetlen, hogy mennyi gyilkos és ugyanannyi áldozat "közlekedik" a utakon. Egyszerûen nem értem az embereket. Mint az állatok. Én személy szerint nagyon sok esetben a közlekedésben élem ki az agresszivitásom, sajnos persze akaratomon kívül. És ne értsetek félre, ezzel nem arra akartam utalni, hogy ordibálva vezetek vagy ilyesmi. Aki tudja az érti. Hihetetlen, hogy mennyi pancsernek van jogosítványa. Én is kerültem már halálközeli helyzetbe az utakon, de sikerült megúsznom. Nem mindenki lehet ilyen szerencsés, és a sors rendszerint úgy hozza, hogy mindig az hal meg, aki a vétlen volt. Ez legyen mindenki elõtt, amikor meggondolatlan dolgokat cselekszik.

Mindenki, aki rendszeresen olvassa ezt a fórumot, és mindenki aki nem olvassa rendszeresen, hanem csak véletlenül idetévedt, és gépkocsit vezet, gondolkozzon el, szálljon magába egy kicsit, és holnap úgy üljön be az autóba, hogy se áldozat se gyilkos ne legyen!

Ezt azzal lehet elérni, hogy betartjuk a szabályokat, ha nem is mindet, akkor legalább azokat, amelyekkel másokat a halálba sodorhatunk. Tudom, ez nem mindig segít, de csak próbáljuk meg. A gyorshajtás az egyik ilyen kegyetlen dolog. Higyjétek el, aki rohan az elõbb vagy utóbb, de meghal. Aki nem rohan, az is meghalhat de általában mindig valaki más miatt.

Ne rohanjatok emberek, hanem gondolkozzatok! Ébredjen már fel mindenki végre!
Isthy
Én is hallottam már tegnap este róla a halasi kollégáimtól. Nyugodjék békében!

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
A férfivonal helyes és a visszatérés is ;-)

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Ez nagyon szomorú hír! <#shakehead>
Nyugodjék békében!

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Breki33
Nyugodjék békében

SomogyiG
Már értesültünk róla, sajnos! 😞 Nyugodjék békében...

Rossz hír!!!!<#szomoru2><#rinya>

"Elhunyt Sipos János.

A Kiskunhalas NKSE elnöke Sipos János ma délután tragikus körülmények között meghalt. A rendõrség közleménye szerint Kecskemét és Solt között Volvo személyautójával haladt, majd áttért a baloldalra és frontálisan ütközött a szembõl érkezõ román teherautóval.

A Kiskunhalas Nõi Kézilabda Sport Egyesület elnöksége, a szakmai vezetõ, és a játékosok értetlenül állnak a tragédia elõtt.

A csapat játékosai az emléke elõtt tisztelegve, szerda délután 17 órától lejátsszák a Magyar Kupa meccset."
SomogyiG
Nem Sziszibá tér vissza? Állítólag õ is a férfivonalba tart...

Breki33
Énis gondoltam erre csak vhogy túl klappol.

Bár annó meg feketepéterre gondoltam
Grave Digger
Lajos sztm megy Veszprémbe😊

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

ksözi mindenkinek a címmegerõsítést 😊

egy jobb szerzõdés egy jobb csapat élére 😄 szerintem 😊
kíváncsi vagyok Triffa hovászerzõdött, bár biztos van már aki tudja 😉)

Breki33
Ejha, vajon mi lehet a háttérben
Duby
Na asszem jövõre újra kell tanulnom mindent. Igazolás hegyek, versenylebonyolítás változások, többek között itt az újabb (számomra legalábbis) nem kis hír:

Mocsai távozik a Vasas kézicsapatától >>

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

VMan
csak ködösítésnek lett bedobva a Fradi :|

HAJRÁ MAGYAROK! :]

SomogyiG
Hírbehozták velünk is... Nem tudom, ki volt, de fordítva vette be a gyógyszerét, az biztos! 😞

SomogyiG

Isthy
Igen, jól emlékszel.

DUNAFERR FOREVER!!!

banok
jaja.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Isthy
Egyre több hír van arról, hogy Sanela Knezovic szeretne európai élcsapathoz szerzõdni és az említettek között van az ETO is. Ha jól tudom Guiu szerzõdése lejár az idény végén, netán az õ helyére lenne várható?
Mindenesetre oda kell figyelni a tárgyalásoknál, mert minket anno "szépen" felültetett, amikor Gin távozásakor kapust kerestünk.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy, a Blahánál onnan a Meki mellõl a 28-as villamossal kell menni a Fradi csarnokához, jól emléxem? vagy vki aki pesti, help plíz 😊

Duby
Csatlakozom! Thx a Haris-os & Melus-os képekért! Riszpekt!

Hu V-Man nagyon jó képeket csináltál, köszi érte, ismét, mégsok ilyet 😉

na megnéztem A MECCSET, hát nem éreztem annyira gyengének a bírókat mint egyesek írják, tkp. ezért nem értem NA-t, se KP-t, de lehet megbeszélt nyilatkozat volt...de számomra nem is ez a meccs mélypontja, hanem a Laluska rigmus...elszomorító...
Furi nem tudom szokta olvasni ezt a fórumot, kíváncsi lennék Õ mint Fradiszurkoló mit érzett mikor a társai ezt az ocsmányságot énekelték... 😞

Duby
Tulajdonképpen túl terjengõs és mélyreható véleményt nem tudok írni a meccsrõl. Fel akartam venni, de elhúzódott a Linux telepítés (ezt is épp UHU alól írom <#nyes>) és párhuzamosan zajlott a derbivel. 100%-ig így nem néztem, csak akkor szorongattam ökölbe a kezem, mikor gólt dobtunk, a védekezésekkor leginkább a gépre koncentráltam. Szóval nem volt teljesen ott az eszem na.
Amennyit ilyen szinten leszûrtem az egészbõl az az, amit a Kohász-fórumra is írtam: nem játszottunk tökéletesen, bõven maradt még a csapatban, és így tudtunk egy inkább a Fradira nézve bravúros döntelent játszani, r-go kell, hogy önbizalmunk, tartásunk és eltökéltségünk legyen arra, hogy valamennyi hadszíntéren, ahol állunk, a végsõ gyõzelmet tûzzük ki magunk elé, és higgyük el magunkról, hogy képesek vagyunk rá.
Önzõ és elfogult vagyok, csak a saját szempontunkból nézem, most hogy hogy fújtak, meg ki milyen patáliát rendezett (szurkolók, NA, Sopi) avval a mi szempontunkból nem kell foglalkozni, annyira nem volt fonos ez nekünk, mindenesetre én csalódtam pár emberben.