Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DUNAFERR FOREVER!!!
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
DUNAFERR FOREVER!!!
FTC egyértelmû, szvsz...csak ne legyen addig sérülésük!
DVSC...izgalmas meccs lesz, de szerintem az Ikast behúzza...ne így legyen!!
Dunaferr- az Elda eddigi EHf meccsei során idegenben rendre, 5-6 góllal kikapott, Dunaferrnél gyengébb csapatoktól...ha azt a kényszert el tudja viselni a csapat, hogy legalább 6(7)-al kell nyerni, és nem akarja az elsõ tízperceben megszerezni ezt az elõnyt, hanem lépésrõl, lépésre felépíti, akkor meglesz a továbbjutás, amit majd együtt ünneplünk, remélem! 😊
Kalóz hoztam neked Gyõr plakátot ;DDDDDD
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Az ETO-nak, ha okosan játszik meglesz a továbbjutás. Tegnap Tonje Larsen korai szerencsétlen sérülése kicsit segített nekik és ezt idõnként pazarul játszva ki is használták. Ha még a 7-eseket is belövik, eldõlt volna a továbbjutás. Így még maradt némi esélye a Larviknak, de ezt már csak a Gyõr ronthatja el, mert idén megmutatták, hogy most már idegenben is tudnak játszani. Azért egy nagyon kemény meccs várható kinn és kíváncsi leszek a skandináv "sportdiplomáciára".
A Fradi továbbjutására adom a legnagyobb esélyt, itthon simán behúzzák a meccset. Kinn sem sok hiányzott a gyõzelemhez. A meccs elején oda kell figyelni és úgy játszani, mint tavaly, amikor 40 perc után beletörõdtek a dánok a kiesésbe (ami ugye nem nagyon jellemzõ rájuk). Remélem most is így lesz. Persze nem szabad lazítani, mert az megbosszulhatja magát.
A Loki nagyon szép eredményt ért el idegenben, de ennek ellenére borzasztó nehéz feladat elõtt áll. Biztos vagyok benne, hogy az Ikast jobban oda fog figyelni, mint tegnap. Néha mintha kicsit könnyen vették volna a meccset és ráadásul nem is játszottak meggyõzõen, fõleg felállt fal ellen. Nagyon nehéz meccs lesz, 100 %-ot kell adni a DVSC-nek és akkor lesz esély a bravúrra.
A Dunaferr nagyon nehézzé tette magának a továbbjutást. Ennyi gólt már nagyon régen kaptunk, kritikán aluli lehetett a védekezésünk. Rendet kell tenni hátul, mert különben ki fogunk esni. Sokan lebecsülték ezt a spanyol csapatot, kiderült nem is olyan rosszak. Borzasztó kiélezett és kemény csatára számítok és csak teljes koncentrációval és pontos játékkal dolgozhatjuk le ezt a hátrányt. Játszottunk már úgy az idén, hogy képesek vagyunk rá, kérdés, hogy elõ tudjuk-e húzni, most azt a formát. Remélem igen!
Továbbra is HAJRÁ KOHÁSZ! HAJRÁ MAGYAROK!
DUNAFERR FOREVER!!!
Húúúú, a gyõri meccs nagy volt, Görbe még mindig zseniálisan lát a pályán...bár a védekezése és a kihagyott hetesei eléggé lehúzták az összképet, meg is kapta Kálmántól a magáét...legalábbis úgy tûnt...
bár nem értem a xedik kihagyott büntetõ után miért nem Bokit küldte oda Róth...na mindegy, remélejük kint nem fog hiányozni az a "pár" gól.
Azért régen láttam norvég edzõt,játékost ennyire összetörve meccs után...
Kicsit letört, hogy a csapatomnak nem jött össze spanyolban, de itthon megtudjuk csinálni, én bízom a csapatban!!
A többi csapatnak s gratula, a Fradi és a DVSC is nagyot alkotott, jókis visszavágó lesz!
Hajrá magyar kézi 😄
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
DUNAFERR FOREVER!!!
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
A Hypon kívül még legalább két európai élcsapat ajánlata van Németh András elõtt!
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
HAJRÁ MAGYAROK! :]
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
Ha jól láttam a Herczeg, Südi páros vezette a meccset.
DUNAFERR FOREVER!!!
Minden csapatunknak gratulálok, remélem, hogy a veszteseink le tudják dolgozni a hátrányukat, az ETO-nak sikerül megtartani a megszerzett elõnybõl valamennyit, s nekünk is összejön a továbbjutás. Hajrá Magyarok!
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
A Fradi esélyei egyértelmûek, a Lokira viszont még nehéz hazai meccs vár, úgy gondolom, a reménykeltõ kinti eredmény ellenére.
Gondolok itt nem csak a kihagyott hetesekre, hanem az idõnként könnyelmûen kihagyott ziccerekre is.
Persze, kérdés, hogy kint milyen lesz a jv. Sajnos, ez mostanában legalább annyira számít, mint egy kó taktika.😞
Egyébként a meccs utáni értékelésben a spanyolok elégnek érzik az elõnyt a továbbjutáshoz. Hmmm...
DUNAFERR FOREVER!!!
Kritikán aluli lehetett a védekezésünk, nem szoktunk ennyi gólt kapni. Nagyon nehéz lesz a visszavágó...
DUNAFERR FOREVER!!!
A címvédõnek nagyon össze kell kapnia magát Togliattiban, ha tovább akar jutni.
DUNAFERR FOREVER!!!
Nagyon nagy kár a 6 kihagyott 7-esért, nehogy sokba kerüljön a végelszámolásnál...
Okos játékkal ezt az elõnyt meg lehet õrizni a visszavágón, az ETO-t képesnek tartom rá.
DUNAFERR FOREVER!!!
Közben Viborgban a félidõben: Viborg-Lada 17-21!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Ez a 2 gólos vereség (24-26) nagyon reménytkeltõ. Nem tett rám mély benyomást az Ikast, ha okosan játszik itthon a DVSC, még meglepetést is okozhat a szuper hazai szurkolótábora elõtt.
DUNAFERR FOREVER!!!
55. perc: 24-21 az Ikastnak
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
A meccsrõl:
Jól kezdtünk, elmentünk 3 góllal, majd jött a kapkodás, s kiegyenlítettek.
Utána egy darabig a dánok kapaszkodtak utánunk, majd újabb hibáink miatt mi a dánok után. A 20. perc körül Pasi jött be Kata helyett, aki pár bizonytalanság után nagyon elkapta a fonalat. 16-15 -el fordultunk, s a 40. percre elmentünk 2 góllal, majd ezt tartottuk egy darabig, s az 53. percre még meg is toldottuk 1 -el, ekkor lett 23-26. Mi már fáradtunk rendesen, ezt Pytlick észre is vette, mert ha támadtak, akkor lehozta a kapusát, s így eggyel többen voltak. Fel is jöttek ránk, de a végére még 1 góllal vezettünk, amikor egy idõntúli 7-el kihozták döntetlenre a meccset.
Nálunk Sopi volt a legeredményesebb, Lulu is nagyon jó volt, és nagyon kellemes meglepetés volt Sóska bátor és eredményes játéka. A szélsõinkre nagyon vigyáztak - Õk önmagukhoz képest halványabbak is voltak, s Zizinek is volt már sikeresebb meccse. A másik nagy meglepetést Pasi szolgáltatta, aki vagy 35 percen keresztül nagyon jól védett, de elfáradt a végére, s akkor visszajött Kata. Szandi is bejött a pályára pár percre, ami azt jelenti, hogy már majdnem teljesen felgyógyult!
A GOG a 3 idegenbeli meccsünkön most volt talán a leggyengébb, de azért "haraptak" most is, ennek ellenére nem volt durva a védekezésük!
A meccsen az utolsó 5 percet leszámítva rendkívül korrekt volt a játékvezetés, csak a végén volt tapasztalható kis hazai szellõ!
KEK-negyeddöntõ, elsõ mérkõzés
Gólszerzõink: Tóth 10 (2), Uhraková 8 (2), Soós 5, Mraviková 3, Szucsánszki 2, Szamoránsky P. 1
KEK-negyeddöntõ, elsõ mérkõzés
GOG Gudme - Budapest Bank-FTC 29-29 (16-15)"
handball.hu
BRAVÓ LÁNYOK!!!
Remélem a többi csapatnak is sikerül jó eredményt elérni!!!!!
Pasi jó formájának, külön örülök!!!!!!!!