Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Isthy
Az utsó 4 percet kicsit elrontotta az Aalborg, felelõtlenül lövöldöztek, nem is dobtak gólt és a Hypo kicsit közelebb ment (18-11).

DUNAFERR FOREVER!!!

Hege eto
Mindkét csapatot utálom, csak akkor örülnék ha az Aalborg gólok nagy részét Ibi lõné.

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Athletic  Bilbo
félidõ 18 - 11

Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.

Athletic  Bilbo
26.perc
18 - 9

Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.

Isthy
Kegyetlenül bekezdett az Aalborg, 10-2 a 13. percben <#wow1>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Egy Ibi góllal kezdõdött az Aalborg-Hypo meccs. Nagyon kíváncsi vagyok a meccsre, leginkább a Hypo teljesítménye érdekel.

DUNAFERR FOREVER!!!

hát én tegnap az ETO-Larvik meccsen egy csapatot láttam a pályán aki játszott is, az a Gyõr volt 😊 szerintem ezt csak õk ronthatják el...

FTC egyértelmû, szvsz...csak ne legyen addig sérülésük!

DVSC...izgalmas meccs lesz, de szerintem az Ikast behúzza...ne így legyen!!

Dunaferr- az Elda eddigi EHf meccsei során idegenben rendre, 5-6 góllal kikapott, Dunaferrnél gyengébb csapatoktól...ha azt a kényszert el tudja viselni a csapat, hogy legalább 6(7)-al kell nyerni, és nem akarja az elsõ tízperceben megszerezni ezt az elõnyt, hanem lépésrõl, lépésre felépíti, akkor meglesz a továbbjutás, amit majd együtt ünneplünk, remélem! 😊

Kalóz hoztam neked Gyõr plakátot ;DDDDDD

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Isthy
Akkor néhány szó a tegnapi meccsek után az esélyekrõl:

Az ETO-nak, ha okosan játszik meglesz a továbbjutás. Tegnap Tonje Larsen korai szerencsétlen sérülése kicsit segített nekik és ezt idõnként pazarul játszva ki is használták. Ha még a 7-eseket is belövik, eldõlt volna a továbbjutás. Így még maradt némi esélye a Larviknak, de ezt már csak a Gyõr ronthatja el, mert idén megmutatták, hogy most már idegenben is tudnak játszani. Azért egy nagyon kemény meccs várható kinn és kíváncsi leszek a skandináv "sportdiplomáciára".

A Fradi továbbjutására adom a legnagyobb esélyt, itthon simán behúzzák a meccset. Kinn sem sok hiányzott a gyõzelemhez. A meccs elején oda kell figyelni és úgy játszani, mint tavaly, amikor 40 perc után beletörõdtek a dánok a kiesésbe (ami ugye nem nagyon jellemzõ rájuk). Remélem most is így lesz. Persze nem szabad lazítani, mert az megbosszulhatja magát.

A Loki nagyon szép eredményt ért el idegenben, de ennek ellenére borzasztó nehéz feladat elõtt áll. Biztos vagyok benne, hogy az Ikast jobban oda fog figyelni, mint tegnap. Néha mintha kicsit könnyen vették volna a meccset és ráadásul nem is játszottak meggyõzõen, fõleg felállt fal ellen. Nagyon nehéz meccs lesz, 100 %-ot kell adni a DVSC-nek és akkor lesz esély a bravúrra.

A Dunaferr nagyon nehézzé tette magának a továbbjutást. Ennyi gólt már nagyon régen kaptunk, kritikán aluli lehetett a védekezésünk. Rendet kell tenni hátul, mert különben ki fogunk esni. Sokan lebecsülték ezt a spanyol csapatot, kiderült nem is olyan rosszak. Borzasztó kiélezett és kemény csatára számítok és csak teljes koncentrációval és pontos játékkal dolgozhatjuk le ezt a hátrányt. Játszottunk már úgy az idén, hogy képesek vagyunk rá, kérdés, hogy elõ tudjuk-e húzni, most azt a formát. Remélem igen!

Továbbra is HAJRÁ KOHÁSZ! HAJRÁ MAGYAROK!

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
Nagyon remélem nem igazak ezek a pletykák és András marad
nagyon sajnálnám ha így lenne .... De én egyben reményt is látok ebben a helyzetben...mármint a Fradinak a fentmaradásra, csak más vezetõkkel, stb...

Húúúú, a gyõri meccs nagy volt, Görbe még mindig zseniálisan lát a pályán...bár a védekezése és a kihagyott hetesei eléggé lehúzták az összképet, meg is kapta Kálmántól a magáét...legalábbis úgy tûnt...
bár nem értem a xedik kihagyott büntetõ után miért nem Bokit küldte oda Róth...na mindegy, remélejük kint nem fog hiányozni az a "pár" gól.

Azért régen láttam norvég edzõt,játékost ennyire összetörve meccs után...

Kicsit letört, hogy a csapatomnak nem jött össze spanyolban, de itthon megtudjuk csinálni, én bízom a csapatban!!

A többi csapatnak s gratula, a Fradi és a DVSC is nagyot alkotott, jókis visszavágó lesz!

Hajrá magyar kézi 😄

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Isthy
Sztem legkésõbb március 31-ig eldõlnek a dolgok. A Hyponál is van még két másik edzõrõl is szó, persze kérdés kinek milyenek az esélyei és ki hoz magával olyan játékosokat is, akik pont olyan poszton játszanak ahol üresedés van. Viszont az NA-Prokop páros kispadi együtt szereplése eléggé érdekes lehet.

DUNAFERR FOREVER!!!

Hege eto
Akkor lehet bekövetkezik az ami már évek óta lebeg a Fradi feje felett?

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

SomogyiG
Lehet benne kételkedni, de jelen állás szerint még senki nem vállalt kötelezettséget sehová, azaz senki nem írt alá senkinek!
A Hypon kívül még legalább két európai élcsapat ajánlata van Németh András elõtt!

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Grave Digger
szólhatnak még +10000 évig azok a szerzõdések, olyan tartozások vannak az említett játékosok felé, hogy bármikor kiléphetnek a szerzõdésükbõl, s a jelek szerint meg is tették.

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

kaloz174
Ha ezek a hírek igazak, bár én számtalan cáfolatot is olvastam már, miszerint még +1 évig szólnak a szerzõdések, a Fradi sem lesz könnyû helyzetben, de mi lesz a válogatottnál?

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

VMan
Mravikova is menni fog (vagy abbahagyja). ezekután kérdéses, hogy Uhrakova maradna-e... nem néz könnyû idõszak elé a Fradi, az biztos.

HAJRÁ MAGYAROK! :]

Grave Digger
Úgy néz ki már nagyon ketyeg az a bizonyos bomba. Peti veterán is beírta már a fradi kézitopikba, hogy András megy a Hypoba, Erával és Timivel együtt. Ennyit arról, hogy a Dunaferr-meccs után mit mondott András. A hírek szerint ugyanis akkor már rég aláírta a szerzõdését az osztrákokhoz...

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

VMan
wow, elõre a Podravka-FTC döntõért <#alien>

Isthy
Eddig ez nem a skandináv csapatok hétvégéje. Néha belenéztem a meccsbe és kellemes emlékeket idézett fel a viborgi csarnok látványa 2005. márciusából :-)
Ha jól láttam a Herczeg, Südi páros vezette a meccset.

DUNAFERR FOREVER!!!

SomogyiG
Ezt azért nem vártam... Mármint a különbség számomra meglepõ!!!
Minden csapatunknak gratulálok, remélem, hogy a veszteseink le tudják dolgozni a hátrányukat, az ETO-nak sikerül megtartani a megszerzett elõnybõl valamennyit, s nekünk is összejön a továbbjutás. Hajrá Magyarok!

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

kaloz174
A Fradinak és a Lokinak szintén gratulálok. <#taps><#taps>
A Fradi esélyei egyértelmûek, a Lokira viszont még nehéz hazai meccs vár, úgy gondolom, a reménykeltõ kinti eredmény ellenére.

kaloz174
Grat. én is Gyõrnek, igazából nagyon 2 arcúan játszottak. Azt mondanám, ha azokat a hibákat, amiket itthon elkövettek, kint nem követik el, meg lehet a továbbjutás.
Gondolok itt nem csak a kihagyott hetesekre, hanem az idõnként könnyelmûen kihagyott ziccerekre is.
Persze, kérdés, hogy kint milyen lesz a jv. Sajnos, ez mostanában legalább annyira számít, mint egy kó taktika.😞

kaloz174
Az biztos, hogy össze kell kapni magunkat! Kissé csalódott vagyok, de bízom a csajokban.

Isthy
Azért a spanyolok idegenben nem szerepeltek eddig valami jól és ez nem rossz jel a visszavágóra. Mindent bele kell adni a pályán és a nézõtéren is és megoldható lesz a feladat.
Egyébként a meccs utáni értékelésben a spanyolok elégnek érzik az elõnyt a továbbjutáshoz. Hmmm...

DUNAFERR FOREVER!!!

nagyon nehézé tették a vissza vágott!

Isthy
Elda-Dunaferr 34-28

Kritikán aluli lehetett a védekezésünk, nem szoktunk ennyi gólt kapni. Nagyon nehéz lesz a visszavágó...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Podravka-Oltchim 32-27

Jó kis visszavágó lesz!

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Elda-Dunaferr 18-15 a félidõben, nagyon sok gólt kapunk...

DUNAFERR FOREVER!!!

VMan
hehe, hajrá Lada.

Isthy
A másik negyeddöntõben: Viborg-Lada 32-32

A címvédõnek nagyon össze kell kapnia magát Togliattiban, ha tovább akar jutni.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Gratulálok a Gyõrnek a 6 gólos gyõzelemhez! <#taps>

Nagyon nagy kár a 6 kihagyott 7-esért, nehogy sokba kerüljön a végelszámolásnál...
Okos játékkal ezt az elõnyt meg lehet õrizni a visszavágón, az ETO-t képesnek tartom rá.

DUNAFERR FOREVER!!!

inkább nekünk büntetés, mint nekik...

banok
28-22 lett. Szvsz elég lesz de nem lesz sétagalopp.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Breki33
ezek a hetesek
banok
20-13. nem rossz. Ennyi elõny elég lehetne Norvégiában.

Isthy
Jó elsõ 20 perc után egy gyengébb 10 perc és felzárkóztak a norvégok. Olyan játék kell végig, mint az elején. A Larvik Tonje Larsen sérülését gyorsan kiheverte, nehéz 2. félidõre számítok.

Közben Viborgban a félidõben: Viborg-Lada 17-21!!!

DUNAFERR FOREVER!!!

banok
nah eddig sikerült elhúznia több gólal a Gyõrnek.

igazán reményét keltõ ez az eredmény!

Isthy
Gratulálok a Lokinak!!! <#taps>

Ez a 2 gólos vereség (24-26) nagyon reménytkeltõ. Nem tett rám mély benyomást az Ikast, ha okosan játszik itthon a DVSC, még meglepetést is okozhat a szuper hazai szurkolótábora elõtt.

DUNAFERR FOREVER!!!

banok
26-24 a vége ahogy látom a bwinen. <#eljen>

banok
26-23! nem rossz

Isthy
Jó hallani a kinn lévõ Loki szurkolók "Mindent bele!" szurkolását.

55. perc: 24-21 az Ikastnak

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Pedig a 2. félidõt jól kezdték, feljöttek 18-16-ra...

DUNAFERR FOREVER!!!

banok
22-17 oda... 😞

Isthy
Közben már a Loki meccset tudom nézni. Nagyon elszúrták az utsó 3 percet 11-12 után, így lett 11-16 könnyû leindításokból. Nekem nem tûnik olyan félelmetesnek ez az Ikast.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Köszi! <#worship>

DUNAFERR FOREVER!!!

SomogyiG
Sorry, hogy nem írtam be az eredményt, de hirtelenjében annyi mindent kellett csinálnom, hogy lemaradtam.
A meccsrõl:
Jól kezdtünk, elmentünk 3 góllal, majd jött a kapkodás, s kiegyenlítettek.
Utána egy darabig a dánok kapaszkodtak utánunk, majd újabb hibáink miatt mi a dánok után. A 20. perc körül Pasi jött be Kata helyett, aki pár bizonytalanság után nagyon elkapta a fonalat. 16-15 -el fordultunk, s a 40. percre elmentünk 2 góllal, majd ezt tartottuk egy darabig, s az 53. percre még meg is toldottuk 1 -el, ekkor lett 23-26. Mi már fáradtunk rendesen, ezt Pytlick észre is vette, mert ha támadtak, akkor lehozta a kapusát, s így eggyel többen voltak. Fel is jöttek ránk, de a végére még 1 góllal vezettünk, amikor egy idõntúli 7-el kihozták döntetlenre a meccset.
Nálunk Sopi volt a legeredményesebb, Lulu is nagyon jó volt, és nagyon kellemes meglepetés volt Sóska bátor és eredményes játéka. A szélsõinkre nagyon vigyáztak - Õk önmagukhoz képest halványabbak is voltak, s Zizinek is volt már sikeresebb meccse. A másik nagy meglepetést Pasi szolgáltatta, aki vagy 35 percen keresztül nagyon jól védett, de elfáradt a végére, s akkor visszajött Kata. Szandi is bejött a pályára pár percre, ami azt jelenti, hogy már majdnem teljesen felgyógyult!
A GOG a 3 idegenbeli meccsünkön most volt talán a leggyengébb, de azért "haraptak" most is, ennek ellenére nem volt durva a védekezésük!
A meccsen az utolsó 5 percet leszámítva rendkívül korrekt volt a játékvezetés, csak a végén volt tapasztalható kis hazai szellõ!

Breki33
Gratula a csajoknak a nehezét ennek a párharcnak megoldották

KEK-negyeddöntõ, elsõ mérkõzés

Gólszerzõink: Tóth 10 (2), Uhraková 8 (2), Soós 5, Mraviková 3, Szucsánszki 2, Szamoránsky P. 1

"Kiváló eredményt, 29-29-es döntetlent ért el a Ferencváros Gudméban, a KEK negyeddöntõjének elsõ mérkõzésén. Pastrovics fantasztikus formájának köszönhetõen csak egy hajszál választotta el a népligetieket a gyõzelemtõl.

KEK-negyeddöntõ, elsõ mérkõzés
GOG Gudme - Budapest Bank-FTC 29-29 (16-15)"

handball.hu

BRAVÓ LÁNYOK!!!

Remélem a többi csapatnak is sikerül jó eredményt elérni!!!!!
Pasi jó formájának, külön örülök!!!!!!!!