Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SomogyiG
Dirigensek?

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

úúúúú..... Fradi-Dunaferr...
NA mikorra tervezi a bejelentését, hogy hol is lesz edzõ jövõre?

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Hege eto
Pedig nekem külsõsnek ez jó poén volt 😊))))))) Majd kapok is mindjárt😊

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Hege eto
Nõi MK, elödõntõ: Fradi-Dunaferr, Audi-ETO-Debrecen.

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

jajj, én a Vásárhely, Halasra gondoltam a másik két nevet, a FRadinál szerintem is csak ZSGY jöhet szóba, ha András elmegy, már ha lesz pénz csapatra, edzõre, játékosra... ne vicceskedj már 😄DDD

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Hege eto
Azért a Szabó Edina-Fradi megoldás nagyon csúnya lenne<#vigyor1><#wow1><#wilting>

naaaa, olvastam egy érdekeset -bár lehet csak nekem az, mert ezt még máshol nem hallottam- ha nélkül olvastam, de mivel tudom, hogy egyesek érzékenyek a témára, így tegyük fel, hogy mindez csak fikció: ha NA: Hypo, akkor Zsiga Gyula: Fradi...
hmm, kell egy edzõ Vásárhelyre Szilárd helyett, kell egy edzõ Mocsai Lajos helyére- bár oda lehet megoldják házonbelül, ahogy olvastam, és ezekszerint kell egy edzõ a Halasra, ha tényleg igaz az elsõmondatban leírt...
És akkor a 2 név akit hallottam edzõkérdés megoldására, Mátéfi, Szabó Edina...hmmhmm 😄DD
érdekes...

Duby
Mindkettõnek azonnali piros lap, s fegyelmi az EHF-nél. Pénzbírság és eltiltás. Miért ilyen töketlenek az EHF-nél???

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

SomogyiG
Sajnos igazad van... 😞

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Igen, egyetértek, de akkor jegyezzük meg, hogy Begus reakciója meg pár meccses eltiltást.

Spartacus szintjérõl nem biztos, hogy beszélhetünk jövõre...

SomogyiG
Bármilyen hihetetlen, de a meg nem kapott pénz a nagyobb "csáberõ", nem a beigért. Az általad említett hanyatlás kb. a Spartacus szintjét jelentené, vagy inkább még lejjebb!

Anja Andersen bekaphatja és szerintem ez a sétálgatása, majd a cirkusza simán pirosat ért volna..............
Nagyon remélem, hogy András kellõen átgondolja a dolgokat, és megfontoltan dönt! A Magyar Kézilabda nagy vesztesége lenne, ha András, és ahogy olvasom, vele egy két játékos is távozna a Fraditól! Szerintem az, a Fradi kézilabda csapatának, ha nem is a végét, de a hanyatlását jelentené! Ezt remélem senki nem kívánja! De azis igaz, hogy a pénz óriási csáberõ, és ez viszi el a játékosokat külföldre! Pedig ha marad ez a tendencia, bizony lõhetjük a bajnokság színvonalát, és a válogatott játékát!

HAJRÁ MAGYAROK!!!!!!!!!!!!!!

VMan
ok, ezt még nem olvastam. pedig látom a Fradi topikból való.

HAJRÁ MAGYAROK! :]

SomogyiG
"
RnD válasz | megnéz | könyvjelzõ 2007.03.18 15:10:18 (45349)

A Sport+ legutóbbi (március 17-i) számában 11 sportújságíró 11 kérdést tett fel NA-nak (persze a Dferr meccs utáni nyilatkozatával kapcsolatban). Beírom ide az érdekesebbeket (a kérdéseket némileg rövidítettem, NA válaszain - egy mondat kivételével, amit az elsõ válasz legelejérõl elhagytam - nem rövidítettem).

Buzgó József (SztárSport): Mi szól a maradás és mi az elmenetel mellett?
NA:…Lehetnek olyan helyzetek, amikor az embernek rá kell kényszerülnie arra, hogy váltson. Ezt idáig el tudtam kerülni. A maradás mellett egyébként a hagyományok valamint az eddigi életem szól, míg az elmenetel mellett a magyar sportélet és a sport gazdasági helyzete – mely már nem annyira vonzó.

Gergely Gábor (Színes Bulvár Lap):Szerintem te ennél sokkal nyugodtabb vagy. Ugye nem gondolod komolyan, hogy elmész külföldre?
NA: Remélem is, hogy nyugodtabb vagyok. De egyben azt is remélem, hogy képes leszek majd egy megfontolt döntést hozni.

Hajdú B. István (Viasat3): Elgondolkodott-e azon, hogy esetleges távozásakor mi lenne az ön által felfedezett, vagy az önért szimplán csak rajongó játékosaival?
NA: Ez egy nagyon nehéz kérdés. Nyilvánvaló, hogy a maradás mellett szól az eddigi kötõdés, de hát tudomásul kell venni: minden véget ér egyszer.

Kovács Zoltán (Élet és Irodalom): Most is úgy érzi, mint meccs után egy perccel?
NA: Dehogyis! Semmiféleképpen! Tanulságos, s valószínû, hogy be kell menni ilyenkor az öltözõbe, hogy a játékosokkal kibeszéljem magam, majd utána megfontoltan, vagy legalábbis megfontoltabban nyilatkozni.

Malonyai Péter (Nemzeti Sport): Ha elmegy külföldre, akkor ott is lesz módja csapatokat építeni úgy, ahogy itthon a Fradinál?
NA: Igazából ezt még nem tudom, ez még távoli, nyitott kérdés jelenleg, amire ennélfogva nem is tudok válaszolni.

Riskó Géza (Duna TV): Úgy megy el, hogy marad? Van értelme a fenyegetõzéseknek, hogy utána nem történik semmi? Sokak szerint marad a Ferencvárosnál is és a válogatottnál is…Mit jósol: mikor ér véget a Ferencváros sportklubjának története?
NA: Ezt majd az élet megválaszolja. Nem éreztem semmilyen fenyegetõzést a mondandómban. Azt pedig remélem, hogy a Ferencváros sportélete soha nem ér véget, bár jelen pillanatban az egész Fradi nagyon nehéz helyzetben van. Ennek oka egyrészt belsõ felelõsség, másrészt a magyarországi sport mostani nehéz, kilátástalan helyzete.

Zombori Sándor (Sport1): Megértem a felháborodását…de mégis: nem érzi úgy, hogy túllépett egy bizonyos határt a játékvezetõk ellen, vagy pedig általánosan ez fejezi ki véleményét a játékvezetésrõl?
NA: Igazából tudom, hogy a játékvezetésnek nagyon nehéz dolga van, de nem érzem, hogy túlléptem volna egy bizonyos határt. Sõt, semmilyen határt! Mégpedig azért nem, mert egyáltalán nem sértegettem a bírókat, nyilatkozatomban semmi sértõ nem volt a játékvezetéssel szemben, amit felróhatnak nekem. Azt mondtam csupán, hogy nehezen viselem a helyzetet, ami sarkallt arra hogy váltsak. Ennyi történt…

Ezek a nyilatkozatok pénteken jelentek meg, tehát a hét eleji helyzetet tükrözik. Azóta történhettek változások (sõt, ha hihetünk a tegnapi beírásoknak, közben egyértelmûvé vált a helyzet).
"

Azóta kiderült, hogy a tegnapi - hivatkozott - beírások 0 igazságtartalommal bírnak, tehát szó sincs arról, hogy a helyzet egyértelmûvé vát volna.
Amit közvetlenül a meccs lefújása után feszültséggel telve nyilatkozott, az semmiképp sem kezelhetõ végleges döntésnek. Itt is szeretnék utalni arra, hogy szó sem volt semmiféle elõre megkoreografált cselekvéssorozatról és nyilatkozatról, mint azt sokan terjesztik, színjátékként kezelve a történteket. Egy szerencsétlen kifakadás volt, amit a józanul gondolkodõk közül senki sem vett komolyabban, mint azt a körülmények engedték. Mindezt egyértelmûen alátámasztja az "Élet és Irodalom" riporterének kérdésére adott válasza.

VMan
hát, ha így van, akkor sem sok jóra lehet számítani:
"Nem tudom, hogy ilyen körülmények között tudok-e dolgozni Magyarországon, ezért mindent megteszek, hogy a nyáron külföldre szerzõdhessek."

SomogyiG
Ettõl szerintem nem kell félned! Biztosan hallhattál már Te is különféle megközelítéseket Németh Andrással kapcsolatban. Én a saját tapasztalatomat tudom elmondani! Ha valamirõl nem akar beszélni, akkor ezt meg is mondja, ha valamit kijelent, akkor az minden körülmények között õszinte! Ezért én - lehet, hogy naívnak vagy hülyének néznek ezért sokan - "vakon" hiszek neki, mert még sosem kellett benne csalódnom.

Isthy
Kicsit nagyobbat is nyomhatott volna neki ;-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ez bizony az lett és a továbbjutás sajnos eldõlt. A Slagelset nem fogják otthon 8-al megverni ez szinte biztos.
Borzasztó gyenge volt a Krim támadójátéka, Bodnyevát jól hatástalanította a Slagelse, bár elég sok mindent megengedtek a bírók nekik vele szemben. A másik oldalon már korántsem voltak ilyen engedékenyek. A legérdekesebb az volt mikor Lungu a falra induláskor a könyökével arcon vágta Vergeljukot, utána nekiment a másik Krim játékosnak és 7-es. Megvolt a hazai pálya, de nem ezen múlott. Legangert naggyá tették azzal, hogy mindent lefelé lõttek neki, ami felfelé ment, ott már kevésbé volt hatékony. Szokás szerint õ és Popovic hozták a meccset a Slagelsenek.
Nem értem Begust, hogy Gint miért csak az utsó 3-4 percre hozta be, mert Alizar bizony elég gyengén muzsikált. Sajnos Gabca is gyengén lõtt, szinte mindent lefelé, amikor felfelé lõtt, ott már nem is volt olyan jó Leganger, kapott is egy nagy dugót a bal felsõbe. Eszti sem játszott jól sajnos, õ is többször lefelé próbálkozott. Még talán Oder, Freser és Jatsenko emelhetõ ki valamennyire, meg Bodnyeva, már amennyit engedtek neki.
El kell ismernem a Slagelse jobb volt és megérdemelten gyõzött.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Kicsit sok lett közte. Nem értem, miért nem hozta be Begus elõbb Gint.😞

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

VMan

kaloz174

VMan
bukta lesz 😞
ha 3 gólnál nagyobb, akkor az én fogadásomnak is :| márpedig úgy néz ki...

Isthy
Gabca és Eszti pályán a 2. félidõben :-)

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Jaja!
Láttad amikor Meelgardra rákiabált Anja az idõkérésnél, hogy jöjjön már oda, ne a padnál motoszkáljon? Ahogy látom nem kicsit feszült.
Gin és Gabca meg Eszti is melegítenek a szünetben.

DUNAFERR FOREVER!!!

VMan
komoly kis lökdösõdés volt a két edzõ között <#mf1>

Isthy
Anja megint cirkuszol,átsétált a másik edzõ oldalára és még neki állt feljebb mikor sárgát kapott.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Sajnos a magyarok közül senki nem játszik a Slagelse elleni meccsen a kezdõcsapatban.

Slagelse-Krim 6-6

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Szerencsére tiéd a 2 pont.<#worship> Reménykedjünk a pozitív végkifejletben! (Viszont nagyon nem esne jól ezután, ha naív lettem volna.<#schmoll2>)

A Fradi oldaláról:

Németh András beírása!

Isthy
Amúgy a visszavágón szerb bírók és luxemburgi ellenõr lesz. Lehet sejtettek valamit Prokopék? Mindenesetre nehéz lesz visszahozni a Hypot, de láttunk már "csodákat" a Hypo otthonában. Most kiderül, hogy Prokop mennyi "tud" még, fõleg dánok ellenében.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Meglett a 10 közte (34-24). Azt hiszem a Hypo elbúcsúzott a BL-tõl.

Lunde: 25/49-es mutató=51%. Egyértelmûen a meccs legjobbja volt.

DUNAFERR FOREVER!!!

VMan
24/9

na a végét meg elrontja az Aalborg, tíz felett kell legyen a különbség...mert azért 10 alatt van az a lejtõs pálya... 😊

Isthy
Vazzeee! Lunde, hogy lekapta az indítást! <#wow1>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Fridrikas bejött és ezzel tartja magát a Hypo. Lunde viszont elképesztõ, nagyban neki köszönheti az Aalborg, hogy ennyi az eredmény. Logvin borzasztó sok hibáját kompenzálja.

DUNAFERR FOREVER!!!

😄DDD ha még nem döntötték el 😉)) vagyis jöhet a sajttáj 😄D

igen, úgy akartam kezdeni: a szokásos 😊 de nem akartam bántani, bírom a lazaságát 😄DD

Isthy
Most mondjam azt, hogy jellemzõ? ;-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

VMan
hát asszem már nincs miért megvárni az Aalborg elleni visszavágót, akár holnap eldönthetik ki legyen a Hypo új edzõje...

Isthy
Most is mutatták, eléggé megtörtnek látszott :-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

majd eladott egy labdát, és kiállítatta magát 😞

talán arra gondolt, jövõre már nem ül ott ;DDDD

Isthy
Ibi már milyen cundergólt lõtt!!! A saját maga által szerzett labdával lerohanás után :-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Prokop elég mérgesen és morcosan vágta magát hátra a székében ;-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

VMan
na most frissen 17/6 😊

VMan
elébb kiírták a mutatóját, talán 14/5 volt...

Isthy
Hihetetlen, hogy Logvint engedik játszani ennyi szar megoldása ellenére. Legalább 6 ziccert rontott már el. Lunde viszont fantasztikusan véd, a Hypo kapusok gyengék.

36. perc: 22-12

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Egy eredmény az EHF kupából:

Motor Zaporozsje-Leverkusen 27-26 (12-14)

Azért ez nálam meglepetés, úgy tûnik a Motor sem olyan acélos.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ha jól láttam 3-at lõtt, de sok hibával játszik.

DUNAFERR FOREVER!!!