Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
NA mikorra tervezi a bejelentését, hogy hol is lesz edzõ jövõre?
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
hmm, kell egy edzõ Vásárhelyre Szilárd helyett, kell egy edzõ Mocsai Lajos helyére- bár oda lehet megoldják házonbelül, ahogy olvastam, és ezekszerint kell egy edzõ a Halasra, ha tényleg igaz az elsõmondatban leírt...
És akkor a 2 név akit hallottam edzõkérdés megoldására, Mátéfi, Szabó Edina...hmmhmm 😄DD
érdekes...
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
HAJRÁ MAGYAROK!!!!!!!!!!!!!!
RnD válasz | megnéz | könyvjelzõ 2007.03.18 15:10:18 (45349)
A Sport+ legutóbbi (március 17-i) számában 11 sportújságíró 11 kérdést tett fel NA-nak (persze a Dferr meccs utáni nyilatkozatával kapcsolatban). Beírom ide az érdekesebbeket (a kérdéseket némileg rövidítettem, NA válaszain - egy mondat kivételével, amit az elsõ válasz legelejérõl elhagytam - nem rövidítettem).
Buzgó József (SztárSport): Mi szól a maradás és mi az elmenetel mellett?
NA:…Lehetnek olyan helyzetek, amikor az embernek rá kell kényszerülnie arra, hogy váltson. Ezt idáig el tudtam kerülni. A maradás mellett egyébként a hagyományok valamint az eddigi életem szól, míg az elmenetel mellett a magyar sportélet és a sport gazdasági helyzete – mely már nem annyira vonzó.
Gergely Gábor (Színes Bulvár Lap):Szerintem te ennél sokkal nyugodtabb vagy. Ugye nem gondolod komolyan, hogy elmész külföldre?
NA: Remélem is, hogy nyugodtabb vagyok. De egyben azt is remélem, hogy képes leszek majd egy megfontolt döntést hozni.
Hajdú B. István (Viasat3): Elgondolkodott-e azon, hogy esetleges távozásakor mi lenne az ön által felfedezett, vagy az önért szimplán csak rajongó játékosaival?
NA: Ez egy nagyon nehéz kérdés. Nyilvánvaló, hogy a maradás mellett szól az eddigi kötõdés, de hát tudomásul kell venni: minden véget ér egyszer.
Kovács Zoltán (Élet és Irodalom): Most is úgy érzi, mint meccs után egy perccel?
NA: Dehogyis! Semmiféleképpen! Tanulságos, s valószínû, hogy be kell menni ilyenkor az öltözõbe, hogy a játékosokkal kibeszéljem magam, majd utána megfontoltan, vagy legalábbis megfontoltabban nyilatkozni.
Malonyai Péter (Nemzeti Sport): Ha elmegy külföldre, akkor ott is lesz módja csapatokat építeni úgy, ahogy itthon a Fradinál?
NA: Igazából ezt még nem tudom, ez még távoli, nyitott kérdés jelenleg, amire ennélfogva nem is tudok válaszolni.
Riskó Géza (Duna TV): Úgy megy el, hogy marad? Van értelme a fenyegetõzéseknek, hogy utána nem történik semmi? Sokak szerint marad a Ferencvárosnál is és a válogatottnál is…Mit jósol: mikor ér véget a Ferencváros sportklubjának története?
NA: Ezt majd az élet megválaszolja. Nem éreztem semmilyen fenyegetõzést a mondandómban. Azt pedig remélem, hogy a Ferencváros sportélete soha nem ér véget, bár jelen pillanatban az egész Fradi nagyon nehéz helyzetben van. Ennek oka egyrészt belsõ felelõsség, másrészt a magyarországi sport mostani nehéz, kilátástalan helyzete.
Zombori Sándor (Sport1): Megértem a felháborodását…de mégis: nem érzi úgy, hogy túllépett egy bizonyos határt a játékvezetõk ellen, vagy pedig általánosan ez fejezi ki véleményét a játékvezetésrõl?
NA: Igazából tudom, hogy a játékvezetésnek nagyon nehéz dolga van, de nem érzem, hogy túlléptem volna egy bizonyos határt. Sõt, semmilyen határt! Mégpedig azért nem, mert egyáltalán nem sértegettem a bírókat, nyilatkozatomban semmi sértõ nem volt a játékvezetéssel szemben, amit felróhatnak nekem. Azt mondtam csupán, hogy nehezen viselem a helyzetet, ami sarkallt arra hogy váltsak. Ennyi történt…
Ezek a nyilatkozatok pénteken jelentek meg, tehát a hét eleji helyzetet tükrözik. Azóta történhettek változások (sõt, ha hihetünk a tegnapi beírásoknak, közben egyértelmûvé vált a helyzet).
"
Azóta kiderült, hogy a tegnapi - hivatkozott - beírások 0 igazságtartalommal bírnak, tehát szó sincs arról, hogy a helyzet egyértelmûvé vát volna.
Amit közvetlenül a meccs lefújása után feszültséggel telve nyilatkozott, az semmiképp sem kezelhetõ végleges döntésnek. Itt is szeretnék utalni arra, hogy szó sem volt semmiféle elõre megkoreografált cselekvéssorozatról és nyilatkozatról, mint azt sokan terjesztik, színjátékként kezelve a történteket. Egy szerencsétlen kifakadás volt, amit a józanul gondolkodõk közül senki sem vett komolyabban, mint azt a körülmények engedték. Mindezt egyértelmûen alátámasztja az "Élet és Irodalom" riporterének kérdésére adott válasza.
"Nem tudom, hogy ilyen körülmények között tudok-e dolgozni Magyarországon, ezért mindent megteszek, hogy a nyáron külföldre szerzõdhessek."
HAJRÁ MAGYAROK! :]
Borzasztó gyenge volt a Krim támadójátéka, Bodnyevát jól hatástalanította a Slagelse, bár elég sok mindent megengedtek a bírók nekik vele szemben. A másik oldalon már korántsem voltak ilyen engedékenyek. A legérdekesebb az volt mikor Lungu a falra induláskor a könyökével arcon vágta Vergeljukot, utána nekiment a másik Krim játékosnak és 7-es. Megvolt a hazai pálya, de nem ezen múlott. Legangert naggyá tették azzal, hogy mindent lefelé lõttek neki, ami felfelé ment, ott már kevésbé volt hatékony. Szokás szerint õ és Popovic hozták a meccset a Slagelsenek.
Nem értem Begust, hogy Gint miért csak az utsó 3-4 percre hozta be, mert Alizar bizony elég gyengén muzsikált. Sajnos Gabca is gyengén lõtt, szinte mindent lefelé, amikor felfelé lõtt, ott már nem is volt olyan jó Leganger, kapott is egy nagy dugót a bal felsõbe. Eszti sem játszott jól sajnos, õ is többször lefelé próbálkozott. Még talán Oder, Freser és Jatsenko emelhetõ ki valamennyire, meg Bodnyeva, már amennyit engedtek neki.
El kell ismernem a Slagelse jobb volt és megérdemelten gyõzött.
DUNAFERR FOREVER!!!
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
ha 3 gólnál nagyobb, akkor az én fogadásomnak is :| márpedig úgy néz ki...
Láttad amikor Meelgardra rákiabált Anja az idõkérésnél, hogy jöjjön már oda, ne a padnál motoszkáljon? Ahogy látom nem kicsit feszült.
Gin és Gabca meg Eszti is melegítenek a szünetben.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Slagelse-Krim 6-6
DUNAFERR FOREVER!!!
A Fradi oldaláról:
Németh András beírása!
DUNAFERR FOREVER!!!
Lunde: 25/49-es mutató=51%. Egyértelmûen a meccs legjobbja volt.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
36. perc: 22-12
DUNAFERR FOREVER!!!
Motor Zaporozsje-Leverkusen 27-26 (12-14)
Azért ez nálam meglepetés, úgy tûnik a Motor sem olyan acélos.
DUNAFERR FOREVER!!!