Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hege eto
Kicsit OFF:

http://www.youtube.com/watch?v=oGs9DkHJoZ8

<#eljen><#worship>

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

ez is sima volt az eredmény láttán

Köszi az infot! Egész jó kis bemelegítés a hétvégére!

Loki-Kiskunhalas: 34-23
Isthy
Dunaferr-Hódmezõvásárhely 32-16

Paula végre ismét védett és a hírek szerint nem is akárhogy! <#worship>
Elléptünk 12-5-re, azután jött a "szokásos" rövidzárlat és feljött a Vásárhely, de a második félidõ már újra nagyon sima volt. Az infók szerint Mörtel és Detti játszott kiemelhetõen.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Nagyjából egyetértek.

Már játékosként is voltak nagyon extrém viselt dolgai és ezek most edzõként súlyozottabban visszaköszönnek nála.

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
Jó reggelt

Itt mindenkit érdekel szerintem, viszont ide is beírhatnád

klikk

Pörögjön az a topic is.
Duby
Elnézést, de offolok kicsit.

Sajnos elég mostohán bánik a magyar média is a sporttal, talán ez is nagyban hozzájárul az amúgy sikeres sportágak hanyatlásához.

Kíváncsi vagyok ha manapság megkérdeznének 10 átlagembert nálunk, mennyien tudnák, hogy mi zajlik most Ausztráliában, amihez mi közünk is van. Magyar média nagy kegyesen reggel 10kor leadja a férfi meccseket, de emberi idõben nem telik egy legalább félórás összefoglalóra sem. Mondjuk még az elején vagyunk, remélhetõleg ez változik, meg ahogy bejön az úszás...

Melbourne 2007 >>
Vizes VB az Indexen >>
Az Origo anyagai >>

Még egy kis adalék:
Kemény legények >>

A múltkor nagyon megszerettem ezt a sportágat és a lányainkat (nem hiszem, hogy láthatjuk õket ezúttal sajnos):
Barta Nóra olimpiai kvótára hajt a melbourne-i világbajnokságon >>

Hajrá magyarok!

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

Duby
Nem volt semmi játékos, bár valószínûleg nem szerettem volna, legtöbb jelenetének elég alázós jellege van. Mondjuk most már jobban értem miért olyan amilyen. Az biztos, hogy a szenvedélye a kézilabda, s valószínûleg ez a hozzáállás emel csak olyan magasságokba játékost, mint õ.

Mindenesetre kiadott a jutúb pár gro & katja videót, legalább jól megnéztem azokat is. Milyen jó barátnõk! <#wink><#vigyor>
...kár értük...

VMan
Kézilabda: Pánczél Barabás lett a Spartacus csapatának edzõje
Megtalálta a Bp. Kõbányai Spartacus nõi csapata Laurencz László edzõ utódját.

A Kõér utcai nõi csapat új mestere a rutinos Pánczél Barabás, aki egyelõre az évad végéig vállalta a feladatot.

nso.hu

HAJRÁ MAGYAROK! :]

VMan
az Astroc Sagunto új fõszponzort talált, 3 évre Toyota Sagunto néven folytatják, amiért cserébe 800ezer eurot kapnak (majdnem 200 millió ft).

Az tény, hogy fantasztikus dolgokat tudott. <#eljen><#taps>
A maiak közül talán csak Görbe próbál ilyen közönség szórakoztató játékot. De még messz jár Anjától.
Kár, hogy Anját edzõként nem tudom annyira becsülni mint játékosként.

Hajrá Magyar Kézilabda!

SomogyiG
Félreértetek!
A szakmaiságát egy pillanatig sem vonom kétségbe - habár messze nem tud annyi tudást átadni, mint amivel rendelkezik, mert nem tud érthetõen az átlagember nyelvén beszélni - s az elõzõ beírásom elõtt sem és azóta sem néztem a riportot!
Amit írtam, azt már itt korábban is leírtam, s abból fakad, hogy soha semikor nem ismerte és szerintem nem is fogja elimerni, hogy valaha is hibázott, mindig a körülmények és a játékosai voltak a hibásak.
Arra is tisztán emléxem, hogy finoman szólva nem a helyén kezelte Zsiga Gyula Dunaferrel elért eredményeit, s az EHF gyõzelmünk is egy "szerencsés sorsolás" következménye volt. Az is tény, hogy Németh András dánok ellen elért eredményei a válogatottal szintén a szerencsén múltak.
Ezért tartom emberileg 0-nak!

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Na akkor két Anja videó <#wow1><#hamm>

http://www.youtube.com/watch?v=kKqeaHajU5U&NR

http://www.youtube.com/watch?v=JKdfe_7egj0
kaloz174
Érdekes egybeesés, hogy egy szurkolótársam jóvoltából, amit ezúton is köszönök neki, most néztem meg az interjúkat, valamint azt, hogyan örült a csapat egy bizonyos magyar-norvég olimpiai elõdöntõ után. <#wink> (Annakidején nem láthattam.)
Még akkor is jó volt nézni a felhõtlen örömöt, ha ma már tudjuk, utána 'elbuktuk a döntõt' (Samy után szabadon).

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

VMan
na, azért nem hiszem, hogy annyira ismernéd, hogy ezt ennyire keményen kijelenthesd :| tett õ nagyon sokat a magyar kézilabdáért, már csak azért is megérdemel egy minimális tiszteletet szerintem...

Breki33
teljesen egyetértek

láttam a riportot és énis így érzem

a többi meg hát........
Pont András nyilatkozott az utánpótlásról is, hogy milyen mentális problémák vannak fiatal tehetségek hagyják abba a sportot.
Ha valaki, Te tudod, hogy Andrást szakmailag, emberileg kedvelem! Mocsait sem tisztem védeni! Én olyan nagy bántást nem vettem ki szavaiból! Engem Mocsai nyilatkozatánál sokkal jobban dühít, hogy ebben az országban mindet hagynak lerohadni! Így a sportot is!!!!!
Komolyan nemértem, hogy egy olyan sportág, melynek meccseire kézalat kell jegyet venni (nemzetközire volt mikor nem sikerült jegyetszerezni), egyszerüen tönkremegy! Az ETO-n kívül én stabil háttérrel rendelkezõ, talán még a Cori, nemtudok! Nagymúltú csapataink vergõdnek, és a szétesés szélén állnak! Pedig ebben a sportágban van ráció, lehetne belõle szerintem komoly üzletet csinálni, és mégsem tudunk ötrõl hatra kerülni! Én attól félek, hogy szeretett sportágunk a tönk szélére kerül, és lehet, hogy mire észbe kapnak kiknek ez tiszte, már késõ lesz!
Azt kívánom, ne legyen igazam!!!!!!!!!

SomogyiG
Ebben biztos vagyok, hiszen Mocsainál irigyebb és gerinctelenebb emberrel ritkén találkozni. Rendkívül nagy tudással bíró szakember, de emberileg 0.

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

VMan
a tegnapi Duna TV-s Sportaréna címû mûsorban volt egy pár perces riport Mocsai Lajossal, érdemes visszanézni a www.dunatv.hu oldalon, a Vasastól való távozás mellett Németh András múltkori nyilatkozatával kapcsolatban is elmondja a véleményét. Fradistáknak asszem nem fog tetszeni 😊

VMan
szerdán a FTC-Cori bemelegítésnél bevonult egy riportot készíteni Andrással (jókor jut eszembe, hogy megakartam nézni a telesportot aznap este <#mf1>)a meccs elõtt, kapott hideget-meleget a nézõtérrõl, de csak lenézõ arckifejezéssel mosolygott.

Isthy
Mit csináljak, nem szeretem az ilyen "trendi" dolgokat. Ez van! <#wink><#vigyor>

DUNAFERR FOREVER!!!

Duby
Ó nem nem nem nem nem nem nem nem, nem értékelitek az újvonalas, modern stílusú, közvetítõi egyéniséggel átitatott kommentálást!
Nagy kár érte. A kutya mindenit! <#vigyor><#wink>

a vizes sportok közelébe se jöjjön, nem kell azt is elb.sznia....Füli tökéletes oda, érdekes, izgalmas közvetítései vannak...EV menjen inkább tekerõ versenyre, aztán szívjon jó sokat, valahol a parton, jó messze innen....

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Isthy
Tudom. Hát mi nem tõle származik? ;-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

SomogyiG
Ez is V-Mantól származik...

Isthy
Persze, hogy láttam, mivel néztem élõben a meccset az Eurosport2-rõl a Live-on. Beszéltünk is róla V-Mannel (#33129, #33130) és fel is rakta ide a #33135 alatt.
Anja sztem tudatosan provokált, Begus meg bedõlt neki. Nem kellett volna.

DUNAFERR FOREVER!!!

SomogyiG
Ezt gondolom láttad már... 😊

Nekem tökéletes, hogy Húsvétkor adják a döntõket, mert az ünnepnapokon éppen ráérek (nincs meló <#wink>, és más elfoglaltságom), na meg lelépek a locsolók elõl<#nevetes1>.
Elõbb néztem meg az Ikast-Loki meccset a felvételrõl (városi tv-n adták), nagyon izgi meccs volt, fõleg az utolsó 10 perc<#circling>
Isthy
Nekem azzal van bajom, aki kitalálta, hogy Húsvétkor legyen a négyesdöntõ. <#violent><#boxer><#levele>
Már most szinte biztos vagyok benne, hogy egyik napon nem tudok ott lenni és ennek vasárnap van nagyobb esélye.

DUNAFERR FOREVER!!!

Hege eto
Én meg mezítláb tapostatnám a csalánt azokkal akik kitalálták hogy a bronzmeccs 10.45 a döntõ meg 13.00 kor van ez tragédia.
Javaslom mind a 4 tábor részére egy BUZI MÉDIA kétrudas elkészítését a döntõre<#mf1><#mf2><#boxer><#violent><#kocsog>

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Isthy
Most látom, az elején lévõ különálló mondat végérõl lemaradt a smiley.

Mi egyszerû, halandó szurkolók bizony tényleg szóhoz sem jutunk, de ez legyen a legnagyobb bajunk ;-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

Ugyan már Isthy, te még ilyeneken meglepõdsz!? :-))
Annyi jól informált "kézilabda szakértõ" él országunkban, hogy néha már szóhoz sem jutok!
Mindenesetre sokszor fogm a hasam a röhögéstõl!!!
Na majd szombaton másokat is megnevettetünk.....
kaloz174
Rengeteg embernek, aki egyébként messzemenõkig alkalmas lenne a feladatra, nincs megfelelõ állása. Akkor már nehogy õt kelljen sajnálni.<#levele>
Az Horváth-Martont meg én is elküldeném libát õrizni - bár talán még azt sem, mert sajnálnám a libákat...
De talán térdepelhetnének kukoricán, a szabálykönyvet magolva! <#vigyor2><#mf1>

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

SomogyiG
Úgy legyen, de csak víz alól közvetíthessen búvárfelszerelés nélkül!!! És még azt is üzenem neki, hogy rohadjon meg, mint tök a mezõn!
Akkor jöjjön rá a pisilhetnék, ha egy fa sincs 10 km-es körzetben.
Húúúúúú, de utálom ezt az undorító ocsmány férget!!!

Ezt ne nagyon hangoztassátok,mert a végén szegénynek nem marad közvetítési lehetõség kézilabdában,mehet mûúszó-riporternek <#hehe>
a tv közvetítés így alakul az MK-ról:

2007. április 7. – Elõdöntõ

·14:00, DVSC-Aquaticum–Gyõri Audi ETO KC
·16:15, Dunaferr NK–Budapest Bank-FTC (tv: m1)

2007. április 8. – Döntõ

·10:45, 3-4. helyért (tv: Sport1)
·13:00, 1-2. helyért (tv: m1)

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Isthy
Nem vagy egyedül ;-)))

Döntöttél már a vasárnapi meccsel kapcsolatban?

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Miután hazaértem átolvastam a handball.hu hozzászólásokat és megdöbbentõ felismerésre kellett jutnom.

Eddig abban a hitben voltam, hogy némileg tájékozott vagyok a Krimmel kapcsolatos magyar vonatkozású dolgokban. De az ott olvasottak alapján úgy tûnik nekem, hogy vannak olyanok, akik mindenkinél sokkal nagyobb rálátással rendelkeznek arra vonatkozóan, hogy Begus kit, mikor és miért játszat illetve nem játszat a magyar játékosok közül. Azt hiszem szombaton pótolnom kell majd a tájékozatlanságomból eredõ hiányosságaimat. Lehet még Begussal is szót váltok, hogy tudja, milyen jó ismerõi vannak itthon ;-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Az NA témához nem fûzök hozzá semmit, véleményemet már leírtam a #33096-ban.

Az MK sorsoláshoz meg annyit, hogy én ezt a párosítást tegnap este megjósoltam itthon baráti körben. Az ETO sztem megoldja a továbbjutást, a másik meccs kétesélyes. A bíróküldési dolognál pedig, mint tudjuk, nincs olyan páros ami valaha is megfelelõ lenne a szurkolótáboroknak.

DUNAFERR FOREVER!!!

ha ez vígasztal, én Dunaferresként is utálom az Egrit 😄DD

SomogyiG
A Horváth - Marton páros vezessen a Loki - Kohász bronzmeccsen, hiszen csak a piros-fehér világ létezik a számukra, ott kedvükre fütyörészhetnek

A horváth-martont mi kapjuk a Dunaröff ellen,és kommentátorként a viktorkát.<#violent>
Ti meg szerintem kezdjetek aláírásgyûjtésbe,hátha visszatérnek klucsóék erre a négyes döntõre. <#nyes>
Hege eto
A horváth martonnál meg mi vagyunk sansztalanok. Kész szerencs hogy kedvenceim klucsó-lekrinszkiék már nincsenek, mert akkor f...opózással nyitnánk a szurkolást😊))))))))))

SomogyiG
Ne haragudj, de az elõzmények ismeretében így sem mernék Rátok fogadni...

Remélem nem Kékes párost küldenek Eto-Loki meccsre, mert ki nem állhatom õket!!!! Mert ha igen, akkor tuti, hogy be se kerülünk a döntõbe<#levele>
a mikor?-on volt a hangsúly...remélem még az MK elõtt...kezdek kissé csúnya összefüggéseket látni 😄DD

Hege eto
Nem tudom. Sztem. azon még vakaróznak egy keveset, és ha eldõlt hogy kinek "kell" nyerni akkor eldöntik a bíróküldést is

SomogyiG
Reményeim szerint nálunk, de ennek az esélye rendkívül alacsony, sajnos...