Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
Paula végre ismét védett és a hírek szerint nem is akárhogy! <#worship>#worship>
Elléptünk 12-5-re, azután jött a "szokásos" rövidzárlat és feljött a Vásárhely, de a második félidõ már újra nagyon sima volt. Az infók szerint Mörtel és Detti játszott kiemelhetõen.
DUNAFERR FOREVER!!!
Már játékosként is voltak nagyon extrém viselt dolgai és ezek most edzõként súlyozottabban visszaköszönnek nála.
DUNAFERR FOREVER!!!
Sajnos elég mostohán bánik a magyar média is a sporttal, talán ez is nagyban hozzájárul az amúgy sikeres sportágak hanyatlásához.
Kíváncsi vagyok ha manapság megkérdeznének 10 átlagembert nálunk, mennyien tudnák, hogy mi zajlik most Ausztráliában, amihez mi közünk is van. Magyar média nagy kegyesen reggel 10kor leadja a férfi meccseket, de emberi idõben nem telik egy legalább félórás összefoglalóra sem. Mondjuk még az elején vagyunk, remélhetõleg ez változik, meg ahogy bejön az úszás...
Melbourne 2007 >>
Vizes VB az Indexen >>
Az Origo anyagai >>
Még egy kis adalék:
Kemény legények >>
A múltkor nagyon megszerettem ezt a sportágat és a lányainkat (nem hiszem, hogy láthatjuk õket ezúttal sajnos):
Barta Nóra olimpiai kvótára hajt a melbourne-i világbajnokságon >>
Hajrá magyarok!
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
Mindenesetre kiadott a jutúb pár gro & katja videót, legalább jól megnéztem azokat is. Milyen jó barátnõk! <#wink>#wink><#vigyor>#vigyor>
...kár értük...
Megtalálta a Bp. Kõbányai Spartacus nõi csapata Laurencz László edzõ utódját.
A Kõér utcai nõi csapat új mestere a rutinos Pánczél Barabás, aki egyelõre az évad végéig vállalta a feladatot.
nso.hu
HAJRÁ MAGYAROK! :]
A maiak közül talán csak Görbe próbál ilyen közönség szórakoztató játékot. De még messz jár Anjától.
Kár, hogy Anját edzõként nem tudom annyira becsülni mint játékosként.
Hajrá Magyar Kézilabda!
A szakmaiságát egy pillanatig sem vonom kétségbe - habár messze nem tud annyi tudást átadni, mint amivel rendelkezik, mert nem tud érthetõen az átlagember nyelvén beszélni - s az elõzõ beírásom elõtt sem és azóta sem néztem a riportot!
Amit írtam, azt már itt korábban is leírtam, s abból fakad, hogy soha semikor nem ismerte és szerintem nem is fogja elimerni, hogy valaha is hibázott, mindig a körülmények és a játékosai voltak a hibásak.
Arra is tisztán emléxem, hogy finoman szólva nem a helyén kezelte Zsiga Gyula Dunaferrel elért eredményeit, s az EHF gyõzelmünk is egy "szerencsés sorsolás" következménye volt. Az is tény, hogy Németh András dánok ellen elért eredményei a válogatottal szintén a szerencsén múltak.
Ezért tartom emberileg 0-nak!
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
http://www.youtube.com/watch?v=kKqeaHajU5U&NR
http://www.youtube.com/watch?v=JKdfe_7egj0
Még akkor is jó volt nézni a felhõtlen örömöt, ha ma már tudjuk, utána 'elbuktuk a döntõt' (Samy után szabadon).
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
láttam a riportot és énis így érzem
a többi meg hát........
Pont András nyilatkozott az utánpótlásról is, hogy milyen mentális problémák vannak fiatal tehetségek hagyják abba a sportot.
Komolyan nemértem, hogy egy olyan sportág, melynek meccseire kézalat kell jegyet venni (nemzetközire volt mikor nem sikerült jegyetszerezni), egyszerüen tönkremegy! Az ETO-n kívül én stabil háttérrel rendelkezõ, talán még a Cori, nemtudok! Nagymúltú csapataink vergõdnek, és a szétesés szélén állnak! Pedig ebben a sportágban van ráció, lehetne belõle szerintem komoly üzletet csinálni, és mégsem tudunk ötrõl hatra kerülni! Én attól félek, hogy szeretett sportágunk a tönk szélére kerül, és lehet, hogy mire észbe kapnak kiknek ez tiszte, már késõ lesz!
Azt kívánom, ne legyen igazam!!!!!!!!!
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
DUNAFERR FOREVER!!!
Nagy kár érte. A kutya mindenit! <#vigyor>#vigyor><#wink>#wink>
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Anja sztem tudatosan provokált, Begus meg bedõlt neki. Nem kellett volna.
DUNAFERR FOREVER!!!
Már most szinte biztos vagyok benne, hogy egyik napon nem tudok ott lenni és ennek vasárnap van nagyobb esélye.
DUNAFERR FOREVER!!!
Javaslom mind a 4 tábor részére egy BUZI MÉDIA kétrudas elkészítését a döntõre<#mf1>#mf1><#mf2>#mf2><#boxer>#boxer><#violent>#violent><#kocsog>#kocsog>
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
Mi egyszerû, halandó szurkolók bizony tényleg szóhoz sem jutunk, de ez legyen a legnagyobb bajunk ;-)))
DUNAFERR FOREVER!!!
Annyi jól informált "kézilabda szakértõ" él országunkban, hogy néha már szóhoz sem jutok!
Mindenesetre sokszor fogm a hasam a röhögéstõl!!!
Na majd szombaton másokat is megnevettetünk.....
Az Horváth-Martont meg én is elküldeném libát õrizni - bár talán még azt sem, mert sajnálnám a libákat...
De talán térdepelhetnének kukoricán, a szabálykönyvet magolva! <#vigyor2>#vigyor2><#mf1>#mf1>
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Akkor jöjjön rá a pisilhetnék, ha egy fa sincs 10 km-es körzetben.
Húúúúúú, de utálom ezt az undorító ocsmány férget!!!
2007. április 7. – Elõdöntõ
·14:00, DVSC-Aquaticum–Gyõri Audi ETO KC
·16:15, Dunaferr NK–Budapest Bank-FTC (tv: m1)
2007. április 8. – Döntõ
·10:45, 3-4. helyért (tv: Sport1)
·13:00, 1-2. helyért (tv: m1)
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Eddig abban a hitben voltam, hogy némileg tájékozott vagyok a Krimmel kapcsolatos magyar vonatkozású dolgokban. De az ott olvasottak alapján úgy tûnik nekem, hogy vannak olyanok, akik mindenkinél sokkal nagyobb rálátással rendelkeznek arra vonatkozóan, hogy Begus kit, mikor és miért játszat illetve nem játszat a magyar játékosok közül. Azt hiszem szombaton pótolnom kell majd a tájékozatlanságomból eredõ hiányosságaimat. Lehet még Begussal is szót váltok, hogy tudja, milyen jó ismerõi vannak itthon ;-)))
DUNAFERR FOREVER!!!
Az MK sorsoláshoz meg annyit, hogy én ezt a párosítást tegnap este megjósoltam itthon baráti körben. Az ETO sztem megoldja a továbbjutást, a másik meccs kétesélyes. A bíróküldési dolognál pedig, mint tudjuk, nincs olyan páros ami valaha is megfelelõ lenne a szurkolótáboroknak.
DUNAFERR FOREVER!!!
Ti meg szerintem kezdjetek aláírásgyûjtésbe,hátha visszatérnek klucsóék erre a négyes döntõre. <#nyes>#nyes>