Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy olyan jövõ képe rémlett fel elõttem, hogy az olimpia után valszeg abba fogja hagyni, úgy gondolom 2009-ben.
DUNAFERR FOREVER!!!
Nekem személy szerint ez nem áldozat Katiért és eddig nem panaszkodhatom a viszonzásért sem. :-)))
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
A horvát válogatott hatalmas meglepetésre 10-7-re legyõzte a címvédõ szerb csapatot a 12. FINA-világbajnokság férfi vízilabdatornáján, és ezzel bejutott a döntõbe.
A másik elõdöntõ-mérkõzés 13 órakor kezdõdik, ekkor az olimpiai bajnok magyar és az 1998-as és 2001-es világbajnok spanyol együttes dönti el egymás között, hogy melyik lesz a horvátok ellenfele a fináléban.
Viszont Titeket tisztellek, hogy ilyen komoly áldozatokat hoztok Katiért, remélem Õ is tisztában van vele és helyén kezeli a dolgokat..
Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig
Én csak azt kívánom Katinak, hogy most már valóban teljesüljenek az elékpzelései.
Olyan szerelmesek, mint az atom....Katinak szerintem sokkal fontosabb már a magánélete, mint a karrierje....
Remélem minden számítása bejön és az élete most már egyenesbe kerül!
Nekünk meg marad az utazás :-)))Spanyolországot is felfedezzük!!!
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
Elolvastam lefordítottam.
Az egésznek a NA-ról szóló rész az annyit takar, hogy az utódlás kérdésérõl a húsvét után lesz döntés. A valamelyik héten volt NA-val egy nagyon jó beszélgetés, csak bizonyos "csekélységekben" még egyztetnie kell a szövetséggel. A másik megoldás egy dán személy lenne.
Nagyjából errõl szól.
További jó fórumozást!
Üdv. Jano
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
Ennek fényében értelmezve azt a jónéhányszor hallott mondatát, hogy Spanyolországban akarja befejezni... Remélem nem látok rémképeket...
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
HAJRÁ MAGYAROK! :]
http://www.origo.hu/sport/kezilabda/20070329palinger.html
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
Azért csak meghallgatnám egyszer élõben is, mert nem tudom eldönteni, hogy nevetni is lehet-e rajta, vagy mint Egri Viktort inkább elküldeni melegebb éghajlatra..
Mindenesetre köszi a felvilágosítást! <#integet2>#integet2>
Sportklubom nincs, talán ezért a hiányosság?!
Az asztalitenisz válogatottnak óriási gratuláció, nem tudom néztétek-e, de az NSO jól eldugta ezt a hírt is..
...majdnem én is beírtam.
<#worship>#worship> Köszönjük csajok!
Egy kis off
Asztalitenisz Európa-bajnokság, Belgrád:
Magyarország-Oroszország 3-0
Póta Georgina-Szvetlana Ganyina 3-0 (8, 6, 6)
Tóth Krisztina-Irina Kotihina 3-2 (6, -6, 7, -6, 8)
Lovas Petra-Irina Palina 3-2 (-9, 6, 7, -7, 9)
arany <#worship>#worship><#worship>#worship><#pias>#pias><#eljen>#eljen>
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Sajnos, amikor sokan a kapusokat, fõleg Irát, aki nem érdemelte meg, hibáztatják, nem veszik észre, mennyire lyukas volt a védelem elõttük. <#szomoru1>#szomoru1>
Viszont még nem gratuláltam a továbbjutóknak, ezt most megteszem. <#taps>#taps><#worship>#worship><#taps>#taps>
Nem lesz könnnyû dolguk a továbbiakban, ezt el kell ismerni.
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
Remélem itthon a Fradi azért elkeni a szájukat, hogy ne legyen annyira nagyra magukkal.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
A Fradi is megkapta a lehetõ legnehezebb ellenfelet.
DUNAFERR FOREVER!!!
jó lenne ha legyûrnétek a Slagelset 😄 Hajrá!!!
2. igen, aztán szezon végén, marad az örök rigmus: sosem lesztek bajnokok 😉)) (egyébként Lele azt is mondta, hogy Peric nem lesz a Veszprém kapusa 😄DD )