Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Isthy
Persze, hogy láttam és pontosan erre utaltam én is.
Egy olyan jövõ képe rémlett fel elõttem, hogy az olimpia után valszeg abba fogja hagyni, úgy gondolom 2009-ben.

DUNAFERR FOREVER!!!

Nyilván nincs erre esély (sajnos). Szerintem, mindenképpen magánéleti okok miatt döntött így, mert ezt a lépést már megette volna tavaly, csak ugye akkor szünet volt Ikerrel...ezért is félek attól, hogy esetleg kis idõ múlva ez újra bekövetkezik (ne legyen igazam) és akkor ugye valóban kár lenne érte.
Nekem személy szerint ez nem áldozat Katiért és eddig nem panaszkodhatom a viszonzásért sem. :-)))
Breki33
hát reméljük, hogy most nem velük játszunk
nincs igazság, mert kívánom a fiúknak hogy jussanak döntõbe, és nyerjenek aranyat, de az igazi a szerbek ellen lett volna...a gyávák megfutamodtak ;DDDDD

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

de legalább játszik...és nem hagyja abba...

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Breki33
kis off

A horvát válogatott hatalmas meglepetésre 10-7-re legyõzte a címvédõ szerb csapatot a 12. FINA-világbajnokság férfi vízilabdatornáján, és ezzel bejutott a döntõbe.

A másik elõdöntõ-mérkõzés 13 órakor kezdõdik, ekkor az olimpiai bajnok magyar és az 1998-as és 2001-es világbajnok spanyol együttes dönti el egymás között, hogy melyik lesz a horvátok ellenfele a fináléban.
Táncos ETO
Szerintem ha reálisan nézzük a dolgokat, akkor Romeronak esélye sincs Magyarországra igazolni, s bármennyire is szeretem a Veszprémet, azért a Barca ben ugyanaz, mint az MKB.. Ráadásul szvsz pénz se lenne rá. Pálinger alig játszik, szemben Ikerrel, logikus döntésnek tûnik, hogy Õ megy Spanyolországba, persze csakis magénéleti szempontból. Ezzel együtt gyakorlatilag feladta egy komoly nemzetközi siker lehetõségét. Ha boldog lesz ezáltal akár egy életen át, akkor megértem, azonban ha késõbb mégsem úgy alakulna, ahogy szeretnék, akkor nagyon is kár érte.
Viszont Titeket tisztellek, hogy ilyen komoly áldozatokat hoztok Katiért, remélem Õ is tisztában van vele és helyén kezeli a dolgokat..

Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig

vagyis elképzelései :-))
Ezt nagyon jól látod....Ha fordítva lenne, akkor Iker elhagyta volna Barcelonát....na de errõl ne is álmodjunk.
Én csak azt kívánom Katinak, hogy most már valóban teljesüljenek az elékpzelései.
Breki33
Hát én úgy látom Kati többet beáldoz ezért a kapcsolatért mint Romeónk
Isthy, te is láthattad hétvégén, hogy mirõl van szó.....
Olyan szerelmesek, mint az atom....Katinak szerintem sokkal fontosabb már a magánélete, mint a karrierje....
Remélem minden számítása bejön és az élete most már egyenesbe kerül!

Nekünk meg marad az utazás :-)))Spanyolországot is felfedezzük!!!
Grave Digger
off: de magyar-svéd 2-1 jégkorongban, csodálatos eredmény ez 😊

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

Szia Hege 😊 Nem labanc<#vigyor4><#vigyor4><#vigyor4> maradjunk annál, hogy német😊
Elolvastam lefordítottam.
Az egésznek a NA-ról szóló rész az annyit takar, hogy az utódlás kérdésérõl a húsvét után lesz döntés. A valamelyik héten volt NA-val egy nagyon jó beszélgetés, csak bizonyos "csekélységekben" még egyztetnie kell a szövetséggel. A másik megoldás egy dán személy lenne.
Nagyjából errõl szól.
További jó fórumozást!
Üdv. Jano

Hege eto
Én nem tudok vele mit kezdeni, nem értek labancul.

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Egy kedves imserõsömtõl kaptam a hírt (köszi):

Prokop-NA

Breki33
Elfelejtettem mondani, hogy a Képes Sportban Sitike interjú !
Isthy
Gin gondoskodik róla, hogy ne legyen km hiányunk...

Ennek fényében értelmezve azt a jónéhányszor hallott mondatát, hogy Spanyolországban akarja befejezni... Remélem nem látok rémképeket...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Nyilatkozatok (Detti, Piga, KP) a Dunaferr-Elda meccs után itt

DUNAFERR FOREVER!!!

Túl sokba kerülne...
Várható volt, hogy elõbb-utóbb tovább fog állni<#szomoru2>
Breki33
énis így érzem, inkább jönne Romero a Veszprémbe.........
dettó...:S

Táncos ETO
Én is így érzem. Valami egészen mást választott.. Kár érte.

VMan
sajnálom, úgy érzem ezzel (bár lehet némileg túlzás, de) gyakorlatilag lemond a további nemzetközi pályafutásáról 😞 igaz, még egy ideig biztos válogatott marad...

HAJRÁ MAGYAROK! :]

Mégis igaz a hír <#szomoru1>

http://www.origo.hu/sport/kezilabda/20070329palinger.html
Duby
Hopp! Lehet nézni: ETO-FTC élõben >> <#felkialtas>

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

Táncos ETO
Hát elolvastam.. <#vigyor4>
Azért csak meghallgatnám egyszer élõben is, mert nem tudom eldönteni, hogy nevetni is lehet-e rajta, vagy mint Egri Viktort inkább elküldeni melegebb éghajlatra..
Mindenesetre köszi a felvilágosítást! <#integet2>

Breki33
Duby
Ugyanígy vagyok én is, de amiket meséltek a sportklubosokról az olyan ismerõseim, akiknek van, hát kábé úgy lennék evvel a jóemberrel, mint Egri kollégával, hát az olyanból meg még egy is sok(k). <#hehe>

Táncos ETO
Akkor én valamirõl lemaradtam, meséljetek róla! 😊
Sportklubom nincs, talán ezért a hiányosság?!

Breki33
jajám saját rajongói topicja van :-)
Horti Gábor fogalom a sportriporter szakmában.Egy idol.<#worship><#taps>
Táncos ETO
Horti Gábor sportriporter véleménye is olvasható ugyanott (egyébként fogalmam sincs ki Õ..), mindenesetre nagyon tájékozott 'szakember' lehet, ha szerinte a dánokat leckéztettük meg..

Az asztalitenisz válogatottnak óriási gratuláció, nem tudom néztétek-e, de az NSO jól eldugta ezt a hírt is..

Duby
Még hogy off!
...majdnem én is beírtam.
<#worship> Köszönjük csajok!

Breki33
Jó reggelt

Egy kis off

Asztalitenisz Európa-bajnokság, Belgrád:

Magyarország-Oroszország 3-0
Póta Georgina-Szvetlana Ganyina 3-0 (8, 6, 6)
Tóth Krisztina-Irina Kotihina 3-2 (6, -6, 7, -6, 8)
Lovas Petra-Irina Palina 3-2 (-9, 6, 7, -7, 9)

arany <#worship><#worship><#pias><#eljen>
kaloz174

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

kaloz174
Ez teljesen igaz. Nekem már ott is ez volt a véleményem.
Sajnos, amikor sokan a kapusokat, fõleg Irát, aki nem érdemelte meg, hibáztatják, nem veszik észre, mennyire lyukas volt a védelem elõttük. <#szomoru1>

Így tv-bõl látva igazat adok KP-nek, hogy a védekezésben látja a kiesés okát. Tényleg volt 2-3 olyan gól a végén, ami egy kis odafigyeléssel elkerülhetõ lett volna.
kaloz174
Ment, de sajnos, az eredmény nem változott. <#schmoll2>

Viszont még nem gratuláltam a továbbjutóknak, ezt most megteszem. <#taps><#worship><#taps>
Nem lesz könnnyû dolguk a továbbiakban, ezt el kell ismerni.

kaloz174
Hálózat TV-n megy a Dunaferr meccse!!

Hege eto
Jesszusom Osi-ék mit fognak mûvelni a népligetben😊))))))))))) Nem tudom a románok felvállalják-e a pesti kirándulást? 😊)))))))))))))

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Breki33
Arra gondoltam, hogy tavaly a döntõ elsõ meccse után többen mit mondtak
Isthy
Azért ez egy kicsit más csapat, mint a Podravka. Rendesen beléjük gázoltak a negyeddöntõben (34-21). Egyetértek Dubyval, nekik most ez alapkérdés és mindent el fognak követni, hogy kupagyõztesek lehessenek, ajánlólevélként a jövõ évi BL-hez.
Remélem itthon a Fradi azért elkeni a szájukat, hogy ne legyen annyira nagyra magukkal.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Sztem aki az ETO-Slagelse párharcot nyeri, annak a végsõ gyõzelemre is nagyobb esélye van. Az ETO-nak a mostani formájában, ami remélem kitart a meccsekig, van esélye a Slagelse ellen. Mondom ezt annak ellenére, hogy Ljubljanában szombaton egy nagyon erõs Slagelset láttam. Kicsit más ez a csapat, mint a csoportmeccseken, nagyon odatették magukat és jól is ment nekik. Borzasztóan nehéz feladat elõtt áll a Gyõr, de nem tartom elképzelhetetlennek az õ sikerüket sem. Anjáék sem játszhatnak mindig jól, bár kétségtelen, hogy a BL végsõ szakaszában nem nagyon szoktak problémáik lenni. Remélem most lesznek, mert elegem van már az ellenük elbukott párharcokból.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Mindkét csapatunk idegenben kezd.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Nos, a BL-ben bejött amit akartam, de korábban, mint szerettem volna.

A Fradi is megkapta a lehetõ legnehezebb ellenfelet.

DUNAFERR FOREVER!!!

Hege eto
Már mondtam a többieknek, hogy ez lesz az a meccs amikor bármit megtehetünk az ellenféllel. Nincs kegyelem😊)))))))))

láttalak, doboltál rendesen 😄 Egyértelmû volt, hogy nyertek kint is, legalábbis nekem, az elsõ meccs után, még túl bizakodó is volt a norvég edzõ azzal a 10% eséllyel amit a csapatának adott 😄
jó lenne ha legyûrnétek a Slagelset 😄 Hajrá!!!

1. kb. 3 hónapja ez a téma, már nem hír érték 😄
2. igen, aztán szezon végén, marad az örök rigmus: sosem lesztek bajnokok 😉)) (egyébként Lele azt is mondta, hogy Peric nem lesz a Veszprém kapusa 😄DD )

Breki33
Mondták ezt már a tavalyi kupadöntõ visszavágója elõtt is.....