Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Táncos ETO
Nyernünk kellett volna..
Azért szegény Szívós helyében sem lennék, mit érezhet most..

Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig

Isthy
Kétszer is a kezünkben volt a meccs a 4. negyedben. Elõször Varga volt egy-egyben a kapussal szemben ziccerben 7-5-nél, utána Szívós 7-6-nál. Mindkétszer hibáztak, ráadásul a másodiknál kontrából gólt kaptunk. Sajnos az emberelõny kihasználásunk is gyatra volt, ennyi elõnyt nem adhatunk büntetlenül az ellenfélnek...
Azért az ezüstéremhez gratulálok a csapatnak! A szerbek rosszabbul jártak.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Bizony a mai magyar nõi mezõnyben semmi sem lehetetlen, -8-ról is lehet meccset nyerni kb. azonos szintû csapatok meccsén is.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Gratulálok a Fradinak az alapszakasz gyõzelemhez <#taps>

DUNAFERR FOREVER!!!

Hege eto
A kurva életbe szívinfarktust fogok kapni. Ez a Szívós Marci kinyír engem......

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Hege eto
Hajrá vizilabdás Srácok! 4-4<#taps><#taps><#taps><#taps><#taps>

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

VMan
megtaláltam már a 11-est a képeimen 😊
a nevét nem tudom, még nem láttam, holnap megkérdem egy(-két) debreceni ismerõstõl a nevét, amennyiben Csucsu nem tudja.

HAJRÁ MAGYAROK! :]

VMan
ez így van, 8 gól elõnyrõl komoly csapat nem veszíthet egy nála (papíron) csak egy hellyel jobb csapat otthonában. Varga edzõ nagyon nem nyúlt bele a meccsbe, számomra érthetetlen módon.

HAJRÁ MAGYAROK! :]

persze, ott nem is, de Vásárhelyen 😄DD

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

nem mondod, hogy a Gyõr Vácon ikszelt?????? ez még a Veszprém teljesítményét is alulmúlja.....

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

volt az nyolc is 😊 a második félidõben a Loki az öltözõben maradt, illetve Zia is megtalálta a szerencsrését a dvsc kapujába...

Csucsu, ifiben a 11-es kislány nálatok kicsoda, micsoda, mennyi idõs? nagyon ügyesen mozgott, és balkezes 😄

Táncos ETO
Meg. És az sem mentség, hogy a kulcsemberek tényleg nem játszottak.

SomogyiG
A mi 1. helyünk feltétlenül az.
Mióta Vura Józsi átvette a Cornexit, azóta ez már számomra nem az - anno itt is írtam, hogy nem lennék meglepõdve a felsõházba kerülésükön.
A Loki ilyen visszaesése meglepetés egy kicsit, s talán a Vasas-Halas sorrend is. A többi szerintem papírforma, esetleg a Vácot vártam volna a Vásárhely elé.

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

kaloz174
Az alapszakasz végeredménye:

1. FTC 39
2. Gyõri Audi ETO KC 37
3. Dunaferr NK 34
4. Cornexi-Alcoa HSB 32
5. DVSC 26
6. Vasas Invitel 22
7. Kiskunhalas NKSE 21
8. Hódmezõvásárhely 20
9. Váci NKSE 14
10. Békéscsabai ENK 11
11. Németh Toll Makó 6
12. Kõbányai Spartacus 2

Azért van egy kevés meglepetés benne. Ha nem is sok.

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

kaloz174
MAKÓ - DUNAFERR 23–32 (16–19)

Hege eto
Azt kell mondjam, hogy aki 5 gól elõnyrõl elveszti az meg is érdemli.
Szerintem mi is a mezeket küldtük fel V.helyen 28-28.Mi is megérdemeltük.

Sajnos 29-27-re kikaptunk<#szomoru2>
Táncos ETO
Micsoda meglepetés! 😉

kaloz174
Cornexi-Loki a félidõben:
<#wow1>
13-18 !!!

kaloz174
Köszi az eredményt. Gratulálok!

Hege eto
A debreceni gyõzelmeteknél a Tiétek volt. Majd a rájátszásban fordítunk😊)))))

SomogyiG
Végeredmény: 38 - 27 -> Miénk az alapszakasz!!!

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

SomogyiG
50. perc: 32 - 23

SomogyiG
40. perc: 27 - 18

SomogyiG
30. perc: 21 - 13

SomogyiG
20. perc: 12 - 08

SomogyiG
10. perc: Budapest Bank-FTC - Váci NKSE 06 - 04

SomogyiG
Budapest Bank-FTC - Váci NKSE <0> - 0

Budapest Bank-FTC ifi - Váci NKSE ifi ❤️5> - 34 (<17> - 15)

Isthy
Nem mindenki jár ám többször is Gyõr meccsre az ETO-nak szurkolni <#ravasz1><#vigyor>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Volt is esélyük, feljöttek 26-26-ra 5 perccel a vége elõtt. De utána kaptak 3 gólt zsinórban az üresen maradt kapuba (Lundét levitték támadásban), ezzel el is dõlt.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Hát jahh! Náluk már csak amit látok az a gyengébb. A képminõség ok, de egyfolytában szaggat a közvetítés, szinte élvezhetetlen... Bár most visszajöttek -4-re (18-22), még lehet esélyük.

DUNAFERR FOREVER!!!

Hege eto
Rajtam se múlna, ha elszabadulna a pokol, de nem fog.😊)))))))

kaloz174
Milyen gyengék Ibiék most.

kaloz174
Ajaj!😊))

te is? 😊))))

Akkor meglenne a címlapfotó a másnapi újságokban<#nyes>
Breki33
kupameccseknél hol lesz az elsõ meccs?
Isthy
Ha valakit érdekel, a szokott helyen (mms://80.160.76.117//tv2live4) a Dán TV2-n, lehet nézni ma mindkét dán bajnoki elõdöntõ elsõ meccsét élõben. Viborg-Aalborg 14:15-tõl, Slagelse-Ikast 16:15-tõl.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Hege!

A Galériámba raktam fel pár képet a meccsetek helyszínérõl, a Brondby Hallenrõl. 2005 áprilisában készültek, amikor utoljára ott voltunk.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Menni szeretnék és nálam lesz a gépem, rajtam nem fog múlni a fotózkodás <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ezt szokta csinálni, lesz még jónéhány húzása, mi már megszoktuk az elmúlt 4 évben.

DUNAFERR FOREVER!!!

Hege eto
Max úgy, hogy tiprom a nyakát<#nyes>

Ööö,akkor nem lesz vele közös fotód?<#hehe>
kaloz174
AA megkezdte a lélektani hadviselést. Számára elkezdõdött a meccs.
Ebbõl akár lehet arra is következtetni, hogy tart tõletek. <#wink>
(Nagyon helyes!) Remélhetõleg ezzel nem csak önmagát és csapatát hergeli fel!

Hege eto
a köcsög kurva csapata kijelentette, hogy az ETO nekik ne foglaljon szállodát, mert majd õk foglalnak maguknak. Bankettet se szervezzünk, mert úgy se jönnek el. Elvárják tõlünk hogy mi is saját pénzen vegyünk ki hotelt parasztfalván. Nagyon várom õket, már gyûjtöm a nyálam(kicsit sem érdekel ha bunkó leszek)<#eplus2><#mf1>

Hát nem is lepõdöm azon, hogy a következõ szezont spanyol klubcsapatba folytatja, mert már ez nem új keletû téma<#nyes>. 1999-ben Valencia hívta, csak akkor nem ment ki. Na meg akkor sehol nem volt még Romero<#wink>
Isthy
Majdnem sikerült velük játszani...

Azért gratulálok a fiúknak a döntõbe jutáshoz, bár a vártnál sokkal nehezebben sikerült. <#taps>

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
Ahova ezennel kijutottak <#eljen><#worship>
Isthy
Majd jövõre Pekingben <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Én is nagyon remélem, hogy a félelmeink egyáltalán nem igazolódnak be és minden rendben lesz. Így legyen!
Érdekes volt Iker szájából hallani a "Sziasztok!"-ot <#wink>

Amikor csak tudok, utazok én is, már van gyakorlatom benne ;-))) Bár nekem kétfelé kell majd szakadnom külföldi utazásilag szeptembertõl, ami nem lesz egyszerû (hogy a Dferres utazásokról már ne is beszéljek). A feladat mindenesetre adott.

DUNAFERR FOREVER!!!