Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kaloz174
Felénk? Nincs.😊 Viszont, ha hiszed, ha nem nagyon jól lehet tanulmányozni a kócsagokat, a vadkacsákat, sõt, a szarkákat, de idõnként a szarvasokat is. Majdnem olyan jól, mint Gemencben! Bizonyos helyzeti elõny miatt idõnként jobban is.<#wink>

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Breki33
meglátom mit tehetek

felétek nincs újságos? PP
kaloz174
Ennek örülök!😊 De nem tudnád megoldani, hogy pl. én is olvashassam?😊)

Breki33
Végre megtudtam miért Sopán P
kaloz174
Szia Csucsu! <#vigyor2> Természetesen én is megyek! <#eljen>

kaloz174
Jó, jó!😊 De nem látom!😊)

Breki33
Képes Sportban Tóth Timi interjú

Mindene a Fradi alcímmel !!

Alig ismertem rá, nagyon csinos az új fizurával P
Isthy
Ahogy Mse-nek írtam én leszek, jegyem is van szerencsére a Dferr szektorba.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Én megyek, de csak a szombati napon tudok ott lenni, vasárnap családi Húsvét nálam.
Elvileg elõtte lesz idõm bõven, akár pizzázni is ;-)

DUNAFERR FOREVER!!!

Hege eto
Én ott leszek

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Ki lesz ott a hétvégén a MK-n? Van jegyem<#integet2>!!!!
VMan
Bódi a dán Randers-ben folytatja
Kézilabda

2007-04-04

A dán Randers honlapján megjelent információ szerint Bódi Bernadett, az Audi-ETO jobbszélsõje nyártól az északi klubnál folytatja pályafutását.
A fiatal kézilabdázó megerõsítette a hírt, elmondta: kettõ plusz egy éves szerzõdést kötött új egyesületével.

A váltás okairól a következõket nyilatkozta Bódi Bernadett: „Fájó szívvel döntöttem így, mert sokat köszönhetek az ETO-nak, itt lettem válogatott játékos, de úgy éreztem, váltanom kell. Természetesen az ETO ajánlatát is megvártam, mert tartoztam annyival a klubnak, de mindent mérlegre téve végül a Randers ajánlatát fogadtam el. A gyõri vezetõknek is elmondtam, hogy nem hosszabbítok a csapatnál, ezt õk sajnálattal vették tudomásul. Ugyanakkor az mindenképpen szerencsés mindenki számára, hogy eldõlt a sorsom, így csakis az elõttünk álló feladatokra tudok koncentrálni. Szeretnék ugyanis újabb aranyérmekkel búcsúzni a csapattársaktól és a szurkolóktól."

http://www.kisalfold.hu/cikk.php?id=1000187&cid=2005061

HAJRÁ MAGYAROK! :]

Breki33
Köszi igen ezt olvastam, csak azt hittem van újabb infó
állítólag az MKSZnél már igen 😉 a hír szempontjából legalábbis 😊
na mindegy 😊
MKra kijön, egy pizza a közeli beülõsben? 😄

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

SomogyiG
Még nem telt el a Húsvét...

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

VMan
valamikor ha fent leszel msnen, szólj rám lécci. köszi 😊

kaloz174
Olvasd el, amit õ maga írt: <#szomoru1>

Buli vendégkönyve!

Mielõbbi gyógyulást neki!

Gabi, várom a privátot, elvileg már te is tudod 😉

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Hege eto
Szia!
Amikor a szurkolói busz odavisz. Fogalmam sincs😊)))))))

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Isthy
Sztem sem megy Dániába, inkább a szomszédba.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Mivel a meccs idõpontja 2007. 04.22. 18:00, szerintem a Sport1 vagy a Sport2 adni fogja. Ilyenkor adták a Loki meccseit is.

DUNAFERR FOREVER!!!

SomogyiG
Ezt találtam:

psychedoomelic válasz | megnéz 2007.04.03 14:50:45 (46586)

Az Aalborg sajtótájt tartott, elõtte találgatások mentek, hogy ki lehet az új játékos, TT nevét is megemlítik, meg azt, hogy a Fradi komoly anyagi problémákkal küzd. Egyébként Brødsgaard (korábban Ikast) lett az, akit bemutattak...

És ezt:

Sopinger válasz | megnéz 2007.04.03 14:52:09 (46587)
Sopi nem megy Dániába az biztos!

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

SomogyiG
Legjobb tudásom szerint a Hypo lehetne a befutó Sopinál is, amennyiben eligazol - amire egyre nagyobb az esély, sajnos. Ez nekem teljesen új info, nagyon kicsi a valószínûsége, de nem lehetetlen. Megpróbálok utánajárni...

Na erre én is nagyon-nagyon kiváncsi lennék!!!
Adj Isten jó uram!

Alkalmasint szombaton beszélnünk kellene. Mikorra jössz a Symába?
Duby
Ha ez igaz, akkor egy lyukas garast se adnék Németh András maradásáért és a Fradi egybenmaradásáért.
És egyben új korszak kezdete kezd körvonalazódni a nõi kézilbda világába, ahova beáramolt a tõke és elkezdett diktálni a pénz. Erre szövetség szinten, meg méginkább a felett reagálni kell, mert eltûnhet a tõkegyenge magyar kézilabda a süllyesztõben.
Szerintem a focink se hipp-hopp lett ilyen szar, a székekben ülõ fejesek nem reagáltak az egész labdarúgás átalakulására a 60-as, 70-es évek folyamán, és ahogy manapság sem teszik.

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

VMan
úgy tûnik nincs vége a rossz híreknek, az europamester.dk szerint Tóth Tímea is Dániába, Õ az Aalborgba szerzõdött...

SomogyiG tudsz ehhez hozzáfûzni valamit, vagy inkább megcáfolni?

Breki33
A Gyõri Audi ETO KC-ban szereplõ, 28 éves Djokic honosítási kérelmét a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal visszautasította, mert a játékos még nem tartózkodott elég idõt Magyarországon. Vanyus Attila, a gyõri klub elnöke meglepõdve értesült róla, hogy nem tudtak méltányosságot gyakorolni az ügyben, pedig õ maga is több hasonló esetrõl tud.

"Újra próbálkozunk majd. Djokic szeretne a magyar válogatottban is szerepelni, ha a kapitány meghívja" - mondta Vanyus.
Breki33
Fradi-Vilcea meccset tényleg nem adja a TV?????????
Úgy néz ki simán csak pénz van a dologban. A dánok nagyon komoly ajánlatot tettek, amivel az ETO már nem tud és nem is akar versenyezni.
Breki33
tényleg mi a hír Bulath Anitárol?

Úgy halottam három hónapra kidõlt, mert megsérült edzésen.

Jobbulást neki !!!
Breki33
Jó reggelt
Duby
Lehet, hogy Berni távozása csak az okozat, és ennek már megvan az oka, egy még ki nem szivárgott jobbszélsõ leigazolásának képében.
Mindenesetre én is sajnálom, méghogy szürke kis egér, sztem akinek 1-gyel kezdõdik a személyi száma, annak nem volt õ sosem az <#nyes>

Szerintem ritka nagy baromságot követ(ett) el BódiBerni,ha most eligazol(t).Egy sikeres válogatott szereplés sokkal jobb szerzõdést is biztosíthat(ott volna) az olimpia után.
Ha tényleg elmegy BB,szvsz akkor az ETO mindenféleképpen külföldi szélsõt igazol,mert nektek azonnal bevethetõ játékos kell,nem vmi tehetséges 17-18éves.
Még a végén olyanok lesztek,mint a Szeged vagy a Fotex.
Nekem az egyik nagy kedvencem a csapatból. Régóta látszott, hogy õ a legtehetségesebb jobbszélsõ mo-on. Szépen tudja variálni a lövéseit, a befutásai is jól sikerülnek, lerohanásban is jó, és mostmár védekezésben is BL színvanalon teljesít. Valóban csak az utóbbi hónapokban állt össze a játéka teljesen, S ezért igen fájó, hogy pont most igazol el.
Igen csalódott vagyok. Még ha egy élcsapathoz ment volna, azt megérteném, de hogy egy középcsapathoz igazoljon egy szép jövõ elõtt álló BL elõdöntõs klubból, ahol végre stabil kezdõ lett...
Várna még 2-3 évet és válogathatna a sztárcsapatok ajánlatai között, nameg biztos olimpiai utazó lenne (már ha a válogatott megy egyáltalán, de csak megy tán!).

A pótlásával meg az a baj, hogy a "mozdítható" magyar játékosok között nincs hasonló kvalitású, s így megintcsak külfödön kell szétnézni 😞
Persze kellenek a légiósok, de a jelenlegi arányon már nem nagyon kéne a légiósok javára változtatni.
Isthy
Biztos?

Most amikor pont egyre több lehetõséget kap a csapatban és a válogatottban is számításba van véve? Vagy netán már korábban megvolt a megegyezés?

Mondjuk semmin sem csodálkozom, az itthoni viszonyokat ismerve. Európában mindenhol nyugodtan nyilvánosságra lehet hozni akár már január-februárban az átigazolásokat, nincs vele probléma. Itthon azonban olyan a környezet, hogy a reagálások miatt, már szinte érthetõen, ezeket a lehetõ legvégsõ pillanatokra halasztják, még ha a megegyezés már korábban létre is jött. Valahol meg is értem õket. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy ebben az esetben is így van, csak eszembe jutottak ezek a dolgok, mert tapasztalom évek óta a nálunk uralkodó állapotokat. :-(

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Bódi Berni eddig számomra szürke kis egér volt, igazából mostanában, az utóbbi pár hónapban, figyeltem fel rá, hogy milyen sokat fejlõdött.
Éretlen, elhamarkodott döntést hozott, szerintem. De természetesen az õ élete, az õ döntése.
A magam részérõl sajnálom, hogy elmegy, még akkor is, ha nem a Dunaferr játékosa. Feltételezem ezzel együtt, hogy az ETO-nak nem esik nehezére pótolni õt. Ha ez nem így lenne, talán jobban kapaszkodtak volna érte.
Remélem, olyan helyre kerül, ahol lehetõsége lesz továbblépni szakmailag.

Isthy
Te kit nem ismersz? <#ravasz1><#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

VMan
sajnos komoly.

VMan
ja, az jó lenne. hátha egy elkésett április elsejei tréfa most ért ide 😊 (lehet Mse írta ezt is, a magyarok már átlátnak rajta, így a dánoknál próbálkozik <#alien>)

Hege eto
Semmit se tudok róla, sztem kacsa

VMan
lesz, nemsokára 😊

más. popay belinkelt indexre egy dán cikket, mely szerint Bódi Bernadett 3 éves szerzõdést kötött a Randers-szel.

Hege, mit szólsz hozzá? szerintem nagy hülyeség volt tõle, most simán bebetonozhatta volna magát nemcsak az ETOba, hanem a válogatottba is. ráadásul egybõl 3 év egy ilyen középszerû csapatban, a BL szereplés helyett... Õk tudják (ha jól hallottam a Faterja is erõsen benne van a dologban)

Breki33
Hát igen, Cseh Laci úszása meg hab a tortán.

Ennek a csapatnak újból meg kell tanulnia gyõzni.......
Duby
Lelombozó volt ez a VB döntõ, rányomta a pecsétjét az egész vasárnapomra. <#schmoll2>
Még ha egy jobb csapattól kaptunk volna ki, de gyakorlatilag elszórakoztuk a meccsnek azokat a pillanatait, mikor megnyerhettük volna, a kellõnél komolytalanabb hozzáállással magunkat sodortuk egy olyan végjátékba, ahol egy pillanat dönt. Megérdemeltük. Végre egyszer nem a szerbekkel kellett szenvedni, erre így elb...uk... <#shakehead>

Megmondom õszintén, hogy nem is hallottam róla. De ha van egy kép róla, akkor lehet, hogy felismerem.<#wink>
VMan
Csányi Enikõ (1989. 10. 16.)

VMan
neem, Hornyák Dórit ismerem, õ nem balkezes.

a barna hosszúhaj stimmel, de nem õ volt a kezdõ lövõ, legalábbis a második félidõben nem 😊 majd V-Man beszúr egy képet 😊 aztán megtudjuk 😊

köszi

MSE!

Sajnos nem tudom, hogy 11-es kicsoda, csak sejtem, hogy ki lehet<#smile>
Az illetõnek barna színû és hosszú haja van? Ha igen, akkor Hornyák Dórinak hívják, nádudvari és 15 éves. Sajnos nem nagyon ismerem névrõl az ifistákat.
Hege eto
Pontosan, sajnos a Fiúk csak követték a miniszterelnököt. Elqrták, nem is kicsit.