Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Mindene a Fradi alcímmel !!
Alig ismertem rá, nagyon csinos az új fizurával P
DUNAFERR FOREVER!!!
Elvileg elõtte lesz idõm bõven, akár pizzázni is ;-)
DUNAFERR FOREVER!!!
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
Kézilabda
2007-04-04
A dán Randers honlapján megjelent információ szerint Bódi Bernadett, az Audi-ETO jobbszélsõje nyártól az északi klubnál folytatja pályafutását.
A fiatal kézilabdázó megerõsítette a hírt, elmondta: kettõ plusz egy éves szerzõdést kötött új egyesületével.
A váltás okairól a következõket nyilatkozta Bódi Bernadett: „Fájó szívvel döntöttem így, mert sokat köszönhetek az ETO-nak, itt lettem válogatott játékos, de úgy éreztem, váltanom kell. Természetesen az ETO ajánlatát is megvártam, mert tartoztam annyival a klubnak, de mindent mérlegre téve végül a Randers ajánlatát fogadtam el. A gyõri vezetõknek is elmondtam, hogy nem hosszabbítok a csapatnál, ezt õk sajnálattal vették tudomásul. Ugyanakkor az mindenképpen szerencsés mindenki számára, hogy eldõlt a sorsom, így csakis az elõttünk álló feladatokra tudok koncentrálni. Szeretnék ugyanis újabb aranyérmekkel búcsúzni a csapattársaktól és a szurkolóktól."
http://www.kisalfold.hu/cikk.php?id=1000187&cid=2005061
HAJRÁ MAGYAROK! :]
na mindegy 😊
MKra kijön, egy pizza a közeli beülõsben? 😄
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Amikor a szurkolói busz odavisz. Fogalmam sincs😊)))))))
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
DUNAFERR FOREVER!!!
psychedoomelic válasz | megnéz 2007.04.03 14:50:45 (46586)
Az Aalborg sajtótájt tartott, elõtte találgatások mentek, hogy ki lehet az új játékos, TT nevét is megemlítik, meg azt, hogy a Fradi komoly anyagi problémákkal küzd. Egyébként Brødsgaard (korábban Ikast) lett az, akit bemutattak...
És ezt:
Sopinger válasz | megnéz 2007.04.03 14:52:09 (46587)
Sopi nem megy Dániába az biztos!
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Alkalmasint szombaton beszélnünk kellene. Mikorra jössz a Symába?
És egyben új korszak kezdete kezd körvonalazódni a nõi kézilbda világába, ahova beáramolt a tõke és elkezdett diktálni a pénz. Erre szövetség szinten, meg méginkább a felett reagálni kell, mert eltûnhet a tõkegyenge magyar kézilabda a süllyesztõben.
Szerintem a focink se hipp-hopp lett ilyen szar, a székekben ülõ fejesek nem reagáltak az egész labdarúgás átalakulására a 60-as, 70-es évek folyamán, és ahogy manapság sem teszik.
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
SomogyiG tudsz ehhez hozzáfûzni valamit, vagy inkább megcáfolni?
"Újra próbálkozunk majd. Djokic szeretne a magyar válogatottban is szerepelni, ha a kapitány meghívja" - mondta Vanyus.
Úgy halottam három hónapra kidõlt, mert megsérült edzésen.
Jobbulást neki !!!
Mindenesetre én is sajnálom, méghogy szürke kis egér, sztem akinek 1-gyel kezdõdik a személyi száma, annak nem volt õ sosem az <#nyes>#nyes>
Ha tényleg elmegy BB,szvsz akkor az ETO mindenféleképpen külföldi szélsõt igazol,mert nektek azonnal bevethetõ játékos kell,nem vmi tehetséges 17-18éves.
Még a végén olyanok lesztek,mint a Szeged vagy a Fotex.
Igen csalódott vagyok. Még ha egy élcsapathoz ment volna, azt megérteném, de hogy egy középcsapathoz igazoljon egy szép jövõ elõtt álló BL elõdöntõs klubból, ahol végre stabil kezdõ lett...
Várna még 2-3 évet és válogathatna a sztárcsapatok ajánlatai között, nameg biztos olimpiai utazó lenne (már ha a válogatott megy egyáltalán, de csak megy tán!).
A pótlásával meg az a baj, hogy a "mozdítható" magyar játékosok között nincs hasonló kvalitású, s így megintcsak külfödön kell szétnézni 😞
Persze kellenek a légiósok, de a jelenlegi arányon már nem nagyon kéne a légiósok javára változtatni.
Most amikor pont egyre több lehetõséget kap a csapatban és a válogatottban is számításba van véve? Vagy netán már korábban megvolt a megegyezés?
Mondjuk semmin sem csodálkozom, az itthoni viszonyokat ismerve. Európában mindenhol nyugodtan nyilvánosságra lehet hozni akár már január-februárban az átigazolásokat, nincs vele probléma. Itthon azonban olyan a környezet, hogy a reagálások miatt, már szinte érthetõen, ezeket a lehetõ legvégsõ pillanatokra halasztják, még ha a megegyezés már korábban létre is jött. Valahol meg is értem õket. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy ebben az esetben is így van, csak eszembe jutottak ezek a dolgok, mert tapasztalom évek óta a nálunk uralkodó állapotokat. :-(
DUNAFERR FOREVER!!!
Éretlen, elhamarkodott döntést hozott, szerintem. De természetesen az õ élete, az õ döntése.
A magam részérõl sajnálom, hogy elmegy, még akkor is, ha nem a Dunaferr játékosa. Feltételezem ezzel együtt, hogy az ETO-nak nem esik nehezére pótolni õt. Ha ez nem így lenne, talán jobban kapaszkodtak volna érte.
Remélem, olyan helyre kerül, ahol lehetõsége lesz továbblépni szakmailag.
más. popay belinkelt indexre egy dán cikket, mely szerint Bódi Bernadett 3 éves szerzõdést kötött a Randers-szel.
Hege, mit szólsz hozzá? szerintem nagy hülyeség volt tõle, most simán bebetonozhatta volna magát nemcsak az ETOba, hanem a válogatottba is. ráadásul egybõl 3 év egy ilyen középszerû csapatban, a BL szereplés helyett... Õk tudják (ha jól hallottam a Faterja is erõsen benne van a dologban)
Ennek a csapatnak újból meg kell tanulnia gyõzni.......
Még ha egy jobb csapattól kaptunk volna ki, de gyakorlatilag elszórakoztuk a meccsnek azokat a pillanatait, mikor megnyerhettük volna, a kellõnél komolytalanabb hozzáállással magunkat sodortuk egy olyan végjátékba, ahol egy pillanat dönt. Megérdemeltük. Végre egyszer nem a szerbekkel kellett szenvedni, erre így elb...uk... <#shakehead>#shakehead>
köszi
Sajnos nem tudom, hogy 11-es kicsoda, csak sejtem, hogy ki lehet<#smile>#smile>
Az illetõnek barna színû és hosszú haja van? Ha igen, akkor Hornyák Dórinak hívják, nádudvari és 15 éves. Sajnos nem nagyon ismerem névrõl az ifistákat.