Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
A szóbeli egyezséggel kapcsolatban még mindig ismerek olyanokat, akiknek az továbbra is szent!
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Honnan a túróból van ennyi pénzük?Önkormányzat a kosárból átteszi a lét a kézibe?<#nemtudom>#nemtudom>
radiátorgyári munkás lesz, bár még (ezen fórumok egyike szerint) csak szóban egyeztek meg, amit Laluska Eszti óta is tudjuk, hogy sokat nem jelent, igaz SomogyiG? 😊
HAJRÁ MAGYAROK! :]
Little Bukarestbe?<#hehe>#hehe>
Triffa - Juhász, Szûcs, Orbán, Mehlmann, Szabó, Csáki.
ráadásul így szín magyar! belefér a dán edzõ is amit popay említett indexen 😊
FaberK válasz | megnéz | könyvjelzõ 2007.04.06 21:36:28 (56883)
Én is rátok gondoltam.
Elõzmény: ts__ (56880)
gyõri zoltán válasz | megnéz | könyvjelzõ 2007.04.06 21:35:46 (56882)
Ha érdekel valakit akkor még a mûsorból: Róth Kálmán beszélt arról, hogy szeretné a csapat megnyerni az MK-t! (ez ugye nem meglepõ). Hajrá! Spiridonnal volt interjú, jól érzi magát, örül hogy hamar beilleszkedett. Tóth Laci félti a magyar kézilabda utánpótlást a jövõ évi bajnoki rendszer miatt. Temes Berni minden poszton nyugodt szívvel bevethetõ, de egyiken sem kiemelkedõ (ezt Vanyus A. mondta). A csarnok bõvítése nincs kilátásban, inkább mellé szeretnének egy "munkacsarnokot", ahol a kétzi és kosárcsapatok edzhetnek, stb. Zanzásítva ennyi volt.
FaberK válasz | megnéz | könyvjelzõ 2007.04.06 21:35:22 (56881)
Bakker, Gabit nagyon sajnálom. 😞(( Sztem belõle lehetett volna egy klasszis jobbkezes jobbszélsõ.
Monnyuk az én keretemben Guiu is elfért volna a 3 kapus egyikeként.
Azért kösz.
Elõzmény: gyõri zoltán (56877)
ts__ válasz | megnéz | könyvjelzõ 2007.04.06 21:32:45 (56880)
Tehát ez azt jelenti, hogy a leendõ klubjának csak Gabival kell megállapodni?
Elõzmény: gyõri zoltán (56879)
gyõri zoltán válasz | megnéz | könyvjelzõ 2007.04.06 21:28:24 (56879)
Azt nem mondta. Annyit mondott, hogy Gabi kérte.😞
Elõzmény: ts__ (56878)
ts__ válasz | megnéz | könyvjelzõ 2007.04.06 21:26:41 (56878)
Juhász Gabi hová? Azt lehet tudni?
Elõzmény: gyõri zoltán (56877)
gyõri zoltán válasz | megnéz | könyvjelzõ 2007.04.06 21:25:12 (56877)
Szívesen! Azt mondta Vanyus A., hogy Bódi és Lazer után Juhász Gabi közös megegyezéssel, Guiu és Radulovics pedig lejáró szerzõdéssel távozik, lesznek akiket kölcsönadnak, és 3 meghatározó játékos érkezik (egy tuti, hogy kapus). Azt is mondta, hogy mennyiségileg csökkenteni akarják a keret létszámát, de a minõséget növelni. Nekem úgy tûnt, hogy ezeket nem feltételes módban mondta, hanem tényként.
Ej ej Gabi......<#confused>#confused>
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
Gondolom láthatjuk majd õket!!!<#papakacsint>#papakacsint><#wink>#wink>
a meccs amúgy nagyon sima volt, a képen látható Koszó, Tilinger, Mayer, Gerstmár és Lévai nagyon jól játszottak. majd késõbb rakok fel új lenyúlnivalót :|
DUNAFERR FOREVER!!!
Vajon ki érti ezt!!!!!!!
A Görbe interjút szinesítõ fotókat pedig egy ismerõs készítette <#wink>#wink>
DUNAFERR FOREVER!!!
http://kezilabda.info
Ahogy látom, holnap lesznek fórum találkozások :-)
DUNAFERR FOREVER!!!
A kapott gólok száma sokmindent elmond.
Egyik kapus sem remekelt, az Ikast védelme meg egyenesen átjáróház volt.
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Az 51. percben 24-32 és az Ikastban nem látom a fordítás lehetõségét.
DUNAFERR FOREVER!!!
Olvasgatom a hozzászólásokat, és a vérem forr a kialakult helyzet miatt!
Én inkább nem írok semmit, mert még a masina is lefagyna attól amit érzek mostanság! De a kézilabdában, ez már sajnos nem csak mostani jelenség!! Ezt úgy szép sunyin kialakították, kitudja miért! Az értékes sportágaink, szépen lefognak csúszni a labdarúgásunk szintjére, és majd siránkozhatunk 40-évig, hogy ez a baj, meg az!
Csak azokat az ezreket sajnálom (kicsit magam is), akik még a sportban találták meg azt, amiért érdemes még lelkesedni!!!
Viszont nem csak! az ÖNK hibája, hogy a Fradi idejutott, hanem azoké a ... "embereké" is, akik a Fradiból élnek, de tenni nem tesznek semmit érte...
Nagyon remélem, hogy NA (Tóth Timi) után is van élet, és függetlenül az õ távozásától, a klub tovább fog mûködni, és ismét a csúcsra tör! (De azért a kupában remélem legyõzünk titeket, a KEK-et viszont remélem sikerül megnyerni, szép búcsú lenne -ha igaz )
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Most kell csak igazán az ETO BL-gyõzelme, félek, hogy a közeljövõben magyar csapat nem lesz ennyire közel hozzá. Ne legyen igazam!
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
Bármily hihetetlen, de Németh András a végsõkig próbál kitartani az mellett a szakosztály mellett, ahol már 15 évet töltött el folyamatosan, s nem volt olyan éve, amelyikben a csapata ne lett volna dobogón, s kisebb-nagyobb mértékben ne erõn felül teljesített volna.
Ezt a vívódást kivülállók nem biztos, hogy megértik, de ettõl függetlenül ez az igazság! Ez kivárás a véksõkig, hátha bekövetkezik valami csoda, s nem kell szétesnie egy nagyon jól összerakott és összeszokott csapatnak.
Ez a véksõkig való kivárás most már a 24. órába érkezett, azon belül is az 59. perc 59. másodpercéhez. Nagyon úgy tûnik, nincs mentség, egyértelmûen kiderült, hogy a fõvárosnak nincs szüksége minõségi kézilabdára - Spartacus ki fog esni, a Vasasról gondolom Ti is tudtok, s most mi következünk...
"...Noha a sportnapilap rövidhírében Sinka László, a Magyar Kézilabda Szövetség fõtitkára cáfolta, hogy az elnökségi ülésen szóba került volna a kapitány szerzõdése, információnk szerint a megegyezés már megszületett. Kérdés, a két fél (Németh András, illetve a Hypo) mikor jelentik be..."
Én a magam részérõl reméltem, hogy az egész "játék" csak arról szól, hogy több pénzt tudjon szerezni a Fradi. De úgy tûnik, ebben az esetben is túl optimista voltam. <#conf>#conf><#wilting>#wilting>