Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem vki norvégra,bár kötve hiszem,hogy az olimpia évében eljönne bárki is onnan egy teljesen új környezetbe.
VMan
kire gondolsz?

HAJRÁ MAGYAROK! :]

Északon milyen román gyarmat van?<#hehe>
SomogyiG
Attól tartok, már Északra is nézelõdnek újra...

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Azért "remélem" az ETO igazol a távozók helyére 3románt és 4szerbet,mert a végén elmagyarosodnak.<#bee1>
SomogyiG
Sok helyen gyártanak ám radiátort, nem csak ott, ahol vasmû is van...
A szóbeli egyezséggel kapcsolatban még mindig ismerek olyanokat, akiknek az továbbra is szent!

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

SomogyiG
Kósa vs Szíjjártó+Borkai

Én csak zöld-fehérben látok,a piros-fehér híreket nem jeleníti meg a böngészõm<#nyes>
Még a végén elviszik tõlünk Lulut.
Honnan a túróból van ennyi pénzük?Önkormányzat a kosárból átteszi a lét a kézibe?<#nemtudom>
VMan
ejj-ejj, mindent én mondjak meg, pedig sok fórumon leírták már 😊
radiátorgyári munkás lesz, bár még (ezen fórumok egyike szerint) csak szóban egyeztek meg, amit Laluska Eszti óta is tudjuk, hogy sokat nem jelent, igaz SomogyiG? 😊

Sopronyi hova megy?
Little Bukarestbe?<#hehe>
VMan
jah, ha a Mehlmann pletyi is valósággá válik, Sopronyi távozása ellenére is erõsödnek rendesen. még egy komoly támadó-beálló kellene, meg egy edzõ 😊)

Triffa - Juhász, Szûcs, Orbán, Mehlmann, Szabó, Csáki.

ráadásul így szín magyar! belefér a dán edzõ is amit popay említett indexen 😊

Debrecenbe kéne mennit játszanak sokan<#vigyor2>
VMan
nem nagyon kell tudni hozzá, szerintem csak egy magyar csapat jöhet szóba 😊 (illetve még egy szóba jöhetne a mostani fejlemények tükrében, ha nem esne épp szét... igaz, ha nem esne szét akkor megintcsak az sem jöhetne szóba :|)

Tudsz valamit? <#wink>
VMan
szerintem megérthetõ Gabi, bárhová igazol kezdõ lesz. (ott is ahová megy 😊)

Hege eto
Ha nem olvasnátok index ETO-t:

FaberK válasz | megnéz | könyvjelzõ 2007.04.06 21:36:28 (56883)
Én is rátok gondoltam.
Elõzmény: ts__ (56880)

gyõri zoltán válasz | megnéz | könyvjelzõ 2007.04.06 21:35:46 (56882)
Ha érdekel valakit akkor még a mûsorból: Róth Kálmán beszélt arról, hogy szeretné a csapat megnyerni az MK-t! (ez ugye nem meglepõ). Hajrá! Spiridonnal volt interjú, jól érzi magát, örül hogy hamar beilleszkedett. Tóth Laci félti a magyar kézilabda utánpótlást a jövõ évi bajnoki rendszer miatt. Temes Berni minden poszton nyugodt szívvel bevethetõ, de egyiken sem kiemelkedõ (ezt Vanyus A. mondta). A csarnok bõvítése nincs kilátásban, inkább mellé szeretnének egy "munkacsarnokot", ahol a kétzi és kosárcsapatok edzhetnek, stb. Zanzásítva ennyi volt.

FaberK válasz | megnéz | könyvjelzõ 2007.04.06 21:35:22 (56881)
Bakker, Gabit nagyon sajnálom. 😞(( Sztem belõle lehetett volna egy klasszis jobbkezes jobbszélsõ.

Monnyuk az én keretemben Guiu is elfért volna a 3 kapus egyikeként.

Azért kösz.

Elõzmény: gyõri zoltán (56877)

ts__ válasz | megnéz | könyvjelzõ 2007.04.06 21:32:45 (56880)
Tehát ez azt jelenti, hogy a leendõ klubjának csak Gabival kell megállapodni?
Elõzmény: gyõri zoltán (56879)

gyõri zoltán válasz | megnéz | könyvjelzõ 2007.04.06 21:28:24 (56879)
Azt nem mondta. Annyit mondott, hogy Gabi kérte.😞
Elõzmény: ts__ (56878)

ts__ válasz | megnéz | könyvjelzõ 2007.04.06 21:26:41 (56878)
Juhász Gabi hová? Azt lehet tudni?
Elõzmény: gyõri zoltán (56877)

gyõri zoltán válasz | megnéz | könyvjelzõ 2007.04.06 21:25:12 (56877)
Szívesen! Azt mondta Vanyus A., hogy Bódi és Lazer után Juhász Gabi közös megegyezéssel, Guiu és Radulovics pedig lejáró szerzõdéssel távozik, lesznek akiket kölcsönadnak, és 3 meghatározó játékos érkezik (egy tuti, hogy kapus). Azt is mondta, hogy mennyiségileg csökkenteni akarják a keret létszámát, de a minõséget növelni. Nekem úgy tûnt, hogy ezeket nem feltételes módban mondta, hanem tényként.

Ej ej Gabi......<#confused>

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Remélem a döntõkre már fényesíted a tükröt, és sok remek képet készítesz!
Gondolom láthatjuk majd õket!!!<#papakacsint><#wink>

VMan
kedvesen lenyúlták a képemet! pedig csak egy emilbe került volna és odaadtam volna... ilyen világban élünk. azért írok nekik egy emilt hátha nem válaszolnak rá.

a meccs amúgy nagyon sima volt, a képen látható Koszó, Tilinger, Mayer, Gerstmár és Lévai nagyon jól játszottak. majd késõbb rakok fel új lenyúlnivalót :|

Isthy
Ez bizony a szememben csak megerõsíti, hogy némely helyeken milyen "munkát" végeznek a kézilabda érdekében...

DUNAFERR FOREVER!!!

Azért jellemzõ a viszonyokra, az MK döntõrõl írott cikkben, Sinka megállapítása, miszerint pénzdíj nincs (szponzor hiány), az érdeklõdés óriási!
Vajon ki érti ezt!!!!!!!

Köszi az infót!

Isthy
Bíztató kezdeményezés, sok sikert nekik. Remélem a Fórum is nemsokára kész lesz.

A Görbe interjút szinesítõ fotókat pedig egy ismerõs készítette <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Új kézilabdás portál indult, érdemes megnézni!
http://kezilabda.info
Isthy
Egyetértek. Hihetetlen, hogy milyen szellõsen védekezett az Ikast.

Ahogy látom, holnap lesznek fórum találkozások :-)

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
30-39 a vége.
A kapott gólok száma sokmindent elmond.
Egyik kapus sem remekelt, az Ikast védelme meg egyenesen átjáróház volt.

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Isthy
Sztem mindkettõ, ráadásul Leganger is csak 34 %-al véd. Most egy kicsit felzárkóztak -5-re (28-33), de továbbra sem gondolom, hogy nyerhetnének.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Nagyon gyengének tûnnek. Nem tudom eldönteni, hogy mindez a Slagelse-nek köszönhetõ, vagy rossz napjuk van.

Isthy
Úgy tûnik a 2. félidõ alapján, hogy elég simává válik a továbbjutás

Az 51. percben 24-32 és az Ikastban nem látom a fordítás lehetõségét.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
13-16-tal fordultak.

kaloz174
Most kezdõdik a 2. félidõ talán?😊

ETO-soknak kötelezõ!😊)

kaloz174

kaloz174
Én is, én is, én is! <#vigyor2>

Isthy
Remélem szombaton te is ott leszel.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Én is. De én a körülményekre is nagyon kíváncsi leszek mindkét esetben.

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
Reméljük hogy igazi Fradi szívet ami bennük van

Aztán, hogy másokban mi van.........
VMan
nagyon kíváncsi vagyok mit tudnak mutatni ilyen háttéresemények mellett a Fradi lányok a hétvégén és a rájátszásban 😞

Üdv!
Olvasgatom a hozzászólásokat, és a vérem forr a kialakult helyzet miatt!
Én inkább nem írok semmit, mert még a masina is lefagyna attól amit érzek mostanság! De a kézilabdában, ez már sajnos nem csak mostani jelenség!! Ezt úgy szép sunyin kialakították, kitudja miért! Az értékes sportágaink, szépen lefognak csúszni a labdarúgásunk szintjére, és majd siránkozhatunk 40-évig, hogy ez a baj, meg az!
Csak azokat az ezreket sajnálom (kicsit magam is), akik még a sportban találták meg azt, amiért érdemes még lelkesedni!!!

hát igen, a fõváros vezetése évek óta megkérdõjelezhetõ eredményesség szempontjából, mégis mikor arra kerül a sor, sosincs változás.
Viszont nem csak! az ÖNK hibája, hogy a Fradi idejutott, hanem azoké a ... "embereké" is, akik a Fradiból élnek, de tenni nem tesznek semmit érte...
Nagyon remélem, hogy NA (Tóth Timi) után is van élet, és függetlenül az õ távozásától, a klub tovább fog mûködni, és ismét a csúcsra tör! (De azért a kupában remélem legyõzünk titeket, a KEK-et viszont remélem sikerül megnyerni, szép búcsú lenne -ha igaz )

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Duby
Véleményem szerint nemcsak a fõvárosnak, de az országnak sincs szüksége minõségi kézilabdára, ha az illetékes szervek nem kezdenek valamit konkrétan mozgolódni ezen jelenségek láttán.

Most kell csak igazán az ETO BL-gyõzelme, félek, hogy a közeljövõben magyar csapat nem lesz ennyire közel hozzá. Ne legyen igazam!

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

kaloz174
Ez az egész történet nagyon szomorú.😞(( Most is reménykedtem, hogy nem így fog történni, úgy tûnik, 'csalfa, vak remény' volt ez újra. <#boxer><#szomoru1>

SomogyiG
Lehet, nem hiszed el, de itt szó sem volt, s most sincs semmiféle játékról, itt véresen komoly dolgokról van szó!
Bármily hihetetlen, de Németh András a végsõkig próbál kitartani az mellett a szakosztály mellett, ahol már 15 évet töltött el folyamatosan, s nem volt olyan éve, amelyikben a csapata ne lett volna dobogón, s kisebb-nagyobb mértékben ne erõn felül teljesített volna.
Ezt a vívódást kivülállók nem biztos, hogy megértik, de ettõl függetlenül ez az igazság! Ez kivárás a véksõkig, hátha bekövetkezik valami csoda, s nem kell szétesnie egy nagyon jól összerakott és összeszokott csapatnak.
Ez a véksõkig való kivárás most már a 24. órába érkezett, azon belül is az 59. perc 59. másodpercéhez. Nagyon úgy tûnik, nincs mentség, egyértelmûen kiderült, hogy a fõvárosnak nincs szüksége minõségi kézilabdára - Spartacus ki fog esni, a Vasasról gondolom Ti is tudtok, s most mi következünk...

kaloz174
Németh Andrásra vár a Hypo kézicsapata

"...Noha a sportnapilap rövidhírében Sinka László, a Magyar Kézilabda Szövetség fõtitkára cáfolta, hogy az elnökségi ülésen szóba került volna a kapitány szerzõdése, információnk szerint a megegyezés már megszületett. Kérdés, a két fél (Németh András, illetve a Hypo) mikor jelentik be..."

Én a magam részérõl reméltem, hogy az egész "játék" csak arról szól, hogy több pénzt tudjon szerezni a Fradi. De úgy tûnik, ebben az esetben is túl optimista voltam. <#conf><#wilting>

Köszönöm<#smile>
kaloz174

kaloz174
Én EZT találtam a Szövetség oldalán. Bár itt csak a pénztárakról írnak.

Valaki meg tudja mondanni, hogy mikor van a kapunyitás, ha már du. két órakor kezdõdik az egyik elõdöntõ?
kaloz174

Gondoltam, hogy mindenki ott lesz<#wink>. Akkor szombaton találkozunk<#wave>
Csucsukám természetesen mi is ott leszünk :-))