Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kaloz174
Mielõbbi jobbulást!!!
(Valami tuti módszer kellene!<#vigyor2><#wink>)
Mindenesetre, ha már meglocsoltál mindenkit, akkor pihenj sokat!😊

Görbe oldaláról le lehet tölteni a kupadöntõt. (Nekem a legjobban az utolsó perc tetszik!😊)

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Hege eto
Engem egy "jelentéktelen" sérelem ért: a derekam<#wilting><#bdead><#szomoru1>

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

kaloz174
Beleolvasgattam a kézis fórumokba. Elkeserítõ. <#szomoru1><#conf>
Még a nyertes csapatok szimpatizánsai is inkább jelentéktelen sérelmekkel foglalkoznak. Nem is beszélve a vesztesekrõl. (Akik most, sajnos, duplán vesztesek, mert most lett nyilvánvaló, amit már eddig is tudott mindenki, hogy NA mindenképpen elmegy a Fraditól. Nem irigylem sem õket, sem a magyar kézit ezért a helyzetért.)

Igazi, reális meccselemzéseket alig olvasni. <#nemtudom> Pedig szerencsére elég izgalmas és érdekes összecsapásokat láthattunk tegnap.

(Kicsit(?) aggódom a jövõért. Bár ne lenne ez jogos!)

kaloz174
Az egésznek azért van jelentõsége, mert ez akár precedens lehet a továbbiakra nézve. Ami nem lenne szerencsés.😞

Hege eto
szó nem lehetett szándékosságról szerintem. A bírók túlreagálták.

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

😞((

kaloz174
Gratulálok az ETO-nak a kupagyõzelemhez. <#taps>
A tegnapi meccs alapján nem voltam benne biztos, hogy ez összejön nekik.

kaloz174
"NÉMETH ANDRÁS: HYPO
Az osztrák Hypo Niederösterreich csapatának vezetõedzõjeként folytatja a pályafutását Németh András, a Budapest Bank-FTC vezetõedzõje, a magyar nõi válogatott szövetségi kapitánya.
Az információt már a Magyar Televízió élõ közvetítésének végén is közölték. Elhangzott: a szakember távozása még nem hivatalos, azonban kézilabdás berkekben immáron nyílt titok."

A forrás.

Isthy
Gratulálok én is az ETO-nak a kupagyõzelemhez (címvédéshez)!

Mindenkinek Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok!

DUNAFERR FOREVER!!!

GRATULÁLOK AZ ETOnak A GYÕZELEMHEZ!!!!!!

Táncos ETO
Kellemes és boldog húsvéti ünnepeket Mindenkinek!
Szerintem jó volt a mai meccs, elfáradt a Fradi, ez döntött.
Szucsánszki fantasztikus játékos lesz! 😊 Ha ugyan már most nem az.. 😉

Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig

kaloz174
Én is boldog húsvéti ünnepeket kívánok mindenkinek!

Nem tudom, hogy a szervezõk ajándéknak szánták-e a húsvéti idõpontot, szerintem nem szerencsés, hogy most van a kupadöntõ. Remélem, tanulnak belõle! (Elnézve az ugyancsak alacsony nézõszámot.)
Viszont a semleges helyszínnel mindenképpen egyetértek.

KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK!!!
Nem volt jogos a piros, mit lehet ezen ennyit beszélni?!
Ettõl függetlenül jobbak voltunk.

Mindenkinek
kellemes húsvéti ünnepeket
kívánok!

Sziasztok!
Errõl már télleg felesleges írni... mert sjana már nemtudunk rajta változtatni. ÉS ha szbály vonatkozik arra hogy a lövõjátékost miylen lövésért lehet büntetni (gondolok én konkrétan a piroslapra) akkor télleg vonatkoztathatnánk egyértelmû szabályt a védekezzõkre, például semmiylen mértékben sem mozdulhatnának el..... DE végülis nem hiszem hogy konkrétan ez határozta volna a meccs befejeztét, gondoljunk pár kihagyott helyzetre, kapufára, büntetõre...

Lenne egy olyan kérdésem, hogy videón vagy DVD-n nincs-e meg valakinek a Loki-GYõr illetve a Kohász-Fradi? mert fõleg utóbbit szeretém megnézni, szeretném megkérdezni, hogy tud-e nekem vki ezügyben segíteni?

Isthy
Felhívnám a figyelmedet a vagy szó jelentésére a mondatban!

"a védõjátékos, illetve a kapus nem végzett helyváltoztatást vagy szélességben nem mozdult el."

Ebben az esetben a védõjátékos végzett helyváltoztatást. Hol van itt az elõírva, hogy függõlegesen nem változtathat helyet a védõjátékos? Vagylagosan írja a szélességben elmozdulást. A helyváltoztatást nem korlátozza, hanem még hozzáteszi vagylagosan kiemelve a szélességben elmozdulást is.

De nem erõlködöm ezen, mert feleslegesnek tartom, már tapasztaltam, hogy nem érdemes. A meccs nem ezen múlott, Reni nem játszott jól, nem a kiválása volt a vereségünk oka, hanem elsõsorban a kritikán aluli védekezésünk.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
"A szabály az szabály..."
Ebben az egészben engem az a feltételezés izgat jobban, hogy többek szerint Mörtel Reni szándékosan dobta meg Tóth Timit.😞

SomogyiG
Az indexen már körüljártuk rendesen, most csak a lényeget írnám. A kizárás feltételei ebben az esetben:

e) közvetlen szabaddobáskor a kapura dobott labda eltalálja a védõjátékos fejét, illetve büntetõdobáskor a kapus fejét azzal a feltétellel, hogy a védõjátékos, illetve a kapus nem végzett helyváltoztatást vagy szélességben nem mozdult el.

Ebben az esetben a helyváltoztatás függõleges volt, szélességben nem mozdult el, tehát a kizárás jogos.

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Isthy
Folytatván a hozzászólást, mivel közben el kellett mennem a net elõl:

Gratulálok a Fradinak a gyõzelemhez, nem tudtuk igazán kétségessé tenni a továbbjutást. Zita nagyon jól játszott, sztem egyértelmûen õ volt csapata legjobbja.
Gratulálok a Lokinak is, kis híján meglepetést okoztak. Kicsit jobban koncentrálnak a végén és meglehetett volna nekik. Az ETO elég gyengén játszott önmagához képest és bizony a sípmesterek is azt hiszem inkább nekik kedveztek. Remélem a Slagelse ellen mást fognak nyújtani, mert így nagyon kevés esélyük lesz.

DUNAFERR FOREVER!!!

Egyet értek veled<#smile>
kaloz174
Nézõpont kérdése.😊
Viszont az említett játékos ma a 2. félidõben pályára szólítva nagyon is okosan és hasznosan segítette csapatát.<#wink>
Egyébként hasonló sérülés ebben a sportágban, sajnos, bármikor jöhet. (Sopi, Buday Dani pl.) Kérdés, mennyi a türelem adott csapatnál? Úgy tûnik, ebben az esetben nem volt sok.<#nemtudom>

Isthy
Sajnos a mai meccsen megint megfelelõ átlövõjáték nélkül voltunk kénytelenek játszani, így nehéz lesz jó eredményt elérnünk. A csapatból Dettit, Lovit, Pigát és talán Ritát dícséthetném támadásban. Védekezésben viszont megint nagyon gyengét sikerült produkálnunk és ezzel összefüggésben a kapusaink sem remekeltek.

A fejbedobásról: a helszínen rögtön utána 3x visszjátszották az esetet a kivetítõn: Sopi felugrott az esetnél így nem érzem jogosnak a piros lapot (mivel helyváltoztatást végzett), ahogy sokan mások is ugyanezen a véleményen voltak. Nem volt semmiféle alattomos fejbedobás. Vagy Mörtel elõre tudta, hogy Sopi fel fog ugrani és hogy milyen magasra? Ehhez inkább nem fûzök kommentárt...

DUNAFERR FOREVER!!!

SomogyiG
Alattomosnak nem nevezném, inkább felelõtlennek és sportszerûtlennek. Lehetett némi düh is a háttérben, hiszen Sopi védekezett vele szemben. Viszont fejmagasságban ellõtt labdánál nagyon kicsi az esélye annak, hogy elkerülje a kizárást, hiszen óhatatlanul fejbetalál valakit. Ez történt ma is, s ilyenkor nincs másra lehetõség, muszáj kizárni!

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

NAGY GRATULA A FRADINAK !!!!!

Breki33
MINDENKINEK KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET
Breki33
Gratulálok a csajoknak.

Holnap is mutassuk meg.

Sztem az a fejbedobás elég alattomos volt
SomogyiG
Tudod, egy fecske...

Egyébként igazad van, és rendkívüli módon élvezte is a játékot! Amikor az a kis huncut mosoly megjelenik, és visszafelé futva kibólint András felé, az azt jelenti, hogy elemében van... 😊

VMan
huh mekkorát játszott ma Zizi <#taps>
amíg Õt meg tudja tartani a Fradi, addig nem reménytelen a helyzete.

HAJRÁ MAGYAROK! :]

Táncos ETO
Egyetértek.
Ha én voltam balek, akkor elnézést! 😊Azért is furcsállottam, mert Era és Sopi nevét én is a Hypoval kapcsolatban hallottam megemlíteni. Egyébként kettõjük közül Timi lenne hossazbb távon erõsítés, bár kétségteln, Erika kortalan és nagyszerû játékos. De inkább maradjon mindegyik a Fradiban, ezt kívánom. Én sem tudnám õket másik hazai csapatban elképzelni.

SomogyiG
A smile-t már megint figyelmen kívül hagytad? 😊

Erát és Sopit már az összes fórum a Hypo-nak adta, így Róla lekéstetek - komolyra fordítva: szerintem itthon csak a Fradiban tudna játszani, ezért ha megy, akkor külföldre.

Táncos ETO
Nem tudtam hirtelen kirõl diskuráltok, ezért kérdeztem rá. Ha egy kérdõmondat tájékozatlanságot és naivitást feltételez, vállalom. Hangyáról én is hallottam, de számomra Õ kevésbé Fradi legenda, mint Erika.

SomogyiG
Engem akkor zavarna, ha helyettük a posztjukról közel olyan képességû játékosokat eltanácsoltunk volna, mint Hangya, Lulu, Kata, vagy Szandi. Bármilyen hihetetlen, de mindegyikük "kényszer" megoldás volt, s hasonló képességû hazai játékos sokkal többe került volna - Lulu esetében nincs is hazai alternatíva, talán Kulcsár Anitát lehetett vele egy napon említeni!

SomogyiG
Nagyon hülyén nézne ki, ha magyar apanyelvûnek... 😛

SomogyiG
Ennyire nem lehetsz tájékozatlan, vagy inkább naív? 😊

Táncos ETO
Kirsnerrõl beszéltek?!

Táncos ETO
Lehet, hogy igazad van, ennek ellenére Zácsik mégis szlovák anyanyelvûnek vallja magát..

Táncos ETO
Elég ha minket zavar, zavarjanak Téged a Fradi szlovákjai.. <#wink>

SomogyiG
Ez a "megkeresés" elég komoly stádiumban van. Való igaz, már 2. éve abba akarja hagyni, de eddig még mindig sikerült rábeszélni a folytatásra, s nem különösebben kellett erõltetni.
Mivel most lejár a szerzõdése, a Fradi meg anyagilag nem tud alternatíva lenni szinte senkivel szemben sem, így nem tartom lehetetlennek.
Bárhová is kerül, csak jól járhatnak vele!!! (Ja, és fiatalabb és fiatalosabb, mint a másik legenda)

Lehet nem kell aggódnotok azon,hogy mi lesz velünk.
Mondjuk Haris magyar,így "csak" 3 szlovákunk van.Engem is zavar egy Hangyányit a sok külföldi.
Nálatok is inkább az zavar,hogy a saját nevelésû játékosaitoknak alig adnak esélyt a bizonyításra,inkább vesznek egy külföldit.Ráadásul azért is furcsa,mert az utánpótlásotok kiemelkedõen jó az országban.
VMan
hát egy másik klubnál legendává vált, idõsebb játékossal már 'befürödtek' idén (bocs Kalóz 😊), és a játékos is nagyon rosszul járt. szerintem akire gondolsz, nem követi el ugyanezt a hibát, igaz az õ teljesítményén még egyáltalán nem látszik a fáradtság, de már évek óta mindig az utolsó évének fog neki 😊
hallottam én is a megkeresést, szerinted oda is megy valóban?

SomogyiG
Ki kell, hogy javítsalak! Haris Kata pontosan olyan magyar, mint Orbán Annamari, csak Õ szlovákiai. A többi stimmel, de Zácsik Szandi is min. 50%, de ez teljes mértékben részletkérdés...

SomogyiG
Kár Norvégiáig felnézni, közelebb is van Gyõrtõl Északra ország, ráadásul szomszéd is...

kaloz174
Szia!
Az én infóim szerint 12-tõl várható, hogy a csapat megjelenik a csarnoknál.
Én 1 körül érek oda, ha azzal segíteni tudok neked a kommunikációban, a odamegyek a runatár-pénztár elé 1-kor. (Bár szerintem addigra már megtalálod a többieket is, de ha mégsem, akkor én ott várlak ebben az idõpontban.)

Hege eto
Addig azért vegyünk levegõt míg egy norvég Magyarhonba jön játszani 😊))))).
Volt már nálunk szó Riegelhuthról, Lundékról, Tjugumról stb. én akkor is legyintettem. Kabaré kategória😊)))))))

Hege eto
"Jóindulatúak" a hozzászólásaid, kész szerencse akárki megy a Fradihoz az Magyar lesz. Zácsik, Uhrakova, Harisova, Mravikova. Ez bezony mind mind szlovák, ahogy Kovacsicz is az. nem kell a bizonyítás, hogy magyarok mert nincs alapja. Orbán Annamari az magyar. Székely-Magyar, pedig én aztán nem vagyok Loki fan.

Üdv!
Gondolom ma leszünk páran a SYMAban😊 Ha valaki még olvassa, írjon már, a csarnokban hol/mikor találom meg. Mindenkivel jó lenne, de momentán telefon nélkül vagyok, azért írok.

VMan
privát beszélgetéseket nem adhatok ki 😉))

jó lesz az írásban is 😉)))

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

hát igen...ezért nem kell aláírt szerzõdésre várni húsvétig 😉))))))

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!