Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(Valami tuti módszer kellene!<#vigyor2>#vigyor2><#wink>#wink>)
Mindenesetre, ha már meglocsoltál mindenkit, akkor pihenj sokat!😊
Görbe oldaláról le lehet tölteni a kupadöntõt. (Nekem a legjobban az utolsó perc tetszik!😊)
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
Még a nyertes csapatok szimpatizánsai is inkább jelentéktelen sérelmekkel foglalkoznak. Nem is beszélve a vesztesekrõl. (Akik most, sajnos, duplán vesztesek, mert most lett nyilvánvaló, amit már eddig is tudott mindenki, hogy NA mindenképpen elmegy a Fraditól. Nem irigylem sem õket, sem a magyar kézit ezért a helyzetért.)
Igazi, reális meccselemzéseket alig olvasni. <#nemtudom>#nemtudom> Pedig szerencsére elég izgalmas és érdekes összecsapásokat láthattunk tegnap.
(Kicsit(?) aggódom a jövõért. Bár ne lenne ez jogos!)
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
A tegnapi meccs alapján nem voltam benne biztos, hogy ez összejön nekik.
Az osztrák Hypo Niederösterreich csapatának vezetõedzõjeként folytatja a pályafutását Németh András, a Budapest Bank-FTC vezetõedzõje, a magyar nõi válogatott szövetségi kapitánya.
Az információt már a Magyar Televízió élõ közvetítésének végén is közölték. Elhangzott: a szakember távozása még nem hivatalos, azonban kézilabdás berkekben immáron nyílt titok."
A forrás.
Mindenkinek Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok!

DUNAFERR FOREVER!!!
Szerintem jó volt a mai meccs, elfáradt a Fradi, ez döntött.
Szucsánszki fantasztikus játékos lesz! 😊 Ha ugyan már most nem az.. 😉
Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig
Nem tudom, hogy a szervezõk ajándéknak szánták-e a húsvéti idõpontot, szerintem nem szerencsés, hogy most van a kupadöntõ. Remélem, tanulnak belõle! (Elnézve az ugyancsak alacsony nézõszámot.)
Viszont a semleges helyszínnel mindenképpen egyetértek.
Ettõl függetlenül jobbak voltunk.
kellemes húsvéti ünnepeket
kívánok!

Errõl már télleg felesleges írni... mert sjana már nemtudunk rajta változtatni. ÉS ha szbály vonatkozik arra hogy a lövõjátékost miylen lövésért lehet büntetni (gondolok én konkrétan a piroslapra) akkor télleg vonatkoztathatnánk egyértelmû szabályt a védekezzõkre, például semmiylen mértékben sem mozdulhatnának el..... DE végülis nem hiszem hogy konkrétan ez határozta volna a meccs befejeztét, gondoljunk pár kihagyott helyzetre, kapufára, büntetõre...
Lenne egy olyan kérdésem, hogy videón vagy DVD-n nincs-e meg valakinek a Loki-GYõr illetve a Kohász-Fradi? mert fõleg utóbbit szeretém megnézni, szeretném megkérdezni, hogy tud-e nekem vki ezügyben segíteni?
"a védõjátékos, illetve a kapus nem végzett helyváltoztatást vagy szélességben nem mozdult el."
Ebben az esetben a védõjátékos végzett helyváltoztatást. Hol van itt az elõírva, hogy függõlegesen nem változtathat helyet a védõjátékos? Vagylagosan írja a szélességben elmozdulást. A helyváltoztatást nem korlátozza, hanem még hozzáteszi vagylagosan kiemelve a szélességben elmozdulást is.
De nem erõlködöm ezen, mert feleslegesnek tartom, már tapasztaltam, hogy nem érdemes. A meccs nem ezen múlott, Reni nem játszott jól, nem a kiválása volt a vereségünk oka, hanem elsõsorban a kritikán aluli védekezésünk.
DUNAFERR FOREVER!!!
Ebben az egészben engem az a feltételezés izgat jobban, hogy többek szerint Mörtel Reni szándékosan dobta meg Tóth Timit.😞
e) közvetlen szabaddobáskor a kapura dobott labda eltalálja a védõjátékos fejét, illetve büntetõdobáskor a kapus fejét azzal a feltétellel, hogy a védõjátékos, illetve a kapus nem végzett helyváltoztatást vagy szélességben nem mozdult el.
Ebben az esetben a helyváltoztatás függõleges volt, szélességben nem mozdult el, tehát a kizárás jogos.
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Gratulálok a Fradinak a gyõzelemhez, nem tudtuk igazán kétségessé tenni a továbbjutást. Zita nagyon jól játszott, sztem egyértelmûen õ volt csapata legjobbja.
Gratulálok a Lokinak is, kis híján meglepetést okoztak. Kicsit jobban koncentrálnak a végén és meglehetett volna nekik. Az ETO elég gyengén játszott önmagához képest és bizony a sípmesterek is azt hiszem inkább nekik kedveztek. Remélem a Slagelse ellen mást fognak nyújtani, mert így nagyon kevés esélyük lesz.
DUNAFERR FOREVER!!!
Viszont az említett játékos ma a 2. félidõben pályára szólítva nagyon is okosan és hasznosan segítette csapatát.<#wink>#wink>
Egyébként hasonló sérülés ebben a sportágban, sajnos, bármikor jöhet. (Sopi, Buday Dani pl.) Kérdés, mennyi a türelem adott csapatnál? Úgy tûnik, ebben az esetben nem volt sok.<#nemtudom>#nemtudom>
A fejbedobásról: a helszínen rögtön utána 3x visszjátszották az esetet a kivetítõn: Sopi felugrott az esetnél így nem érzem jogosnak a piros lapot (mivel helyváltoztatást végzett), ahogy sokan mások is ugyanezen a véleményen voltak. Nem volt semmiféle alattomos fejbedobás. Vagy Mörtel elõre tudta, hogy Sopi fel fog ugrani és hogy milyen magasra? Ehhez inkább nem fûzök kommentárt...
DUNAFERR FOREVER!!!
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Egyébként igazad van, és rendkívüli módon élvezte is a játékot! Amikor az a kis huncut mosoly megjelenik, és visszafelé futva kibólint András felé, az azt jelenti, hogy elemében van... 😊
amíg Õt meg tudja tartani a Fradi, addig nem reménytelen a helyzete.
HAJRÁ MAGYAROK! :]
Ha én voltam balek, akkor elnézést! 😊Azért is furcsállottam, mert Era és Sopi nevét én is a Hypoval kapcsolatban hallottam megemlíteni. Egyébként kettõjük közül Timi lenne hossazbb távon erõsítés, bár kétségteln, Erika kortalan és nagyszerû játékos. De inkább maradjon mindegyik a Fradiban, ezt kívánom. Én sem tudnám õket másik hazai csapatban elképzelni.
Erát és Sopit már az összes fórum a Hypo-nak adta, így Róla lekéstetek - komolyra fordítva: szerintem itthon csak a Fradiban tudna játszani, ezért ha megy, akkor külföldre.
Mivel most lejár a szerzõdése, a Fradi meg anyagilag nem tud alternatíva lenni szinte senkivel szemben sem, így nem tartom lehetetlennek.
Bárhová is kerül, csak jól járhatnak vele!!! (Ja, és fiatalabb és fiatalosabb, mint a másik legenda)
Mondjuk Haris magyar,így "csak" 3 szlovákunk van.Engem is zavar egy Hangyányit a sok külföldi.
Nálatok is inkább az zavar,hogy a saját nevelésû játékosaitoknak alig adnak esélyt a bizonyításra,inkább vesznek egy külföldit.Ráadásul azért is furcsa,mert az utánpótlásotok kiemelkedõen jó az országban.
hallottam én is a megkeresést, szerinted oda is megy valóban?
HAJRÁ MAGYAROK! :]
Az én infóim szerint 12-tõl várható, hogy a csapat megjelenik a csarnoknál.
Én 1 körül érek oda, ha azzal segíteni tudok neked a kommunikációban, a odamegyek a runatár-pénztár elé 1-kor. (Bár szerintem addigra már megtalálod a többieket is, de ha mégsem, akkor én ott várlak ebben az idõpontban.)
Volt már nálunk szó Riegelhuthról, Lundékról, Tjugumról stb. én akkor is legyintettem. Kabaré kategória😊)))))))
Gondolom ma leszünk páran a SYMAban😊 Ha valaki még olvassa, írjon már, a csarnokban hol/mikor találom meg. Mindenkivel jó lenne, de momentán telefon nélkül vagyok, azért írok.
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!