Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kaloz174
Bizony így van. Mert azért ez munkanap; oda és haza kell érni.
De biztosan nem volt jobb idõpont.

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Hege eto
Óriási 😞((((((((

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

SomogyiG
Kökét ez a dolog nem érinti, Õ a Kft alkalmazottja.
Hogy mit tanult el Anrástól, azt nem tudom, de tekintély terén biztos, hogy nem eleget. Edzõként legfeljebb a serdülõ korosztályig bezárólag tartanám elképzelhetõnek, vagy az ifi ill. felnõtt konkrét edzéseinek levezénylésére alkalmas.
A meccselés az egy külön területe az edzõsködésnek, arra születni kell, csak tanulással nem lehet elsajátítani! Egy jó edzõnek nagyon jó pszihológusnak kell lenni, különben nem tudja motiválni a csapatott, vagy felrázni meccs közben.

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Breki33
Nem, bocsi, ha félreérthetõ voltam.

Ha jól tudom a Sportvilágban nyilatkozta ezt András.

Tényleg ugye Kökény Bea marad?
Szerintem sokat tanulhatott András mellett
SomogyiG
Így OK, ezt már többször több helyen nyilatkozta. Azt hittem, hogy Gyula is megszólalt ezügyben, azért kérdeztem rá.

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Breki33
András egy interjúban említette a nevét lehetséges utódjául, de hogy hol olvastam azt már nem tudom.

Tudtommal jó barátok, gondolom nem dobálódzna csak úgy
SomogyiG
Mire gondolsz? Ki említett kit, s hol?

Breki33
Eddig énis azt hittem, de most õ maga említette
Eddig jól jöttünk ki a szerdai Eto elleni meccsekbõl <#wink>
Duby
Én kizártnak tartom, ami Németh András a Fradinál, az Zsiga Gyula a Halasnál. Szerintem más lesz.

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

Breki33
Úgy hallottam, hogy András Zsigagyuszit említette (lehetséges)utódjául.

Ha tényleg így lenne örülnék neki ebben a helyzetben.
kaloz174
A gyõri oldalról:

Dunaferr - ETO: április 25. 18,00

Ez egy szerdai nap. Kicsit húzós lesz...(szurkolói szemmel legalábbis)

Sajnos én sem nagyon látom az alagút végét.....
Úgy tudom, hogy Triffa már alá is írt Debrecenben, Tomori pedig a Gyõrbe tart.
Én egyenlõre próbálok a Dunaferre koncentrálni, bár ott is csak "hallani" neveket. Igazából Sopronyi írt csak alá....
Duby
Nagyon lógott a levegõben, s végülis biztossá vált.
Ezzel rendesen felkavarodik az állóvíz. Hogy ilyen alakuló helyzetben, aminek a Fradi és a NA-TT-KE trió csak a teteje, de ott van a Vasas, s a többi - sajnos nem kevés - kiscsapat története, mi lesz nyáron, mi lesz jövõre? Vajon ki hova, ki marad, ki bírja, s vajon észbe kap-e a szövetség?
Most olvastam, hogy a Vasasból Mocsai mellett Triffa és Tomori is go? Mocsait hallottam, de a két játékosról nem nagyon tudok semmit. Róluk mit lehet tudni? Merre tartanak?

kaloz174
Mindent nálatok?😊) De az messzi van ám nekünk!😞

Hajrá MU<#taps>
1.félidõben MU-Roma:4-0<#eljen>
Azt hallottam, hogy itt nálunk szeretnének megrendezni a Fõnixben vagy mégsem?
De ez még csak terv, nem 100%. Nagyon csodálkozom, hogy mibõl fogják ezt megrendezni???? De azért intézkedni fogok<#nevetes1>
Köszi!!

SomogyiG
Már mûxik...

Ott a helyem augusztusban Debrecenben.

Egyébként lehet már tudni, hogy az augusztusi nõi Pannon kupát hol rendezik?

Hajrá Magyar Kézilabda!

SomogyiG
Látom! Az adatbázisok valamilyen oknál fogva nem érhetõek el, ezért nem tud semmit megjeleníteni...

<#wow1> Tényleg "jól" néz ki :S

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

Az FTC honlapról tudtok valamit, nagyon kiürült!!!!!!!

Az a f.... Gyõzike, több pénzt kaszál, a miniatür agyával, mint a Fradi kézilabda csapata. RÖHELY !!!!!!!<#boxer><#gunyos1>

Csatlakozom!!!!!
A #33419-es hozzászólásomban pont ezt fejtegettem, én is!!!
Én teljesen megértem a döntések lényegét, de a kialakult helyzet miatt nagyon elvagyok kenõdve!
Sopi, Era más mezben, András annak a barom Prokopnak a kispadján, hááát.........

persze, hogy megnyerjük a vb-t! 😊)

Breki33
Németh András nyilatkozata

klikk

Köszönjük András az eddigieket amit tettél ezért a klubért.
Viszont, nagyon sajnáljuk, hogy így döntöttél.
Isthy
Sajnos az illetékesek már évek óta elég gyengén muzsikálnak, aminek a következményei egyre sûrûbben jelentkeznek. Megszûnõ szakosztályok (már régebben is, pl. Esztergom) anyagi problémák miatt, bajnoki létszámcsökkentés, a feljutók nem vállalják az I. osztályt szintén anyagi gondok miatt, most már a legnagyobb multú egyesületeink is komoly anyagi problémákkal küzdenek és sorra kell megválniuk a játékosaiktól, edzõktõl. Szinte mindenütt a pénzhiány rombolja a klubokat. Immár sokadszor látom, most már itt is, hogy ebben az országban nem képesek megbecsülni, megtartani és helyén kezelni az értékeket. Bezzeg a sok nem akarom mondani milyen fesztiválra, parádékra, plázsokra meg ilyenekre van pénz! Az ám a "tartalmas" és személyiség formáló idõtöltés a fiataloknak! Sajnos ez is mutatja az igénytelenséget, amit az igen tisztelt média segítségével állandóan igyekeznek sulykolni az agyunkba. Azokból a pénzekbõl amit ilyenekre költenek elég komoly segítséget lehetne nyújtani a valódi értékek megõrzésére, de ugye ez manapság nem "trendi". Undorítóak! <#levele><#boxer><#violent>
Ha ez így megy tovább, valóban a "falábú golyókergetõk" szintjére fog jutni a sportág. Fel kéne ébredni az illetékeseknek szövetség és klubszinten egyaránt.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Szükség is lesz arra több idõre, mert jön a VB és utána tavasszal az olimpiai kvalifikáció. Hacsak... No de inkább nem folytatom <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
A Dunaferr "csak" szóbeli ígérete kapcsán jutott eszembe, hogy ugye van egy Kulcsi emléktorna is, ami pont ilyenkor szokott lenni. Nagyon remélem nem ütközik majd a kettõ.

DUNAFERR FOREVER!!!

Na Csucsu, akkor elszállásolhatsz ám minket majd <#vigyor2>

Augusztusban komoly felkészülési tornát rendez a Loki.

Csapatunk ugyan még erre a szezonra koncentrál, de a vezetés már természetesen elõre is gondol. A 2007/08-as bajnokság elõtt egy komoly nemzetközi torna rendezésére vállalkozik klubunk. Augusztus 24-25-én a Hódosban hat együttes fog megmérkõzni egymással.
A DVSC-Aquaticum mellett a szlovák Nagymihály (Michalovce), a román Oltchim RM Valcea, a horvát Podravka Vegeta Koprivnica, a szlovén Krim Mercator Ljubljana részvétele biztosnak tekinthetõ, míg a Dunaferr szóbeli ígéretet tett arra, hogy eljön hozzánk.
Ezek a gárdák nagyon magas színvonalat képviselnek, így elmondhatjuk, hogy igazi csemegének ígérkezik majd ez az esemény.

A komoly felkészülési tornáról a Sport TV várhatóan több összecsapást is fog közvetíteni. Klubunk tárgyalásokat folytat errõl jelenleg.
SomogyiG
Ehhez annyi hozzátartozik, hogy András szóban egyezett meg Prokoppal, de ez nála csak formaság, annyi, mint ha már alá is írta volna. Maglódinak és Dámosynak máig kellett volna megoldást találnia, nem sikerült!
Így most 2-3x annyi ideje lesz a válogatottra, mint eddig...

Németh András megy a Hypoba és viszi Tóth Tímeát és Kirsner Erikát is!
Mintha ezt eddig nem tudtuk volna....
Sok sikert nekik!
Bár a válogatottnak ez a lehetõ klegrosszabb, így olimpia elõtt....
Duby
Amit mutatott a tévé, azt többnyire láttam, többre nem volt idõm.
A mi elõdöntõnkön nem tudom mi történt az 5-10 percig simán domináló csapat egyszercsak megállt és utána semmi. Teljes rövidzárlat, utána csak szenvedtünk egész meccsen. Nem túl sok ellenállást tudtunk produkálni, szvsz fejben szétesett a csapat, s ezt KP már nem elõször nem tudta visszahozni. Rengeteget kell még tanulnia a NÕI kézilabdáról, ez bizony nem Pick.
A bronzmeccsre viszonylag összekaptuk magunkat, s legalább egy kis hitvisszahozó gyõzelmet arattunk. Sok hangulat ugyan nem volt, de "nõi karunk" kitett magáért, hûen támogatták a Csapatot és képviseltek jónéhányunkat. <#worship>
A döntõ nagyon szórakoztató volt a magamfajta független nézõnek. A legnagyobb élmény volt tán az ETO hatalmas ereje, az a tapasztalat, hogy ahogy szükség van többre, ez a csapat fokozatosan mozgósítja tartalékait, ami bõven van. Nagyon tuti dolog, hogy Görbe és Herr Orsi, valamint Gogirla - bár õ ezen a meccsen éppen nem -, épp most - az idény végén - lendülnek újra formába és teszik hozzá a magukét. Anita újra kezd brillírozni, szvsz óriásit játszott. Na ennyit a Gyõr csodálatáról, kohászos létemre még ilyet is tudok. <#wink>

Nagy szomorúsággal, de látom, hogy egyre többen egy véleményen vagyunk: a magyar kézilabda bajban van, és ez ellen az illetékesek eddig nem tettek túl sokat, s ha ez így folytatódik bizony nagyon hamar a foci szintjére juthatunk. <#shakehead>

kaloz174
Piga tényleg hihetetlen! <#worship><#taps><#eljen> Különösen, ha belegondolok, hogy a visszatérés után bizony sokszor nem találta a helyét. Szerencsére a kitartás, a türelem meghozta az eredményt.
(Luca megkapta elsõ érmét.😊)

Bár nem kérdeztem rá a boldog mesterre, de szerintem Boki kimondott taktikai utasításként kapja, hogy ebben a fázisban még - a sérülése miatt - ne a lövéseket erõltesse, hanem a társakat hozza helyzetbe. Ezt az utasítást nagyon fegyelmezetten meg is valósítja. (Már láttam régebben is, hogy erre is képes.) Ez jól látszott a kispadi reakciókból, mert egy-egy ilyen sikeres gólpassz után mindig nagy pacsizásba kezdtek.😊)
Remélem azonban, hogy rövidesen elérkezik az az idõ, hogy engedélyt kap a továbblépésre.😊

Szerb-magyar szendvics.😊)

SomogyiG
Hiába nyernénk meg a bajnokságot, akkor sem tudnánk vállalni anyagilag a BL-t, de még 2. helyezettként a selejtezõt sem, amennyiben nem lesz változás a támogatottság terén - vissza kellene lépnünk.

VMan
"Arra semmi esélyt nem látok, hogy a Hypo hivatalos meccsen játszon ellenünk, s Sopi, vagy Era dobáljon nekünk gólokat András irányításával. Én nagyon szivesen látnám Õket újra a Fradinál!"

amennyiben a Fradi bajnok lesz, a BL-csoportkörében simán összejöhet.

HAJRÁ MAGYAROK! :]

SomogyiG
Nem tudom, mennyire ismert elõttetek ez az eset: a megszakítás nélkül 10x-es bajnok hokicsapatunk anyagi problémák miatt kompletten kilépett egy közeli TSz-hez (úgy emléxem, hogy Tökölre) s csak az újoncok, meg pár kiöregedett és visszakönyörgött játékos maradt nálunk. Hiába tudtam a csapat névsorát oda-vissza, soronként vagy keverve, nem tudtam nekik szurkolni a továbbiakban. 2 vagy 3 szezon után visszatértek, de már nem tudtam úgy rájuk nézni, mint korábban.
Ha ezen kirándulás után Andrásék visszatérnének, más lenne a helyzet, hiszen külföldön voltak, s nem alázták volt csapatukat, mint a korongozók.
Arra semmi esélyt nem látok, hogy a Hypo hivatalos meccsen játszon ellenünk, s Sopi, vagy Era dobáljon nekünk gólokat András irányításával. Én nagyon szivesen látnám Õket újra a Fradinál!

kaloz174
Azért annak örülök, hogy legalább a válogatottnál megmarad a folyamatosság!
Hogy egyébként mi a véleményem...<#falbav>

Breki33
Énmég mindig reménykedek, hogy nem igaz.

Hypo-nak Andrással, fradis játékosokkal együtt sem tudnék illetve tudok szurkolni.
SomogyiG
Folyamatban marad az eredeti szerzõdés, azaz az Olimpia végéig András és Gyula marad a szövetségi kapitány.
Olcsa szerintem semmivel sem került jobb helyzetbe, hiszen a Vasasnál is nagyon komoly gondok vannak, sajnos!
Laluska anyagilag biztosan jobban járt, de jelenleg gyengébb, mint amikor hozzánk került.

Egy kérdés! Ha Németh András megy a Fraditól, mi lesz a szöv. kapitányi funkcióval!
Én piszokul elvagyok keseredve a Fradinál, és a Vasasnál történtek miatt!
A Vasasnál Papp György....hát, mindenesetre érdekes! Van rálátásom a dologra!
Tavaly Laluskát, és Olcsát , bizony bíráltuk, hogy ott hagy egy viszonylag rendezõdni látszó csapatot, és most tessék! Lehet, hogy nekik jobb orruk volt?
Sajnos nagyon pesszimista vagyok a jövõt illetõen!!!!

az gyönyörû volt 😊))
hihetetlen Boki milyen alázattal játszik Gyõrben, teljesen alárendeli magát a csapatnak, azok a zárások, szélrehúzott passzok, húzások...akárki akármit mond, Bokival nyert az ETO! 😊 (képletesen, és szó szerint is 😊 )

maga az MK csalódás volt, hangulattalan matiné, talán a döntõt kivéve...(persze ebben nekünk is van sarunk-dehát azt inkább egymásra dobálják egyesek, szurkolás helyett 😞( )
Ami a dunaferrt illeti:
Piga nagyot játszott most is, de sajnos most meg Õ maradt egyedül -ahogy korábban Detti 😞 A védekezésünk gyenge, sõt nincs is...átlövõnk is, aminek egyesek nagyon örülnek, természetesen csak sportszerûen -hiszen sportszerûtlenség csak nálunk van 😊))

A döntõ adott némi "kézis élményt", Görbe alulról felhúzott bombái, Herr Orsi védései- ami már-már azt a bizonyos, 25:15-öt idézte, Boki játéka...egyszóval az ETOnak van keresnivalója a Slagelse ellen, nagyon is. (remélem kint is)

Hajrá Kohász 😊

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Már az jelzéértékû lehetett volna,hogy évrõl-évre "imádkozni" kell azért,hogy kilegyen az Nb1 létszáma.
Szvsz mostantól már csak lejtmenet jön elõbb válogatott aztán klubszinten is<#rinya>
kaloz174
Az igazsághoz azért hozzátartozik, hogy a kiscsapatoknál és az utánpótlás terén már rég' megfigyelhetõ egy leépülési folyamat.
Tehát nagyon észnél kellene lennie a sportág vezetésének, ha meg akarjuk õrizni a tekintélyt és az eredményességet.
Nagy kérdés, ez mennyiben sikerül, sikerülhet.

Hege eto
A tuti módszer a Nejem. Természetgyógyász. Kaptam már tûket, mágneseket, csontkovácsolást kínai masszázst, és szép lassan beérik a gyümölcse.

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Mi az elvesztett kupadöntõnél sokkal többet veszítünk.Az edzõt és a csapat harmadát-felét.Egy elbukott Mk-döntõ ehhez képest öröm a köbön.

Szvsz a jövõért meg nem kicsit,hanem nagyon aggódhatsz.Biztos vagyok benne,hogy belátható idõn belül megérzi a sportág a mi és a Vasas széthullását.
Én még abban is reménykedek,hogy a többtucat rohamrendõr a kézimeccseken nem lesz általános.