Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De biztosan nem volt jobb idõpont.
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
Hogy mit tanult el Anrástól, azt nem tudom, de tekintély terén biztos, hogy nem eleget. Edzõként legfeljebb a serdülõ korosztályig bezárólag tartanám elképzelhetõnek, vagy az ifi ill. felnõtt konkrét edzéseinek levezénylésére alkalmas.
A meccselés az egy külön területe az edzõsködésnek, arra születni kell, csak tanulással nem lehet elsajátítani! Egy jó edzõnek nagyon jó pszihológusnak kell lenni, különben nem tudja motiválni a csapatott, vagy felrázni meccs közben.
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Ha jól tudom a Sportvilágban nyilatkozta ezt András.
Tényleg ugye Kökény Bea marad?
Szerintem sokat tanulhatott András mellett
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Tudtommal jó barátok, gondolom nem dobálódzna csak úgy
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
Ha tényleg így lenne örülnék neki ebben a helyzetben.
Dunaferr - ETO: április 25. 18,00
Ez egy szerdai nap. Kicsit húzós lesz...(szurkolói szemmel legalábbis)
Úgy tudom, hogy Triffa már alá is írt Debrecenben, Tomori pedig a Gyõrbe tart.
Én egyenlõre próbálok a Dunaferre koncentrálni, bár ott is csak "hallani" neveket. Igazából Sopronyi írt csak alá....
Ezzel rendesen felkavarodik az állóvíz. Hogy ilyen alakuló helyzetben, aminek a Fradi és a NA-TT-KE trió csak a teteje, de ott van a Vasas, s a többi - sajnos nem kevés - kiscsapat története, mi lesz nyáron, mi lesz jövõre? Vajon ki hova, ki marad, ki bírja, s vajon észbe kap-e a szövetség?
Most olvastam, hogy a Vasasból Mocsai mellett Triffa és Tomori is go? Mocsait hallottam, de a két játékosról nem nagyon tudok semmit. Róluk mit lehet tudni? Merre tartanak?
1.félidõben MU-Roma:4-0<#eljen>#eljen>
Egyébként lehet már tudni, hogy az augusztusi nõi Pannon kupát hol rendezik?
Hajrá Magyar Kézilabda!
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
A #33419-es hozzászólásomban pont ezt fejtegettem, én is!!!
Én teljesen megértem a döntések lényegét, de a kialakult helyzet miatt nagyon elvagyok kenõdve!
Sopi, Era más mezben, András annak a barom Prokopnak a kispadján, hááát.........
klikk
Köszönjük András az eddigieket amit tettél ezért a klubért.
Viszont, nagyon sajnáljuk, hogy így döntöttél.
Ha ez így megy tovább, valóban a "falábú golyókergetõk" szintjére fog jutni a sportág. Fel kéne ébredni az illetékeseknek szövetség és klubszinten egyaránt.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Augusztusban komoly felkészülési tornát rendez a Loki.
Csapatunk ugyan még erre a szezonra koncentrál, de a vezetés már természetesen elõre is gondol. A 2007/08-as bajnokság elõtt egy komoly nemzetközi torna rendezésére vállalkozik klubunk. Augusztus 24-25-én a Hódosban hat együttes fog megmérkõzni egymással.
A DVSC-Aquaticum mellett a szlovák Nagymihály (Michalovce), a román Oltchim RM Valcea, a horvát Podravka Vegeta Koprivnica, a szlovén Krim Mercator Ljubljana részvétele biztosnak tekinthetõ, míg a Dunaferr szóbeli ígéretet tett arra, hogy eljön hozzánk.
Ezek a gárdák nagyon magas színvonalat képviselnek, így elmondhatjuk, hogy igazi csemegének ígérkezik majd ez az esemény.
A komoly felkészülési tornáról a Sport TV várhatóan több összecsapást is fog közvetíteni. Klubunk tárgyalásokat folytat errõl jelenleg.
Így most 2-3x annyi ideje lesz a válogatottra, mint eddig...
Mintha ezt eddig nem tudtuk volna....
Sok sikert nekik!
Bár a válogatottnak ez a lehetõ klegrosszabb, így olimpia elõtt....
A mi elõdöntõnkön nem tudom mi történt az 5-10 percig simán domináló csapat egyszercsak megállt és utána semmi. Teljes rövidzárlat, utána csak szenvedtünk egész meccsen. Nem túl sok ellenállást tudtunk produkálni, szvsz fejben szétesett a csapat, s ezt KP már nem elõször nem tudta visszahozni. Rengeteget kell még tanulnia a NÕI kézilabdáról, ez bizony nem Pick.
A bronzmeccsre viszonylag összekaptuk magunkat, s legalább egy kis hitvisszahozó gyõzelmet arattunk. Sok hangulat ugyan nem volt, de "nõi karunk" kitett magáért, hûen támogatták a Csapatot és képviseltek jónéhányunkat. <#worship>#worship>
A döntõ nagyon szórakoztató volt a magamfajta független nézõnek. A legnagyobb élmény volt tán az ETO hatalmas ereje, az a tapasztalat, hogy ahogy szükség van többre, ez a csapat fokozatosan mozgósítja tartalékait, ami bõven van. Nagyon tuti dolog, hogy Görbe és Herr Orsi, valamint Gogirla - bár õ ezen a meccsen éppen nem -, épp most - az idény végén - lendülnek újra formába és teszik hozzá a magukét. Anita újra kezd brillírozni, szvsz óriásit játszott. Na ennyit a Gyõr csodálatáról, kohászos létemre még ilyet is tudok. <#wink>#wink>
Nagy szomorúsággal, de látom, hogy egyre többen egy véleményen vagyunk: a magyar kézilabda bajban van, és ez ellen az illetékesek eddig nem tettek túl sokat, s ha ez így folytatódik bizony nagyon hamar a foci szintjére juthatunk. <#shakehead>#shakehead>
(Luca megkapta elsõ érmét.😊)
Bár nem kérdeztem rá a boldog mesterre, de szerintem Boki kimondott taktikai utasításként kapja, hogy ebben a fázisban még - a sérülése miatt - ne a lövéseket erõltesse, hanem a társakat hozza helyzetbe. Ezt az utasítást nagyon fegyelmezetten meg is valósítja. (Már láttam régebben is, hogy erre is képes.) Ez jól látszott a kispadi reakciókból, mert egy-egy ilyen sikeres gólpassz után mindig nagy pacsizásba kezdtek.😊)
Remélem azonban, hogy rövidesen elérkezik az az idõ, hogy engedélyt kap a továbblépésre.😊
Szerb-magyar szendvics.😊)
amennyiben a Fradi bajnok lesz, a BL-csoportkörében simán összejöhet.
HAJRÁ MAGYAROK! :]
Ha ezen kirándulás után Andrásék visszatérnének, más lenne a helyzet, hiszen külföldön voltak, s nem alázták volt csapatukat, mint a korongozók.
Arra semmi esélyt nem látok, hogy a Hypo hivatalos meccsen játszon ellenünk, s Sopi, vagy Era dobáljon nekünk gólokat András irányításával. Én nagyon szivesen látnám Õket újra a Fradinál!
Hogy egyébként mi a véleményem...<#falbav>#falbav>
Hypo-nak Andrással, fradis játékosokkal együtt sem tudnék illetve tudok szurkolni.
Olcsa szerintem semmivel sem került jobb helyzetbe, hiszen a Vasasnál is nagyon komoly gondok vannak, sajnos!
Laluska anyagilag biztosan jobban járt, de jelenleg gyengébb, mint amikor hozzánk került.
Én piszokul elvagyok keseredve a Fradinál, és a Vasasnál történtek miatt!
A Vasasnál Papp György....hát, mindenesetre érdekes! Van rálátásom a dologra!
Tavaly Laluskát, és Olcsát , bizony bíráltuk, hogy ott hagy egy viszonylag rendezõdni látszó csapatot, és most tessék! Lehet, hogy nekik jobb orruk volt?
Sajnos nagyon pesszimista vagyok a jövõt illetõen!!!!
hihetetlen Boki milyen alázattal játszik Gyõrben, teljesen alárendeli magát a csapatnak, azok a zárások, szélrehúzott passzok, húzások...akárki akármit mond, Bokival nyert az ETO! 😊 (képletesen, és szó szerint is 😊 )
maga az MK csalódás volt, hangulattalan matiné, talán a döntõt kivéve...(persze ebben nekünk is van sarunk-dehát azt inkább egymásra dobálják egyesek, szurkolás helyett 😞( )
Ami a dunaferrt illeti:
Piga nagyot játszott most is, de sajnos most meg Õ maradt egyedül -ahogy korábban Detti 😞 A védekezésünk gyenge, sõt nincs is...átlövõnk is, aminek egyesek nagyon örülnek, természetesen csak sportszerûen -hiszen sportszerûtlenség csak nálunk van 😊))
A döntõ adott némi "kézis élményt", Görbe alulról felhúzott bombái, Herr Orsi védései- ami már-már azt a bizonyos, 25:15-öt idézte, Boki játéka...egyszóval az ETOnak van keresnivalója a Slagelse ellen, nagyon is. (remélem kint is)
Hajrá Kohász 😊
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Szvsz mostantól már csak lejtmenet jön elõbb válogatott aztán klubszinten is<#rinya>#rinya>
Tehát nagyon észnél kellene lennie a sportág vezetésének, ha meg akarjuk õrizni a tekintélyt és az eredményességet.
Nagy kérdés, ez mennyiben sikerül, sikerülhet.
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
Szvsz a jövõért meg nem kicsit,hanem nagyon aggódhatsz.Biztos vagyok benne,hogy belátható idõn belül megérzi a sportág a mi és a Vasas széthullását.