Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DUNAFERR FOREVER!!!
Vagy feladtad az absztinenciád? <#ravasz1>#ravasz1>
DUNAFERR FOREVER!!!
Legalább ez a déli bûnszövetkezet nem betonozódik be.
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
(Most láttam valahol: Paula férje is kapus.😊)
Csak a Kohász!<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Ja... bocs, hiszen én absztinens vagyok!
DUNAFERR FOREVER!!!
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
2007. április 17., 15:24
"
Ami biztos már: a Dunaferr nõikézilabda-csapata elegendõ idõvel rendelkezik, hogy felkészüljön a bajnokság rájátszására. Azonban annak, hogy csak április 25-én lép pályára a Dunaferr, mivel a gyõriek a dán Slagelse elleni kupamérkõzéséhez igazított a szövetség, nem feltétlenül örül a dunaújvárosiak edzõje, Kovács Péter...."
Már tényleg várom én is, hogy végre kedvenc csapatom is pályára lépjen, de ezek a hírek mégsem töltenek el túl nagy boldogsággal.😞
Valahogy nem esik jól ez a történet...<#schmoll2>#schmoll2> A magyar kézi gyengülését jelzi - újra és újra.😞
Inkább egy másik kép alapján egy másik aspektust hoztam fel. Egy nemzetbeliek még ha ellenfelek is sokszor, mindig összetartanak. Na ez az ami nálunk sajnos nem megy, mert nálunk nagyon sokan ellenségeket látnak az ellenfelekben, szurkolótábor szinten és társadalmi szinten is.
DUNAFERR FOREVER!!!
(Csak nem akartam a konkrét célzással Hege idegeit borzolni.😊)
Felsõház:
április 18. szerda, 18:00
Cornexi Alcoa-HSB Holding - Budapest Bank-FTC
Vezeti: Horváth Péter, Marton Balázs
április 25. szerda, 18:00
Dunaferr NK - Gyõri Audi ETO KC
Vezeti: Kékes Csaba, Kékes Pál
Középsõház:
április 19. csütörtök, 18:00
Kiskunhalas NKSE - Vasas-INVITEL
Vezeti: Bonifert Ferenc, Oláh Viktor
április 22. vasárnap, 17:00
Hódmezõvásárhelyi NKC SE - DVSC-Aquaticum
Vezeti: Jancsó István, Marczinka Csaba
Alsóház:
április 20. péntek, 17:00
Váci NKSE - Bp. Kõbányai Spartacus SC
Vezeti: Ágnecz Tamás, Sipos Ottó
április 21. szombat, 18:00
Németh Toll Makó - City-Line Békéscsabai ENKSE
Vezeti: Kisfalvi István, Péli Sándor
A szombati román túránk egyik videoja. Meccs elõtt két órával egy kiülõs vendéglõ teraszán készült...
On Tour1
...és fogadni mernék arra gondoltál Te is <#wink>#wink>
Slagelse-ETO
Sajnos, jobbak, mint a meccs volt. Ráadásul milyen érdekes is a sors...😊
Én most megnéztem Viktor videóját a tavalyi meccsrõl, amikor Boki csinált Legangerbõl bohócot. Mindegy volt, hogy hova lõtt, gól lett. Szerintem Legangert fejben kell megverni.
Amikor ezt elolvastam Cseszi beszámolójában volt egy sejtésem ( a la MK elõdöntõ) és beigazolódott. <#ravasz1>#ravasz1><#wink>#wink>
Minket is az állva stzurkolás és az általuk "hangoskodásnak" nevezett éneklés és dobolás miatt küldtek el a sarokba anno 2005. áprilisában. Akkor is egyfolytában kiabált a hangosbemondó meccs közben, meg szólt a zene, hogy elnyomjanak minket, pedig csak, kb. 30-an voltunk. Nem szeretnek ott minket, na! Ez van és kész, nincs mit tenni.
DUNAFERR FOREVER!!!
Buzi dánok!
HAJRÁ MAGYAROK! :]
Én is ezt mondtam, hogy mindenkinek, az egész csapatnak kell folyamatosan végig 100 %-ot hozni, akkor meglehet. A larviki formát hozni a Slagelse ellen nagyon nehéz feladat, itt az ellenfél sokkal komolyabb csapat. Persze annál nagyobb fegyvertény lesz, ha sikerül! <#wink>#wink>
DUNAFERR FOREVER!!!
Az átlövõteljesítménnyel igazad van! <#worship>#worship> Bradeanu és Gogirla nagyon kelleni fognak, azonban Gogirla, ha folyamatosan lefele fog lõni, akkor hamar elmehet a kedve, mert azt Leganger szvsz jobban védi.
..jaaaj, az a jégcsarnokos derbi... ...be szép is vót... <#rolleyes>#rolleyes>
A meccs elõtt meg azt mondták, hogy ennyivel (12-13) fognak nyerni. Legalábbis errõl szóltak a hírek.
DUNAFERR FOREVER!!!
Azon a 34-29-re nyert meccsen pont azzal vertük õket nagyon 50 percen át (29-19) amit most nagyon hiányoltam a Krimtõl és a Gyõrtõl is. Egészen kiváló kapusteljesítmény és komoly átlövõjáték kell, hogy a kiváló falukat megbontsák annyira, hogy egy jó beállóssal és szélsõ befutásokkal komolyan meg lehessen zavarni õket. Mi ezt bírtuk 50 percen át, csak sajnos a végére elfáradtunk, Gabcának ki kellett szállnia a 2. félidõ közepén és így geyengült is az átlövõjátékunk. Azon a meccsen 15 átlövésgólt lõttünk (Boki 6, Detti 5, Gabca 4) nekik és ez meg is roppantotta egy pillanatra õket. Sajnos Fridrikas balszélre beállításával Anja meglépett egy kiváló választ és az õ klasszisa visszahozta õket a sírból.
Ellenük szinte mindenkinek kiválót kell nyújtania és folyamatosan az egész meccsen át, hogy meg lehessen verni õket 6-7 góllal. Õk is verhetõek, még ennyivel is, de ahhoz az ETO egész csapatának kell klasszis játékot nyújtania, akkor meglehet.
DUNAFERR FOREVER!!!
a románok nyilatkozták a meccs után, hogy nincs ekkora különbség a két csapat között. a lefújás után hihetetlenkedtek a hogy ilyen jól mentek a kontrák a Fradi ellen.
Íme, itt a cikk a meccsrõl.
Nekem tetszik ez az új oldal egyébként. Igényesnek és elég gyorsnak tûnik.
Nem vagyunk gyõriek, és nem hallunk aktuális belsõ infókat, akik együtt néztük, így nem igazán értettük, hogy miért olyan felálással játszik a csapat, ahogy. Nagyon hiányoltuk a Gogirla-Görbe-Bradeanu belsõ tengelyt, de Bradeanut mindenképp jöbblövõbõl, sajnos Boki szvsz nem tudott olyan szinten segíteni. Bár, ha belegondolok, hogy jegelte õt a Kálmán, lesz ami lesz, és majd itthon akar vele meglepetéseket okozni Azanja asszonynak, akkor akár jó húzás is lehet, bár biztos tudják a dánok mire képes, na mind1.
Egy szó mint száz, vasárnapra csúcsra kell pörgetni mindent. Eszembe jut elsõ jégcsarnokos meccsem - amit sosem feledek - a Sl elleni bl elõdöntõ elsõ meccse újvárosban. A csillárokon is lógtak, eszméletlen sok ember volt, egymást tapostuk a lelátón már másfél órával a meccs elõtt. Sosem látott gyilkos hangulat és hangerõ kell a hétvégén Gyõrben, extázisba kell hajszolni a csapatot már a bemelegítés alatt. (Meg a héten szoktatni kell õket folyamatos dudaszóban játszani, meg úgy-hogy nem hallják egymást, mert a dánok csak a légkürtöket nyomják majd folyamatosan...)
Hajrá Gyõr!
Hege!
Nagyon kíváncsi vagyok az utibeszámolódra és a véleményedre, remélem megosztod velünk, ha kipihented az út fáradalmait.
DUNAFERR FOREVER!!!
Érdekes dolog a kézilabda infon, moderálnak!😊
Ezt pl:
"Sajnos, az ETO eddig mutatott erõssége, az összeszokott csapatjáték most nem mûködött úgy, ahogy jó lett volna. A széleket alig vonták be a támadásokba, pl.
Rengeteg volt az eladott labda. A legtöbben nagyon visszafogottak voltak. Tehát van mit javítani a visszavágóra.
Boki, sajnos, még a sérülése óta nem nyerte vissza a lövõformáját. De nem tudom, miért nem lehet legalább figurákat kijátszani rá, hogy legalább az önbizalma egy kicsit visszatérjen?😞
A 6 gól akár még kedvezõ eredménynek is tûnhet. De ne felejtsük: a Slagelse az ellenfél, aki Gyõrbe is gyõzni jön.
A t. szerzõnek: Radulovics Bojana! Már egy jó ideje."
Tudnak jobbat, bár Toureyt simán ki lehetne videózni, nem igaz, hogy jobbkézzel miket be nem tud lõni jobbszélrõl...(bár ma örültem ha õ ment be szélrõl 😊
Azt mondom, hogy annyi javulási lehetõség nincs a Slagelseben mint az ETOban, persze a Slagelset nem sokat láttam játszani idén, az ETO-t viszont igen, és ez olyan 20% körüli teljesítményük volt szvsz, bár nem tudom Görbe képes lesz e jövõhéten is így teljesíteni, amennyiben igen, és lesznek társai, akkor nem elképzelhetetlen az a 6gól, fõleg ha visszaemléxem arra a bizonyos Dunaferr elleni meccsre 😄
én optimista vagyok, fõleg, hogy én a meccs elõtt is osztottam azt a véleményt, hogy 5-6 gólos vereség még jó lehet ...