Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Vasassal, pedig évek óta presztizs meccseket játszanak!
Ez is biztos, egy dög unalmas meccs lehetett.<#crazya>#crazya><#vigyor>#vigyor>
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
Amúgy szvsz minden idõk legkacifántosabb rájátszása elé nézünk, méltó is lesz a legutolsóhoz. Szucsánszky nyilatkozata alapján egy újabb faktor is belép, mégpedig, hogy az FTC meghatározó emberei vajon meg fognak-e mindent tenni a bajnoki címért - ne adj Isten a BL-indulásért! - vagy sérülésmentességüket a jövõ évre tekintve csak kihúzzák a szezont, az EHF már úgyis megvan. Valamint, hogy ezt hogy reagálja le a Dunaferr és a Cornexi, akiknek amúgy nem semmi parázs csatái lesznek, és nagyon gyanítom, hogy nem a bronzért! Az ETO bajnokságát biztosra veszem.
Nem olyan nagy gond ez a Vasasnál, sajnos, a jövõre várható helyzetben.😞
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
a bajnokság elsõ két helyezettje BL-induló, 3-4. EHF, plusz van egy KEK hely. az amennyiben az ETO és a Fradi lesz a BL-induló, a Dunaferrnek jár a kupabronzzal, de nekik helyezés alapján jár az EHF is, így akárcsak tavaly a Cornexi, eldönthetik hol kívánnak indulni. ha az EHF-ben, akkor a KEK a DVSC-é, ha a KEKet választják, az ötödik helyezett (valsz. szintén DVSC) indul az EHFben.
és most azt az esetet nem számoltam, hogy a Dferr BL-helyezésre ér oda, pedig ez is simán elképzelhetõ, de akkor is ugyanez az öt csapat variálódik, csak máshogy.
HAJRÁ MAGYAROK! :]
A Vasas kezdi megszilárdítani a 6. helyét
DUNAFERR FOREVER!!!
© Mse
2006. szept. 08. 18:24 | privát | galéria | válasz erre | #28095
Alapszakasz végerdeménye, szerintem:
1. ETO
2. Fradi
3. Dunaferr
4. Cornexi
5. Debrecen
6. Vasas
7. Kiskunhalas
8. Hódmezõvásárhely
Bár annak idején a kérdés a végeredményre vonatkozott ;-)))
DUNAFERR FOREVER!!!
Nagyon sajnálom, hogy a Brazil túra, ilyen rosszúl sült el Susu számára! Egy nagyon szimpatikus játékos kényszerül befelyeni pályafutását.
De számomra nagyon szimpatikus a Cornexi vezetésének, már többszöri hozzáállása a bajba jutott játoksaihoz (Siti Bea, Lõw Andrea, és most Susu)!!!!!! Jó látni, hogy nem azt a módszert követik, hógy a Mór megtette kötelességét, és mehet ahova akar!
Susunak sok sikert, és jó egésséget, a Corinak, meg GRATULA!!!!
"Sugár Tímea befejezi
Sportpályafutása befejezésére kényszerül Sugár Tímea, a 29 éves, 101-szeres válogatott kapus, akinek a térdét újra meg kellett mûteni. Az orvosok kimondták a végsõ szót: lába nem alkalmas a profi sportra, s az a legfontosabb, hogy a mindennapi életben ne legyen gondja a mozgással. A csupa szív, rutinos játékos, testnevelõ tanár hét éve edzõsködik, s persze továbbra is a sportban marad. Már megegyezett a Cornexi vezetõivel, hogy a klubban dolgozik majd, s az utánpótlással foglalkozik, valamint a felnõttcsapat kapusedzõi feladatait is õ látja el. Ez nem lesz új számára, mert a Ferencváros elleni mérkõzésen is ott ült a kispadon, és segítette Vura József munkáját."
DUNAFERR FOREVER!!!
A riport végszavára: Tilinger Tamara biztosan jól választott, ez számomra nem kérdés.
Remélem, sikerül gond nélkül beilleszkednie a csapatba, a kicsit zûrös elõzmények ellenére.
Mai hír, hogy Sugár Timi nem tudja folytatni az aktív játékot. Ez szomorú. <#szomoru1>#szomoru1> Csak most érte volna el a legjobb kapuskort, úgy gondolom. A pályán kívül is minden jót kívánok neki!
DUNAFERR FOREVER!!!
Teljesen egyetértek, ugyanígy vagyok én is.
A Vasas szerintem a köv. szezonban örülhet ha bentmarad az élvonalban!
Na én ezeket a dolgokat jobban siratom, mint az UEFA döntést!!!
Én ettõl félek! Mert az mese, hogy a történtek hidegen hagyják a játékosokat, és a Fradi szív, majd mindent megold!!!<#szomoru2>#szomoru2>
Többek között örülök BB újabb 6 góljának! Megmutatta, hogy még mindig lehet rá számítani. <#taps>#taps>
a meccsen Cori-szurkolók közelében voltam, õk végig szidták õket. hazatérve olvastam a Fradisták szintén nem elégedettek, így örömmel nyugtázom, hogy ha hibáztak is, nagyjából azonos arányban tették 😊
már megint a "szokásos" Fradi kezdés, percekig alig lõttek gólt, eladott labdák, kapusba lõtt helyzetek, stb., de ezt most a Cori nem használta ki, csak 1-1 gólokkal tudott vezetgetni, így a máskor szokásos Fradi egyenlítést hozó felébredés ezúttal négy gólos elõnyt jelentett, 7-11. ekkor jöttek Kristina Triscsuk nagy percei és megkezdte a Cornexi a felzárkózást, ami a szünetre döntetlen eredményhez vezetett.
a második félidõt a Cornexi húzta meg, õk vezettek három góllal, amit még ledolgozott szorgos munkával a Fradi, de ez láthatóan felemésztette a maradék energiájukat, 29-24 volt kb. 8 perccel a vége elõtt, de Balogh ziccert hibázott, amitõl kissé megrémülhettek a fehérvári lányok, és így csaknem felhúzták a padlón lévõ Fradit, de az öt gól elõny azért végül elégnek bizonyult.
Coriban nekem Triscsuk tetszett legjobban (még Szamoránsky A. fogta is emberfogással egy ideig), de Szrnka és BB is megbízhatóan termelték a gólokat. a másik oldalon csak a fiatal Zizit lehet egyértelmûen kiemelni, csodálatos lány, imádom <#alien>#alien> Hangya jó, Lulu, Piros és Sopi elfogadható volt még, a többiek viszont gyakorlatilag értékelhetetlent nyújtottak!
A Fradi is ott van (még) a KEK-ben.
mivel ez idáig a klub szinten elég szerényre sikeredett, nagyon remélem, hogy válogatott szinten sokkal jobbak leszünk.
idõnként egy két mondatott szoktam írni...
mérgelõdõk az eredményeken...
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
pedig még a Móri fórumról is lemondtam, és az Anima koncertrõl, hogy kedves Petya és neje elvigyen erre a csodás meccsre 😞
Számítottam a gyõzelemre, ahogy írtam handball.hu-n is, hogy a rájátszásban csak a Kohász tud majd nyeri Fehérváron 😄D
Gratula a Cornexinek, nagyon megérdemelték 😊
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
DUNAFERR FOREVER!!!
Azért remélem a zokogás közben bámulják az isteneiket most is az MK meccsen a Sport Tv-n.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Vajon miért közvetítenének, egy dög unalmas kézilabda meccset, mikor zokog az ország, az UEFA döntés miatt!<#vigyor2>#vigyor2><#crazya>#crazya><#smile>#smile>
Azóta már csak idétlenségre futja, reményeim, hitem elhagytak.
Egyébként volt valaha egy konkrét ígéret...Persze, több is.
Gratulálok a Corinak a gyõzelemhez!
Persze a tetves Tv-k nem tudnak közvetíteni, mindig a falabú labdakergetõket kellene bámulnunk szerintük. <#levele>#levele><#violent>#violent>
DUNAFERR FOREVER!!!
GRATULA A CORINAK!!!
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
Egyébként Pálinger Kati klasszisát mindig is elismertem, s ezt teszem most is...
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.