Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nagyon sajnálom<#szomoru2>A játék alapján most jobb volt Slagelse.
ó te jó ég, álmomban sem gondoltam volna, hogy az ETO nem bír itthon nyerni,ez nagyon csúnya volt 😞((

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

VMan
hát, ez nem jött be :|

HAJRÁ MAGYAROK! :]

én fogadtam az ETO-ra, szóval mostmár muszáj továbbjutniuk, és 7 góllal gyõzniük, légyszíves mondjátok meg nekik ;DDDDDD Ha szegénységben kell leélnem a hátralevõ életem, akkor az az Õ hibájuk lesz 😊))

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Hege eto
A Slagelse edzõje, Anja Andersen elégedett volt együttese hatgólos sikerével, és azt mondta, jó esélye van csapatának arra, hogy bejusson a fináléba.

„Az elsõ mérkõzésen kellõ elõnyt szereztünk a remek színészi képességekkel bíró gyõriek ellen – mondta Anja Andersen. – Komolyan el kellene gondolkodni azon, hogy az eljátszott szabálytalanságokért büntessenek-e a bírók. A visszavágóra jól felkészültünk, nem igaz, amit a napokban a dán Ekstra Bladet címû lap írt, vagyis hogy beteg vagyok. Nem volt szívproblémám, sosem éreztem magam jobban, mint most. Csapatomban is mindenki egészséges. Bizakodva várjuk a gyõri csatát.”

by NS

a POFfám leszakad . Ez a halszagú leszbikus ribanc ugat a színészkedésrõl........

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Hege eto
Helyes! Már várom a dán libuskákat, egy "baráti dícséretre"😊)))))))

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

kaloz174
A szurkoló legyen tájékozott!😊) Különösen, ha magyar BL csapatról van szó!😊)

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Isthy
Hangol a holnapi meccsre, ahogy én is ;-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

Hege eto
Miket nem olvasol......😊)))))))

Hege eto
Azért az elég meglepõ hogy a "leggyengébb" BL csoportnak kikiáltott D csoportból Tul. képp A Lada BL döntõt a Byassen KEK döntõt, az ETO meg elõdöntõt (döntõt<#finom><#vigyor2><#worship>) játszik.
Nem is volt ez gyenge csoport.

kaloz174

kaloz174
Vajon Zsiga Gyula lesz végül is a Fradi edzõje?
Mert a fórumokon azt látom, hogy megy a licit játékosokra, de ki lesz az, aki NA helyébe lép végül?

Isthy
Végül az Ikast idegenben is nyerni tudott 28-27-re és döntõs.

A KEK-ben viszont meglepetésre a Byasen 30-30-as döntetlent játszott a Ribarroja otthonában és idegenben dobott több góllal jutott a döntõbe (elsõ meccs 29-29 lett).

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Végül az oroszok behúzták a meccset és a továbbjutást

Zvezda Zvenigorod-Bayer Leverkusen 32-27 (17-17)

Trefilov csapata tehát várhatja az ellenfelet, amelynek kilétérõl a 18:30-kor kezdõdõ Elda-Ikast összecsapás dönt. Az elsõ meccset nagyon nehezen (36-35-re) az Ikast nyerte. Kemény meccs lesz.

DUNAFERR FOREVER!!!

VMan
32-27 a vége.

Isthy
EHF visszavágó a félidõben: Zvezda-Bayer 17-17

Egyelõre tartja 2 gólos elõnyét a német csapat.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Megnéztem. Nem lehet mondani, hogy feldobott.<#shakehead> De köszi!

vasárnap adják a Fradi meccset 17:45-tõl a sport1

M1
13:50 Gyõri Audi ETO KC - Slagelse DT 120'
Nõi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntõ visszavágó-mérkõzés
Közvetítés Gyõrbõl

Breki33
Kézilabda
EHF nõi Bajnokok Ligája: Gyõri Audi ETO KC (Magyarország) - Slagelse DT (Dánia)
Eurosport 2: április 23. Hétfõ, 13:45 ??
Breki33
Mikor lesz a TV-ben a Gyõri meccs?

Rémférne valami szülinapi ajándék a kézisektõl is
mostanában semmi jó hír
Hege!

Egy kis "magyarkodás"... Vilcea away...love it.

http://www.youtube.com/watch?v=Zsbi5eex4mo
http://www.youtube.com/watch?v=OX3i36E0QWk
http://www.youtube.com/watch?v=0-DP9oPrXHs
Isthy
Mondjuk úgy inkább, hogy a névleges edzõje. No igen, szerencsére ott voltam a helyszínen 2005. márciusában amikor elõször nem volt szerencséje, felejthetetlen emlék marad.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Na és? Ki a Hypo edzõje még éppen?😊 Nem sok szerencséje van a hetesekkel pályafutása során! <#vigyor2>

kaloz174
VÁCI NKSE - BP. KÕBÁNYAI SPARTACUS SC 31–19 (14–7)

kaloz174
Töredelmesen be kell vallanom, sokat nem tudok a ffi bajnokságról. Ez annak köszönhetõ talán, hogy sokkal egysikúbb történet már hosszú évek óta, mint a nõi.
Pontosan ez az egyik példa az, ami a nõi csapatoknál most zajló negatív fejlemények hatására aggódást vált ki belõlem.😞

Táncos ETO
NB I, FÉRFI ÉLVONALBELI KÉZILABDA-MÉRKÕZÉS, RÁJÁTSZÁS:
ELÕDÖNTÕ, 1. MÉRKKÕZÉS:MKB VESZPRÉM KC - PLER-AIRPORT 37–21 (19–10)
Veszprém, 800 nézõ. V: Baranyi, Szloska
VESZPRÉM: Perics – Gulyás 1, Lazarov 4 (2), Eklemovics, Gál 2, Pérez 1, IVÁNCSIK G. 8. Cs: Tatai (kapus), LUSNYIKOV, PUTICS 5 (1), COSMA 8, Sesum 3, Tombor 1, VUJIN 5. Edzõ: Zdravko Zovko
PLER-AIRPORT: SZATHMÁRI – Harsányi 4, JÓZSA 5, Dobó 1, Bakos 2, Lendvai 2, Forgács 3. Cs: Novák (kapus), Szabó 3 (2), Pál, Balogh 1, Kocsi 1, Rév, Korsós. Edzõ: Nagy Károly
Az eredmény alakulása: 4. p.: 5–0. 8. p.: 5–2. 12. p.: 6–4. 14. p.: 8–7. 22. p.: 15–9. 27. p.: 18–10. 35. p.: 21–11. 41. p.: 25–15. 48. p.: 29–18. 56. p.: 36–20
Kiállítások: 0, ill. 2 perc
Hétméteresek: 3/3, ill. 2/2

AZ 5-12. HELYÉRT😄EBRECENI KSE - KOMLÓI BSK-FÛTÕERÕMÛ 22–23 (8–10)
Debrecen, 200 nézõ. V: Hargitai, Markó
DEBRECEN: PEREVERZIA – Gúnya 3, Rédei 3, Vilovszki 1, Habuczki, Ambrus 1, Frey T. 7 (4). Cs: DJORDJEVICS (kapus), Dömös, Kiss I., SIPOS 5, Tarnavölgyi, Tóvizi 2. Edzõ: Kovács Mihály
KOMLÓ: Mészáros – Csorba 2, KILVINGER 2, SZAPPANOS 3 (2), HORVÁTH R. 3, CIFRA 6 (1), Péter-Szabó. CS: PÓKOS (kapus), Nagy Z., KÉKESI 4, KAPLONYI 3, Egri. Megbízott edzõ:: Keszthelyi Zoltán
Az eredmény alakulása: 8. p.: 1–3. 25. p.: 4–8. 34. p.: 8–11. 39. p.: 13–13. 43. p.: 14–17. 57. p.: 21–21
KiállításoK: 14, ill. 6 perc
Hétméteresek: 5/4, ill. 5/3

Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig

kaloz174
Igen, az oroszok majdnem ráfáztak arra, hogy túl korán hitték azt; ez a meccs, mármint a továbbjutás megvan.

kaloz174

Isthy
Az arányok sok mindent elárulnak és bizony most nem is félrevezetõek. Mindezek ellenére, ha a végén a Lada nem játszik ész nélkül, akkor még így sem lett volna esélye a Hyponak. Ahelyett, hogy szépen nyugodtan, türelmesen támadtak voltak, eszetlenül gyorsan ellövöldözték a labdákat. Szerencséjükre a végén, az egyébként végig jól védõ Szidorova megmentette a csapatát.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174

Táncos ETO
Micsoda meccs, kééész 😊) Ez van, egy félidõ alatt lehet csinálni +7, vagy akár 8-at is, úgyhogy bizakodhatunk mi ETO szurkolók is! HAJRÁ ETO!

kaloz174
Valahogy nekem ez az orosz csapat mindig szimpi volt. Bár lehet, hogy azért, mert számunkra többnyire kellemes ellenfélnek bizonyultak.😊

A meccsrõl: úgy tûnt, ha a Hyponak feléledtek az reményei, jött Postnova és dobbot egy-egy gólt.😊

Egyébként sok hibával játszottak a csapatok. Nem volt egy magas színvonalú találkozó.
Érdekes volt a Hypo utolsó idõkérése. A 3 edzõ-féle(?) egymás szavába vágva - szerintem nem mondott semmi lényegeset csapatának.

Isthy
Majdnem sikerült a Hyponak, de végül az idegenben lõtt több góllal a Lada jutott a döntõbe.

Hypo-Lada 35-29 (15-16)

A végén a Hypo idõntúli 7-est hibázott, Szidorova kivédte Marin büntetõjét. Azért a 2. félidõben komoly segítséget kaptak ismét a sípmesterektõl, igaz a Lada is eléggé ész nélkül játszotta az utolsó 5 percet.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
A 2. félidõben szépen megkapja a hazai pályát a Hypo, de egyelõre nem sokat érnek vele, 23-23 a 47. percben.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Hypo-Lada 15-16 a félidõben.

Úgy fest most már a Hyponak 7-tel kellene nyernie, ami az elsõ félidõ alapján nem lesz egyszerû. Az elsõ félidõben végig a Lada vezetett, volt hogy 4 góllal is.

DUNAFERR FOREVER!!!

1 ETO
2.FTC
3.D.ferr
4.Cornexi

De isten irgalmazzon mindenkinek, ha a Fradi feltámad!! Bocs mindenki!<#beka3><#vigyor><#vigyor>

Isthy
Ha esetleg valaki nézni akarja a mai Hypo-Lada meccset:

mms://80.160.76.117//tv2live5

vagy

http://www.eurosport.com/mclivevideo.shtml

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Remélem, nem vádolsz meg plágiummal!😊)

"Szerintem is ETO, Dunaferr, Fradi, Cornexi lesz a vége 😊"

Bocs' Mindenki!😊)

Szerintem is ETO, Dunaferr, Fradi, Cornexi lesz a vége 😊

Isthy
Nincs elnézés! <#ejnye1><#vigyor>
Ráadásul igazad is lesz, mármint az idegenbeli vereség tekintetében.

DUNAFERR FOREVER!!!

Végeredmény:
1. Dunaferr
2. Cornexi
A többi nem érdekes ;DDDD
(elnézést az ETO, és FTC szurkolóktól)

Isthy
Továbbra is tartom magam a tavaly szeptember 8-i tippemhez:

ETO, Dunaferr, Fradi és akkor értelemszerûen most még hozzá a 4. helyre a Cori.

DUNAFERR FOREVER!!!

köszi 😄

egyet tévedtem csak, egész jól tippeltem 😄

Táncos ETO
Nincs elnézés! <#ejnye1><#wink>
Egyébként szerintem nem biztos az ETO végsõ sikere, mi is kikaphatunk idegenben, erre van reális esély. Bár ne legyen igazam!! (Elnézést FTC, Cori és Dunaferr szurkolók) <#vigyor2>

VMan

Duby
Én erre a végeredményre fogadnék:
1. Gyõr, 2. Dunaferr, 3. FTC, 4. Cornexi

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

A Gyõr bajnokságát, a történtek tükrében, én is biztosra veszem!
Bár nelegyen igazam!! (elnézést ETO szurkolók)