Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig
(Ui.: legközelebb gyertek oda bátran, bemutatkozom mindekinek 😉 )
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Forrás: www.bolcs27.hu
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
Piga, Lala és Lovi isteniek voltak, de a többiek is kitettek magukért, az egész csapatnak nagy gratuláció 😊))
Ui. eM eS E 😊))))
Ezzel az eredménnyel egyébként igen izgalmassá tettétek a mi szemünkben már lefutottnak tûnt rájátszást. Visszavonom így a gratulációmat. <#nyes>#nyes>
Kíváncsi voltam, hogy azok az erõteljes elõzmények milyen meccshez vezetnek. Hát rendesen bennevolt az ETO-ban a bl kudarc, tudásuk kb felét hozva játszottak, én embertelen motivációt sem láttam rajtuk, de így is csak hajszálon múlott, bár mi sem hoztuk ki a maximumot, avval együtt, hogy többen is (akik eddig mérsékelten) többet hozzátettek tõlünk, meg támogatást kaptunk a játékvezetéstõl. A Dferren végig nagyobb akarást, küzdést láttam, azért mondom, hogy igazságos az 1-1 pont. Mi magunkat csak dícsérhetjük, de szvsz, ha ez ETO rendesen oda tette volna magát akár csak az egyik félidõre, akkor bíróstul, mindenestül süthettük volna.
Lovi királynõnknek tiszteleghetünk, de nagy meccset játszott Kriszta is megint, s Lala is megmutatott valamit igazi tudásából. Mellettük külön és nagybetûkkel kiemelendõk Gabó és Rita, akik embertelen munkát végeztek, óriásit küzdöttek, dolgoztak, nagyon fontosak õk nálunk.
A hangulat is faint volt végig, tulajdonképpen ami körülvette a nem túl magas színvonalú mérkõzést, az bõven kompenzálta ezt.
Hege! Mit tárgyaltatok olyan szenvedélyesen a szünetben az õrökkel? <#wink>#wink>
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
A bírók a végén sztem nem adták meg az idõntúli hetest, de ezzel együtt a gyõzelmet egyik csapat sem érdemelte volna meg.
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Az elején együtt haladt a két csapat, azután sikerült elhúznunk és tartottuk is 2-3 gólos elõnyünket, sõt kétszer is sikerült 5-re növelni az elõnyt, elõbb 10-5-nél, majd kb. 4-5 perccel a vége elõtt 13-8-nál. Sajnos RK idõkérése után felébredt az ETO és kihasználva az elkapkodott átlövéseinket, a sáncról lepattanókkal 3x leindított minket és máris csak 2 gól maradt az elõnybõl, sõt a félidõ végére ez egyre csökkent. Lovi parádézott az elsõ félidõben és Piga is nagyon jó volt, Paula sem teljesített rosszul a kapuban.
A 2. játékrészben végig szoros volt az eredmény, elõny itt is, ott is 1-2 gól volt, váltott vezetéssel. Végig izgalmas és tényleg viszonylag sportszerû volt a meccs a pályán és a nézõtéren is, aminek nagyon örültem. Tulajdonképpen elmondható, hogy mindkét csapat megnyerhette volna a meccset és így igazságos a döntetlen. Bár 5 db 7 m-est kihagyni... <#confused>#confused>
Aki egyértelmûen dícsérhetõ: Lovi. Olyat láttam tõle a pályán ma, ami a zágrábi csodálatos teljesítményét idézte, 10 akciógól 12 kísérletbõl. Hej, ha valami ehhez közelit tudna tartani, talán még a válogatott jobbszélsõ gondjai is orvoslásra kerülnének. Piga és Paula is dícsérhetõ és végre valamit láthattunk Esztitõl is. Detti sajnos ma gyengébb volt, de ahogy értesültem a meccs után, ennek oka is volt. Mörtel hiányában ez az eredmény azért elfogadhatónak tûnik számomra, persze nagyon bosszantanak a sorozatban kihagyott 7-esek. A "csapat fékje" sajnos ma is igazolta "formáját", az ellenfél ismét köszönetet mondhat neki.
A csapat küzdött és felállt hátrányból is a 2. félidõben ezért is dícsérhetõek, ez bíztató a jövõre nézve. Remélem Dettivel semmi nagyobb gond nincs és szombatra teljesen rendben lesz.
A játékvezetõk sztem az elsõ félidõben hazait fújtak, a másodikban már nem igazán. Nem hiszem, hogy a szurkolóknak rajtuk kéne számonkérni az eredményt egyik oldalon sem, fújtak ide-oda is, kompenzáltak is párszor.
Szereztünk 1 pontot és most már arccal a szombat felé, HAJRÁ KOHÁSZ!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Amúgy a meccset néztem volna még, mert tényleg olyan volt, amilyennek írtad, bár a színvonal nem volt magas.
Nemsokára megírom a véleményem, de a meccs után még vendégként hivatalos voltam egy társaságbeli BL meccsnézésre és most értem haza.
DUNAFERR FOREVER!!!
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
Kiváncsi leszek, az érintettek véleményére!
Jó szurkolást!<#smile>#smile>
<#levele>#levele><#mf1>#mf1><#boxer>#boxer>
Így népszerûsítik, a magyar sportot!!!!!
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
<#mf1>#mf1>
Ezek a tények. Hogy ilyen cikket miért kerll írni az olvasóknak sportszeretõknek, mikor amúgy is keserû minden vasárnap óta nem értem.
Duby jól összefoglalta. A firkásszal meg tartanék egy beszélgetést a pozitív gondolkodásról, optimizmusról, és a lelki sebek kezelésérõl, címszó alatt.
Az egyik, és számomra legfontosabb alapvetés, hogy biztos vagyok benne, hogy a játékosok közül mindegyik nagyon is akarja a sikert, tehát adott meccsen, különösen egy olyan rendkívül nagy hangsúlyt kapó találkozón, mint egy kupa-elõdöntõ, teljes erõbedobással küzd, nyilván napi formájának megfelelõen. Nem tudom és nem akarom elfogadni az ellenkezõjét!
Az ETO esetében szerintem pontosan az a nagy elvárás okozta a görcsösséget, ami a közönség és önmaguk részérõl is egyértelmûen megnyilvánult ezzel a meccsel szemben és az esélyekkel kapcsolatban.
Mint Dunaferr-szurkoló, én ezt kicsit furcsálltam is, mert számomra - több meccs tapasztalata alapján - ezek a lehetõségek nem voltak olyan egyértelmûek, sõt.
Tehát túl nagy volt a teher a csapaton, amit sajnos nem is tudtak elviselni.
Tudom, utólag könnyû okoskodni, de talán kicsit másképp kellett volna a célokat megfogalmazni. Akkor kisebb lett volna a csalódás, amely sokakban ébredt.
Sajnos, félek, hogy a magyar nõi kéziben egyre kevesebb lehetõségünk lesz ilyen dolgokon bosszankodni, mert Európa mintha elhúzna tõlünk.
Mondom ezt azért, mert látom, hogy mi zajlik ott, ahonnan az erõt, az utánpótlást kellene meríteni az élcsapatoknak és a válogatottnak egyaránt.
Erre mondják: ne legyen igazam! Örömmel bevállalnám.
A cikkben én sem akarok semmi hátsó szándákot meglátni, de egyes szófordulatok, mondatok, félmondatok mégsem arról árulkodnak számomra, hogy az újságírót a jóindulat vezérelte. Na de ez sem ér ennél sokkal többet, lesz ez még másképp is. 😉
az meg hogy a hülye hozzászólók mit hoznak ki belõle,nem érdekel...én ezt gondolom róla, és még véletlenül sem próbálom belemagyarázni, hogy akár az újságíró mást, vagy pont ezt gondolta...én nem akarok benne uszítást látni, meg ellenségképgyártás...nekem ezt mondja a cikk 😊 pedig a Gyõrrõl és a Fradiról szól, tehát még akár utalhatnám is õket 😉))))
Mse, a közvetítést nem láttam, Kálmán nyilván jogosan kérte a csajoktól, hogy legyen tartása a csapatnak, ezt én nem is vitattam, ha jól emlékszem. Az én ízlésemnek sem megfelelõ a vasárnap látottak, de azért hadd álljak ki az igazságtalanul bántottak mellett.. Elég sok sportos médiumot olvasok, Kálmántól egyik helyen sem olvastam az idézett nyilatkozatot, ami persze nem jelenti azt, hogy nem mondhatta, de elég kicsi a valószínûsége. Ráadásul két sikeres, ám de más mentalitású edzõ összehasonlítása ugyan lehet érdekes, de felesleges. Erre látod tényleg mondhatod, hogy ízlések és pofonok.. <#wink>#wink>
Mármint a hozzászólók között, mert ez egy igazságtalan hangulatkeltõ, tök szenzációhajhász semmitérõ sz@r írás. <#boxer>#boxer><#violent>#violent><#gun>#gun><#levele>#levele>
Mi a jóistent várunk szerencsétlen kéziseinktõl, ha utána a "no1 sportsza(r)klap" ilyen fröcsögést lehoz??? Nesze neked skandináv pozitív mentalitás!!! Így aztán lesz! <#schmoll2>#schmoll2>
Na fel is háborodtam! <#falbav>#falbav>
Lehet akartak, de nem véletlenül mondta Róth az idõkérésnél, hogy azért legyen már tartása a csapatnak, 9 gólos vagy hány gólos hátránynál...
mindegy, ízlések és pofonok 😄D
Akartak a gyõri lányok és ez megbénította õket, nem hiszem, hogy 3000 üvöltõ embernél, a Slagelsénél kell nagyobb motiváció.
Szvsz nem volt korrekt ez a cikk.
napilap kommentár -arra rákatt is kijönnek az elõzõ napiak is 😄
Szerintem 😊