Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
17:00 Vác-Makó
18:00 Békéscsaba-Szpari
18:00 Vasas-Vásárhely
18:00 DVSC-Kiskunhalas
Ha jól tudom Viktor a Fáy utcában van, onnan lesznek képeink is.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
Erõsítsetek, vagy cáfoljatok meg, de Juhásznak és Kovacsitznak is futó szerzõdése van a Gyõrnél, igaz?
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Kíváncsi vagyok Stanleynek mi lenne a véleménye errõl <#ravasz1>#ravasz1>
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Õk így fejezték ki a véleményüket mindkét esetben egymás folyományaként. Úgy gondolták ezt kell tenniük és meg is csinálták. Biztos tudatában voltak annak, hogy lesz majd reagálás rá és ezt felvállalták azzal, hogy végrehajtották. Most csak az megy amire számítani lehetett, szinte mindenkinek van véleménye róla és ezek ütköznek. Majd idõvel az ügy úgyis megoldódik és talán újra a kézilabda kerül elõtérbe.
Nálunk is ugyanez a helyzet, akik megnyilvánulnak, azok is úgy gondolták, hogy már ideje így szóvá tenniük a véleményüket. Persze a miként megítélése megint az emberek különbözõségének kérdése. Neked nem tetszik ez a mód és cselekedet, õk viszont úgy érzik, hogy éreztetni kell, hogy így nem mehet tovább, még akkor is, ha ez nekünk nem tetszõ módon teszik. Ahogy tegnap is mondtam neked, én is úgy gondolom, hogy az illetõ nem igazán állta meg a helyét a csapatban az idényben. Azért ne essünk már abba a hibába, hogy nem mondhatunk bírálatot a játékosokról, akik ráadásul rá is szolgáltak a bírálatra. A mód az egy dolog, de ha kell adjunk teret a jogos bírálatoknak is.
DUNAFERR FOREVER!!!
HAJRÁ MAGYAROK! :]
A pesszimista a sötétséget látja az alagútban,
az optimista a fényt az alagút végén,
a realista a közelgõ vonat lámpáit,
a mozdonyvezetõ meg három idiótát a síneken...
on
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
A jellemem hibátlan. Akarsz róla beszélni?😊))))))
A beírásaidra nem emlékszem, lehetett vagy 3 éve, és különben sincs jelentõsége, mert már régóta nem foglalkozol a kérdéssel.😊)))))
Nos nem láttam Tõled drapit, de szerintem Te nem is az a fajta vagy aki hajlandó ilyenekkel szöszmötölni.
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
Juhász Gabi tényleg debreceni kötõdésû, az ETO elõtt ott játszott, amúgy kisvárdai nevelés.
Ha Zsiga Gyula menne hozzátok, akkor jó esély van a továbbiakban is egy jó Fradira, s akkor Gabi helyében lehet mégiscsak a Fradit választanám. A Loki jelenlegi edzõje elég gyenge, hogy finomak legyünk..
De Zsiga Gyula még nem mondott semmi konkrétumot, nem?!
Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig
A mi lehetséges edzõnk elsõsorban Zsiga Gyula. Ha nem szezõdik hozzánk, akkor van mégegy jelölt, aki vállalná ezt a szerepkört. Talán kevésbé ismert, de András szerint fiatal, ambíciózus és jó szakember.
Juhász debreceni kötõdésû, ha jól tudom, de remélem, hogy nem ez és az anyagiak lesznek a perdöntõ tényezõk.
Egyébként Németh András nem távozik 100%-ban a Fraditól, mert "vigyázó szemeit gyakran a Fradira veté"
Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
OFF: köszi a dvd, holnap viszem!
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
(forrás: origo.hu)
Azonban a saját porta elõtti söprögetés felé véve az irányt, azt már kifogásolhatónak tartom, ha egy aktuális csapattagot kezdenek ki egyre erõteljesebben a saját szurkolók, legyen az akármilyen. Nem egy konkrét esetre, személyre gondolok, inkább az elvre.
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
netán ugyanaz a személy, akit most kerestek? ;DDDD
egyébként meg semmi bajom Vérten Orsival, amikor írtam róla sem a személyét bíráltam, hanem a védekezését, és azt vitattam hogy elõrébb jár más balszélsõknél. Bár már nagyon nem emléxem rá mit írtam, de hagyomány tisztelésbõl -nehogy nektek törést okozzak -azt játszom, hogy nem szeretem 😄DDDDD
Egy profi klub profi vezetõjének sztem. rangon aluli mindenféle szurkolói kiírással foglalkozni. Szépen nézne ki pl. Olaszország. Ott minden meccsre van 4-5 kiírás és nem ennyire finomak.
A legundorítóbb hogy a saját játékosainkat bíztató drapin akadt ki a legjobban😞((((
Egyet megtanulhatott volna Dr. Torgyán Józseftõl:
A SAS NEM VADÁSZIK LEGYEKRE!
Egyébként meglepõ, de van ETo drukker, aki még nem ismeri arcról Jokkát, de tényleg 😄DDD
"Egyébként nekem furcsa, hogy valaki egy játékosnak szurkol és nem egy csapatnak..."
kicsit átalakítva a mondatot:
Egyébként nekem furcsa, hogy valaki egy játékos ellen szurkol és nem egy csapatnak...
Csak az ott kialakult, majd "jópár hangos drukkerrel kevesebb lesz a meccseken" szitu miatt jutott eszembe 😊
DUNAFERR FOREVER!!!
Erre gondoltam, köszönöm a felvilágosítást
ON
Van "némi" igazságtartalma a megállapításának ;-)))
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Szemenszedett hazugság! Folyékonyabban állítasz valótlant mint kókáék😊)))))))
mivel kapcsolatban? a fan klubbal kapcsolatban, amibe még mindig nem vezettelek be, vagy a nevemet illetõen, esetleg az este történéseirõl szeretnél hallani? ;DDDD
ha utóbbi, a történet annyi, hogy drukkertársaimmal álltunk a csarnok elõtt, mikor is arra lettem figyelmes, hogy Hege és néhány ETO durkker sûrûn fordul felénk, majd tanácskozás, és megint felénkfordulás 😊 odaintettem, hogy igen én vagyok az Mse, de ezekszerint szájról nem tudnak olvasni 😄DD
Majd az este folyamán összefutottunk egy pizzázóban útban hazafelé, ahol ismét élénk figyelem kísért engem, és párszor elhangzott a nevem is, de mivel a társaság enyhén alkoholos befolyásoltság alatt volt, és egy hivatalos személy is volt a körükben, gondoltam jobb nem fokozni a meccs után amúgy is felgyülemlett feszültséget, így csak itt tettem egy apró utalást a dologra 😉 ennyi 😊
lassan Mse-rajongóiklubot lehetne indítani, csak még nem tudom, hogy a felém negatív érzelmi rajongással bírók is beléphetnének e, vagy csak az imádóim 😄DD
ON
Ahogy Kalóz mondta, adtunk az ellenfélnek 1 Õrinyi elõnyt 😊
Szurkolók vitatkoznak nézõkkel<#wink>#wink>