Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
HAJRÁ MAGYAROK! :]
Mse, nem voltál végül, vagy csak elkerültük egymást?
Nem láttam, csak olvastam, hogy Gáspár kizárása a 2. kiállítás után a közönség által lett kierõszakolva. Ezt egy képzett edzõnek nem kéne tudni, hogy milyen veszélyes játékot ûz?
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Igazából a csapatból nem tudok kiemelni senkit, talán Detti és Reni a 2. félidõben támadásban dícsérhetõ. Kapusaink sem remekeltek, persze ilyen "védelemmel" maguk elõtt nehéz is lett volna.
Óriási formajavulásra lesz szükség jövõ péntekre Fehérvárra, ha még versenyben akarunk maradni. Remélem így is lesz, HAJRÁ KOHÁSZ!
DUNAFERR FOREVER!!!
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Felsõház
Budapest Bank-FTC - Dunaferr NK
2007. április 28. szombat, 16:00
Népligeti Sportcsarnok
Vezeti: Dobrovits, Tájok
CSAK, HOGY EL NE FELEJTSÉTEK!!!!!!! <#crazya>#crazya><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>
(nemsokára, irány a Népliget)
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
DUNAFERR FOREVER!!!
Egyébként én is szurkolok a fiúknak, hogy jövõre vele végre feljebb lépjenek. Beilleszkedési gondjai biztos nem lesznek az ismeretlen környezet okán. <#vigyor>#vigyor>
DUNAFERR FOREVER!!!
az újjáépülõ Fradi helyében én leigazolnám, bármely középsõ poszton bevethetõ, és nagyon hasznos csapatember. SomogyiG, mit szólnál hozzá az 'elõzményeket' is figyelembe véve? <#alien>#alien>
amúgy Mayer Szabi is jó volt, csak elébb elfelejtettem megnevezni.
Az egyik kérdésre talán majd holnap tudok választ adni. Legalábbis megkísérlem.
G. Reni játszott? Hogy ment neki?
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
mindkét oldalon volt egy-egy nagy hiányzó, Kamper ill Bloj, az okokat nem tudom. a meccs javában vezetett a Vásárhely, akiket Gerstmár és Wolf húzott, mindkét szõke lány nagyon jól játszott! a Vasasból Tomori olyan rosszul játszott az elsõ harminc percben, mint még talán soha. ellenben Gorova remek volt, nem tudom pontosan, de saccra az elsõ félidõben a Vasas góljainak kb. 60-70%-kát lõhette, többiek nagyon gyengék voltak, talán még Blaskovits nem.
a 2. félidõben szép lassan elkezdett zárkózni a Vasas, Tomorinak is összejött már néhány lövése, és 20-20-nál volt az elejétõl eltekintve újra döntetlen, addig a nagyon keményen védekezõ Kiss csapat vezetett olykor 3-4 góllal is. Triffa is nagyon nagy részt vállalt a gyõzelembõl, egy gólos hátránynál a végén támadott a HMV, de hárított Ági, így nyerni tudtak annak ellenére, hogy három (ott többnek tûnt 😊) hetest kihagytak.
a végén volt még körtánc is, annyira örültek ennek a gyõzelemnek 😊)
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
Remélem a Vasas meccsrõl beszámolót is kapunk a képek mellé, netán végre SZT is visszatér körünkbe.
DUNAFERR FOREVER!!!
...A klubvezetés nem titkolta, hogy egy klasszis kapus igazolását is tervezi. Sokáig úgy tûnt, hogy a Buducnost Podgorica horvát hálóõre, Sanela Knezovic lehet az érkezõ, ám vele megakadtak a tárgyalások.
Felvette viszont a kapcsolatot az egyesület Pálinger Katalinnal, aki a Dunaferr, a dán FC Köbenhavn és a szlovén Krim Ljubljana érintésével térhet vissza nevelõegyesületébe.
„Nem titkolom, tárgyalunk Katival, s mondhatni nagyon közel a megállapodás vele. A részemrõl mindent megteszek azért, hogy ismét Gyõrben védjen a nagyszerû kapus. Remélhetõleg ezt a döntést mindenki elfogadja, hiszen valamennyiünknek az a célja, hogy a jövõben is egy nagyon erõs gyõri csapat szerepeljen a magyar bajnokságban és a nemzetközi porondon egyaránt. Emellett a válogatott szempontjából sem mellékes, hogy a sorsdöntõ olimpiai kvalifikációk elõtt Pálinger ismét Magyarországon védjen” – zárta szavait a zöld-fehér klub elsõ embere
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
DUNAFERR FOREVER!!!
Egyetlen elõnye volt Jokernek: Nem volt kommunista mint ez a büdös paraszt.
BALFASZ NÕI KC
Az ott és máshol is tapasztalt dolgok egyébként mai magyar társadalmunk hû tükörképei.
DUNAFERR FOREVER!!!
Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig
(bár remélem nem igaz, ami a dferr fórumon terjengett, hogy a játékosok dopták rá össze a zsét)
Duby, más nyilvánosan bírálni vkit, mint egy kis közösségben megtenni ugyanezt...szerintem 😊
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Netán van az ifiben, vagy elõszerzõdéssel vki /vkik akit/akiket majd a következõ szezon utáni szezonra hoztok? túlontúl könnyelmûnek tûnik ez az elengedés ahhoz, hogy ne legyen megoldás a tarsolyban, legalábbis ha nem így lenne, akkor az eléggé meglepõ lenne az ETO vezetéstõl...vagy lehet mégsem minden papsajt...
Sajnos, beleolvastam a handball.hu fórumába.<#schmoll2>#schmoll2>
Majdnem beírtam a következõt: "vajon egyesek milyen jogon hiányolják másoktól a jó ízlést, ha saját véleményük beírásakor nem ismerik azt?"
De akkor sem fogom õket annyira értékelni, hogy reagáljak sportszerûtlen véleményeikre.
Egyébként milyen cégvezetõ lehet az, aki folyamatosan kézis fórumokon osztja az észt? Mikor dolgozik?
Egyáltalán: mi a csudának pont a kézi a heppje?😞 Választhatna valamilyen más sportágat, ahol csak a hideg tények, eredmények számítanak.
Mindenkitõl bocs az offért!!
De egyszerûen nem értem, hogyan engedhetik meg maguknak ezt a tiszteletlenséget nagyszerû sportemberekkel szemben, akiknek olyan sok szép percet köszönhetünk.
Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig