Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Isthy
Már nem elõször volt ilyen, hogy képtelenek normálisan lereagálni, ha Dettit kiveszik a játékból. Amúgy nem csodálom, hogy középen nem ment, mert mindnet oda erõltettek, azután amikor lõttek az átlövõk, akkor a könnyebb lefelét vagy rövid felsõt lõtték, amit a Fradi kapusai szépen ki is figyeltek. Persze a Fradi védõi a mieinkkel ellentétben kiléptek és felütköztek rendszeresen az átlövõkkel. A szélsõinket tényleg alig foglalkoztatták.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Más hibái is voltak, nem csak az. Lovi lehozatala is baklövés volt. Az elején 2 ziccert kapufára dobott (az elsõt ejtette), a másodikból meg még 7-est is kaptunk jogosan. Ezek után lehozta és csak az elsõ félidõ végére engedte újra pályára, miután Angi a helyén sajnos nagyon halovány volt. Azután amikor Lovi visszaállva labdákat kapott 4-bõl 3-at be is lõtt, de sajnos nem nagyon keresték a társak. A másik oldal se lett agyonfoglalkoztatva, Ivett is csak egyéni akciózgatásainak köszönheti a góljait illetve a 7-eseket.

DUNAFERR FOREVER!!!

VMan
közben a dán bajnoki döntõ elsõ meccsén, Slagelse-Viborg 8-2 a 20. percben! Leganger 78%-kal véd, durva.

HAJRÁ MAGYAROK! :]

VMan
hát az biztos, hogy ma se tudott mit lépni arra, amikor Ferlinget követõ emberfogással õrízték. gyakorlatilag meghalt nélküle a Ferr támadójátéka, a végén már szinte csak Ivett partizánakció hoztak eredményt, a középsõ emberek nulla veszélyt tudtak jelenteni.

Mse, nem voltál végül, vagy csak elkerültük egymást?

SomogyiG
Javítsatok ki, ha hülyeséget mondanék! Ez eddig látottak, tapasztaltak és olvasottak alapján nekem úgy tûnik, hogy Kovács Péter jól építette fel a csapatot, de a meccseken az ellenfelekkel szemben alkalmazandó taktika és a meccselés terén Szabó Edinánál is gyengébb?
Nem láttam, csak olvastam, hogy Gáspár kizárása a 2. kiállítás után a közönség által lett kierõszakolva. Ezt egy képzett edzõnek nem kéne tudni, hogy milyen veszélyes játékot ûz?

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Isthy
Kritikán aluli "védekezés" és gyenge közepes támadójáték. Röviden ennyiben lehetne összefoglalni a meccset. A Fradi teljesen megérdemelten nyert ilyen arányban is, esélyünk sem volt.
Igazából a csapatból nem tudok kiemelni senkit, talán Detti és Reni a 2. félidõben támadásban dícsérhetõ. Kapusaink sem remekeltek, persze ilyen "védelemmel" maguk elõtt nehéz is lett volna.
Óriási formajavulásra lesz szükség jövõ péntekre Fehérvárra, ha még versenyben akarunk maradni. Remélem így is lesz, HAJRÁ KOHÁSZ!

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Igen, rengeteg gól esett.<#conf>

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

ez egy nagy fej nélküli rohanás lehetett...

kaloz174
Eddig nagyon megy a Fradi, az eredménybõl ítélve.😞

kaloz174
Hajrá Dunaferr! Gyerünk csajok!!!😊

kaloz174
Nem felejtük el. Mi nem! Csak a lüke TV-sek, õk elfelejtették! <#boxer><#levele>

Ja, és szemét média!! (tv-k)

NBI, rájátszás
Felsõház

Budapest Bank-FTC - Dunaferr NK
2007. április 28. szombat, 16:00
Népligeti Sportcsarnok
Vezeti: Dobrovits, Tájok

CSAK, HOGY EL NE FELEJTSÉTEK!!!!!!! <#crazya><#vigyor><#vigyor>

(nemsokára, irány a Népliget)

kaloz174
Akartok ti is "1 keresztlány" elõnyt?😊 Szoktuk segíteni az ellenfeleket, az nem kétséges.

SomogyiG
Ejnye-bejnye! Mit nem mondasz!? Akkor ma tessék végigjátszatni vele az egész meccset csere nélkül!!! 😊

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Isthy
Már most is az, de visszafelé...

DUNAFERR FOREVER!!!

Nagyon türelmetlenek vagytok vele.Adjatok neki még egy-két évet a bizonyításra.Jövõre tutira húzóemberetek lesz<#hehe>
SomogyiG
Az nem fog menni, nálunk nem áll senkivel rokonságban...

Isthy
Nem akarunk veletek annyira ujjat húzni, tekintettel vagyunk a szurkolói érzésekre, inkább vigyétek helyette a "fékünket" <#ravasz1><#vigyor2>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Amikor az eredményt megláttam, az életemet mertem volna tenni arra, hogy te megfogod említeni az öreget a kommentárodban. Ismerlek, mint a rossz pénzt ;-)))

Egyébként én is szurkolok a fiúknak, hogy jövõre vele végre feljebb lépjenek. Beilleszkedési gondjai biztos nem lesznek az ismeretlen környezet okán. <#vigyor>

DUNAFERR FOREVER!!!

Köszönjük szépen,remélem még Laluskát is odaadják vele egy csomagban<#duhos2>
SomogyiG
Ezzel az igazolással még várnék Lajos és a leendõ edzõ helyében. A játékosáramlás iránya eddig egyirányú volt, ezt annyira megszoktuk, hogy már nem kéne változtatni rajta. Inkább maradnánk a jelenlegi lehetõségeink mellett, esetleg Zizihez és Szandihoz hasonlóan valami csiszolatlan gyémántot próbálunk felfedezni.

VMan
nem rajta múlik...
az újjáépülõ Fradi helyében én leigazolnám, bármely középsõ poszton bevethetõ, és nagyon hasznos csapatember. SomogyiG, mit szólnál hozzá az 'elõzményeket' is figyelembe véve? <#alien>

kaloz174
Igaz, elkerülte a figyelmemet.😊 Ennek örülök, de nem értem, miért nem jön vissza hozzánk?😞

VMan
írtam, hogy jól 😊

amúgy Mayer Szabi is jó volt, csak elébb elfelejtettem megnevezni.

kaloz174
Köszi!😊
Az egyik kérdésre talán majd holnap tudok választ adni. Legalábbis megkísérlem.
G. Reni játszott? Hogy ment neki?

kár hogy Vásárhelyen nincs több pénz az elõrelépéshez, Szilárd bá remekel a csapattal 😊) Remélem a férfi csapatot is felhozza a Szeged elé! 😄D

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

VMan
ez is igen nehezen született meg!
mindkét oldalon volt egy-egy nagy hiányzó, Kamper ill Bloj, az okokat nem tudom. a meccs javában vezetett a Vásárhely, akiket Gerstmár és Wolf húzott, mindkét szõke lány nagyon jól játszott! a Vasasból Tomori olyan rosszul játszott az elsõ harminc percben, mint még talán soha. ellenben Gorova remek volt, nem tudom pontosan, de saccra az elsõ félidõben a Vasas góljainak kb. 60-70%-kát lõhette, többiek nagyon gyengék voltak, talán még Blaskovits nem.
a 2. félidõben szép lassan elkezdett zárkózni a Vasas, Tomorinak is összejött már néhány lövése, és 20-20-nál volt az elejétõl eltekintve újra döntetlen, addig a nagyon keményen védekezõ Kiss csapat vezetett olykor 3-4 góllal is. Triffa is nagyon nagy részt vállalt a gyõzelembõl, egy gólos hátránynál a végén támadott a HMV, de hárított Ági, így nyerni tudtak annak ellenére, hogy három (ott többnek tûnt 😊) hetest kihagytak.
a végén volt még körtánc is, annyira örültek ennek a gyõzelemnek 😊)

Sajnos mi már leigazoltunk Triffát, még egy kapus nem kell már.
Hege eto
Ez a mai kislföld cikke. Jobban örülnék ha Hozzátok menne.

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

kaloz174

kaloz174
Éppen, hogy sikerült a Vasasnak 1 góllal nyerni. Biztosabb gyõzelemmel számoltam a részükrõl. Én is kíváncsi vagyok a részletekre.

Isthy
Békéscsaba-Szpari 28-22 és így teljes a mai eredménysor

Remélem a Vasas meccsrõl beszámolót is kapunk a képek mellé, netán végre SZT is visszatér körünkbe.

DUNAFERR FOREVER!!!

Táncos ETO
Mármint?!

Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig

Nesze ez jó hír<#wave><#circling>

...A klubvezetés nem titkolta, hogy egy klasszis kapus igazolását is tervezi. Sokáig úgy tûnt, hogy a Buducnost Podgorica horvát hálóõre, Sanela Knezovic lehet az érkezõ, ám vele megakadtak a tárgyalások.
Felvette viszont a kapcsolatot az egyesület Pálinger Katalinnal, aki a Dunaferr, a dán FC Köbenhavn és a szlovén Krim Ljubljana érintésével térhet vissza nevelõegyesületébe.
„Nem titkolom, tárgyalunk Katival, s mondhatni nagyon közel a megállapodás vele. A részemrõl mindent megteszek azért, hogy ismét Gyõrben védjen a nagyszerû kapus. Remélhetõleg ezt a döntést mindenki elfogadja, hiszen valamennyiünknek az a célja, hogy a jövõben is egy nagyon erõs gyõri csapat szerepeljen a magyar bajnokságban és a nemzetközi porondon egyaránt. Emellett a válogatott szempontjából sem mellékes, hogy a sorsdöntõ olimpiai kvalifikációk elõtt Pálinger ismét Magyarországon védjen” – zárta szavait a zöld-fehér klub elsõ embere
Hege eto
<#eljen>ezt Neked, <#levele>ezt meg a vezetõségnek.

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Isthy
Az orosz bajnokság elõdöntõjében: Dinamo Volgograd-Lada Togliatti 28-24 (13-13). Visszavágó asszem 3 nap múlva Togliattiban.

DUNAFERR FOREVER!!!

Táncos ETO
Inkább az irodájuk fölé.. 😊))

Hege eto
Úgy látszik a siker Gyõrbe is elhozta Joker reinkarnációját 😞(((((((
Egyetlen elõnye volt Jokernek: Nem volt kommunista mint ez a büdös paraszt.

Hege eto
Lassan kiírhatná a vezetõség a magvassy fölé hogy:
BALFASZ NÕI KC

Isthy
Sztem teljesen felesleges reagálni és egyáltalán foglalkozni is némelyekkel, akik ott megnyilvánulnak. Szelektálni kell, ha már olvasod, én is ezt teszem, nem foglalkozom velük.
Az ott és máshol is tapasztalt dolgok egyébként mai magyar társadalmunk hû tükörképei.

DUNAFERR FOREVER!!!

Táncos ETO
Ez jó kérdés, erre én is szeretném tudni a választ, de félek jó válasz nincs is.. Szerintem óriási baklövés, ha Mónit is elengedjük..

Isthy
Vác-Makó 44-25
Vasas-Vásárhely 27-26
DVSC-Halas 27-26

DUNAFERR FOREVER!!!

húúú, drapiról jut eszembe, nagyon tetszik az új (?) Dunaújváros drapi!
(bár remélem nem igaz, ami a dferr fórumon terjengett, hogy a játékosok dopták rá össze a zsét)

Duby, más nyilvánosan bírálni vkit, mint egy kis közösségben megtenni ugyanezt...szerintem 😊

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

de minek olvasod a hsz.ket? én már le szoktam róla.. ill. le szoktatak róla...

egyébként ETO-sok mondjátok már meg nekem mi ráció lenne abban, hogy a 2 fiatal szélsõtöket elengeditek, és igazoltok helyette egy olyat, aki valóban klasszis szinten játszik, de hosszútávon nem lehetne számítani rá -ha tényleg igaz, hogy szülni szeretne hamarosan.
Netán van az ifiben, vagy elõszerzõdéssel vki /vkik akit/akiket majd a következõ szezon utáni szezonra hoztok? túlontúl könnyelmûnek tûnik ez az elengedés ahhoz, hogy ne legyen megoldás a tarsolyban, legalábbis ha nem így lenne, akkor az eléggé meglepõ lenne az ETO vezetéstõl...vagy lehet mégsem minden papsajt...

kaloz174
"Nem írom be! Akkor sem írom be!!"
Sajnos, beleolvastam a handball.hu fórumába.<#schmoll2>

Majdnem beírtam a következõt: "vajon egyesek milyen jogon hiányolják másoktól a jó ízlést, ha saját véleményük beírásakor nem ismerik azt?"

De akkor sem fogom õket annyira értékelni, hogy reagáljak sportszerûtlen véleményeikre.

Egyébként milyen cégvezetõ lehet az, aki folyamatosan kézis fórumokon osztja az észt? Mikor dolgozik?
Egyáltalán: mi a csudának pont a kézi a heppje?😞 Választhatna valamilyen más sportágat, ahol csak a hideg tények, eredmények számítanak.

Mindenkitõl bocs az offért!!
De egyszerûen nem értem, hogyan engedhetik meg maguknak ezt a tiszteletlenséget nagyszerû sportemberekkel szemben, akiknek olyan sok szép percet köszönhetünk.

<#mf1><#nyes>

Táncos ETO
Amennyire én tudom, Kovacsicznak valóban élõ szerzõdése van, míg Gabival közös megegyezéssel bontanak szerzõdést. Sajnos..

SomogyiG
Lehet, de nem teszik!