Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
1, Mindenkinek van szabad akarata.
2,Senkinek nem tiltottuk meg.
Hogy Õk maguktól ennyire voltak képesek, az nagyon szomorú😞(((((((
Azt sejtettem hogy kellünk eléjük, de hogy ennyire, azt nem.
A maradék 4 meccset végigtoljuk telitüdõbõl, hogy jövõre mi lesz majd minden csoport eldönti. Én csak nézõ leszek a hazai meccseken. Kolompár szmeagol, Rezike,Avada kedavra, majd megoldják a 15 hangos ember pótlását😊)))))))) (Addig azért vegyetek levegõt!)
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
Engem viszont az érdekel, hogy az eddig sz*rt sem közvetító TV úgy néz ki belekavart a meccsidõpontokba. Az MKSZ oldalon a TV közvetítéseknél a Dunaferr-Fradi már 13-án 13:00-val szerepel (az eredeti 12-én 17:00 helyett). Megint elqrva a vasárnapi ebéd...
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Az építkezés, pedig ezeknél a csapatoknál olyan, mint a Déva vára, felépítik, aztán összedõl!
Nem sikerült, most lehet újraépíteni mindent.
Az ETO-ból is elég sokan távoznak, a hírek szerint. Addigra, amire talán igazán összeállna a játék.
Bár nem vitatom, az okok azért mások. Valamint a lehetõségek is.
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Most örüljünk annak, hogy itthon van és ugye a válogatottnak is sokkal jobb így.
DUNAFERR FOREVER!!!
Nme volt egy súlycsoportban a két csapat. Az is simán belefért, hogy a 2. félidõ nagyobbik részében a hazaiaknál mindenki hosszabban is lehetõséget kapjon.
DUNAFERR FOREVER!!!
DE!!! Te visszamennél arra a munkahelyedre, ahol már 2 éve tartoznak neked nem kevés pénzzel? Még ha szereted is? Mert ez van sajnos, csak Kati errõl nem beszél...
Ha megnyugtat, akkor is voltak. De tudtam dolgokat külön és helyén kezelni. Mint ahogy most is.
Nem hiszem, hogy írtam volna valami olyat, ami bántó lett volna Ginre, ezért nem értelek most.
Viszont, ha Katit nem is érdekli, nekem is akkor is ezek az érzéseim.
Ez van.
Más részrõl meg örülök én is, hogy hazajött. De annak jobban örültem volna, ha hozzánk jön vissza, erre most nem volt esély, sajnos.
Egyébként meg tõlem azt csinál Kati, amit akar! Nekem akkor is õ lesz a PÁLINGER KATALIN! Még szerencse, hogy ezt õ is tudja és kurvára nem érdekli, kinek milyen érzése támad!
Én örülök, hogy hazajött, nem kell Spanyolországba utazgatnunk <#awink>#awink>
Most viszont ennyivel jobb az ETO a Corinál, a 2 pont sorsa eldõlt.
DUNAFERR FOREVER!!!
Az ETO bekezdett: 9 perc után 8-2!
DUNAFERR FOREVER!!!
Otthon,édes otthon<#hehe>#hehe>
"Hat és fél év után a nyáron visszatér Gyõrbe Pálinger Katalin, a magyar válogatott csapatkapitánya.
A világklasszis kapus az ETO sajátnevelésû játékosa. 2001 január 1-én már Európa-bajnokként igazolt a korszak magyar sztárcsapatába a Dunaferrbe, ahol négy és fél évet töltött. 2005 nyarán Dániába, az FCK csapatához távozott, de sérülés és magánéleti problémák miatt a világbajnokság után már nem tért vissza Dániába. Hosszú huza-vona után a BL-gyõzelemre aspiráló szlovén Krim Ljubjanához igazolt 1+1 évre. Néhány hete felröppent a hír, hogy elhagyja a Krimet és Spanyolországba szerzõdik, de megkereste nevelõklubja az ETO is. Pálinger végül a gyõrieket választotta és 2 évre kötelezte el magát az Audi ETO-hoz."
Ellentmondó érzéseim vannak.😞
DE: természetesen sok sikert kívánok neki rég-új klubjában!
pedig elsõ sorban ültem,tisztára mint a színházban, elõttem tragédia, balra tõlem komédia 😄DD
HAJRÁ MAGYAROK! :]
a meccsrõl mindent elmond, hogy kiszámoltak a Fradisták minket 😞 (bár elõször azt hittem, azt számolják, hogy Sopi hányat lépett, mert épp 4-nél tûnt fel, hogy számolnak 😊))
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig
Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig
DUNAFERR FOREVER!!!
Kaptam egy ilyen hibaüzenetet:
A Windows Media Player nem tudja lejátszani a fájlt. Lehet, hogy egy hálózati tûzfal megakadályozza, hogy a lejátszó az UDP átviteli protokollal nyissa meg a fájlt. Ha URL-címet adott meg az URL megnyitása párbeszédpanelen, adjon meg másik szállítási protokollt (például „http:”😉.
Holott már soxor néztem ezen a linken meccseket...
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Akik ott voltak viszonylag jól nyomták, bár már volt sokkal jobb is.
DUNAFERR FOREVER!!!