Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hege eto
Ebédelj délben! 😊)))))))))

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Hege eto
Most sem volt az, csupán annyi történt hogy páran a "hangosak" és a megátalkodottak közül úgy döntöttünk hogy 10 percig nem szurkolunk.

1, Mindenkinek van szabad akarata.

2,Senkinek nem tiltottuk meg.

Hogy Õk maguktól ennyire voltak képesek, az nagyon szomorú😞(((((((
Azt sejtettem hogy kellünk eléjük, de hogy ennyire, azt nem.

A maradék 4 meccset végigtoljuk telitüdõbõl, hogy jövõre mi lesz majd minden csoport eldönti. Én csak nézõ leszek a hazai meccseken. Kolompár szmeagol, Rezike,Avada kedavra, majd megoldják a 15 hangos ember pótlását😊)))))))) (Addig azért vegyetek levegõt!)

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Isthy
Majd eldöntik, hogy meddig csinálják.

Engem viszont az érdekel, hogy az eddig sz*rt sem közvetító TV úgy néz ki belekavart a meccsidõpontokba. Az MKSZ oldalon a TV közvetítéseknél a Dunaferr-Fradi már 13-án 13:00-val szerepel (az eredeti 12-én 17:00 helyett). Megint elqrva a vasárnapi ebéd...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Tavaly még inkább nem volt semmi realitása a kivásárlás miatt. Az ETO sem tudott kezdeni azzal semmit, pedig már akkor is megvolt a kapcsolatfelvétel.

DUNAFERR FOREVER!!!

Táncos ETO
😞

Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig

Hege, ezentúl is lesz tízperces csend a meccsek elején?

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

húúúú, a Cori ma még korábban feladta, mint mi tegnap 😞 egy katasztrófa volt a meccs 😞((

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Bizony, más csapatokat is szeretnék a köv. szezonban együtt látni (Vasas, FTC) de ez csak hijú ábránd, szóval megértelek!
Az építkezés, pedig ezeknél a csapatoknál olyan, mint a Déva vára, felépítik, aztán összedõl!

kaloz174
Nem irigylem egyébként a gyõrieket. Elnézve a csapatukat, eléggé déja vous érzésem van. Nekünk is volt tavaly egy egészen jó gárdánk, akiket én nagyon szerettem volna még tovább együtt látni játszani.
Nem sikerült, most lehet újraépíteni mindent.

Az ETO-ból is elég sokan távoznak, a hírek szerint. Addigra, amire talán igazán összeállna a játék.

Bár nem vitatom, az okok azért mások. Valamint a lehetõségek is.

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

kaloz174
Tavaly szó volt róla, hogy jön...De lehet, hogy ez túl merész elképzelés volt. Véleményem a csv-rõl meg kimondottan negatív. Mégha semmit sem számít is!😞( (Ezt meg kellett tanulnunk, sajnos.)

Isthy
Gondolhatod, hogy mi is a Dunaferrben szerettük volna látni, de a lehetõségeink nem olyanok és ugye amit a Jucus is mondott...

Most örüljünk annak, hogy itthon van és ugye a válogatottnak is sokkal jobb így.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
ETO-Cornexi 37-24 (19-10)

Nme volt egy súlycsoportban a két csapat. Az is simán belefért, hogy a 2. félidõ nagyobbik részében a hazaiaknál mindenki hosszabban is lehetõséget kapjon.

DUNAFERR FOREVER!!!

Ez rendben is van, mindenki úgy kezeli a dolgokat, ahogy akarja!
DE!!! Te visszamennél arra a munkahelyedre, ahol már 2 éve tartoznak neked nem kevés pénzzel? Még ha szereted is? Mert ez van sajnos, csak Kati errõl nem beszél...
kaloz174
Szia Jucus!😊
Ha megnyugtat, akkor is voltak. De tudtam dolgokat külön és helyén kezelni. Mint ahogy most is.
Nem hiszem, hogy írtam volna valami olyat, ami bántó lett volna Ginre, ezért nem értelek most.
Viszont, ha Katit nem is érdekli, nekem is akkor is ezek az érzéseim.
Ez van.
Más részrõl meg örülök én is, hogy hazajött. De annak jobban örültem volna, ha hozzánk jön vissza, erre most nem volt esély, sajnos.

igen õk, se ez az évad nem egészen úgy is sikerült, ahogy reméltük vagy vártuk volna, elég sok szinten és csapatnál ott van ez a hiányérzet.

Isthy
Erre is utaltam: "az ETO sem volt ott úgy, ahogy kellett volna."

DUNAFERR FOREVER!!!

ez jogos, még is a szereplésükkel van hiány érzettem... vereség és vereség között van különbség.

Boki gyõrbe igazolásánál nem voltak ellentmondó érzéseid???

Egyébként meg tõlem azt csinál Kati, amit akar! Nekem akkor is õ lesz a PÁLINGER KATALIN! Még szerencse, hogy ezt õ is tudja és kurvára nem érdekli, kinek milyen érzése támad!
Én örülök, hogy hazajött, nem kell Spanyolországba utazgatnunk <#awink>
Isthy
Azért vegyük észre, hogy a Cornexi és a Slagelse között van egy "árnyalatnyi" különbség. Egy kiváló formában lévõ ETO-nak is nagyon kemény lett volna az a 7 gólos gyõzelem. Meg ugye az ellenféltõl is függ, mennyire hagyja kibontakozni a csapatot. Akkor a Slagelse nem nagyon hagyta és az ETO sem volt ott úgy, ahogy kellett volna.

Most viszont ennyivel jobb az ETO a Corinál, a 2 pont sorsa eldõlt.

DUNAFERR FOREVER!!!

nem ártott volna...

kaloz174
Na most nem azért, de itt szûk, baráti körben megkérdezném: ennek a formának nem kicsit elõbb kellett volna kijönnie Gyõrben??

Isthy
Mondjuk úgy, hogy mostantól hivatalossá vált.

Az ETO bekezdett: 9 perc után 8-2!

DUNAFERR FOREVER!!!

nem csak neked, de nagyonjó, hogy itthon véd! Válogatott szempontból is jó lesz.

Most már végleg Galaktikusok lettek.
Otthon,édes otthon<#hehe>
kaloz174
A mai nap híre!

"Hat és fél év után a nyáron visszatér Gyõrbe Pálinger Katalin, a magyar válogatott csapatkapitánya.

A világklasszis kapus az ETO sajátnevelésû játékosa. 2001 január 1-én már Európa-bajnokként igazolt a korszak magyar sztárcsapatába a Dunaferrbe, ahol négy és fél évet töltött. 2005 nyarán Dániába, az FCK csapatához távozott, de sérülés és magánéleti problémák miatt a világbajnokság után már nem tért vissza Dániába. Hosszú huza-vona után a BL-gyõzelemre aspiráló szlovén Krim Ljubjanához igazolt 1+1 évre. Néhány hete felröppent a hír, hogy elhagyja a Krimet és Spanyolországba szerzõdik, de megkereste nevelõklubja az ETO is. Pálinger végül a gyõrieket választotta és 2 évre kötelezte el magát az Audi ETO-hoz."

Ellentmondó érzéseim vannak.😞
DE: természetesen sok sikert kívánok neki rég-új klubjában!

VMan
most megyek Gyõrbe, majd valamikor éjszaka, vagy holnap 😊

HAJRÁ MAGYAROK! :]

mindeki jobbra olé 😊)) a mellettem ülõkkel semmi gond nem volt 😄DD

Isthy
És jobbra? ;-)))

Viktor!
Mikorra várhatjuk a tegnapi képeket?

DUNAFERR FOREVER!!!

jaa, csak látatlanban osztom az észt, láttam mások is ezt teszik 😉)))

pedig elsõ sorban ültem,tisztára mint a színházban, elõttem tragédia, balra tõlem komédia 😄DD

VMan
np, nem sürgõs, csak nem láttalak se a csarnokban, se az elõtérben, se kint, azt hittem nem is voltál 😊

bocsi, ott voltam, csak elkerültük egymást...szerintem ha a fehérvári pajtijaim mennek pénteken, akkor ott is ott leszek, és elviszem. ne hari!

a meccsrõl mindent elmond, hogy kiszámoltak a Fradisták minket 😞 (bár elõször azt hittem, azt számolják, hogy Sopi hányat lépett, mert épp 4-nél tûnt fel, hogy számolnak 😊))

Táncos ETO
Pláne! 😊

SomogyiG
Hidd el, a sztárokhoz kell az igazán jó edzõ! A legkönnyebb a nagyon jó iparosokkal dolgozni, a sztárokat nagyon nehéz csapattá kovácsolni!

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Isthy
Slagelse-Viborg 30-19

Nagyon sima meccs volt.

DUNAFERR FOREVER!!!

Táncos ETO
Ja meg az is. 😊 Egyébként miért lehet mindig ilyen szaggatott és torz hangú?! Kevés lehet a mi sávszélességünk?

VMan
meg a hangjai is torz 😊

27-16, 54.p.

Táncos ETO
21-12 a 46. percben.

Táncos ETO
Nálam is megy, igaz szaggat.

Táncos ETO
Bármennyire is sztárokkal dolgozik együtt Anja Andersen, akárki akármit mond, szerintem akkor is jó edzõ..

Isthy
A 2. félidõben már nálam is ez a helyzet, nem tudok visszakapcsolódni. Viktornál viszont megy.

DUNAFERR FOREVER!!!

SomogyiG
Azért kérdeztem, mert nálam csak nagy feketeség van azon a címen, amit megadtál. Az 5-ön van monoszkóp, de az nem segít ezen a problémán.

Kaptam egy ilyen hibaüzenetet:
A Windows Media Player nem tudja lejátszani a fájlt. Lehet, hogy egy hálózati tûzfal megakadályozza, hogy a lejátszó az UDP átviteli protokollal nyissa meg a fájlt. Ha URL-címet adott meg az URL megnyitása párbeszédpanelen, adjon meg másik szállítási protokollt (például „http:”😉.

Holott már soxor néztem ezen a linken meccseket...

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Táncos ETO
Gyakorlatilag is, köszi! 😊

Isthy
elvileg a mms://80.160.76.117//tv2live4

DUNAFERR FOREVER!!!

SomogyiG
Hol nézhetõ?

Isthy
Az elején is játszott, de nem ment neki igazán és õt is lekapta KP 15 perc után, amikor elkezdte kevergetni a csapatot.

DUNAFERR FOREVER!!!

SomogyiG
Szerintem sokan "megsértõdtek" Era, Sopi és András távozása miatt. Tanulni kell még ezt az átigazolás-kérdést rendesen... 😞

SomogyiG
Mörtel miért csak a 2. félidõre kapott lehetõséget? (a handball.hu közvetítése szerint legalábbis így tûnt)

Isthy
Nem is jutottak, csak pont addig. Igaz, eggyel több gólt kaptak. A félidõben 13-7 a Slagelsenek.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Amin viszont nagyon meglepõdtem: jó ha 3/4-ed ház volt a csarnokban. Hova lettek a zsúfolt házas Fardi-Dunaferr rangadók?
Akik ott voltak viszonylag jól nyomták, bár már volt sokkal jobb is.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Jahh, Leganger hozza a formáját. Úgy látom a Viborg sem jut több gólra a szünetig, mint legutóbb az ETO.

DUNAFERR FOREVER!!!