Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

😊)))

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Nem szemüveges. Ez csak új divat nála vagy nem is tidom minek nevezzem :-))
Táncos ETO
Te is április? 😊)))

Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig

kaloz174
27.😊

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Breki33
köszönöm

meg Isthy-t is ha áprilisi P
Táncos ETO
Köszönöm!
Meg akkor már mindenkit Isten éltessen, aki a közelmúltban ünnepelte, vagy a közeljövõben fogja ünnepelni születésnapját, Így Téged is! 😊

Breki33
én 19 majdnem Bika P

akkor utólag Boldog Szülinapot neked
Táncos ETO
ikrek aszcendens 😊

Táncos ETO
28

Breki33
Hányadika?
Táncos ETO
Meg én is.. 😉

Breki33
ezek szerint teis áprilisi vagy?
Most nézegettem a képeket a ETO-Cori meccsrõl, Gin mióta szemüveges?

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

VMan
MP-nek és pahának köszönhetõen letölthetõ egy bittorrent klienssel az ETO-Cornexi mérkõzés a következõ címrõl: ETO-Cori
1 hét múlva törlik, addig szedjétek.

HAJRÁ MAGYAROK! :]

kaloz174
Nem tudom. Egészen fura dolgokat olvas néha az ember, olyanoktól, akiktõl ezt esetleg nem várja.
Én pl. el nem tudom képzelni, hogy ne egy magyar csapatnak szurkoljak, ha az nemzetközi kupában játszik. Legyen az bármelyik, egyébként ellenfélként (nem ellenségként) szereplõ gárda a bajnokságban. Valahol nagyon felborult a világ értékrendje, vagy velem van a baj!😞

Táncos ETO
Félreértettél. Nem szerzõdésszegésre gondoltam, hanem hogy az elmúlt 2 évben az ETO lesz a harmadik csapata. Korábban hosszú éveket volt a Dunaferrnél, elõtte az ETO-nál. Nem vagyok rosszmájú, inkább csak vegyesek az érzéseim, ahogy itt páran már ugyanezt megfogalmazták. Amit valójában gondolok még nem írtam le, de azt hiszem nem is fogom..

Bizony szép hónap ez a május! Látom szépen vannak akik ebben a hónapban születtek! Egy kicsit nekem is, mert a lányom 4 nappal "öregebb", mint Zizi! <#crazya><#smile>
Azért az esetedben, én most elõre is iszom az egésségedre!!<#pias><#finom><#vigyor>

Azért vannak mázlista emberek!!<#papakacsint><#wink>

kaloz174
Nekem sokon sem, de kevésen sem! <#nyes><#vigyor2>

Viszont az idõn nálunk nincs naptár a csajokról. Állítólag a fiúkról igen, de azt, sajnos, nem láttam. Pedig bizonyos szempontból talán jobban tetszene.<#nevetes1>

Isthy
Majd alkalomadtán meg is lesz emlékezve róla ;-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

SomogyiG
OK! Akkor majd aktualizáld, ha eljött az ideje! 😊

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

VMan
köszi elõre is 😊
(nem ma van, csak a hónapban 😊)

Isthy
Nekem sem sokon múlt hogy májusi legyek, kb. 5 percen. Pedig a 2004-es Dunaferr naptáron Gabca volt májusban :-)

DUNAFERR FOREVER!!!

SomogyiG
Gratulálok, s még vagy 100 hasonlót!

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

VMan
hehe 😉
(jó hónap ez a május, debreceni naptárban Gabica-Vali, fradisban Zizi-Pasi párosok vannak a születésnapom tiszteletére <#alien> csak a Coris naptár lóg ki, ott Edó vagy Virág kellett volna 😊)

Isthy
Azért remélem idõvel megnyugszanak a kedélyek valamennyire. Hogy milyen eredménynel, arra majd a jövõ választ ad.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
A Krimmel csak 1+1-et írt alá, nem szegett meg semmit. Azért belõled is kibújt a rosszmájuság látom ;-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Köszi!

Szokás szerint jó képek, látom Zizi nagyon elõtérben van nálad ;-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

Hege eto
Elõlük mindent eltitkol, nekünk meg azt mondta hogy a kiírás miatt haragszik ránk a csapat meg Kálmán. Rákérdeztünk. Nem is foglalkoztak a kiírással, de nem értették mi ez a csend. na ennyit az õszinteségrõl.

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Isthy
Most ha gonosz lennék, mondanék valamit errõl a vasárnapi elsõ 10 percrõl a csapat játékát látva ;-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Perszeeee! Jó kifogás sose rossz, megint fotelszurkoló leszel <#bee1>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Az már késõ, mivel az út kb. 1 óra. Vagy korai ebéd lesz vagy késõi reggeli 11-kor. Magamat ismerve sztem utóbbi ;-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

és vajon a játékosokat?
vagy Vanyust az sem érdekli?

Hege eto
bizony bizony

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Természetesen topikban marad.

A véleményem az,hogy az ETO nagyon sokat köszönhet nektek.Lehet,hogy anyagilag a 2500 hoz többet,viszont érzelmileg ti.És a bajnoki illetve a kupagyõzelmekben is komoly részetek van,mert sok fontos meccset bukott volna el a Gyõr a jelenlétetek nélkül.Csakhát a csúcson sokan feledékenyek.
SomogyiG
Ezek nagyon egy húron pendülnek Maglódival! 😞

Táncos ETO
Sejtettem, hogy valami ilyesmit mondhatott Nektek.. Én nem linkelek sehová, az biztos.

Hege eto
Nem átlinkelni sehova!!!!!!!!!!!

Hege eto
Ezt vanyus szájából így hallottam:
"Engem nem érdekeltek ti, szarok rátok,engem a másik 2500 érdekel."

Lehet ezt bármilyen idegállapotra fogni(slagelse elleni vereség), de egy profi klub "profi vezetõje" ilyet NEM mondhat.

Úgy érzem,amióta az Audi lett a névadó szponzor nálatok,azóta minden évben van egy PR fogás igazolás.Tavaly Boki,most meg a pébetûs.
És lehet,hogy elõbb-utóbb vissza fog ütni,bár a magyar klubok anyagi helyzetét elnézve erre kicsi a sansz.Így viszont a nézõk felétek boldogok lesznek,az igazi szurkolók kevésbé.
Táncos ETO
A smile azért ott volt ám a mondatom végén.. 😉 Ahogy most is! 😊))
Egyébként nem is kell 'becsicskulni', nem kell mindenben egyetérteni, talán csak egyet kivéve: HAJRÁ ETO!

Hege eto
Még ezt se mondtam, csak annyit, hogy nem fogunk becsicskulni a vanyuséknak. Minket nem tudnak megvezetni és ezt ki fogjuk hangsúlyozni.

köszi, köszi, köszi 😊 külön köszi a Szilárdbás képért 😄DD

Táncos ETO
Éppen, csak 2 évig, mi? 😊) Bár ha Pálinger elmúlt éveit nézzük, lehet nem kell addig várnod..

Hege eto
Nem mondtam hogy : Sose, Gábor.😊)))))))))))))

VMan
Isthy, felraktam a képeket!

FTC-Dunaferr, ETO-Cornexi v-man.hu

plusz egy kép SZT-nek péntekrõl (ez nem most került fel)

cserélnénk a Vasas gyúrójával, nem? <#alien>

SomogyiG
Sose mond, hogy sose! Pálinger Kati is kimondta, és mi lett belõle?

Hege eto
Csak nem mindenki fog kibékülni. Tudod pont azok nem fognak akik 10 percig kussban voltak. Az eredményét láthattad, hallhattad.
Idegenben nézõ sem leszek, ha adja TV megnézem és ennyi.

hát akkor valószínû nem megyek erre a meccsre, pedig 12-én ott lettem volna 😞 ezek a vasárnapi meccsidõpontok nekem elég gázak 😞

nyilván, csak kérdeztem, mert akkor ezekután legalább az elsõ tízpercben lett volna esély leszurkolni õket minden különösebb erõfeszítés nélkül 😊)) bíztattam is a Cori drukkereket hogy itt a soha visszanemtérõ alkalom ;PP

idegenbeli meccseken szurkolsz? vagy ott még nézõ sem leszel?

sajnálom, remélem azért idõvel kibékültök azzal, hogy Gin ott véd...