Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Meg akkor már mindenkit Isten éltessen, aki a közelmúltban ünnepelte, vagy a közeljövõben fogja ünnepelni születésnapját, Így Téged is! 😊
Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
1 hét múlva törlik, addig szedjétek.
HAJRÁ MAGYAROK! :]
Én pl. el nem tudom képzelni, hogy ne egy magyar csapatnak szurkoljak, ha az nemzetközi kupában játszik. Legyen az bármelyik, egyébként ellenfélként (nem ellenségként) szereplõ gárda a bajnokságban. Valahol nagyon felborult a világ értékrendje, vagy velem van a baj!😞
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Azért az esetedben, én most elõre is iszom az egésségedre!!<#pias>#pias><#finom>#finom><#vigyor>#vigyor>
Viszont az idõn nálunk nincs naptár a csajokról. Állítólag a fiúkról igen, de azt, sajnos, nem láttam. Pedig bizonyos szempontból talán jobban tetszene.<#nevetes1>#nevetes1>
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
DUNAFERR FOREVER!!!
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
(jó hónap ez a május, debreceni naptárban Gabica-Vali, fradisban Zizi-Pasi párosok vannak a születésnapom tiszteletére <#alien>#alien> csak a Coris naptár lóg ki, ott Edó vagy Virág kellett volna 😊)
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Szokás szerint jó képek, látom Zizi nagyon elõtérben van nálad ;-)))
DUNAFERR FOREVER!!!
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
vagy Vanyust az sem érdekli?
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
A véleményem az,hogy az ETO nagyon sokat köszönhet nektek.Lehet,hogy anyagilag a 2500 hoz többet,viszont érzelmileg ti.És a bajnoki illetve a kupagyõzelmekben is komoly részetek van,mert sok fontos meccset bukott volna el a Gyõr a jelenlétetek nélkül.Csakhát a csúcson sokan feledékenyek.
"Engem nem érdekeltek ti, szarok rátok,engem a másik 2500 érdekel."
Lehet ezt bármilyen idegállapotra fogni(slagelse elleni vereség), de egy profi klub "profi vezetõje" ilyet NEM mondhat.
És lehet,hogy elõbb-utóbb vissza fog ütni,bár a magyar klubok anyagi helyzetét elnézve erre kicsi a sansz.Így viszont a nézõk felétek boldogok lesznek,az igazi szurkolók kevésbé.
Egyébként nem is kell 'becsicskulni', nem kell mindenben egyetérteni, talán csak egyet kivéve: HAJRÁ ETO!
FTC-Dunaferr, ETO-Cornexi v-man.hu
plusz egy kép SZT-nek péntekrõl (ez nem most került fel)
cserélnénk a Vasas gyúrójával, nem? <#alien>#alien>
Idegenben nézõ sem leszek, ha adja TV megnézem és ennyi.
idegenbeli meccseken szurkolsz? vagy ott még nézõ sem leszel?
sajnálom, remélem azért idõvel kibékültök azzal, hogy Gin ott véd...