Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Isthy
Most már én is nagyon kíváncsi vagyok Boki teljesítményére, megkülönböztetett figyelmet fogok neki szentelni.

Úgy látom ismét elõkerült az idõntúli szabaddobás dolog, csak most más oldalról. A reagálásokban nem csalódtam, igazolódott az amit eddig is tudtam. Egyébként a mi meccsünkön is volt idõntúli szabaddobás a javunkra az elsõ félidõ végén. Detti rádobta a kezek között és felsõ kapufa lett a saroknál. Nem Djericsen múlott, hogy nem lett gól.

DUNAFERR FOREVER!!!

figyelj már, te elnéztél vmit, csak hajnalban ismétlik, vagy én vagyok béna?

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

ja, Dunaferrnek volt egy idõntúli szabaddobása a félidõ végén, Detti végezte el, olyan szépen elcsavarta a sorfal fölött, sajnos az a hülye kapufa ott volt...😄DDDDD és...tudom a dobás erõssége ;PPP

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Isthy
Gratulálok én is az ETO-nak a gyõzelemhez!

Nemsokára a Sport2-n én is megnézem, hogyan is történt ez a két nagyon ellentétesnek tûnõ félidõt hozó meccs.

DUNAFERR FOREVER!!!

Táncos ETO
Jó volt tényleg. A sérülése óta most játszott elõször úgy, ahogy valójában tud. Nem tudom mi lesz vele jövõre.. Valóban nem összehasonlítható a kispad, de nem kell mindent az erõnlétre fogni (Ezt nem Neked mondom, hanem úgy általában). Vérten, Görbicz és Mika is nagyjából végig pályán volt..

Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig

jah, fogadtam is Kalózzal, mikor még 4 góllal ment a Fradi, hogy simán behúzza a Gyõr...azért erõnlétileg nem lehet összehasonlítani a két csapatot, sõt kispad terén is jobban áll a Gyõr.

Hallom Boki jól játszott 😊

Táncos ETO
Én is hazaértem, bár én nem sokat utaztam. 😊
Gratula a Dunaferr gyõzelméhez, így akár a BL-indulás is elérhetõ közelségbe kerülhet, ha sikerül hazai pályán a Fradit megverni. Kívánom, hogy így legyen..! <#nyes> Az ETO második félideji parádés játékának köszönhetõen nyert, az elsõ egyértelmûen a Fradié volt. De a vége a lényeg: 38-31 <#taps>

Isthy
Már én is hazaértem ;-)))

Amit írtál a meccsrõl, azzal teljesen egyetértek. A gyõzelem meglett, a játék viszont elég haloványra sikeredett.

Gratulálok a csajoknak a gyõzelemhez, de a késõbbiekben ennél sokkal több kell, ha elõre akarunk lépni.

DUNAFERR FOREVER!!!

Én vagyok az elõs aki hazaért? 😄

ez egy flúgos futam volt, gyenge színvonal, de küzdelmes meccs, gyenge bírókkal. Megérdemelten nyertünk, mert végig "uraltuk" a meccset.
Paula nagyon jól fogott, Detti és Reni jeleskedtek átlövésbõl...aztán ennyi...Lovi a második félidõben lõtt pár fontos gólt...

A Cornexibõl talán Vijunaite és Fanni emelhetõ ki -aki a végén fontos gólpasszokat adott, irányítója nem volt a csapatnak.

Gratula a gyõrieknek is gyõzelmükhöz!

Isthy
Ha jössz meccsre Fehérvárra akkor valószínûleg ;-))) Én kb. 1 óra múlva indulok.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Hasonló véleményen vagyok én is, csak én már a Krim elleni meccsek után is ugyanezt állítottam. Persze akkor mindenki leugatott, hogy ugyan már, csak savanyú a szõlõ! Bizony elnézve az oda-vissza ki-ki meccseket mindenkit szépen elintéztek Anjáék (Krim, ETO, Ikast, Viborg). Annak idején amikor 28-26-ra nyertek Ljubljanában is, eléggé bíráltuk mi is a Krimet, de utólag kiderült, hogy még õk tartották legjobban magukat. Persze a Lada meccsek még hátravannak, de nincsenek kétségeim a végkimenetelt illetõen.

DUNAFERR FOREVER!!!

Táncos ETO
Köszi!

Isthy, ma találkozunk? 😊

hányszor jutottunk volna mi BL döntõbe, ha nem a Slagelset kapjuk...ha 😞

Duby
Erre a választ a BL-döntõ fogja megadni.
Én nagyon magabiztos Slagelse gyõzelmet jósolok, sajnos.

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

Táncos ETO
Nem, viszont idegenben nyert 7 góllal a Slagelse.. Azért az ellenfél sem egy pubi csapat, úgyhogy ennek fényében nyugodtan állíthatjuk, a DT nemzetközi viszonylatban is kiemelkedik a csapatok közül, s ha nem a Slagelset kapjuk az elõdöntõben, akkor döntõt játszik az ETO. Bár a végkimenetele ott is ugyanaz lett volna, mint az elõdöntõben, úgyhogy így jobban jártunk. Azt hiszem..

VMan
Kalóz!
szerencsére nem jól tudtad, nem egyszerre lesz az utolsó fordulóban a Dferr-Cori és a Fradi-ETO! elõbbi szombat, utóbbi vasárnap a tv közvetítés miatt 😊

HAJRÁ MAGYAROK! :]

de nem annyira, mint az elsõ meccsen...

kaloz174
Na, a Viborg is rendesen kikapott Anjáéktól.

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Hege eto
nincs

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

köszi, az ismétlést megnéztem 😊

VMan
Gin mutogatásáról nincs?

VMan
nem, de ITT fent van

hátha Újvárosban nem tud nyerni a Pick -nagyon remélem- akkor jöhet az ötödik meccs Szegeden 😊
A 4. meccset adja a mtv, szombaton 16 órakor, végre!

Hege eto
Én ezt az oldalát is megértem, hiszen nem egyszerû az évi sok milliós fizetésrõl átállni a havi 100-200ezresre.

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Gondolom Szegeden,mivel õk végeztek elõrébb az alapszakaszban.
Szerintem Boki tudását senki nem kérdõjelezi meg.
Engem csak az zavar(t),hogy õ is azok közé az emberek közé tartozik,akik megfogadják,hogy "idén még játszok,aztán nem","na még egy búcsúkoncert","csak szakmai okok döntöttek" bla-blát nyomják.
De ettõl eltekintve <#taps>
kaloz174
Kicsit a fiúkról:

"Kézilabda: döntõbe jutott a Veszprém

A címvédõ MKB Veszprém a papírformának megfelelõen magabiztosan biztosította helyét a férfi kézilabda-bajnokság rájátszásának döntõjében.

A férfi kézilabda-bajnokság elõdöntõjének harmadik mérkõzésén az MKB Veszprém hazai pályán 21-12-es félidõ után 41-32-re verte a vendég PLER együttesét. Mivel a bajnoki címvédõ az elõzõ két összecsapást is megnyerte a párharcban, 3-0-s összesítéssel továbbjutott a fináléba. Zdravko Zovko együttesében Gál Gyula volt a legeredményesebb hat találattal, a vendégeknél Lendvai tíz gólig jutott.

A másik elõdöntõben nagyobb a csata, a Pick Szeged és a Dunaferr párharcának harmadik felvonását a szegediek nyerték 31-26-ra, ezzel összesítésben 2-1-re vezetnek, de a következõ mérkõzést Dunaújvárosban rendezik, s ha ismét a házigazda diadalmaskodik, akkor az ötödik meccs dönt a továbbjutásról."

Van egy kérdésem, mit tudtok errõl: ilyenkor hol kerül sor vajon az ötödik meccsre? (Nem ismerem az idevonatkozó szabályokat.)

Nem kérem köszönöm.<#bee1>
Különbenis biztos kirendeltetek 2-3busz úttörõt meg katonát a feladatra<#vigyor>
kaloz174
Bár a sérülése megakadályozta abban, hogy ETO-s színekben ugyanolyan sikeres legyen, mint nálunk pl. 1 éve tavasszal, ha ez nem történik meg, biztosan többen lettek volna, akik legalábbis elismerik a teljesítményét.

Biztosan így is voltak ilyenek is, mint ahogy olyanok is, akik nem fogadták el õt. (Pedig nekik volt könnyebb, mégha ezt nem is úgy érzik.)

kaloz174
Most az egyszer...Kérlek szépen.<#szomoru2><#schmoll2>

köszi!

Hege eto
Kérsz róla videót is?😊))))))) (mert van)

kaloz174
Ami számomra egyértelmû pozitívum a történetben, hogy a válogatott felkészülése miatt elõnyös, ha Gin itthon edz.
A történet egyéb vonatkozásait már semmi értelme ragozni tovább.😞 Mindenki máshogy - fájdalmasan - élte meg.😞

Most már le sem tagadhatjátok,Boki közönségkedvenc nálatok.<#hehe>
Táncos ETO
Én is most néztem meg.
Alapjában véve korrekt volt a nyilatkozat, azzal, hogy Gyõrben soha nem skandálták Boki nevét, és Pálinger tényleg kimutatott a gyõri közönségnek. Az idõ mindent megszépít, viszont szimpatikus volt, hogy Kati tisztában van helyzetével és a teljesítményével akar bizonyítani az õt bírálóknak. Bár igazából ezzel csak az a baj, hogy nem a teljesítményét érte/éri kritika..

kaloz174
Sport1! Most: Gin!!

nem éjjel van a ismétlés és másnap reggel?

Ginnel volt telefonos interjú a "Mai helyzet, a nap témájában" a sport tv-n, sajnos csak pár pillanatot láttam belõle 😞 V-Man esetleg te rögzítetted?
23.45kor ismétlik a sport1-en!!! ha vkit érdekel 😉

Breki33
igen csak lehet másik irányban is P

Isthy
Sejtettem, hogy tudod, mivel látom a handball.hu-n, hogy tájékozott vagy Gin oldalán. Az ott idézett interjúk egyikében erre is világosan kitért. Meg elhangzott azokban más is, ami rávílágít bizonyos dolgokra a külföldre távozásának egyik fõ okával kapcsolatban, még jóval az ominózus események elõtt.

Visszatérve, ugye azt is tudjuk, hogy rá kb. 1 évre jött egy másik szomorú esemény is, amibõl nagyon sok bonyodalom származott... :-(((

DUNAFERR FOREVER!!!

Táncos ETO
Tudom. Sajnos.. :'((

Táncos ETO
Külön-külön nem pötyögöm már be, de akkor tényleg sok boldogságot minden kosnak, bikának és ikreknek! A többieket majd 3 hónap múlva köszöntjük! 😊)

kaloz174
Ez bizony így van! Nagyon mély és fájdalmas igazság. <#shakehead>

Isthy
Köszönöm!

Már részben megtörtént a megfelelõ ünneplés, de a második rész még ezután várható.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Köszönöm!

Van még egy fórumtagunk, aki szintén áprilisi és nemrég ünnepelt. Igaz Csucsu? <#ravasz1><#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Akkor utólag Boldog Születésnapot neked is és Brekinek is!

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Igen, mint ahogy írtam is 5 perc hiányzott a májushoz.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Az elmúlt két év eseményeire keményen rányomta a bélyegét az a bizonyos nagyon szomorú esemény is, ami sok mindnet megváltoztatott nála is...

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
" #34033
hehe 😉" <#vigyor2>

De nem csak ezért kedvenc hónapom.😊 Egy "bûne" van. A kézis szezon utolsó hónapja.😊 (Viszont legalább ebben a hónapban van az évadnyitó - vitorlázásban😊)
Ezzel együtt:
Mindenkinek sok boldogságot, akinek ez aktuális! Sok-sok bodzával ünnepelve! 😊))