Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kaloz174
Én láttam mindkettõjüket. Ennek alapján árnyalattal jobbnak, pontosabban jobb adottságúnak gondolom Paulát. Persze, hosszú távon fog kiderülni, mivel õ még túl sokat nem szerepelhetett, mivel hosszan volt sérült - õ is, sajnos.

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Duby
Nem értem hogy tud elõnyösebb ajánlatot adni egy Vasas <#shakehead>
Nekem is a sportemberi megnyilvánulásai, gesztusai miatt lett pillanatok alatt nagyon szimpatikus. Kellett volna nekünk.
Ettõl függetlenül úgy tûnik jó irányba fejlesztünk, bár nem értem ezt a nagy Tilinger mániát, de remélem bejön. Én személy szerint Kampert próbálnám megszerezni Detti mellé.

Babát meg kár elzavarni, kitölthetné a szerzõdését, nemhiszem, hogy belerokkannánk pont az õ fizujába. (Bár a vele készített interjú olvasása elõtt még énis az eladása mellett voltam, de abban kiderült, hogy ilyen kvalitású, ilyen ambíciókkal és hozzáállással, klub iránti elkötelezettséggel rendelkezõ játékosok kellenek nekünk.) Megérné még egy év türelem az irányába.

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

Hege eto
Pedig már kezdtem örülni, hogy a red Alertnek lesz egy gyõri drapija (Sztankinak ajándékoztuk)
100% Sztanki

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Hege eto
Sokat nem láttam Paulát védeni, de sztem Sztanki klaszissal jobb kapus.

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Hege eto
Az ellenfélbõl egyik srác, Lovi pasija😊)))))) (Még mindig bombanõ)

Táncos ETO
Na látod. 😊

Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig

kaloz174
Ha nem õ, bár azt gondolom, akkor Paula, amit szintén sajnálnék. Azzal együtt, hogy az ideális a 2 hasonló képességû kapus, ez tény.
(Én már csak tudom.😊)

Táncos ETO
Miért gondolod, hogy a kispadot koptatná??!

kaloz174
Sajnálom, ez tény. De talán, ha kicsit kevésbé vagyok elfogult - bár ez nem könnyû - talán annál jobb kapus, hogy csak a kispadot koptassa.
A Vasasnál ráadásul biztosan jó partnerre talál, Samy személyében.

Táncos ETO
Legutóbb Lovász Zsuzsival is találkoztam a fiúk meccsén. 😊
Sztanki valóban klassz ember, sok ilyen sportolóra lenne szükség..

Hege eto
Sztanki lényegesen többet tenne hozzá mint Kitty. Sajnálhatjátok.....
Mi is sajnáljuk hogy elmegy. Nagyszerû sportember, erre ékes bizonyíték, hogy szinte az összes fiúmeccsen ott van a román légió és tapsolnak az ETO-ért. Rajtuk kívül nem sokan járnak ki.

SomogyiG
Guiu mégsem a Kohászhoz igazolt? Pedig ezt már szinte mindenki tényként könyvelte el...

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Táncos ETO
Köszi! Bár jól járt volna vele a Dunaferr, szvsz..

VMan
helyette magyar junior válogatott, és most az elsõszámú, nem a második mint korábban 😊

HAJRÁ MAGYAROK! :]

VMan
tudtommal teljesen, hogy még csak szóban v. már írásban egyeztek-e meg, azt nem tudom.

kaloz174
Majd kiderül.😊

Táncos ETO
Sajnálhatjátok tényleg.. Mennyire tuti az infó?!

kaloz174
Szóval nem lesz másik román kapusunk. Ezt kicsit sajnálom.

VMan
tényleg jó kép 😄

Breki33
nemmmegmondtam, nemmegmondtam? PPP
Breki33
kaloz174

VMan
Kézilabda: Megállapodtunk Zsiga Gyulával
<2007-05-08 12:13> A 100%Fradi hetilap információi szerint Zsiga Gyula lesz nõi kézilabdacsapatunk edzõje, miután a felek szóban mindenben megegyeztek.
- 100%Fradi - A szakember hároméves szerzõdést köt a Budapest Bank-FTC együttesével.
Jó hír, hogy minden bizonnyal Lucia Uhraková is marad, akit a Dunaferr szeretett volna kivásárolni élõ szerzõdésébõl. Újabb egy évvel meghosszabbította kontraktusát két kapusunk, Haris Katalin és Pastrovics Melinda, valamint Soós Viktória is.
Mint ismert, Németh András a Hypóhoz igazolt, vele együtt távozik Kirsner Erika és Tóth Tímea is. Katarína Mravíková maradására is csekély az esély, õ várhatóan Gyõrbe folytatja

---
Pasi <#taps>

Táncos ETO
Mire célzol?! Most vagy fáradt vagyok és azért nem értem, vagy simán hülye vagyok.. <#vigyor4> Nem ér helyeselni! <#boxer> Jóccakát! <#wave>

Táncos ETO
Köszi!

Isthy
Az bizony.
A Halas visszahozta az otthon a Vasas ellen elhullajtott pontot. Így azért még maradt esélyük a 6. hely megszerzésére. Láttam a meccset a Halas TV-n, érdekes volt, fõleg a 2. félidõ. Elment a Halas 18-12-re a félidõ elején, azután totál blokk és a Vásárhely fordított 20-19-re. De végül a Halas fordított és megnyerte a meccset. Gyula elégedett volt a meccsvégi nyilatkozatában összességében a csapata teljesítményével.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ilyenek a szurkolók, fõleg bizonyos helyeken ;-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

VMan
így se az igazi, de legalább már olvasható 😊)

VMan
második próba 😊 ha ez se sikerül, töröld Breki, köszi.

Mse-nek szkenneltem, de hátha mást is érdekel 😉

VMan
Mse-nek szkenneltem, de hátha mást is érdekel 😉

VMan
Békéscsaba - Váci NKSE 24-26 (15-12)

Táncos ETO
Boldog Anyák napját minden Édesanyának! Talán ilyenek is vannak közöttünk.. 😉

????

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

kaloz174
Végiggondolva a meccset, egyébként szerintem az is lényeges volt, hogy Ziát (SZRNKA 4 (1)) sikerült eredményesen kivenni a játákból.
Ez pedig, úgy gondolom, legfõképpen Rita érdeme volt.

kaloz174
"Szép volt Boki, a tegnapi játékod valóban minden elismerést megérdemel, gratula! Remélem tartogatsz még hasonlóan kellemes meglepetéseket az utolsó 3 fordulóra, különösen az Újváros ellen! <#wink>"
Nana! <#boxer><#ejnye1><#wink>

VMan
VMan
hümm, mindkettõ kisebb meglepi!

kaloz174
Eredmények, nõk, rájátszás:

5-8. helyért, 3. forduló:
Hódmezõvásárhely - Kiskunhalas 25-26 (12-14)

9-12. helyért, 3. forduló:
Bp. Kõbánya Spartacus - Németh Toll-Makó 35-29 (16-14)

kaloz174
Dehogy!😊
Pálinger! <#nyes><#vigyor2>

KIRÁLY, KIRÁLY, KIRÁLY 😊))))))))))))))))))

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Táncos ETO
Helyette néhány antiPálingeres Sztanki parádéi után Pálingert 'éltette'.. Viszont Boki nagy tapsot kapott, még külön a meccs után a BKU-tól is!! Ha így tudna játszani, lenne egy jó alapozása, én marasztalnám. Fantasztzikus volt tegnap, egy hibája volt csak (eladott egy lasztit), de 20 perc alatt olyat mûvelt, amit tényleg csak a legnagyobbak tudnak.

hát hogy Ágainak is igaza legyen 😉

Táncos ETO
Túlzásokba azért nem estek.. 😉 De tényleg úgy volt, ahogy Hege írta. Volt 2 olyan passza, hogy nem hittem a szememnek. Nekem a 3. gólja tetszett a legjobban. Szép volt Boki!

és skandáltátok a nevét kórusban? ;DDDDD

Hege eto
A 2 félidõ derekán állt be. Tényleg nagyon jól játszott. "Szeme" volt a labdáinak. Nem is a lövésektõl volt szép a játéka, hanem a passzaitól.
Ami jó az jó.

Hege eto
A 2 félidõ derekán állt be. Tényleg nagyon jól játszott. "Szeme" volt a labdáinak. Nem is a lövésektõl volt szép a játéka, hanem a passzaitól.
Ami jó az jó.

Táncos ETO
Igen, én voltam az a bátor, aki felvetette ezt a szabaddobás dolgot. csak mert úgy érzem Mörtelt és Mikát igazságtalanul bántották.. Mondjuk ma már árnyaltabban fogalmaznak, most már a lövés ereje a különbség.. 😄DD Mindenesetre Tóth nem adta oda udvariasan a labdát az ETO-nak, mint azt sokan prognosztizálták korábban..

Isthy
Mire beírtam, láttam, hogy megelõztél ;-))) Közben telefonáltam és így 10 percig tartott a beírás

Egyelõre nem tudok róla, hogy felvették volna és majd fenn lesz-e a neten. De sztem ebben Gábor lehet majd a segítségedre, õk szoktak meccseket felrakni.

DUNAFERR FOREVER!!!

én elõbb írtam le 😄DDDDD

----
most kelljek fel hajnalban egy ETO-FRadi miatt? 😉
Vki nem rögzítette, és rakta fel netre?

Isthy
Közben láttam, hogy változás van. Az eredeti mûsorban úgy volt írva, hogy ma is lesz.

DUNAFERR FOREVER!!!