Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VMan
Mse jössz ma vagy vasárnap?
tudsz kölcsönadni SD memóriakártyát?
vasárnap délutánra kellene, mert hazafelé megállunk a Goldberger-Gyõr II meccsen is terv szerint <#alien>

HAJRÁ MAGYAROK! :]

kaloz174
köszi!😊

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Az egyik kapus Kiss Éva (ifi játékos), a másik meg Vorozsova lenne, de még nem tudjuk, hogy itt marad-e vagy haza megy.
Isthy
Nicsak ki beszél? <#wink>

Üdv nálunk! <#wave>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Az interjúban a következõt mondja Kati: "Gyõzni akarok, de nem tekintem visszavágónak a válogatót."

A cikk címét pedig ugye mindenki látja...

Hányni tudnék az ilyenektõl és most finoman fogalmaztam... <#gun><#levele>

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Szia Csucsu!<#wave>
Ki lehet így Triffa mellett a másik kapus?

Király Annamari Derecskére igazolt (Szász Mária helyére). Loki a Kempa helyett Puma felszerelésben fog szerepelni a következõ szezonban.
P e p p e
Hát igen...Kékeséknek megint sikerült totál elfújni a meccset.
Döntetlen lett volna a vége, de hát azt ugye nem hagyhatták, mert már egy 7-es párbajt megnyertünk..<#falbav>

DUNAÚJVÁROS MINDÖRÖKKÉ!

Isthy
Én is, csak én a Kiskunhalas jövõjével kapcsolatban...

Idõvel majd átmentek optimistábbakba <#ravasz1><#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Azért én gratulálok a fiúknak! <#taps>

Nem biztos, hogy bizonyos körök azt akarták, hogy sikerüljön.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Vigyázat! Az érzésekkel kapcsolatos csalódások néha nagyon megviselik az embert <#vigyor><#vigyor2>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Jokka biztos szívesen használta volna, hiszen lassan már tiszteletbeli ETO törzsszurkoló is lesz belõle :-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Sokat senki sem láthatta a sajnálatos sérülése miatt. Így elég érdekesnek találom a "klasszissal jobb kapus" kitételedet, noha tudom, hogy gyõri szurkoló vagy ;-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Sztem meg pontosan jól kiegészítették volna egymást Paulával. De ez már a múlt.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Akkor itt egy kis olvasnivaló neked, április 24-tõl olvasd a cikkeket

Natasa sztori

DUNAFERR FOREVER!!!

Táncos ETO
Nemrég váltott edzõt, de a valós okokat nem igazán lehet tudni..

Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig

Breki33
Nemis tudtam, hogy Janics Natasa már máshol edz.
Breki33
Egy kis off:

Kovács Katalin: Legyõzöm Natasát!
2007-05-10

Szolnok - Minden idõk legizgalmasabb kajakpárbaját láthatják, akik szombat délután megnézik a válogatót a Szegedi Olimpiai Központban. Az utóbbi idõk legeredményesebb, ám már külön vizeken lapátoló olimpiai bajnok sportpárosa Kovács Katalin (31) és Janics Natasa (24) ugyanis egymás ellen küzd 500 méteren
Breki33
Zsiga Gyula interjú:

nemzeti sport

A SZAKEMBER CÉLJA AZ, HOGY VEZETÉSÉVEL A FERENCVÁROS ITTHON ÉS A NEMZETKÖZI PORONDON IS SIKERES LEGYEN

Ez igazi kihívás lesz

A kézilabdaedzõ sajnálja, hogy el kell hagynia Kiskunhalast, de alig várja, hogy munkába álljon a Népligetben
Õrségváltás lesz az évad végén az FTC nõi kézilabdacsapatának élén: Németh András 15 évi edzõsködés után elköszön, s a Hypóba távozik, míg Zsiga Gyula, aki négy évet töltött Kiskunhalason, a Népligetben, a Budapest Bank-FTC-nél folytatja szakvezetõi karrierjét.

Az évad végén távozik Kiskunhalasról, és Németh András utódja lesz a Fradinál. Lehet, hogy a családja a legboldogabb pályája újabb fordulata miatt?

Az biztos, hogy nem szomorú sem a feleségem, sem a két fiam – mondta Zsiga Gyula. – A nyár közepétõl újra Budapesten, vagyis itthon dolgozhatom, s ezért sokkal több idõt tölhetek azokkal, akiket a világon a legjobban szeretek.

Kézilabdameccseken is többször látjuk a feleségét és a két fiát.

Õk is szeretik a sportot. Fiaim közül a tizenhét éves Bálint triatlonozik, a tizennégy esztendõs Dénes pedig a Honvédban kézilabdázik.

Szomorkodhatnak viszont a halasiak…

Remélem, a jó emlékeik között õriznek meg, mert én nagyszerûen éreztem magam Kiskunhalason. Ezért is dolgoztam ott négy évig.

Mi volt a legszebb élménye a kiskunhalasi együttessel?

Büszke vagyok rá, hogy irányításommal látványosan fejlõdött a csapat, és a lehetõségeihez képest nagyszerû eredményeket ért el a bajnokságban, valamint kilépett az európai kupaporondra is.

Akkor miért hagyja el a klubot?

Már hetekkel ezelõtt megkezdtem a tárgyalásokat Maglódi Lajossal, az FTC ügyvezetõ igazgatójával, ám addig nem mondtam igen, amíg láttam némi esélyt Halason a munkám sikeres folytatására. Mivel az alföldi együttes fõtámogatója, Sipos János hirtelen meghalt, gyökeresen megváltoztak a körülmények, roppant nehéz helyzetbe került a klub. Megválasztottak megbízott elnöknek, s igyekeztem mindent megtenni a csapat jövõjéért, de nem láttam annyi lehetõséget elképzeléseim megvalósítására, mint amennyit szerettem volna.

Mit gondol, hogyan alakul a Kiskunhalas jövõje?

Nagyon remélem, és magam is azon fáradozom, hogy a lányok a következõ évadban is az NB I-ben indulhassanak.

Új feladata mellett a nõi válogatott másodedzõi teendõit is ellátja?

Még nem hallottam más elképzelést a szövetség vezetõitõl.

Hogyan került szóba szerzõdtetése a Fradinál?

Amikor barátom és kollégám, Németh András a Fradiban bejelentette, hogy a jövõben a Hypo edzõje lesz, egyúttal engem ajánlott utódjának. Maglódi Lajos megkeresett, és a tárgyalások hosszú heteken át folytak.

Miben nem tudtak megállapodni?

Nem volt sok vitatott kérdés, ám én reménykedtem, hogy Halason folytathatom az elkezdett munkát. Sajnos nem így alakult, mert a továbbiakban az együttes aligha tud versenyezni a hazai nagy klubokkal. Ugyanakkor nem tagadom, immár nagyon érdekel az új feladat, a nagy kihívás is. Persze Halason az évad végéig százszázalékosan elvégzem minden teendõmet.

Mit vár öntõl a Fradi?

Mivel hároméves megállapodás aláírása elõtt állunk, úgy érzem, a vezetõk és a szponzorok komolyan számítanak a munkámra, elfogadják az elképzeléseimet, jónak tartják a csapatépítési terveimet. Az elsõ évadban a keret megszilárdítása lesz a legfõbb feladatunk, s a biztos alapokra lehet majd építkezni. A lényeg, hogy az élvonalban maradjon, s hírnevéhez méltóan szerepeljen az FTC a nemzetközi és a hazai küzdelmekben is.

Mit vár ön az FTC-tõl?

Remélem, s erre ígéretek is vannak, hogy a csapat mecénásai továbbra is támogatják a Fradit. A játékoskeret változik, a távozók helyére más magyar klubokból szeretnénk tehetségeket igazolni. Én is szeretnék szakmailag elõrébb lépni, ezért is fogadtam el az ajánlatot.

Elképzelhetõ, hogy a Fradival ugyanolyan káprázatos eredményeket ér el, mint a kilencvenes évek végén a Dunaújvárossal?

Nõi Bajnokok Ligáját, Szuperkupát és EHF-kupát, valamint bajnokságot és Magyar Kupát nyertünk nyolc és kilenc évvel ezelõtt a Dunaferr-rel. Ezt a sorozatot nehéz lesz megismételni, de mindent megteszünk, hogy a Fradi-tábornak sok-sok örömet szerezzünk.

ÉRKEZÕK

ILYÉS ANNAMÁRIA (Kiskunhalas) – a balátlövõ poszton Tóth Tímea pótlása óriási kihívás lenne a számára, de képes megfelelni a kívánalmaknak

KOCSIS ÁGNES (Kiskunhalas) – a vékony alkatú irányító vetélytársa lehet az utóbbi hónapokban roppant sokat fejlõdõ Szucsánszki Zitának

KOVACSICZ MÓNIKA (Gyõr) – ha olykor hullámzó teljesítménye egyenletessé válik, pótolhatja a jobbszélsõ helyén Katerina Mravikovát

JUHÁSZ GABRIELLA (Gyõr) – a válogatottban is bemutatkozott balszélsõként, jó a lövõtechnikája, gyorsaságával kiemelkedik a mezõnybõl

TÁVOZÓK

TÓTH TÍMEA (Hypo, osztrák) – nemzetközi klasszis a balátlövõ poszton, évekig vezéregyénisége volt a csapatnak, nehéz lesz pótolni

KIRSNER ERIKA (Hypo, osztrák) – rutinos balszélsõ, rettentõen gyors, fantasztikus küzdõ, a csapat lelke, motorja

KATERINA MRAVIKOVÁ (Gyõr) – fürge, okos, színes lövõskálájú jobbszélsõ, nem lesz könnyû a pótlása az FTC-ben
Táncos ETO
Egyelõre szkeptikusak vagyunk..

VMan

HAJRÁ MAGYAROK! :]

kaloz174
Majdnem sikerült a meglepetés! Azért ez sem kis dolog!
Szép volt fiúk! <#taps><#worship><#taps>

(Igaz, ilyenkor kezd dolgozni az emberben az örök elégedetlen: miért nem sikerült, ha ilyen kevés hiányzott?😊

28-26 a vége :-((
28-26
59. perc 27-26 szegednek
Csaszi és Törõ 9 gólosak
kaloz174
Hajrá!😊

kaloz174
Érdekesen mûködik a kézilabda.info:
Ezt írtam be, alig pár órája:

"1. kaloz174 | 2007. május 9. 01:00
A hozzászólás moderálás alatt áll.

Lehet, hogy Gin BL-döntõt érhet az ETO-nak. De a játékosállomány, a csapatszerkezet átalakulása, ha a hírek igazak, pont az ellenkezõjét jelentheti.
Bár lehet, hogy a hírek nem igazak."

Már eleve fenntartásaim vannak az ilyen jellegû moderálással kapcsolatban. De ha még nem is történik meg ennyi idõn keresztül, akkor miért lehet - elvileg - hozzászólni vajon? A cikk már rég elveszti az aktualitását, mire megjelenne a reakció.
Vagy talán csúnyát írtam?😊) (Egyébként Farkas Ági írására reagáltam - volna.)
Így nem fog beindulni igazán ez az új oldal.

44. perc 18-18
kaloz174
Köszi!

<#szomoru1>

Félidõben 14-11 a Szegednek, Kukucskát pirossal kiállították
Élõben SEHOL, de majd este 9tõl valamelyik szegedi tv-n online felvételrõl láthatod....
Tudja valaki, hogy a Pick-Dunaferr meccset lehet valahol nézni (tv, internet) ?
ja, vagy egy másik hazai játékossal tárgyalt Lovi, aki a vendégeknek tényleg az ellenfél volt 😉)))))

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Táncos ETO
Vagy pedig Vanyussal jött tárgyalni Lovi, s közben megnézte a fiúk meccsét.. <#beka3> <#nyes>

igen, erre vonatkozott a zárójel 😊)

miben nem voltam jó jós?

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

akkor lehet a Jani eligazolt vhova, vagy nem naprakészek az információim? 😊))))

Táncos ETO
Csak megerõsíteni tudlak Hege: nem a Dunaferrõl van szó! 😊)))

Breki33
Origo:

"Zsiga Gyula, az eddigi vezetõedzõ elhagyja a Kiskunhalast, és elfogadta a Budapest Bank-FTC nõikézilabda-csapatának hároméves ajánlatát. A szerzõdést még ezen a héten aláírják.

Zsiga a mostani szezon végéig a vezetõedzõje és megbízott elnöke a kiskunhalasi klubnak. A fõvárosi egyesületnél barátját - egyben a válogatottnál munkatársát -, Németh Andrást váltja, aki a következõ idénytõl a nyolcszoros BEK-, illetve BL-gyõztes osztrák Hypo Niederösterreichnél dolgozik majd.

A mesteredzõi címmel büszkélkedõ Zsiga Gyula eddig fõleg a Dunaferr együttesével ért el szép sikereket: 1998-ban bajnoki elsõség, Magyar Kupa- és EHF-kupa-diadal, 1999-ben pedig bajnokság, Magyar Kupa-, BL- és Szuperkupa-gyõzelem került a dicsõséglajstromba.

"Fájó szívvel hagyom ott a Kiskunhalast, mert nem sikerült maximálisan teljesíteni azt, amit korábban elterveztünk" - mondta Zsiga. "A Ferencváros nagy kihívás. Tudni kell, hogy három meghatározó játékos biztosan távozik a csapattól, õket nagyon nehéz lesz pótolni. Ennek tükrében az elsõ év egyfajta stabilizáció lenne. Kérdés, a közeg mennyire fogadja el, hogy eleinte nem lesz elõrelépés. Azt majd csak a második évtõl tervezhetjük. Akkorra a Ferencvárosnak ismét magyar topcsapatnak kell lennie, amely nemzetközi porondon is képes szép siker elérésére."
Hege eto
Nem a Dferr volt azt tudom, Táncos segíts!😊))))))))

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

kaloz174
Sajnos, úgy tûnik, 1 dologban nem voltál jó jós. <#schmoll2>
Egyébként Guiu szerzõdésénél egyéb szempontok is voltak, nem csak a pénz.

😉
egyébként kíváncsi vagyok a Vasasnál milyen csapat lesz jövõre, több távozót hallani -Tomori, Triffát biztosra, ésatöbbi 😉, meghatározó játékosok hagyják el a klubbot, érdekes hogy Guiu a Dferr helyett mégis õket választotta...(látszik nagy a Gyõr-Dunaferr barátság 😄DD )

Egyelõre a Cori igazolásairól hallani a legkevesebbet, illetve remélem Újvárosba is tervezik még legalább 1 lövõ igazolását -akirõl mégcsak "keveset" hallani...

szép kis játékos, edzõ mozgás volt/lesz itt 😊 azért mindenesetre "látnoki képességeimnek" örülök, NA+játékosok Hypo, Zs.GY NA helyére 😉))

piros-fehér volt az ellenfél? 😉)))))

Akkor Fradistaként azt mondom,hogy mindkét kapus nagyon jó.
(Nem szeretném lerombolni az épülõ ETO-Dunaferr barátságot <#bee1>)
Breki33
Magyarország ötödik a kézilabda-örökranglistán
május 8. kedd 20:12

Magyarország az elõkelõ ötödik helyen áll a Nemzetközi Kézilabda Szövetség (IHF) által készített, az összes eddigi férfi és nõi felnõtt, junior, ifjúsági és strandkézilabda-világbajnokságon, valamint az olimpiákon elért eredmények alapján a nemzetek örökranglistáján.
A magyar szövetség (MKSZ) arról is tájékoztatta az MTI-t, hogy Rudas Esztert, az MKSZ nemzetközi titkárát és a Nemzeti Sportszövetség Ifjúsági Kollégiumának elnökét, a Helsinkiben megrendezett közgyûlésen újabb két évre beválasztották az ENGSO (Európai Nem-Kormányzati Sport Szervezet) ifjúsági bizottságába.

Az örökranglista:
1. Németország (NSZK és NDK is) 1197 pont
2. Oroszország (Szovjetunió is) 968
3. Dánia 779
4. Szerbia (Szerbia és Montenegró, valamint Jugoszlávia is) 745
5. MAGYARORSZÁG 691
6. Svédország és Románia 614-614
8. Franciaország 460
9. Dél-Korea 439
10. Spanyolország 437
Táncos ETO
Nem, dehogy! Csak úgy érzem, hogy a társaságban valami elfojtott, lappangó ETO-imádat van, ezt próbáltam a felszínre segíteni a magam szerény eszközeivel.. <#vigyor2> Úgyhogy mindenki: HAJRÁ ETO!

Breki33
<#beka3>

Na akkor a Dunaferr -nek és a Fradinak is eltaláltam ki lesz az edzõje :-)

Legközelebb a gyõr jön
kaloz174
Szerintem Te már biztosan ittál valamit, ha ilyet kérsz tõlem.<#gun><#wink>

Táncos ETO
Szerintem, hogy közös nevezõre jussunk mindannyian és ma is boldogon hajtsuk álomra fejünket, kiáltsuk együtt: CSAK AZ ETO! <#taps>

kaloz174
"Legyen úgy..."! <#wink>
(Most úgysincs kedvem érvelni, inkább jöhetne egy "a menü", bocs' Breki! Bodza, de nem akármilyen.😊)

Hege eto
Mindketten elfogultak vagyunk, ezt a vitát mi nem dönthetjük el. Bízzuk a Fradistákra😊)))))))))

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!