Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Isthy
Nem semmi amit Hammerseng csinál az elsõ félidõ utolsó 5 perce óta. Az azóta eltelt idõben 9 gólt szerzett és cipeli a hátán az Ikastot.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Sajnos ezt a DR1 nevû dán tv-t nem lehet behozni sehogy sem, hiába rejtõzködöm stb. A dánok maguknak tartják fenn a netes közvetítés nézhetõségének jogát. Sajnos valszeg ugyanígy fogunk járni a BL döntõkkel is, ugyanis azokat is ez a csatorna fogja közvetíteni :-(((

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
A félidõben: Ikast-Zvezda 15-13

A félidõ végét megnyomta az Ikast és 12-13-ról fordítottak 15-13-ra Hammerseng vezérletével.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Igen. Feltétlenül szeretnék!😊

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

SomogyiG
Köszi! 😞

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Isthy
Köszi a beszámolót! Vasárnap jössz?

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Sajnos élõben nem adják sehol neten legjobb tudomásom szerint, csak az eredménykövetést figyelem a tv2.dk-n.

DUNAFERR FOREVER!!!

SomogyiG
Hol nézed?

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Isthy
Sztem simán ki fognak kapni. Bár nekünk jól jönne egy esetleges pontrablásuk, de erre minimális esélyt sem látok. Idegenben nem fognak meglepetést okozni.

Közben megkezdõdött az Ikast-Zvezda EHF döntõ elsõ meccse.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Igen, tényleg nem semmi meccsre van kilátás. Meg kell nyernünk nincs mese. Persze utána majd kapunk szebbnél szebbeket szokás szerint (pentelei mészárosok, streetfighterek, csaló bírók stb.), de ez legyen ezesetben a legnagyobb bajunk ;-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Nincs mit. <#schmoll2>
Pedig én még azt is kockáztattam, hogy tapsoltam ETO-s góloknak.😊 Cori drukkerek között.😊 Igaz, pl BB góljaninak is, akit nagyon kedvelek, meg kicsit földim is.😊

Isthy
Sztem komolyan gondolta, mert viccnek tényleg durva lenne ;-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

Táncos ETO
Köszi Kalóz.. 😞(

Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig

kaloz174
Sziasztok!
Írtam gyorsan nektek egy kis beszámolót a mai meccsrõl. Nem olvastam semmit elõtte, hogy ne befolyásoljanak más vélemények.😊

Íme:

Az ETO szempontjából nagyon jól indult a találkozó. Magabiztosan vezetést szereztek. Ez csak 5-5 ig tartott, ha jól emlélszem, mert onnan mintha elkönyvelték volna a biztos gyõzelmet, leeresztett az egész csapat.
Már itt szükség lett volna egy határozott edzõi közbelépésre, ami elmaradt. Feltûnõ volt, hogy milyen nyögvenyelõs az összjáték a csapattagok között, rendre követték egymást a térdhez, bokához dobott passzok.

A Cornexi viszont megérezte az esélyt. Egyre-másra eredményesek voltak, persze kellett ehhez az ETO nagyon harmatos védõmunkája, amivel nehéz helyzetbe hozták kapusaikat, akik el is bizonytalanodtak, hiába cserélte szinte 5-10 percenként õket Róth K.
Raádásul Görbe kihagyott 2 hetest is. Késõbb Boki dobta õket, kettõt sikerrel, a harmadikat kapufára. Aztán Temes Berni kapott bizamat e téren, amit meg is hálált. Feltûnõ volt, hogy nem keveset hozták helyzetbe a beállósokat. Boki kezdett, de hamar elfogyott iránta a türelem, így azok a labdák sem érkeztek már, amiben õ olyan jó mostanában. Bár az is igaz, hogy gólpassznak látszó átadásait többször kihagyta a ziccerbe kerülõ csapattárs. Feltûnõ volt Bradeanu gyenge játéka, szinte veszélytelen, erõtlen lövései. De iránta töretlen volt az edzõi bizalom, pedig akkor kellett volna vagy Gorgirlát, vagy Temes Bernit behozni helyette.

A Cornexi sokkal pörgõsebb, frissebb csapat benyomását keltette. A Cori kapusai is jók voltak ma, BB nem adott esélyt az ETO kapusainak. Az esélytelenek nyugalmával lõttek elképesztõ gólokat. Ha az ETo feljött volna, mindjárt kapott egy újabb potyát.
A gyõriek nagyon formán kívül voltak ma. Talán Vérten Orsit és Temes Bernit tudnám dícsérni. A többiek, sajnos Görbe is, tudásuk alatt játszottak, de ez elmondható a mesterrõl is, aki ma képtelen volt megtalálni a csapatát, ami feltûnõ volt, gyorsan lekapta a szerinte hibázó játékosokat, de ebben sem volt következetes, mert volt, aki töretlenül, de érdemtelenül bírta bizalmát.

Gratulálok a Cornexinek. Nagyon jó napot fogtak ki, annak ellenére, hogy Zia pl. nem is volt túl nagy formában.
Az ETO-nak nagyon össze kell kapnia magát, nagyon megnehezítették saját dolgukat.

SomogyiG
Ejnye! Mit nem tételezel fel rólunk! Mi nem vagyunk vámpírok! 😊

kíváncsi vagyok ezekután mit nyújt a Cori a Népligetben 😊))

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Táncos ETO
Remélem ti is vért isztok, nemcsak a Fradi és a Cori..
A gyõri lányok viszont asszem kézilabda ellen szedhettek valamit a héten.. 😞((

SomogyiG
Nem, nincs Róth Kálmánnal baj, csak mindenkinek be kéne látni, hogy mindenhez Õ sem ért. Kevés olyan edzõ van, aki egyben jó pszihológus is! Ezt kéne megoldani, hogy egy megfelelõ szakember vegye kézbe a csapatot. Olyan, aki meg tudja értetni a lányokkal, hogy csak jó és nagyon jó ellenfelek vannak, tehát mindig teljes erõbedobással kell küzdeni, legfeljebb a végén lehet lazítani, ha már biztos a siker.
Néha az az érzésem, mintha úgy lakott volna jól a csapat, hogy az igazi sikert még nem is kóstolta!

hát ha azt szeretnétek h. gyõzzünk mi vasárnap, akkor meg van rá az esélyünk... bár Gyõrben azért nehéz lesz nyerni, fõleg Reni nélkül, de nagyon szépek a kilátások 😉)))
jókis csata lesz vasárnap!!! húúú, de várom 😄

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Táncos ETO
Viccnek is rossz! 😉)

Minden meccset meg kell nyerni és bajnok a kohász :-)))
Isthy
Szerintem nem biztos, hogy csak vele. Azért akik a pályán vannak õk is tesznek az ilyen vereségekért. Már nincsenek BL meccsek, nincsenek sérültjeitek és mégis ennyire döcög a szekér.

DUNAFERR FOREVER!!!

Táncos ETO
Nem értem, egyszerûen nem értem.. Kezdem most már én is azt gondolni, hogy lehet Róth Kálmánnal van a baj..

Isthy
Az utolsó smiley nekünk szól? ;-)

Valami nagyon nincs rendben ott nálatok. Ennyit bukdácsolni egy ilyen kerettel rendelkezõ csapatnak...

DUNAFERR FOREVER!!!

Táncos ETO
<#boxer><#violent><#levele><#falbav><#help>

Isthy
Kiskunhalas-DVSC 22-28 (10-14)

Ezzel a Loki 5. helye szinte borítékolható.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Végül 31-26-ra nyert a Cornexi, gratulálok nekik!

Úgy fest az utóbbi idõben rajtunk kívûl senki nem tudott nyerni Fehérváron. Piszok izgalmas ez az idei rájátszás!

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Az biztos, hogy így sokkal nagyobb jelentõsége lesz mindkét csapat részére a vasárnapi meccsnek. Hihetetlen csata várható, meg kell nyernünk és akkor még valóban szinte bármiben reménykedhetünk.

HAJRÁ KOHÁSZ!!!

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Az idegenbeli meccs volt, Újvárosban még nem bizonyítottál ;-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

mi is reménykedhetünk sok mindenben, ez erõt kellene adjon, szvsz....

igen, de mivel nem megyek meccsre vasárnap, így gyõzünk a Fradi ellen 😊 (bár ez megtört a fehérvári meccsen)

jaja, jól emléxel 😄

Isthy
No igen, de minden dolognak két oldala van. Ezzel nyakunkra hozták a Corit, aki ismét reménykedhet az éremben.

"én pesszimista állat"

Ha jól emlékszem -8-at tippeltél, lehet csak az elõjelet rontottad el? <#ravasz1><#vigyor>

DUNAFERR FOREVER!!!

Hmmmm, akár az újvárosiak is 😄DD

ezt nem gondoltam volna a gyõri Corit látva....nem semmi 😊))

Isthy
45. perc: 25-18

Úgy tûnik kezd elúszni az ETO hajója és a Fradisták kezdhetnek reménykedni.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
40. perc: 21-17

Egyelõre nem kap lábra az ETO, még van 20 percük. Kérdés bírja-e végig a Cornexi.

DUNAFERR FOREVER!!!

ááá, Pécsett vagyok 😊 de lehet holnap kárpótlom magam egy PVSK-Sopron meccsel, bajnokavatással 😉)) ez lesz az elsõ, és a május 26. pedig a második bajnokavatás ;DDDD

hajrá Cori 😊 (bár ugyanazt érzem mint a Gyõr-FRadi meccsel kapcsolatban, de most NE legyen igazam)

Táncos ETO
<#falbav>

Isthy
Azt hiszem a másik zöld-fehér csapat hívei, most nem kicsit izgulnak! <#ravasz1>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
A félidõben: 18-13 a Corinak

Úgy tûnik RK-nak megint lesz dolga bõven a szünetben, csakúgy, mint legutóbb a Fradi ellen.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Nocsak...

20. perc: Cori-ETO 12-9

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Az elsõ 10 perc után: Cori-ETO 5-5

DUNAFERR FOREVER!!!

Táncos ETO
Nekem is van 16-os, csak nem SD, hanem MS. 😉

Isthy
Hogyhogy te nem vagy Fehérváron?

A múltkori meccsen Bölcs jóvoltából fotosztárok lettünk ;-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

nem megyek, szerintem a köv. meccsem a Dunaferr-Cori lesz 😊

Isthy
Látom te a kisebb méretekért rajongsz. Van ám 16 MB-os SD kártyám is :-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Akkor vasárnap viszem és a meccs után odaadom.

DUNAFERR FOREVER!!!

VMan
kisebb nincs? <#vigyor1>
na irány Fvár 😊

HAJRÁ MAGYAROK! :]

Táncos ETO
Nekem meg van egy 64 MB-os pendrive-om, nem veszi meg valamelyikõtök?! <#nyes><#eljen><#vigyor5>

VMan
az egy gigás király lenne <#wow1><#worship>

HAJRÁ MAGYAROK! :]

Isthy
Bár nem Mse vagyok (mindkettõnk szerencséjére<#vigyor>), de vasárnap tudnék neked kölcsönözni a meccs után. Van egy 256 MB-os és egy 1 GB-os, amit esetleg nélkülözni tudok. Melyik lenne jobb?

DUNAFERR FOREVER!!!