Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DUNAFERR FOREVER!!!
Sárgul minden ami zöld.
Pusztul minden ami él.
Lehet hogy rosszkor születtél"
Ez csak úgy eszembe jutott.
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
tudom, h. van aki megpróbál mindent, de ennyi jön össze, nyilván nem azokról van szó, de ezt te is nagyon jól tudod 😊
egy kép :S
Slagelse elleni BL elõdöntõ-ahol még voltak drukkerek 😞
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Itt tartunk most, köszönhetõen a közelmúlt és néhány régebbi esemény következményeként. Sajnos ezt is sikerült megélnem...
DUNAFERR FOREVER!!!
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Szerintem ezer meg egy másik módja is lenne ennek, ami még eredményt is hozhatna csak tovább kéne próbálkozni, nem megállni az "én megpróbáltam, de ..." szövegnél.
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
más kérdés, hogy ha nincs kereslet, akkor olyan is a kínálat...ha azt látják, hogy az emberek eltûnnek a kapu mögül, akkor még annyit sem fognak tenni mint eddig...
A vezetõi szinten párhuzamot vonnék valamennyi magyar csapatnál: amatõr módon zajlik. A kommunikáció abszolút hiányzik, nálunk szarnak a szurkolókra, Gyõrben szarnak a szurkolókra, ésígytovább. Pedig vajon azok az emberek kiért és miért végzik a munkájukat? Miért járnak be dolgozni? Mit hisznek, mitõl fog jobban menni a klubnak? Mitõl lesz több pénz, jobb játék? A szurkolóktól. Õk veszik meg a jegyet, õk veszik meg a mezt, õk csábítják a szponzorokat...
Mi ez a helyzet is Gyõrben? Bemutatnak a szurkolóknak? Szarba se veszik õket? Hát õk a piac keresleti oldala nemde? A bolttulaj is elhajtana, mint vásárlót, mert nem tetszel neki? Egy profi klub ezt rég nagyon komoly kommunikációval elintézte volna. Szurkolói ankét, megbeszélések a szurkolókkal, kompromisszum kötése.
Nálunk is mit sem törõdnek vele, hogy egyre csökken a nézettség, a szurkolásról nem is beszélve. 0 lépés nem történik arra vonatkozóan, hogy érdemben a tudtunkra hozzák, hogy milyen munka folyik, mik a tervek, határidõk, elõirányzatok. Egyre csökken a szurkolók türelme, érdelõdése, pedig kinek az érdeke ezt fenttartani?
Ahogy a Fradinál is kipattant NA és a többiek távozása, elég magyaros volt. Mondjuk ott legalább idejében észbe kapott a vezetés.
Apropó: jövõre erõsebbek lesznek, mint idén!
Szánalmas dolgok ezek és nagyon sajnálom a Csapatot, hogy ez jutott neki. Kérdés, mi lesz jövõre?! Szerintem még ennyi sem...
A lényeg, van szép drapi.....
Mivel épp most szenvedek az adózós dolgokkal, gondoltam felhívom a társaág figyelmét erre. Amilyen sötét jövõt látunk egyenlõre a sportágunknak, azt hiszem nem árthat, ha körötökben egy kis reklámot csinálok ennek.
Érdekes módon a szurkolótáborok mind jobboldaliak, és jelen helyzetben sokaknak nem tetszik mikor sokan egyhelyen egyforma elveket vallanak ellenük. Azért ez is benne van ám.
Ráadásul az emberekbe bele van verve és nevelve az,hogy csak a siker,csak a gyõzelem,csak a pénz.És mivel a csarnokokban,stadionokban nem mindig jöhet össze a gyõzelem,a siker,a csillogás,így ezeken az "eszméken" szocializálódott emberek vagy nem is járnak meccsre,vagy csak a szebb napokon szurkolók,a rosszabbakon anyázók.
"Lovász 1, Borbás 2 , Laluska 1, Gáspár, Ferling 3, Nagy I. 1, Mörtel 5, Õri 6 , Pigniczki 4, Balogh, Kovács A., Vincze 2."
Mostanában nem ehhez szoktunk sem pl. Detti, sem pl. Lovi esetében.😞 Mörtel Reni legalább a 2. félidõben jól teljesített.
Sajnos, az elsõ félidõben annyi elõnyt adtunk az ellenfélnek, amit a másodikban, bármennyire nagyot küzdött a csapat - mert nem adták fel, amit én nagyon becsültem - nem sikerült behozni.
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
A kapu mögötti dolgokhoz nem tudok hozzászólni, de azt tudom, hogy minden tábor errõl panaszkodik(érdektelenség, kis létszám, nulla hang ha nem vezet 3mal a csapat stb.)
Egy Fradista barátom mondta: "Utolsó mohikánok vagyunk"
Ja valahogy úgy😞(((((((((
Lada-Slagelse 29-29 (15-16)
A Slagelse megérezte Lungu hiányát, ráadásul Szvaics is megsérült a 2. félidõ elején. Leganger parádés védéseire nagy szükségük volt a dánoknak, mert most nem muzsikált úgy a csapat, mint az utóbbi idõben. Az oroszok megkapták a hazai pályát rendesen, nem lehet szavuk sem. De azért a dánok bizonyították most is, hogy milyen jó csapatot alkotnak. Ezen körülmények ellenére is döntetlent értek el idegenben úgy, hogy a végén 5 mp-cel a vége elõtt az oroszoknak kellett egyenlíteni.
DUNAFERR FOREVER!!!
A védekezésünk pedig ismét középen "domborított". Úgy lövöldöztek el a fal felett illetve közöttük, ahogy akartak. Lassúak és körülményesek voltunk, sáncról ismét mintha nem is hallottunk volna. Borzasztó volt nézni a szenvedést a pályán. Paula sajnálatos sérülése sem jött jól, de úgy tûnik nincs komoly baj.
A 2. félidõben azután már kezdtünk magunkra találni és sokkal jobban ment mindkét fronton. Sajnos továbbra is baj volt a helyzetek értékesítésével, megint sok ziccer maradt ki, meg sokszor eszetlenül kezdtünk rphanni és technikai hibákat szült. De legalább a védekezésünket sikerült sokkal jobbá tenni. Nagyot küzdöttek a csajok, 25-26-nál még egy kis esélyt is láttam, de azután Lovi kiállításásval eldõlt a dolog, a Fradi behúzta a meccset.
A csapatból igazán nem is tudok kiemelni senkit, talán Mörtel, Piga és Irina az aki kicsit jobb volt a többieknél.
A Fradi más sebességgel játszott az elsõ félidõben, mi szinte lassított felvételnek tûntünk , különösen a védekezésünk közepe. A támadásainkat is sokkal könyebben hatástalanították, szinte levédekeztek minket, különösen az átlövések és a beállós poszton. Összességében megérdemelten nyerték a mérkõzést, nálunk csak a küzdeniakarás dícsérhetõ.
A játékvezetõkrõl nem írok semmit, legfeljebb annnyit, hogy elég silányul teljesítettek. A vereségünk nem rajtuk múlott, bár volt jónéhány "különös" ítéletük.
Számunkra maradt a bronzérem megnyerésének lehetõsége. HAJRÁ KOHÁSZ!!!
P.S: Amit pedig ma a kapu mögött tapasztaltam, az valószínûleg egy hosszú folyamat végét vetítette elõre.
DUNAFERR FOREVER!!!
Na ez ami sansztalan
A vezetõi szinten való megtisztuláshoz a szponzorok "szava" kell, ami egy bajnoki bukta után simán meglenne. Sõt ahogy a táblázatot nézzük még 1 bronzérem is benne van a pakliban😊))))))) Engem rohadtul nem zavarna, én még a lúzerkorszakban kezdtem és ahhoz vagyok szokva hogy "az utolsó lépcsõfok leszakad a lábunk alatt". Soha nem az eredményért csináltam. Érdekes módon a tábor "hangosabbik" fele is így van ezzel. A tegnapi meccsen -7nél CSAK az "ETO ellenségei" szurkoltak.
Nem akarom magunkat fényezni hiszen Isthy is nagy Gini fan, de mi oldalunk még tisztában van a köv. szavak tartalmával:
-becsület, hûség, igazmondás stb. Ezért vagyunk "nemkívánatosak", na ezt az örömöt nem fogjuk okozni😊)))))))))))))
(csak lazításként, gondoltam, elmondom nektek.😊)
RZS
Felhasználó
Kezdõ
Hozzászólás: 46
Válasz/Re:Vanyus Attila - 2007-05-12 06:52
Kedves Vanyus Úr!
Remélem azonnal kivizsgálja az egyesület, hogy kik voltak azok a vezetõk akik fehérváron bemutattak a szurkolóknak. Ha ez nem történik meg, és ez a két vezetõ nem kerül eltávolításra az egyesületbõl akkor sajnos az Ön lemondatását fogom a fõszponzoroknál kezdeményezni. Úgy gondolom szurkolók nélkül nincs csapat. Ha ezt Önök másként gondolják akkor nagy a baj.
Elég volt. Ennyi és ne tovább.
Hajrá ETOOOOOOOOOO!
Az ETO veztõségének az egyujjasai a szurkolói kritikákra, meg mindent elmond. Általában az reagál így, akit rajtakapnak. Mi persze megvártuk õket, és személyesen felkérdeztük, hogy volt a mutogatás? az elnök úrban nem volt annyi, hogy odajöjjön, igaz õ "csak" legyintett ránk. A szakosztálycezetõ úrnál meg tele lett a gatya, pedig testközelben voltak a kékek.......Hebegett habogott össze vissza, pedig csak egy ember akarta elszámoltatni, és Õ se valami, hú de agresszív.
Szal. itt valami bûzlik😞(((((
A bajnoki címrõl meg az a véleményem, ha a Fradi nyer holnap Újvárosban akkor a döntõtõl függetlenül: MI NEM ÉRDEMELJÜK MEG.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Viszont Szabinának mielõbbi gyógyulást kívánok!
(Mint tudjuk, a vállsérülések nem egyszerûek, nehezen gyógyulnak, sajnos.)
mikimano
Felhasználó
KezdõHozzászólás: 48
Prijon téged itt nemsokára nagyon nem fognak szeretni! Én már ilyeneket rég nem írok. Inkább sokadszor, behúzott nyakkal, megszégyenülve eljövök az ellenfél csarnokából. Amúgy elmondom, hogy ennek a "játéknak" mi a következménye. Szombat, vasárnap 2-2 edzés. Ettõl jobb lesz.Csak azt szeretném kérdezni, hogy hol a csapatunk? Ja és még egy gondolat. A mérkõzés végén elkeseredésünkben elkezdtünk Pálingerezni. /Õ majd biztosan megoldja/ Erre a velünk szemközti szektorban álló két vezetõ reakciója: egy ujjmutogatás /az a bizonyos ujj/, és egy nekünk háttal való röhej. No comment.
Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig
Nem hiszem, hogy eredményre vezet ez a nyilvános, vitatható stílusú bûnbak-keresés.
Egyébként meg innen tényleg--> Csak a Kohász!!<#eljen>#eljen>
Nem is foglalkozom ezzel többet, nem az én dolgom. Nekem sokkal fontosabb feladataim lesznek ezen a hétvégén! HAJRÁ KOHÁSZ!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Ebben a vereségben ma õ legalább annyira benne volt, mint a csapattagok.
Talán neki is szüksége lenne önkritikára, nem csak a lányoknak, akikrõl természetesen nem hiszem el, hogy ne bántaná õket a vereség. Nyilván van, aki könnyebben túlteszi magát rajta, de az nem azt jelenti, hogy nem érdekli.
Az egymásra mutogatás, a bûnbak keresés máshol(!) sem jött be, sokkal inkább a helyzet átgondolása, az összefogás.
(Pontosan Fehérváron volt nekünk is az elõzõ szezonban egy emlékezetes meccsünk. Nagyon kellett, gyõztünk is.😊)
DUNAFERR FOREVER!!!
HAJRÁ MAGYAROK! :]
„Nagyon szégyellem magam; hozzá kell tennem, hogy mindig csak én szégyellem magam, az a baj. A többiek a meccs végén beülnek az Audijukba, és hazamennek. Míg ez így zajlik és semmi eszközöm sincs ahhoz, hogy a csapatot normálisan megbüntessük, addig ez így is lesz. Nem biztos, hogy az a jó csapat, ahol sok jó játékos van. Az a jó csapat, ahol küzdenek a játékosok."
Ez a nyilatkozat ismét érdekes kérdéseket vet fel...
DUNAFERR FOREVER!!!
a Cornexi megint a szebbik arcát mutatta, azt hiszem a mai teljesítmény 60-70%-ával is elverték volna a múltheti Dunaferrt :|
a bírók érzésem szerint piszkosul az ETOnak fújtak, így nem lett meg a közte tíz, pedig 9nél támadhatott a Cori!
BB és Biga csodálatosat játszott, a többiek közül mindig volt valaki aki a hátára vette a csapatot egy rövidebb idõre. elõször Zia, aztán Fanni majd Krista. sajnos Szabina megsérült idén már nem játszhat 😞 komolyabbnak tûnõ vállsérülés, valami kisebb mértékû izomszakadást állapítottak meg ha jól hallottam.
HAJRÁ MAGYAROK! :]
DUNAFERR FOREVER!!!