Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Akkor + 1 kísérlet:
Felajánlotta lemondását a kajak-kenusok kapitánya
Nagy kárérte hogy ez van. Egy kicsit hasonlít az ETO ultrák kontra Pálinger ügyhöz.
Janics egy nehéz egyéniség és az EDZÕ "nevelni" akarja, minden erkölcs mellette áll, míg a vezetõ csak az eredménnyel törõdik és tojik magas ívben a "nevelési elvekre". A pillanatnyi cél érdekli.
Rövid távon a vezetõnek van igaza, hosszún pedig az EDZÕ-nek.
Arról hogy ez milyn példát állít a feltörekvõ ifjú nemzedék elé, jobb nem beszélni😞(((((((
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
60% focira és kézire is jár. a maradék 40% csak focira és csak kézire.
Néha vannak melegebb pillanatok (verbális erõszak a lelátón), de ez a velejárója. nem láttál még játékosokat vitatkozni a pályán?
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Fradista van,meg nem Fradista.
Én még soha nem éreztem semmi különleges érzést,amikor átsétáltam a Népligeten,hogy átérjek kézirõl focira.Nem fogott el féltávnál a széjjelveremmámaametrót,vagy a kitverjekpofánmaeste érzés.
Tehát nem tettél kölönbséget a sportágak között!
A másik: az idõpontra sajnos nem emléxem, de már nem az átkosban volt!
Az egyik fõvárosi hídon két FTC sportolót - kerékpárversenyzõt - vert agyba-fõbe kb. 50 bámészkodó szeme láttára 8-10 dózsás szurkoló, mert Fradi mezben mentek edzésre, nem sokkal az olimpia elõtt. Az indulási jogukat már megszerezték, mert kiharcolták az olimpiai kvótát, mégsem tudtak résztvenni a világversenyen, amire közel 4 évet készültek!
Tettes nincs, szemtanú nincs, a nyomozás lezárva!
Emlékezetbõl írtam, ezért pár apróbb tévedés lehet a történetben, de a lényege sajnos igaz!
Csoda, hogy azóta a Fradi szurkolói mégkevésbé szeretik a dózsásokat? Errõl az esetrõl mennyit hallottál/olvastál?
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
azt hittem van valami amirõl lemaradtam náluk
Ifi játékosok csak a 3. soproni meccsen kaptak sok lehetõséget, ahol Rátgéber esélytelennek érezte a meccset a 3. negyedtõl...amúgy van 6-7 felnõtt játékosuk, azzal nyomták végig az 5 meccset.
de egyébként ott is vannak furcsa belügyek, tartozások, keverések...szóval lehet jövõre már nem a bajnoki címért küzdenek, fõleg hogy Béres Timi is elhagyja a csapatot...
de szurkolásban õk a bajnokok 😊
Hajrá Pécs 😄
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
klikk
Nagyon pang az a fórum pedig egyik sikersportáguk.
Nõi kosárhoz
Tulajdonképpen mi történt Péccsel?
Halottam, hogy játékosok hagyták ott, gondok vannak, van amikor ifistákkal kell kiállniuk??
Nem vagyok képben ez ügyben teljsen.
- a Vasasról
- tovább gyûrûzik a Janics(-Kovács-Angyal-Rozsnyóiné) ügy
- bajnokot avattak a nõi-kosarasok
Az utolsóhoz azért annyit mindenképp hozzátennék, hogy ugyan csak Rónai Egonra hagyatkozhatok, de amilyen tisztességgel viseltettek egymás iránt az ellenfél szurkolói, az igazán példaértékû. Felállva tapsolták egymást és egymás csapatát, megadva evvel az ellenfélnek kijáró tiszteletet. Emlékszem, én valaha ezért is szerettem bele a nõi kézilabdába. Ez irányba kellene inkább visszatérni, mintsem a szégyenkezésre okot adó labdarúgásunk hasonló színvonalú "szurkolói" légkörét közelítsük!
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
-4hete ki kaphatta el a hazavonatozó fehérváriakat az Agárdi állomáson kispest meccs után?
-2000ben ki törte rá rendõri segédlettel az ETO szurkolóira Fehérváron a vendégszektort, ahol még kések is elõkerültek
-Mi volt nemrég Loki-Újpest meccs elõtt és után?
-A Kispest-Loki MK döntõ után kb 8 újpestit állítottak elõ, mert "ankétot" akartak az elvonuló debreceniekkel.
Stb.
Vicces hogy Gyõriként védem a Fradistákat, de ami nem igaz, az nem igaz
Ráadásul egyszer már vesztettetek Fehérváron, tehát a tanulópénz már megvolt.
Mosoni válasz | megnéz | könyvjelzõ 2007.05.15 20:37:00 (51475)
Bocs, hogy beleszólok. A MK döntõ elött összefutottam eme internetes újság egyik riporternõjével, aki világossá tette, bulvár híreket közölnek a kézilabda világából, és felettébb érdeklõdött nem -e lesz valami verekedés, vagy egyéb atrocitás a két szurkolótábor között. Na azóta nem érdekel ez a portál.
1.A románok buszát közterületen dobálták meg ismeretlenek.Van valami bizonyítékod,hogy Fradisták voltak,vagy csak Rtl klub szindrómában szenvedsz?
2.Nagyon elharapózott az az álláspont a különbözõ fórumokban,hogy mi kultúrálatlan,tapló parasztok vagyunk,és aki hozzánk jön,legyen játékos vagy szurkoló az életveszélyben van a Népligetben.Nem hiszem,hogy szerencsés feszültséget kelteni az egyik legnagyobb utazó tábor és a többi csapat szurkolói között.
nem hiszem, hogy ezért ki kellene tiltani a Fradit a nk-i kupákból...de azért nehogy már mindenki más hibás legyen, csak az nem aki tkp. nem tud viselkedni...
Ez a hülye felfogás csak bátorította a Fradi tábor elleni hatósági fellépéseket és túlkapásokat, valamint a többi tábor eleve "felmentést" kapott ezáltal. Természetesen a Fradi tábor sem szent, a nagy számok törvénye alapján a holdudvara is nagyobb, követtek is el számtalan ocsmány dolgot. De ez nem a Fradi tábor, ezek a Fradi tábor mögé bújt bajkeverõk!
A média meg már annyiszor leírta, hogy az ilyenek el is hiszik, mint te!
A Fradi nevét a nyelvtant ismerõk meg nagybetûvel kezdik, s akkor még finoman fogalmaztam. Még te tartod különbnek magad?
HAJRÁ GYÕR!
Nem tudom mirõl van szó, és úgysem fog kiderülni, legalábbis elismerni nem fogja senki, de ezt nem lehet megtenni 200 odautazó és fanatikusan szurkoló emberrel. Ez disznóság.
"ott az irányításnak is nagyon sztárnak kell(ene) lennie, szerintem!"
Hát ez az. KELLENE.........
Ez a szennylap nem a kézilabdával foglalkozik, hanem a kézilabdát kísérõ egyéb, "meg nem erõsített hírekkel"!
"A kezilabda.info információi szerint az Európai Kézilabda Szövetség (EHF) szankciókkal torolná meg a Budapest Bank-FTC két idegenbeli és egy hazai mérkõzésén tapasztalt, minõsíthetetlen szurkolói viselkedést. ..."
Azért én azt nem gondolom, hogy meg is teszik.
Vagy nincs is kedvük írni, annyira elkeserítõnek érzik a helyzetet?
Ha így van, az jellemzõ a mai helyzetre és nagyon szomorú. <#shakehead>#shakehead>
Nem akarok nagy szavakat használni, de én is átlalános morális válságot érzek.
De ami a leginkább elkeserít, hogy nyomát sem látom annak, hogy az érdekcsoportok valamilyen formában képesek lennének bizonyos mértékû józan belátásra, nagyvonalúságra az összefogás, a közös cél érdekében.<#schmoll2>#schmoll2>
Igen, Hege. Kellene pár józan hang, akire a többség hallgat. Talán nálatok lesznek ilyenek. Nálunk azonban nyomát sem látom ilyeneknek,
sajnos.
Úgy gondolom, hogy ha a Lányaink a 8-ok lennének ÉN akkor is mellettük lennék, sajnos ezzel nincs mindneki így...
Nem tudom, hogy veszik ahogy Te is említetted "kiskirályok" a bátorságukat, hogy félidõ elött MEGSÉRTÕDVE kivonuljanak, mintha Õk lennének valakik. Pedig NEM! Igen, a drapi, szép meg jó meg minden, de ne haragudjatok már?!? Hogy tudtok tükörbe nézni? Szerintem SIMÁN, és ez nagyon nagyon szomorú.
A dunaferr fórum meg reménytelen...
Detti olvassa a honlapját meg a fórumot is és reagál! Reagál, igen, ha nem is a fórumon, de nekünk igen! Volt már precedens, hogy beírt a dferr fórumba, amikor már nagyon pipa volt, ami teljesen jogos is volt!
A """"táborunk"""" klikkes, nem összetartó, egy szóval (sajnos) szánalmas..
DUNAÚJVÁROS MINDÖRÖKKÉ!
Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig
Detti igenis olvassa a fórumot, ezt már többször közölte, és bizyon valóban beírhatna pár szót. Bár szerintem ezeknek a "kiskirályoknak" ez sem használna semmit...
Igen Isthy, tudom, hogy a RA annak idején miért tünt el, és nagyon sajnálom, hogy nincs egy szurkolói csoportja a Csajoknak. Bizony, el lettünk kényeztetve, na de kérem...most sajnos erre képesek, és ezt ha tetszik, ha nem, tudomásul kéne venni. Nem értem miért várnak aranyat (persze, mindenki szeretne bajnok lenni), teljesen egyértelmû, hogy most a Gyõré a bajnokság. Ha valaki ezt nem tudja feldolgozni, akkor ki se jöjjön meccsre. Volt egy korszak, ami lezárult. Nem tudunk ellene mit tenni. Persze azért a magát vezetõségnek nevezõk is elgondolkodhatnának kicsit...
Szép a drapi, nekem is nagyon tetszik, de nem ilyen körülmények között!!!
Azt hiszem, minden teljesen reménytelen 😞( itt sosem lesz összetartás, mert a mostani "kiskirályoknak" mindig van valami problémájuk, sosem jó, ami éppen van...észre kéne venni, hogy most ez van, most ez a Csapat a Csapatunk, most értük kell szurkolni...na de ehez alázat kéne!!!
Én nehezen tudom elhinni, hogy bármelyik játékossal ilyen emberi problémák lehetnének szinte egyik pillanatról a másikra. Persze Ti ismeritek Õket jobban, de a keret nem az idei szezonban jött össze! Ha jól emléxem, Spiridon, Hornyák és Radulovics érkezett legutóbb, a többiek már több éve játszanak nálatok. Ha ilyen emberi tulajdonságokkal bírnának, már korábban elõ kellett volna jönnie.
Lehet, hogy most nagy hülyeséget írok, de azért leírom!
Ott, ahol ennyi sztárnak kell együtt dolgoznia "meghalva" egymásért, s közösen tolni-húzni a csapat szekerét egy irányba, ott az irányításnak is nagyon sztárnak kell(ene) lennie, szerintem!
Szép lassan rendezõdni fog minden. (Fogjátok Ti még énekelni a "Szeretem a sört, szeretem a bort..." <#eplus2>#eplus2><#vigyor>#vigyor>) Tulajdonképp a mi lídereinket sem tudom, hogy miért szóltam le (vagyis dehogynem, félrevezetett ez a pánikkeltés <#falbav>#falbav>, amit tõlünk néhányan minden eszközzel fokoznak egy olyan vereség után, ami simán benne volt a pakliban), tulajdonképp nekem bejönnek az igazolások, meg a KP-féle Ferr.
Elkelne oda egy 5-6fõs összetartó baráti társaság akik átveszik a pálcát és gatyába rázzák a fiúkat és a Lányokat. Néhány fiúnak bizony lekéne keverni pár fülest, hogy tudják a rangsort😊))))))))
Igazából nem tudom minek ez az ankét... Egy hete még "szarok én rátok", meg az "ETO ellenségei" voltunk, most meg kellünk?
Arra az egyre számíthatnak hogy mint az állat úgy szurkolunk a hátralévõ két meccsen.Ehhez sem ankét sem kedvezményes jegyár semmi sem kell. Ez becsületbeli ügy. Másra ne számítsanak.û
Jobb szerettem volna, ha a csapatból jön el valaki az ankétra. na nekik lett volna mondanivalónk, és az közel sem lett volna kellemes.
(egy kis fejtágító a hozzáállásról, becsületrõl, feladásról)
Vagy ha bele is olvas, tudja helyén kezelni ezt az egészet.😞
Egyébként nagyon elkeserítõ érzés volt, ahogy a meccs végén, annak ellenére, mekkorát küzdöttek a csajok a 2. félidõben (amiért köszönet nekik), milyen gyorsan elspricceltek a "drukkerek" a csarnokból.😞
Úgy gondolom, nagyon megszokták Újvárosban a sikert, valahogy nem tudják feldolgozni, hogy most nem olyanok a lehetõségek, hogy a bajnoki címért játszhassunk. <#schmoll2>#schmoll2> Nincs türelem, nincs tolerancia. Ráadásul megpróbálják egyesek szembeállítva kezelni a fiúk helyzetét a lányokéval, ami nem vezet sehova, mert inkább össze kellene fogni a széthúzás helyett.
Nektek is erõsen drukkolok, hogy sikeres legyen a tisztázó beszélgetés. A helyzet eléggé összetettnek tûnik, ezért én külsõ szemlélõként kérdezlek: nem lett volna jobb ezzel várni a bajnokság zárásáig?
egyébként voltam PVSK kosármeccsen, hihetetlen volt, régen voltam olyan meccsen -belinkelt Slagelse, meg Veszprém-Barca meccsen- ahol ennyire átütõ volt a szurkolás, könnybelábadt a szemem bevallom, mikor a verség ellenére a csarnok 90% tapsolt, dalolt a lefújást követõen legalább 5 percig...a meccs közbeni szurkolás sem volt semmi, olykor 15 pontos hátrányban lévõ csapatot sem hagyták magukra a drukkerek -ha volt is kis kihagyás,amint a soproniak elkezdtek drukkolni egybõl magára talált a tábor, és a csarnok -ülõk, állók, mindenki egyaránt- merthát az mégsem lehet hogy a rivális csapat drukkerei leszurkolják õket...
sajnos nem egyedi jelenség ez a megfogyatkozás -bár máshol azért ekkora széthúzás nincsen- de a veszprémi fórumokon is idõrõl idõre felmerül ez a kérdés...
Az ottani némely beírások hûen tükrözik a helyzetet, még csak reagálni sem óhajtok rájuk, nincs értelme.
DUNAFERR FOREVER!!!
Az a perpatvar ami meg a hajrá D.ferr topicban megy az meg mindennek a legalja. Sztem. Ferling Dettinek be kéne írnia hogy
"nincs kedvem szégyenkezni miattatok...." stb.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Mostanában nem ezt látom, hanem egy Dunaújváros feliratút.
Tényleg meg régebben red alert is volt az hova lett?
forrás: www.handballphotos.com -paha